Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

günaydın kızlar...
umarım mutlu bir gün geçirir herkes....
sabah ki menüm 1 dilim kıymalı börek ve ayran...
şuanda nescafe içiyorum...

Selam kızlar, bugünkü kilom 61.8, dünden bu yana sadece 100 gramcık gidivermiş Kilo azaldıkça, kilo vermede yavaşlıyo...

Yalnız bugün vücudumun inanılmaz güzelleştiğini farkettim :) 5-6 kilo daha versem taşşş Bikaç foto koycam anlicaksınız

Bugünkü menüm:

SABAH: 1 elma

ÖĞLE: cappucino + 1 tabak hellim peynirli rokalı salata + coca cola zero

ARA: 1 tabak meyve (karpuzda vardı)

ARA: cappucino + 4 tane kayısı + 1 elma

AKŞAM: tavuklu salata

1 saat spor

şu ana kadar 2 litre sıvı

+ gecenin bu saatinde tavuklu salata yiyorum .D

günaydın kızlar. nasılsınız bakem.
doksancım taş olmuşsun taş. harika duruyorsun. azimli bir şekilde devam ettin canım. tebrikler. darısı bizlere .
bu arada ben kayınvalidemdeyim beslenme düzenim ve sporum alt üst oldu.dün tepsi böreği bu gün gözleme off off
neyse ben bi geçmişi okuyuverem

hatunlar birazdan yürüyüşe çıkacağım eşimle birlikte. izmirde yürüyüş yapacak yer bulmak zor. artık caddelerde dolanırız.
bu arada doksancım 80 kiloyken çekilmiş fotoların varsa onşları da koysana .hemen hemen 20 kilo vermişsin.

Bilgisayarda onları arıyordum bende, bulamadım. mursh falan gördü onları, o zamandan tanır beni Biliyo nasıl bi ayıcık olduğumu

Bugün yine 61.8 kiloydum.. İnşallah yarına birkaç gram eksilir yaa !!!!!!!

Bugünkü menüm:

SABAH: 1 ELMA

ÖĞLE: 1 cappucino + 1elma + tulum peynirli cevizli salata

ARA: 2 kayısı

AKŞAM: Tavuklu salata

SIVI: 2 buçuk litre

GÜNLÜK SPOR: 2 saat

Bilgisayarda onları arıyordum bende, bulamadım. mursh falan gördü onları, o zamandan tanır beni Biliyo nasıl bi ayıcık olduğumu

Bugün yine 61.8 kiloydum.. İnşallah yarına birkaç gram eksilir yaa !!!!!!!

Bugünkü menüm:

SABAH: 1 ELMA

ÖĞLE: 1 cappucino + 1elma + tulum peynirli cevizli salata

ARA: 2 kayısı

AKŞAM: Tavuklu salata

SIVI: 2 buçuk litre

GÜNLÜK SPOR: 2 saat

Günaydınn herkese hayırlı haftalar,
906090 maşallah canım ya eski resimlerini kesin bul, şu farkı bi görelimde azim gelsin hepimize
bu sabah 62,9 kg çıktım çok şükür, demekki reglinin de etkisiyle iyice şişmiştim, Allah nasibederse cuma günkü hedefim 62,5 kg olmak.

günaydın hadi bakalım cumaya kadar verirsin .ben misafir var diye hafta sonu çig köfte pazar döner ekmek ALLAHTAN ÖGLEN YEDİM
DIŞARDAYDIM BEYKENTTE PAZAR VARMIŞ GİTTİK KIZLARIMLA KENDİME BİŞE BULAMADIM HEP AÇIK KIYAFETLER VARDI İKİZLERE ALDIM BİŞELER MİSAFİRLERİMDE GİTTİ EV DANDİNİ

günaydın fıstıklar
doksancım bulabilirsen bakalım fotolara. .ne yalan söyleyim başlarda metobolizmanın yavaşacağını ve verdiklerini geri alacağını düşünüyordum.senin hevesini de kırmak istemiyordum.ama şimdi güveniyorum sana. kim tutar seni

ah canım benim yaz gelmesiyle benim de giyim problemim başlıyor

Yok canım ben geçen senede birden 10 kg verdim, hiçte geri almadım. Bunu da almam yani

vay fadi ablam götürmüşsün lezzetli parçaları, ama haftasonu menüsü olarak bende senden aşağı sayılmam ama az yedim yani ne yediysem.
aynen bende yazın bişey bulamıyorum, o yüzden benim kıyafet alma mevsimlerim bellidir, ilkbahar ve sonbaharda doldururum dolaplarımı ilkbaharda uzun kol bulma imkanı oluyor yazın hiç yok nerdeyse, olanlarda yaşlı modelleri yani bize hitap etmiyor, daha genciz şuracıkta
yirmi abla merhaba, bende valla aynı şeyi düşünüyorum 906090 hakkında, nickine yakşır bir fiziğe kavuşmuş ya maşallah
Günaydınlar efenim
dünkü 3 saatlik dans kursunun ardından kilo vermem gerekirken hiç verememişim
SABAH: 2 kayısı + yarım elma

ayyy düşünemiyorum 3 saat ter kan içinde kaldıktan sonra insan 100gr bile vermezmi yaa, offf çok kötü bir durum

kızlar merhaba ...misafirden dolayı ne diyet yapıyorum ne de spor... yandım ki ne yandım....annemlerde misafir gidene kadar ara ver dedi... korkudan sabah tartılmadım bile...

Haklısın cnm çook sinir bozucu Reglm yaklaştı belki ondandır bu duraksama. Bugün annemle dondurma yemeye gidicez Gelsin kilolaarrrrrrrr Hahahah. Ama arada sırada ödüllendrmek lazım kendimizi :)

SABAH: 1 elma + 2 kayısı

ÖĞLE: 1 elma + 1 nektar + 2 kayısı

AKŞAM: 3 top dondurma + 5-6 köfte

Diyet yalan oldu bugun dondurmalarla ama olsun :) Uzun zamandır kendime ödül vermiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…