Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yağ yoktu az tuzla da tadı pek güzel değildi ama yağ katıp baharatlar katarsan çok lezzetli oluyor. Ben yumurtaya herşey katmayı seviyorum. Kilo azalsın diye 2 gündür yiyorum
yağ tuz bayadır hayatımda yok ben brokolılı karnıbaharlı mantarlı biberli mısırlı ne bulsam yapıp denıyorum ayy canım cektı gece gece bugun ac dolastım yarın tartım var dıye bahsedınce de aclık vurdu ıyıce

Allah kolaylık versin canım
Bir il dışı, bir ülke dışı

Hem acıktım hem canım çekti, bugün hep atladım öğünleri ondan oldu herhalde, bu hafta hiç gece acıkmamıştım. Bin yılda bir canım meyve çekiyor o da mideme dokunuyorgidip gaviscon alayım bari
İçme ilacı
Nane çayı yap

İçme ilacı
Nane çayı yap

Nane beni öldürüüüürrr, bu reflünün en sevmediği baharatlar nane ve karabiber, öyle pis bi hastalık ki anlatamam, mideye iyi gelir denen her şey muz dahil dokunuyor gaviscon yaşam iksirim gibi tedavinin başında ayda 20 şişe içerek başladım çok şükür mide koruyucuları, asit düşürücüleri ve fazla gavisconları bırakabildim. Şimdi sadece geceleri yatarken bir yuduma düştü. En çok neyi özledim biliyor musun, eskiden c.tesi işten döndüğümde ablam bana domatesli makarna yapardı, tıka basa yer doğru yatağa giderdim, o uykunun tadını bi yerde bulamadım, yıllardır boş mideyle yatıyorum bu reflünün yüzünden

O nasılsa veririm durumu bende de var, birde üç beş kilo verince salıyorum hemen burası motive etti beni bu konuda, salamıyorum artık

Reflü varsa nanenin hiçbir versiyonu kullanılmamalı.
Yemekten sonra 2 saat boyunca yemek borun dik olacak pozisyonda ol canım.
Yerden birşey almak için bile eğilme.
Uzun oturma.
Yemekten sonra 2 saat boyunca sıvı alma.
Yemek esnasında da sıvı alma...

Birde böyle dene canım

Hem acıktım hem canım çekti, bugün hep atladım öğünleri ondan oldu herhalde, bu hafta hiç gece acıkmamıştım. Bin yılda bir canım meyve çekiyor o da mideme dokunuyorgidip gaviscon alayım bari
Sade soda yada ayran içsen daha iyiydi canım

Ah neler denedim, iki sene oturarak uyudum ben, su içemediğim zamanlar bilirim, iki kere uykuda mide suyum boğazıma kaçtı, sinüslerime kadar haşlandım resmen. Doktor bu kadar şiddetli reflü çok nadirdir, sinirsel gastrit ve reflü döngüsü yaşıyorsun dedi. Rabbime bin şükür o çok ağır zamanlar geçti, şimdi sadece dokunan şeyleri yemiyorum. İlk iki yıl resmen sadece peynir ekmekle beslendim o kadar kötüydü

istediğin zaman gel dondurucuda hazır sizi bekler
Handandandan kaptanımmm ben şimdi yeniden listeme ilave yapamıyorum ama orta boy bir şeftali yedim 22:00 civarı
Afiyet olsun canım çok tatlısın ya itiraf etmeden duramadın
Evdeki hesap çarşıya uymadı.
Köye gittim
Amcaoğlunun tarlasından domates biber patlıcan topladım
Oh mis gibi seviyorsun de mi toprakla uğraşmayı ben öyleyim ot toplamayı sebze meyve toplamayı çok seviyorum

Afiyet olsun canim biraz korbonhidrat fazla gibi
Afiyet olsun canim menun cok iyi
13 Temmuz 2020

Sabah ılık limonlu su

Kahvaltı 07:30

1 yumurta
1 dilim peynir
2 ceviz
2 dilim ekmek
Çay

Akşam 19:00

2 çatal kavurma
3 yk iç pilav

Su 2 lt olmuştur sanırım
Spor yok
Afiyet olsun canim kahvaltida 2 dilim ekmek cok geldi sanki
Merhaba
Sabah 12
1 krep
1kk peynir
Domates salatalık
1 yumurta

17.00
3 ızgara but
5 köfte
2 bardak kola
1 avuç çekirdek ( pikniğe gittik)
Kola yerine ayran daha iyi olurdu sanki canim afiyet olsun
Cok güzel hafif olmus afiyet olsun canim
13 agustos persembe

11.30
2 yumurta
2dlm peynir
Domates
Salatalik

16.30
Tarcinli sade kahve

18.00
4 etsiz cigkofte
1 kase mercimek corbasi
Salata

Su 2ltr
Afiyet olsun cok guzel menun canim
13 Ağustos 2020
10.00
2 haşlanmış yumurta
3 zeytin
Domates salatalık
Marul
11 tane kiraz

15.30
5 kaşık kısır

19.30
8 kaşık etli türlü
2 bardak ayran

Su 2 lt
Spor yok
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
13.08.2020

11:00
bogurtlenlı yulaf lapası

14:00
1 şeftalı
bıraz kıraz uzum

17:00
1 kase sebze çorbası

su 2lt

spor 1 saat yuruyus 180 puan U UcanSupurge
Cok hafif menün supersin afiyet olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…