Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Selam canım nasılsın ne yaptın kilo ne durumda

Seviyelere 106.7 ile başladım
Kt günü 85.9 idim
Bu sabah 87.8
Balım birbucuk ay öncesine kadar yedim icim 90 kusurle çıktım Ama iş işten gecmeden silkelendim başladım sağlıklı beslenmeye Aralıklı oruç yapıyorum hiç açlık hissetmeden 8,9 kilo verdim inşallah dahada vericem durmak yok yola devam

hosgeldin canim masallah sana sen bu azimle bi 20 Kilo daha verirsin

masallah herkes ne güzel kilo vermis
listede olman lazim

masallah hepimiz

Istediktwn Sonra gider tabi canim masallah sana
İnşallah canım devamı gelsin
Çok sağol canım inşallah devam Silkelenmen güzel olmuş canım kilo kadar insanı mutsuz eden başka bir şey Yok

selam kızlar şuan buraya kilomu yazmaya o kadar utanıyorum ki daha önceden zayıflamak için geldiğim kilodan daha fazlasıyla geldim. o kadar hızlı kilo aldım ki.. emzirmeyi bjraktım ama aynı şekilde beslenmeye devam ettiğim ve hareketsiz yaşam vs.. zincirlerimi kırabilmem için buraya kilomu yazmalıyım ve diyete başlamalıyım artık

güncel kilo: 68.4

Bir de fotoğraf paylaşıyım sizle de
Eki Görüntüle 2675228
kolay gelsin canim
A.selam canim iyi yaptin gelmekle ins dikkatle gidecek

reflünün çogu stres kaynaklı oluyor bende de ılk annemden ayrıldıgım sene sınırsel çıktı hala azcık sinirleneyim uzuleyım mıdeme vuruyor zor valla ama dıkkat etmek lazım

Tebrikler süperböyle kıyafet alıp ıcıne girmek hedef oluyor. ben de iki tane 38 aldım kilo almadan önce oluyordu kg alınca giydm bacağımdan geçmediİlk hedefim ona girmek. Gecenlerde yine aldım 38yüksek bel öyle zor giriyorum kı ıcıne zorla cekıstırerek ama zorda olsa kaptıyorum hiç rahat değil bir kaç kilo daha alsaydım ona da elveda 68 70e falan dusunce 38ler cok rahat olurüst bedenım zaten m allahtan o değişmiyor. Bir kaç kıyafetm var olmuyor hepsıne girmem lazım.Insallah hedeflerımıze ulasıp rahat rahat giyeceğiz

selam kızlar şuan buraya kilomu yazmaya o kadar utanıyorum ki daha önceden zayıflamak için geldiğim kilodan daha fazlasıyla geldim. o kadar hızlı kilo aldım ki.. emzirmeyi bjraktım ama aynı şekilde beslenmeye devam ettiğim ve hareketsiz yaşam vs.. zincirlerimi kırabilmem için buraya kilomu yazmalıyım ve diyete başlamalıyım artık

güncel kilo: 68.4

Merhaba
Bana sözünü dinletecek birilerini ararken kendimi burada buldum eski üyelerdenim
Hosgeldin canim
Kilomu bildirim sabah ciktim Evden geldim sükür
Kilom : 57.6 kg
Keske dün gece 22.00 kadar tikinmasaydim Belki 56 görebilirdim
Tebrikler canim tarti var niye 22.00 kadar tikindinki
Gecen cuma 73
Bu cuma 72
Fark -1

Hadi bismillah
Tebrikler canim
Hedefine az kalmış Canım, bu sekilde devam Tartıda az da görsen eksiyi eksi eksidir diyip devam etmek lazım. Moral bozmak yok
insallah canim
Arti olmasinda azda olsa eksiye raziyim
inşallah hepimiz hedefimize saglikli bir sekilde ulasiriz
Evet canım çok şükür korumuşum her cuma tartılmaya devam ediyorum ben de ipin ucunu kaçırmamak için
Maşallah canim tebrikler

Herkes çok güzel kilolar vermiş bir daha tebrik ediyorum
Teşekkür ederim canım 38 bedene artık girebiliyorum. Sıkılaşma gerek 4 ay önce doğum yaptım nasıl 78 kilodan düşerim dedim. İsteyince gidiliyor. Bir daha kilo almak istemiyorum. İnşaallah kilonuzu koruruz.

Hosgeldin canim kilon cok fazla degil azimli olursan kisa zamanda hedefine ulasirsin

Hoşgeldin. Burada hızla kurtulursun kilolarından Gruba katılımın yüksek olursa motive olursun

Hoşgeldin. Burada hızla kurtulursun kilolarından Gruba katılımın yüksek olursa motive olursun
evet katılacağım olacak inş. daha önce olmultu yine olur umarım ama sanırım hedefe ulaştıktan sonra da burda kalmaya devam etmek lazım kiloları korumak lazım.

evet katılacağım olacak inş. daha önce olmultu yine olur umarım ama sanırım hedefe ulaştıktan sonra da burda kalmaya devam etmek lazım kiloları korumak lazım.
Kesinlikle öyle. Ben hala menüleri inceliyorum mesela kilo korumada da fikir olsun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…