- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #382.581
Takıma geleli 1 ay olmadığı halde 8 kilo kadar verdin canımçok teşekkür ederim canım kaptanım. motivasyonum biraz düştü ama başlangıçtan bu yana daha bir ay olmadı verdiğim kiloları düşünerek motive oluyorum :)
toparlarım inşallah
Kiloyu yanlış yazmışım canım 72.200 heyecandanCanım ya kilo bildiriminde ya da farkta hata var
Günaydın kızlar
Geçen cuma :73
Bugün:72.800
Fark:800
Yüzde : 1.05
Nihayet eksideyim
Tebrik ediyorum canımKiloyu yanlış yazmışım canım 72.200 heyecandan2 haftadır veremiyordum ya
Heyecandan yanlış yazmışım farkı yazmışım 72 nin yanınaKuzum fark 200 gram mı bildirimde mi ha
İnşallah tartıyı görünce heyecandan yanlış yazmışım düşünTebrik ediyorum canım
Olacak bu iş, sen yeterki inan
MaşaallahHerkese günaydınnn❤
Uyumuşum bu sabah mutluyum
Tartılıp geldim kızlar ;
Geçen Cuma 81,6
Bu Cuma 80,50
Fark 1,1 kg
Yüzde 1,34
Teşekkürler canım bakayım hemenyazarhanim35 bu mesajda ayrıntılı bilgi var canım
%1 den fazla gitmişGünaydın kızlar
Geçen cuma :74.7
Bugün:73.6
Fark:1.100
Yüzde : 1.47
Tahminimden az gitmis tartida ama incelme daha fazla emin olun. Atladigim ipler bacaklarimda kas yapmis olabilir.
Tmm canım, liste müsait olursa alacağımİzne ayrıldığım kilo 83
An itibariyle 82.5
14 Ağustos günü 9.takimimin desteği ile hayal ettiğim hakettigim bedenime kavuşmak zayıflama yolculuguma başlıyorum
1 Ocak 2021de Allahin izniyle 65 kilo olup burdan mezun olucam
Tebrik ederim canımGeçen hafta: 78.4
Bugün:77.6
Yüzde:1.02
MuammaKaptanim sen ne zaman sahalara dönüyorsun
Tşk ederim kaptanımArtın gitmiş bir miktarda eksi gelmiş
Tebrik ederim
Haftaya devamını bekliyoruz
Kaçışını yemek yapma şu süreçte yeterli canım. Merak etme hazır hissedeceksin. Bizler makina değiliz arada teklemeler olur. Yeter ki kaçışımız bir şeyleri bastırmak için yemek olmasın. Çünkü kısır döngü oluyor. Gerildikçe yiyorsun yedikçe ve ağırlaştıkça daha çok yiyorsun sonra daha mutsuz olup daha da çok yiyorsun ve bir süre sonra bedeninin içinde mutsuz bir bireye dönüyorsun. Sadece bu döngüye girmemek için frenle kendini. Gerisini daha önce yapmışsın yine yaparsın inş merak etmeMuamma
Haftaya daha çok eksilere insallahTebrik ederim canım
Haftaya devamını bekliyoruz
Selam canım nasılsın ne yaptın kilo ne durumdaSelam arkadaşım
Seviyelere 106.7 ile başladımGüncel kilonu alalım canım
Hadi şimdiden hayırlı olsun canımİzne ayrıldığım kilo 83
An itibariyle 82.5
14 Ağustos günü 9.takimimin desteği ile hayal ettiğim hakettigim bedenime kavuşmak zayıflama yolculuguma başlıyorum
SüperGeçen hafta: 78.4
Maşallah CanımCanım dün etiket yapamadım bir türlü sana aklımda idinhoşbuldum canım evet çok şükür karaciğer temizliğini yaptım şimdi kireç temizliğim ile devam ediyorum ☺
Hepinize teşekkür ederim
İnan bunu yapacak motivasyonum zerre yoktu
Nasılsa 85 i gördüm, daha toparlayamam modundaydım uzun zamandır
Bu motivasyon için binlerce kez teşekkür ederim sana, kaptana ve katılan tüm dostlara
Bu sabah daha iyiyim, ağır gidecek kabullendim, 33 günde 4,5 kilo gitti ancak, eskiden olsa rahat 7-8 vermiştim, 43 yaşında hop diye olmuyor bu işler ama şu var ki şimdi daha değerli verdiğim her gram, nasılsa biraz kessem gider diyemiyorum artık ama yalnız değilim diyorum. Bugün misafirlerim var ama daha erken gidip yürüyüşümü yapayım, işlere sonra bakarım :))
biz de iyi ki tanımışız seni canımTakımın iletişimi , motivasyonu çok güzel
Daha önce forumda bir kez daha denemiştim ama hiç hoş değildi, bir daha asla diyerek bıraktım
Ama burada ılımlı, dostane herkes
Hedefe daha 10,5 kilo var, millet 30-40 kg veriyor ama benim için 10 kilo kabus gibi :))) ama şükür tuttuk bir ucundan, daha iyi olacağını düşünüyorum, biraz daha sabırlı ve olumlu olmam gerek. Takıma katıldığımdan beri kendimi tahlil ediyorum sürekli, ben galiba yaşlanmaktan mutsuzum, bu saatten sonra ne olacak kafasındayım hep bunu değiştirmeye çalışıyorum şu an. Çok sevdim sizleri, iyi ki geldiniz hayatıma
Hey maşallahKilo Bildirimi
Geçen Cuma: 76,6
Bugün: 75,1
Fark: 1,5
Yüzde: %1,14
Fark ettim72.200 yanlış yazmışım
Eloş enerjini özlemişim lütfen gel artık nasıl oldunuz ?canim biz toplamda 3 kere denedik. Ikisi basarisiz biri başarılı oldu. Ilk iki denemede oğlum maalesef kakasini yapmak istemedi ve tuttu bir kaç gün denedik tuvalete girdik ama yapamadi cok korkuyordu o yuzden biraktik. Iki denemede o şekilde kaka yapamayinca birakmak zorunda kaldik. 3. Deneme tamamen onun isteğiyle oldu. Baktim arada anne çiş deyip tuvalete gitmek istiyor tamam zamani geldi galiba dedim ve sadece ilk gün iki kere altini islatti yetisemedi sonra gece dışında hiç kaçırdığı olmadi. Gecede uyumadan meyve falan yemişse kaçırma oluyor oda zaten 5 yaşına kadar normalmiş. Şimdi diyorum gerçekten hazir olmasi önemli evet ama 2 denememizin olmasida onu hazırlamış olabilir. Kesinlikle acele etme dene hazir değilse birak. Bu arada kaka problemini de cocuk adaptörü ekli klozet kapaklari var ikili. Onu aldim ve klozete oturttum kitap gosterip dikkatini dagittim ve sifonu birlikte cekip baybay yaptik. Birde bizde ilk denemelerde işe yarayan yöntem vardi. Oğluma ayy çok sıkıştım hadi beni tuvalete götür diyordum beraber gidiyorduk onunda gelmiş oluyodu
Gayet iyi canımGunaydin kizlar
Kilo bildirimi
Cuma 72.0
Bugun 71.3
Az az gidiyo işte
Tabi ki canım annem de arkadaşlarımda olan değişiklikleri anlatırım inşallahHadi şimdiden hayırlı olsun canım
Süper
Maşallah Canımmüsait bi zamanında süreçteki tecrübelerinden bize bahşeder misin
biz de iyi ki tanımışız seni canım
Hey maşallah
Fark ettim
Eloş enerjini özlemişim lütfen gel artık nasıl oldunuz ?
Gayet iyi canım
Tebrikler canimKilo Bildirimi
Geçen Cuma: 76,6
Bugün: 75,1
Fark: 1,5
Yüzde: %1,14
Tebrikler canim72.200 yanlış yazmışım
Kaptanim bir an once toparlansan iyi olur 80 e dogru gidiyorsun ❤Listede olmanın eksiye nasıl katkı sağladığının önemini bir kez daha anladım.
Misal listede olsam dün akşam yemeğini "vakit artık geç oldu, yarın tartı var, yarış var" der yemezdim.
Listede olmamanın huzuruyla saat 8:30 da akşam yemeğini yedim, tabi çayı suyu da ekleyince artı gelmek kaçınılmaz oldu.
Cuma 73.2
Bugün 74.1
Fark +0.9
@Ucmelekannesi sen ne durumdasın
Bir an evvel izin kilomuza inip listeye girelim artık
Tebrikler tatlim
Tebrikler canimHerkese günaydınnn❤
Uyumuşum bu sabah mutluyum
Tartılıp geldim kızlar ;
Geçen Cuma 81,6
Bu Cuma 80,50
Fark 1,1 kg
Yüzde 1,34
Tebrikler canimGeçen hafta: 78.4
Tebrikler canimGünaydın kızlar
Geçen cuma :74.7
Bugün:73.6
Fark:1.100
Yüzde : 1.47
Tahminimden az gitmis tartida ama incelme daha fazla emin olun. Atladigim ipler bacaklarimda kas yapmis olabilir.
inşallah canim ama kilo almamışsın tebriklerİzne ayrıldığım kilo 83
An itibariyle 82.5
inşallah listedeki arkadaslar iyi bir yuzdeyle gelir birinci oluruz canimTakımımın güzel fit Hatunları
Ve geldi tartı günü
Ak koyun kara koyun belli olacak
Güzel eksilerle gelip takımımızı 1.liğe taşıdığımız bir Cuma olması dileğiyle
Oyy canim cumaya halledersin cok fazla degil artinGünaydın kızlar
geçen hafta:72.4
Bu hafta:72.7
Fark:+300
önümüzdeki hafta kesin eksiye geçip geçen haftadan da daha az çıkacağım inşallah
Tebrikler canimGünaydın kızlar :)
geçen cuma: 61,1
bu cuma: 60,3
fark : 0,800
yüzde: 1,30
Bu tartıda, diyetimin ikinci ayı bitmiş oldu. toplam 7,7 kilo vermiş oldum. ama çok istikrar sağlayamadım. zaman zaman kaçamakları abarttım. umarım bu ay kaçamakları azaltıp daha iyi sonuçlar olacak.
Tebrikler tatlimGünaydın arkadaşlar bildilim yapıp göreve gideyim inşallah
Geçen cuma 112.2
Bugün 11.9
Fark 300 gr
Yüzde 0.27
Buna da şükür yolculuklar vs derken diyetime hep uymaya özen gösterdim ilk haftalardaki kilo kayıpları çoktu zaten şimdiki durağanlık normaldir sonra gene hızlı ivmeye geçerim inşallah
Tebrikler canimHayırlı sabahlar günaydın herkese bol eksili günler ☺
Cuma 62.6 kilo
Bugün 61.7 kilo
Fark -900 gram
Yüzde 1,44
Gecmis olsun canimKaptanım benim rahatsızlık halen geçmedi. Eşim yine serum getirdi. Ben sağlık için izne ayrılmak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?