- Konu Sahibi Handandandan
-
- #38.261
Selam kızlar, bugünkü kilom 61.8, dünden bu yana sadece 100 gramcık gidivermişKilo azaldıkça, kilo vermede yavaşlıyo...
Yalnız bugün vücudumun inanılmaz güzelleştiğini farkettim :) 5-6 kilo daha versem taşşşBikaç foto koycam anlicaksınız
Eki Görüntüle 459662 Eki Görüntüle 459665 Eki Görüntüle 459666
Bugünkü menüm:
SABAH: 1 elma
ÖĞLE: cappucino + 1 tabak hellim peynirli rokalı salata + coca cola zero
ARA: 1 tabak meyve (karpuzda vardı)
ARA: cappucino + 4 tane kayısı + 1 elma
AKŞAM: tavuklu salata
1 saat spor
şu ana kadar 2 litre sıvı
hatunlar birazdan yürüyüşe çıkacağım eşimle birlikte. izmirde yürüyüş yapacak yer bulmak zor. artık caddelerde dolanırız.
bu arada doksancım 80 kiloyken çekilmiş fotoların varsa onşları da koysana .hemen hemen 20 kilo vermişsin.
hatunlar birazdan yürüyüşe çıkacağım eşimle birlikte. izmirde yürüyüş yapacak yer bulmak zor. artık caddelerde dolanırız.
bu arada doksancım 80 kiloyken çekilmiş fotoların varsa onşları da koysana .hemen hemen 20 kilo vermişsin.
Günaydınn herkese hayırlı haftalar,
906090 maşallah canım ya eski resimlerini kesin bul, şu farkı bi görelimde azim gelsin hepimize
bu sabah 62,9 kg çıktım çok şükür, demekki reglinin de etkisiyle iyice şişmiştim, Allah nasibederse cuma günkü hedefim 62,5 kg olmak.
günaydın hadi bakalım cumaya kadar verirsin .ben misafir var diye hafta sonu çig köfte pazar döner ekmek ALLAHTAN ÖGLEN YEDİM
DIŞARDAYDIM BEYKENTTE PAZAR VARMIŞ GİTTİK KIZLARIMLA KENDİME BİŞE BULAMADIM HEP AÇIK KIYAFETLER VARDI İKİZLERE ALDIM BİŞELER MİSAFİRLERİMDE GİTTİ EV DANDİNİ
günaydın fıstıklar
doksancım bulabilirsen bakalım fotolara. .ne yalan söyleyim başlarda metobolizmanın yavaşacağını ve verdiklerini geri alacağını düşünüyordum.senin hevesini de kırmak istemiyordum.ama şimdi güveniyorum sana. kim tutar seni
vay fadi ablam götürmüşsün lezzetli parçaları, ama haftasonu menüsü olarak bende senden aşağı sayılmam ama az yedim yani ne yediysem.günaydın hadi bakalım cumaya kadar verirsin .ben misafir var diye hafta sonu çig köfte pazar döner ekmek ALLAHTAN ÖGLEN YEDİM
DIŞARDAYDIM BEYKENTTE PAZAR VARMIŞ GİTTİK KIZLARIMLA KENDİME BİŞE BULAMADIM HEP AÇIK KIYAFETLER VARDI İKİZLERE ALDIM BİŞELER MİSAFİRLERİMDE GİTTİ EV DANDİNİ
yirmi abla merhaba, bende valla aynı şeyi düşünüyorum 906090 hakkında, nickine yakşır bir fiziğe kavuşmuş ya maşallahgünaydın fıstıklar
doksancım bulabilirsen bakalım fotolara. .ne yalan söyleyim başlarda metobolizmanın yavaşacağını ve verdiklerini geri alacağını düşünüyordum.senin hevesini de kırmak istemiyordum.ama şimdi güveniyorum sana. kim tutar seni
Günaydınlar efenim
dünkü 3 saatlik dans kursunun ardından kilo vermem gerekirken hiç verememişim
SABAH: 2 kayısı + yarım elma
sanırım perşembe akşamı gidecekler ...hemen ertesi günüde başlayacağım spora yine...
vay fadi ablam götürmüşsün lezzetli parçaları, ama haftasonu menüsü olarak bende senden aşağı sayılmam ama az yedim yani ne yediysem.
aynen bende yazın bişey bulamıyorum, o yüzden benim kıyafet alma mevsimlerim bellidir, ilkbahar ve sonbaharda doldururum dolaplarımıilkbaharda uzun kol bulma imkanı oluyor yazın hiç yok nerdeyse, olanlarda yaşlı modelleri yani bize hitap etmiyor, daha genciz şuracıkta
yirmi abla merhaba, bende valla aynı şeyi düşünüyorum 906090 hakkında, nickine yakşır bir fiziğe kavuşmuş ya maşallah
ayyy düşünemiyorum 3 saat ter kan içinde kaldıktan sonra insan 100gr bile vermezmi yaa, offf çok kötü bir durum
sibelcim hoşgelsin, misafir varken çok zor yaa, hayırlısıyla bi gitsinlerde ozaman eski performansına dönersin mutlaka üzülme napalım , sende hafif hafif değerlendir bu günleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?