Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Mefkurem hoşbuldum ablacım karaciğer temizliği bitti şükür 20 kilo verdim kt sonrası vücut tam boşalıyor o yüzden 2 kilo geri geldi gibi oldu şimdi devam ediyorum kireç temizliği ile ☺
Selam arkadaşım

çok iyi maşallah

Hepinize teşekkür ederim
İnan bunu yapacak motivasyonum zerre yoktu
Nasılsa 85 i gördüm, daha toparlayamam modundaydım uzun zamandır
Bu motivasyon için binlerce kez teşekkür ederim sana, kaptana ve katılan tüm dostlara
Bu sabah daha iyiyim, ağır gidecek kabullendim, 33 günde 4,5 kilo gitti ancak, eskiden olsa rahat 7-8 vermiştim, 43 yaşında hop diye olmuyor bu işler ama şu var ki şimdi daha değerli verdiğim her gram, nasılsa biraz kessem gider diyemiyorum artık ama yalnız değilim diyorum. Bugün misafirlerim var ama daha erken gidip yürüyüşümü yapayım, işlere sonra bakarım :))

Arkadaşlara ve liste sorumluğu insanı frenliyor ben takımım sayesinde 15,20 kilo verip mezun olmuştum zamanında

Elti diyince, az önce Eltilerin savaşını izlemeye niyet ettim ama bi arkadaşım aradı, izleyemedim.

Sizde de var mı böyle durumlar
Ilk başlarda biraz anlasamamizlik oldu
Şuan yok 46yasindalar 2eltim var
Aynı binadayiz mesafemizi hep koruduk öyle kavga küslük olmadı çok şükür

10 gunde bir fln görüşürüz

Eltilerin savaşını kizkardesimle izlemiştik yok artık boyleleride varmı gerçekten dedik
Çok komik
Elti günü ilan edildide bizimmi haberimiz yok acabaSen nasılsın eltiyle
Mesafe candır diyorum mesafeleyiz iyiyiz

İnan bana mezun olunca ne ara hedefe ulaştım cokda zor değilmiş diyeceksina takimda cuma heyecanı ile haftalar cabuk geciyor bir hafta bir kilo altı veriyorsun sonraki hafta üstüne çıkıyorsun bazen sabit oluyorsun ama hiç birakmiyorsun dustugun motiven azalınca arkadaşların desteği ile tekrardan aşka geliyorsun ve birde bakmışsinki hedefe ulaşmissin

Takımın iletişimi , motivasyonu çok güzel
Daha önce forumda bir kez daha denemiştim ama hiç hoş değildi, bir daha asla diyerek bıraktım
Ama burada ılımlı, dostane herkes
Hedefe daha 10,5 kilo var, millet 30-40 kg veriyor ama benim için 10 kilo kabus gibi :))) ama şükür tuttuk bir ucundan, daha iyi olacağını düşünüyorum, biraz daha sabırlı ve olumlu olmam gerek. Takıma katıldığımdan beri kendimi tahlil ediyorum sürekli, ben galiba yaşlanmaktan mutsuzum, bu saatten sonra ne olacak kafasındayım hep bunu değiştirmeye çalışıyorum şu an. Çok sevdim sizleri, iyi ki geldiniz hayatıma

diyete baslama sebeplerımden reflü hiçbir ilaç yıyecek vs fayda etmıyor her verdiğiniz 1 kilo reflü için bir ilaçtır diyorlar ben de kilo verdiğim zamanlar reflüm baya gıtmıstı ama kılo aldıgımda son zamanlar ac karna da olsam o mıde yanması hep vardı kilolar gıttıkce azaldı baya bır de bana yogurt çok ıyı gelıyor hergun yemege calısıyorum

Listede olmanın eksiye nasıl katkı sağladığının önemini bir kez daha anladım.
Misal listede olsam dün akşam yemeğini "vakit artık geç oldu, yarın tartı var, yarış var" der yemezdim.
Listede olmamanın huzuruyla saat 8:30 da akşam yemeğini yedim, tabi çayı suyu da ekleyince artı gelmek kaçınılmaz oldu.

Cuma 73.2
Bugün 74.1
Fark +0.9

Ucmelekannesi sen ne durumdasın
Bir an evvel izin kilomuza inip listeye girelim artık

Mefkurem hoşbuldum ablacım karaciğer temizliği bitti şükür 20 kilo verdim kt sonrası vücut tam boşalıyor o yüzden 2 kilo geri geldi gibi oldu şimdi devam ediyorum kireç temizliği ile ☺
Güncel kilonu alalım canım

Sürekli püre verme canım pütürlü olsun sonra hep pure tarzi beslenir zorlarsın gecen bir doktorun yazisinda dda okumuştum hiç pure yapmayın diyordu
alintida kalmis. Başladık canim puturluye parçalayıp koyuyorum artık kendi yiyor rahatladim biraz
E ela_2019 ela tatlim ne oldu sana neyin var
taa ne zamanin msj i alintilamisim ama unutmusum
Çok geçmiş olsun canım
cok teşekkür ederim canım.
Sana da iyi uykular canım şu sıra tuvalet eğitimi kafamı kurcalıyor nasıl başlayacağım ne yapacağım korkmasını da istemiyorum biraz ona bakar uyurum ben de
canim biz toplamda 3 kere denedik. Ikisi basarisiz biri başarılı oldu. Ilk iki denemede oğlum maalesef kakasini yapmak istemedi ve tuttu bir kaç gün denedik tuvalete girdik ama yapamadi cok korkuyordu o yuzden biraktik. Iki denemede o şekilde kaka yapamayinca birakmak zorunda kaldik. 3. Deneme tamamen onun isteğiyle oldu. Baktim arada anne çiş deyip tuvalete gitmek istiyor tamam zamani geldi galiba dedim ve sadece ilk gün iki kere altini islatti yetisemedi sonra gece dışında hiç kaçırdığı olmadi. Gecede uyumadan meyve falan yemişse kaçırma oluyor oda zaten 5 yaşına kadar normalmiş. Şimdi diyorum gerçekten hazir olmasi önemli evet ama 2 denememizin olmasida onu hazırlamış olabilir. Kesinlikle acele etme dene hazir değilse birak. Bu arada kaka problemini de cocuk adaptörü ekli klozet kapaklari var ikili. Onu aldim ve klozete oturttum kitap gosterip dikkatini dagittim ve sifonu birlikte cekip baybay yaptik. Birde bizde ilk denemelerde işe yarayan yöntem vardi. Oğluma ayy çok sıkıştım hadi beni tuvalete götür diyordum beraber gidiyorduk onunda gelmiş oluyodu
daha iyiyiz cok şükür. Bemde geçmişe cok bakamadim o yuzden yeni gelen arkadaşlara cok yabanciyim. Tam olarak geldigim zaman tanışırız insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…