- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #382.621
Süper bir yüzdesonunda 73 u gördüm
gecen hafta 74.6
bugun 73.1
fark 1.5
yüzde 2
Balım birbucuk ay öncesine kadar yedim icim 90 kusurle çıktımSelam canım nasılsın ne yaptın kilo ne durumda
Seviyelere 106.7 ile başladım
Kt günü 85.9 idim
Bu sabah 87.8
İnşallah canım devamı gelsinhosgeldin canimmasallah sana sen bu azimle bi 20 Kilo daha verirsin
masallah herkes ne güzel kilo vermis
listede olman lazim
masallah hepimiz
Istediktwn Sonra gider tabi canim masallah sana
Çok sağol canım inşallah devamtebrikler canim
yinede eksidesin canim tebrikler
2 ayda 8kiloya yakin vermissin canim bence gayet iyi. Eksinde guzel
ins cikmazda canim.
Su ara virusun etkisi mi azaliyor acaba cevremde akrabalarda falan surekli test pozitof olanlar var ama evde ayakta atlatiyorlar sukur.
ins canim. Sen istedikten sonra
tebrikler canim
tebrikler canim guzel eksi
gayet guzel eksi daha ne olsun canim. İncelme varsa bence daha da iyi
oh iyiymis canim. Tedbir en guzeli .
Elinizde boyle bir imkanda varmis . iyi tatiller
tebrikler canim
masallah yaa yurekten tebrik ediyorum seni
Gayet guzel kilo kaybetmissin.
tebrikler canim
tebrikler canim guzel eksi
bugunki eksi beni biraz daha kendime getirdi canim. Bu hafta sende toparlayacaksin eminim.
tebrikler canim yinede eksisom ve bence guzel eksi
baska da bisey demiyorum
tebrikler canim
guzel eksi gelmis tebrikler canim
biraz dikkat etsen hemen gider zaten canim taze kilo.
Tebrikler canim
Silkelenmen güzel olmuş canım kilo kadar insanı mutsuz eden başka bir şey YokBalım birbucuk ay öncesine kadar yedim icim 90 kusurle çıktım ☹Ama iş işten gecmeden silkelendim başladım sağlıklı beslenmeye Aralıklı oruç yapıyorum hiç açlık hissetmeden 8,9 kilo verdim inşallah dahada vericem durmak yok yola devam
kolay gelsin canim
A.selam canim iyi yaptin gelmekle ins dikkatle gidecekselam kızlar şuan buraya kilomu yazmaya o kadar utanıyorum ki daha önceden zayıflamak için geldiğim kilodan daha fazlasıyla geldim. o kadar hızlı kilo aldım ki.. emzirmeyi bjraktım ama aynı şekilde beslenmeye devam ettiğim ve hareketsiz yaşam vs.. zincirlerimi kırabilmem için buraya kilomu yazmalıyım ve diyete başlamalıyım artık
güncel kilo: 68.4
reflünün çogu stres kaynaklı oluyor bende de ılk annemden ayrıldıgım sene sınırsel çıktı hala azcık sinirleneyim uzuleyım mıdeme vuruyor zor valla ama dıkkat etmek lazımEvet yoğurt iyi geliyor, özellikle ev yoğurdu
Benim midemdeki sorun sinirsel, hayatımın çok zorlandığım bir döneminde pat diye ortaya çıktı ki bundan 15 kilo daha zayıftım, sonra yapışıp kaldı üzerime. Dediğin gibi hiç bir ilaç fayda etmiyor, geçici bir rahatlama sadece. Reflü ile birlikte alerjik niritim var, reflü boğazımı tahriş ediyor, niritte üzerinden geçiyor, kısır döngü gibi, doktor bile bunun tedavisi yok alışmaya bakacaksın dedi. Ama yaşam kalitemi iyi tuttuğum zaman, düzgün yiyip, düzgün uyuyup, hareket ettiğim zaman daha iyiyim. O yüzden önemli kilo vermek, gerçi ağır vermemde alerji ilacımdaki kortizondan bir miktar şüphe duyuyorum doktor her ne kadar çok önemli bir miktar değil dese de. Damlalarda da hapta da kortizon var ama kilo verdikçe daha rahatlamış hissediyorum. Yürürken ve yürüyüşün sonunda nefes egzersizleri yapıyorum, boğazımdaki tahriş azalıyor midem rahat oldukça.
Tebrikler süperEki Görüntüle 2675200
Bundan tam 1,5 ay önce 85 kilo iken almıştım bu pantolunu. O zamanlar dizimden yukarı çıkmıyordu tabi. Ama bugün tam içine girebildim. O zaman 42 beden giyiyordum ve hedefim 38 bedendi. Bu pantolon da 38 bedenHedefledigim bedendeyim. Ama ben bol giymeyi seven biri olarak şimdiki hedefim 38 bedenin üzerimde bol durması
Motivasyonu düşürmeden devam
KİLO VERMEK İMKANSİZ DEĞİLDİR
Hosgeldin canimMerhaba
Bana sözünü dinletecek birilerini ararken kendimi burada buldum eski üyelerdenim
Tebrikler canim tarti var niye 22.00 kadar tikindinkiKilomu bildirim sabah ciktim Evden geldim sükür
Kilom : 57.6 kg
Keske dün gece 22.00 kadar tikinmasaydim Belki 56 görebilirdim
Tebrikler canimGecen cuma 73
Bu cuma 72
Fark -1
Hadi bismillah
insallah canimHedefine az kalmış Canım, bu sekilde devamTartıda az da görsen eksiyi eksi eksidir diyip devam etmek lazım. Moral bozmak yok
Maşallah canim tebriklerEvet canım çok şükür korumuşumher cuma tartılmaya devam ediyorum ben de ipin ucunu kaçırmamak için
Teşekkür ederim canımHerkes çok güzel kilolar vermiş bir daha tebrik ediyorum
Hosgeldin canim kilon cok fazla degil azimli olursan kisa zamanda hedefine ulasirsinselam kızlar şuan buraya kilomu yazmaya o kadar utanıyorum ki daha önceden zayıflamak için geldiğim kilodan daha fazlasıyla geldim. o kadar hızlı kilo aldım ki.. emzirmeyi bjraktım ama aynı şekilde beslenmeye devam ettiğim ve hareketsiz yaşam vs.. zincirlerimi kırabilmem için buraya kilomu yazmalıyım ve diyete başlamalıyım artık
Hoşgeldin. Burada hızla kurtulursun kilolarındanselam kızlar şuan buraya kilomu yazmaya o kadar utanıyorum ki daha önceden zayıflamak için geldiğim kilodan daha fazlasıyla geldim. o kadar hızlı kilo aldım ki.. emzirmeyi bjraktım ama aynı şekilde beslenmeye devam ettiğim ve hareketsiz yaşam vs.. zincirlerimi kırabilmem için buraya kilomu yazmalıyım ve diyete başlamalıyım artık
inşş canım benim çok sağolkolay gelsin canim
A.selam canim iyi yaptin gelmekle ins dikkatle gidecek
inş canjmHosgeldin canim kilon cok fazla degil azimli olursan kisa zamanda hedefine ulasirsin
evet katılacağım olacak inş. daha önce olmultu yine olur umarım ama sanırım hedefe ulaştıktan sonra da burda kalmaya devam etmek lazım kiloları korumak lazım.Hoşgeldin. Burada hızla kurtulursun kilolarındanGruba katılımın yüksek olursa motive olursun
Kesinlikle öyle. Ben hala menüleri inceliyorum mesela kilo korumada da fikir olsun diyeevet katılacağım olacak inş. daha önce olmultu yine olur umarım ama sanırım hedefe ulaştıktan sonra da burda kalmaya devam etmek lazım kiloları korumak lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?