- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #382.501
Kumanın gemisi yürür ,eltinin ki yürümez derler.Benim de eltim var ama uzakta yılda birkaç günlüğüne görüyorum iyidir ama sıkıntı yaşamadık hiç
Sağol canım, ellerine sağlıkistediğin zaman gel dondurucuda hazır sizi bekler
Çok severim ama minik bir bahçe olacak.Oh mis gibi seviyorsun de mi toprakla uğraşmayı ben öyleyim ot toplamayı sebze meyve toplamayı çok seviyorum
İyi geceler canımÇok uykum var kızlar ben yatar
Bizdeki durum da öyle galibaKumanın gemisi yürür ,eltinin ki yürümez derler.
Bende olmadığı için nasıl bir duygu bilmiyorum ama olsaydı kv ye karşı birlik olurduk herhalde
Köyde büyüdüğüm için anlarım bahçe işlerinden kocaman bahçemiz vardı her türlü sebzeyi ekerdik kurutması,konservesi, turşusu, salçası her şey bahçemizden çocukluğuma dair tek özlediğim şey galibaÇok severim ama minik bir bahçe olacak.
Çok büyük alan olsa katlanamazdım
Sana da iyi uykular canım şu sıra tuvalet eğitimi kafamı kurcalıyor nasıl başlayacağım ne yapacağım korkmasını da istemiyorumİyi geceler canım
Bende yatırıyorum.
Evde en son uyuyan ben, en önce kalkan yine ben
Küçük değil mi daha kızınSana da iyi uykular canım şu sıra tuvalet eğitimi kafamı kurcalıyor nasıl başlayacağım ne yapacağım korkmasını da istemiyorumbiraz ona bakar uyurum ben de
Yakında 29 aylık olacak nerdeyse 2 buçuk işte erken mi dersin ?Küçük değil mi daha kızın
Gule gule ye canim cok guzel girunuyor aciktim bu saatteMerhaba arkadaşlar daha yeni oturabildim ayaklarımı ellerimi hissetmiyorum teyzemle kışlık yaptık fotograf da atayımEki Görüntüle 2675030
Daha duşa girip dua grıbumuzun tefriciyesini okuyacağım inşallah
Yarın da Afrine göreve gidiyorum Suriyede devam eden restorasyon işimiz var her halimize şükürler olsun.
Menümü yazayım ♥
Bana göre küçükYakında 29 aylık olacak nerdeyse 2 buçuk işte erken mi dersin ?
Bence küçük değil çocuk hazırsa daaha önce öğrenen de çok var. Sana tavsiyem anne yorumlarına bak. Cocuklar ilk günler kaka yaptıkları zaman onun kendinden bir parça olduğunu düşünürlermiş. Zorlamadan konuşarak dene bizde tuvaletını yaptığında annesine kavuşcak öyküsü işe yaramıştı :) bide her yere ödül olarak yapışkan yapıştırıyorduk :) her cocuk farklı tabi bizde işe yaramıştı. Bak sanki karnın biraz şişmiş hadi onları gönderelim diyordum sifonu ona çektiriyordum. İlk günler lazımlık ve alıştırma kilodu kullanmıştım.Yakında 29 aylık olacak nerdeyse 2 buçuk işte erken mi dersin ?
afiyet olsun canım13 ağustos menüm
09:30
Dükan krepi bi tane
Domates salatalık 3zeytin yeşil çay
12:00 Bi şeftali
15:00 sade kahve kabuklu fıstık kavrulmamış 6tane
17:30 Bi kase acılı mantar et sote,bol salata
20:45 gibi bi kase tarçınlı yogurt salatalik
22:00 kayısı çayı
Su 4lt Spor yok
Tartı gününe hazırlık bir menü olmuşAksam menu yorumu yapacam hemen yazip cikmam lazim inşallah bugun herkes için hafif bir menu olmuştur ❤
13 agustos
Sabah 10.30
1h yumurta 1k peynir 2 cery domates 1 salatalik 1b kahve
Ara
3 ceviz 1 elma
Akşam 17.30
Yogurtlu brokoli
3lt su
60 dk yürüyüş
pilav hariç güzel13 Temmuz 2020
Sabah ılık limonlu su
Kahvaltı 07:30
1 yumurta
1 dilim peynir
2 ceviz
2 dilim ekmek
Çay
Akşam 19:00
2 çatal kavurma
3 yk iç pilav
Su 2 lt olmuştur sanırım
Spor yok
ayran icseydin keşkeMerhaba
Sabah 12
1 krep
1kk peynir
Domates salatalık
1 yumurta
17.00
3 ızgara but
5 köfte
2 bardak kola
1 avuç çekirdek ( pikniğe gittik)
Harika bir menü afiyet olsun canim13.08.2020
11:00
3 tane yağsız kabaklı yumurta
4 çatal peynir
1 kupa yeşil çay
14:00
Sütlü şekersiz türk kahvesi
Kuru kayısı 3tane
16:30
2 parça haşlanmış tavuk et
1 su bardağı yoğurt
3 litre su
Spor yok
Gayet güzel balimm13 agustos persembe
11.30
2 yumurta
2dlm peynir
Domates
Salatalik
16.30
Tarcinli sade kahve
18.00
4 etsiz cigkofte
1 kase mercimek corbasi
Salata
Su 2ltr
afiyet olsun canım13 Ağustos 2020
10.00
2 haşlanmış yumurta
3 zeytin
Domates salatalık
Marul
11 tane kiraz
15.30
5 kaşık kısır
19.30
8 kaşık etli türlü
2 bardak ayran
Su 2 lt
Spor yok
afiyet olsun canım hiç karbonhidrat olmasaymis bugünü özel olarak daha iyi olurmuş sankiSabah 8.00 iki küçük dereotlu ev yapımı poğaça bir dilim peynir salatalık
10.30 rezene çayı
12.20 bir tabak semizotu bir kase yoğurt yarım dilim tam bugd ekmeği
15.30 10 kaysı çekirdeği bir incir
17.30 5 kaşık tavuklu mantar sote salata
Su. 2 lt
Spor 20 dk normal tempo yürüyüş
Yarın tartı ekşi gelir yüzde bı milyon13.08.2020
11:00
bogurtlenlı yulaf lapası
14:00
1 şeftalı
bıraz kıraz uzum
17:00
1 kase sebze çorbası
su 2lt
spor 1 saat yuruyus 180 puan U UcanSupurge
Afiyet olsun arkadaşım13 agustos
11 de kahvalti
Peynir zeytin salata 2 lokma karisik pide.
Ogle saat 3 te 1kase tavuk corbasi bol acili
Salata
Aksam saat 6
Yarim kase karisik kizartma yagsiz yerinden
1 kare kepek ekmek
Spor 700 ip
Ve hastane kosturmacasi
Benim eltim yıllarca eşinin ailesinden herkese karşı mesafeli olmayı tercih etti her hafta bize gelir suratını düşürür otururdu... taki ben küçüğü dogurana kadar şimdi benim kıza ölüyor Banada bacım diyor başka birşey demiyorElti diyince, az önce Eltilerin savaşını izlemeye niyet ettim ama bi arkadaşım aradı, izleyemedim.
Sizde de var mı böyle durumlar
Elti günü ilan edildide bizimmi haberimiz yok acabaAyy ne tesadüf benimde eltimler geldi yarım saat önce gittiler
Ellerinize sağlık canım
Rabbim ağız tadıyla yedirmeyi nasıp etsin❤
Benim eltim eskiden kv karşı iyi oldugum için gıcık olurmus bana şimdi yasadigim bı iki sorunları anlatınca pek bı sevindiKumanın gemisi yürür ,eltinin ki yürümez derler.
Bende olmadığı için nasıl bir duygu bilmiyorum ama olsaydı kv ye karşı birlik olurduk herhalde
Sağol canım, ellerine sağlık
Çok severim ama minik bir bahçe olacak.
Çok büyük alan olsa katlanamazdım
sagolasin tatlimTşk ederim abla❤ sende hoşgeldin tekrar
Madem yarın tartılıp bildirim yapacaksın düzenli menü paylaşımda bekliyoruz senden atalım şu uzerimizdeki ağırlıkları hep birlikte
masallah güzel baslangic tatlim devami gelsin insallahBaşladım gibi sonra bişiler oldu gerisini hatırlamıyorum
P.tesi Karatay a başladım abloş iki kilo ödemim gitmiş elhamdülillah
cok gecmis olsun cnm Allah korumuşAmin , vallahi ödüm koptu bişi olacak diye de çok şükür bişi olmadı
evet cnm karneyi hazirlayan seaBahAR editör oluyorEditör derken karneyi hazırlayan kişi mibilemedim oraya bi şey yazsam mı yazmasam mı diye
Ekmek hiç yemedim canım, ilk iki gün menümde 1er dilim var ama küflenmesin diye yemiştim evde ekmek çoktuNisan ayından beri ekmek yemiyorum Cuma günleri hariç hiç kaçamağım olmadı. Onda da sütlü tatlı yedim makarna 1 kez yedim diyet boyunca o da porsiyonum küçüktü. Pirinç pilavı hiç yemedim. Yemeklerim her akşam tek çeşit yanına salata oldu. Yemeği de her zaman kaşık hesabı koydum. Her gün egzersiz yaptım, yürüyüşe çıkabildiğim günler mutlaka çıktım. En az 3 litre su içtim her gün, bazen geçti. burada biri yazmıştı ‘canım bi şey istediğinde tadını biliyorum nasılsa yemesem de olur diyorum’ diye, onu diyet felsefem yaptım
cansinnnn senCanım dostum sen benim baş motivasyon kaynağımsın. Üç aşağı beş yukarı fark etmez, aynı obezlikteyiz. Çok sevindim geldiğine, birlikte vereceğiz kiloları, inanıyorum
gardasimmmmMefkusum sultanım sana isinmamak mumkunmu
Sen benim yumus yumuşş kalpli applamsin
bendeee özlemişim tatlimAblam özlemişiz hoşgeldin. Evimdeyim geldim. Toparlana na kadar izne ayrılayım dedim. Sende işleri bitirmisin gel ver şu kiloları kurtul.
elinize saglik cnm baya olmuş afiyetle yemek nasip olsunMerhaba arkadaşlar daha yeni oturabildim ayaklarımı ellerimi hissetmiyorum teyzemle kışlık yaptık fotograf da atayımEki Görüntüle 2675030
Daha duşa girip dua grıbumuzun tefriciyesini okuyacağım inşallah
Yarın da Afrine göreve gidiyorum Suriyede devam eden restorasyon işimiz var her halimize şükürler olsun.
Menümü yazayım ♥
haticeee sakın beraber oturmayi falan kabul etme cnmRabbim sifa versin canim. Ya siz normal usutme falan mi oldunuz yoksa covid falanmiydi allah korusun canim
İyiyim canim bayramdan berinevimdeyim.kv evinde canim. Gel dedik gelmiyor bizlere. Evimde duruyum bahce ekmisti biraz onlara bakiyim dedi. Hep sizlerde nasil duruyum arada gezmeye gelirim dedi. Aradikca gel diyorum ama heralde cikarsam evden sogurum giremem diye korkuyor. Yalnizliga alistiriyor kendini galiba. Durumlar boyle canim.
hosgeldin tatlimSelam hanımlar hafta sonu evime geldim uzun bir tatil sonunda evde olmak güzel eme işler müsade etmiyor tabi
Mefkurem abla sen niye kayıplara karıştın ya
Handandandan naif kaptanım nAsılsın
@Dream00 canım her daim buradasın maşallah
Bir kaç arkadaş dışında çok gelen olmuş herkes hoş gelmiş maşallah
baya ileri derecedeymis seninki cnmNane beni öldürüüüürrr, bu reflünün en sevmediği baharatlar nane ve karabiber, öyle pis bi hastalık ki anlatamam, mideye iyi gelir denen her şey muz dahil dokunuyorgaviscon yaşam iksirim gibi tedavinin başında ayda 20 şişe içerek başladım çok şükür mide koruyucuları, asit düşürücüleri ve fazla gavisconları bırakabildim. Şimdi sadece geceleri yatarken bir yuduma düştü. En çok neyi özledim biliyor musun, eskiden c.tesi işten döndüğümde ablam bana domatesli makarna yapardı, tıka basa yer doğru yatağa giderdim, o uykunun tadını bi yerde bulamadım, yıllardır boş mideyle yatıyorum bu reflünün yüzünden
bizde eltimle iyi anlasirizKumanın gemisi yürür ,eltinin ki yürümez derler.
Bizim oglanda 30 aylik falandi cnm cabuk öğrendiYakında 29 aylık olacak nerdeyse 2 buçuk işte erken mi dersin ?
Aksam benimde eltim geldiElti günü ilan edildide bizimmi haberimiz yok acabaSen nasılsın eltiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?