- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #382.561
Selam arkadaşımMefkurem hoşbuldum ablacım karaciğer temizliği bitti şükür 20 kilo verdim kt sonrası vücut tam boşalıyor o yüzden 2 kilo geri geldi gibi oldu şimdi devam ediyorum kireç temizliği ile ☺
çok iyi maşallah
Arkadaşlara ve liste sorumluğu insanı frenliyor ben takımım sayesinde 15,20 kilo verip mezun olmuştum zamanındaBen de hep ‘yarın tekrar başlarım’ dedikçe bıraktımburası sayesinde motive oldum dediğin gibi
Ettim teşekkürümü sağol hatırlattığın için
Aynen öyle ekstra bir şey yapmadım aslında ama başlamak önemliymiş ben de onu anladım
Ilk başlarda biraz anlasamamizlik olduElti diyince, az önce Eltilerin savaşını izlemeye niyet ettim ama bi arkadaşım aradı, izleyemedim.
Sizde de var mı böyle durumlar
Mesafe candır diyorum mesafeleyiz iyiyizElti günü ilan edildide bizimmi haberimiz yok acabaSen nasılsın eltiyle
En sevdiğim şeyler bana hep zararliymis@sabahvesen bu mesajda ayrıntılı bilgi var canım
İnan bana mezun olunca ne ara hedefe ulaştım cokda zor değilmiş diyeceksina takimda cuma heyecanı ile haftalar cabuk geciyor bir hafta bir kilo altı veriyorsun sonraki hafta üstüne çıkıyorsun bazen sabit oluyorsun ama hiç birakmiyorsun dustugun motiven azalınca arkadaşların desteği ile tekrardan aşka geliyorsun ve birde bakmışsinki hedefe ulaşmissinHepinize teşekkür ederim
İnan bunu yapacak motivasyonum zerre yoktu
Nasılsa 85 i gördüm, daha toparlayamam modundaydım uzun zamandır
Bu motivasyon için binlerce kez teşekkür ederim sana, kaptana ve katılan tüm dostlara
Bu sabah daha iyiyim, ağır gidecek kabullendim, 33 günde 4,5 kilo gitti ancak, eskiden olsa rahat 7-8 vermiştim, 43 yaşında hop diye olmuyor bu işler ama şu var ki şimdi daha değerli verdiğim her gram, nasılsa biraz kessem gider diyemiyorum artık ama yalnız değilim diyorum. Bugün misafirlerim var ama daha erken gidip yürüyüşümü yapayım, işlere sonra bakarım :))
İnan bana mezun olunca ne ara hedefe ulaştım cokda zor değilmiş diyeceksina takimda cuma heyecanı ile haftalar cabuk geciyor bir hafta bir kilo altı veriyorsun sonraki hafta üstüne çıkıyorsun bazen sabit oluyorsun ama hiç birakmiyorsun dustugun motiven azalınca arkadaşların desteği ile tekrardan aşka geliyorsun ve birde bakmışsinki hedefe ulaşmissin
diyete baslama sebeplerımden reflüAh neler denedim, iki sene oturarak uyudum ben, su içemediğim zamanlar bilirim, iki kere uykuda mide suyum boğazıma kaçtı, sinüslerime kadar haşlandım resmen. Doktor bu kadar şiddetli reflü çok nadirdir, sinirsel gastrit ve reflü döngüsü yaşıyorsun dedi. Rabbime bin şükür o çok ağır zamanlar geçti, şimdi sadece dokunan şeyleri yemiyorum. İlk iki yıl resmen sadece peynir ekmekle beslendim o kadar kötüydü
Yüzden %1.96 canımKilo Bildirimi
Geçen Cuma: 76,6
Bugün: 75,1
Fark: 1,5
Yüzde: %1,14
72.200 yanlış yazmışımGünaydın kızlar
Geçen cuma :73
Bugün:72.800
Fark:800
Yüzde : 1.05
Nihayet eksideyim
Artın gitmiş bir miktarda eksi gelmiş
Güncel kilonu alalım canımMefkurem hoşbuldum ablacım karaciğer temizliği bitti şükür 20 kilo verdim kt sonrası vücut tam boşalıyor o yüzden 2 kilo geri geldi gibi oldu şimdi devam ediyorum kireç temizliği ile ☺
alintida kalmis. Başladık canim puturluye parçalayıp koyuyorum artık kendi yiyor rahatladim birazSürekli püre verme canım pütürlü olsun sonra hep pure tarzi beslenir zorlarsın gecen bir doktorun yazisinda dda okumuştum hiç pure yapmayın diyordu
taa ne zamanin msj i alintilamisim ama unutmusum
cok teşekkür ederim canım.Çok geçmiş olsun canım
canim biz toplamda 3 kere denedik. Ikisi basarisiz biri başarılı oldu. Ilk iki denemede oğlum maalesef kakasini yapmak istemedi ve tuttu bir kaç gün denedik tuvalete girdik ama yapamadi cok korkuyordu o yuzden biraktik. Iki denemede o şekilde kaka yapamayinca birakmak zorunda kaldik. 3. Deneme tamamen onun isteğiyle oldu. Baktim arada anne çiş deyip tuvalete gitmek istiyor tamam zamani geldi galiba dedim ve sadece ilk gün iki kere altini islatti yetisemedi sonra gece dışında hiç kaçırdığı olmadi. Gecede uyumadan meyve falan yemişse kaçırma oluyor oda zaten 5 yaşına kadar normalmiş. Şimdi diyorum gerçekten hazir olmasi önemli evet ama 2 denememizin olmasida onu hazırlamış olabilir. Kesinlikle acele etme dene hazir değilse birak. Bu arada kaka problemini de cocuk adaptörü ekli klozet kapaklari var ikili. Onu aldim ve klozete oturttum kitap gosterip dikkatini dagittim ve sifonu birlikte cekip baybay yaptik. Birde bizde ilk denemelerde işe yarayan yöntem vardi. Oğluma ayy çok sıkıştım hadi beni tuvalete götür diyordum beraber gidiyorduk onunda gelmiş oluyoduSana da iyi uykular canım şu sıra tuvalet eğitimi kafamı kurcalıyor nasıl başlayacağım ne yapacağım korkmasını da istemiyorumbiraz ona bakar uyurum ben de
daha iyiyiz cok şükür. Bemde geçmişe cok bakamadim o yuzden yeni gelen arkadaşlara cok yabanciyim. Tam olarak geldigim zaman tanışırız insallah.sagolasin tatlim
Menü yazma işi yapmayim çünkü menü yorumu yapicak vaktim yok
Benimkine yapilirsa, kendim yapamadigim icin huzursuz olurum, haksizlik olur
Ama kacamak olursa yazicam :)
masallah güzel baslangic tatlim devami gelsin insallah
cok gecmis olsun cnm Allah korumuş
evet cnm karneyi hazirlayan seaBahAR editör oluyor
azmine masallah
Aslinda hepimizin bildigi ama yapmadigi şeyler :) insan kafasina koyup vazgecmeden devam ederse verilemicek kilo yok
Yeterki şu pis bogazimizi tutalim
cansinnnn sensenide cok özlemişim cnm
Geldiğinede cok sevindim
gardasimmmm
bendeee özlemişim tatlimyazmadigim için farketmemisim
Daha iyimisiniz simdi
elinize saglik cnm baya olmuş afiyetle yemek nasip olsun
haticeee sakın beraber oturmayi falan kabul etme cnm
hosgeldin tatlim
Sen nasilsin, seviyeleri ne yaptin
Baya kilo vermişindir heralde
Bizim bahce teras isleri uzun sürdü cnm bi taraftan işe de basladim cok yogundum
baya ileri derecedeymis seninki cnm
Duymusundur belki Seviye 1i yapanlar mide rahatsizliklarina iyi geldigini soyluyolar
bizde eltimle iyi anlasiriz
Eskiden daha yakindik, simdi cocuklar buyuyup evlenince torun torba herkesin yogunlugu artti
Sık gorusmesekde yinede iyiyiz
Bizim oglanda 30 aylik falandi cnm cabuk öğrendi
Herseyi biliyolar simdikiler, cani isterse öğrenir :))
Kaptanim sen ne zaman sahalara dönüyorsunArtın gitmiş bir miktarda eksi gelmiş
Tebrik ederim
Haftaya devamını bekliyoruz
Teşekkür ederim KaptanımYüzden %1.96 canım
Tebrik ederim, muhteşem bir eksi olmuş, tatili telafi ettin diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?