- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #382.661
Listede değilsin canım, free olmak istemiştindeğilim galıba kaptanım ??Handandandan ben nerdeyım
listede olmadigim icin tikindimTebrikler canim tarti var niye 22.00 kadar tikindinki
Ins canim. Suan yanlis degilse Tam mezun oldugum kilodayim galibaHaftaya 56 'yı görürsen güzel olur canım.
Bırak artık süt abur cuburları
tartıdan cok ayrılmamak gerekıyor ben eskı verdıgım kılolarımı aldıgımda anladım bunu 70 kılo ıken 3 yıl sonunda bır baktım 86 yım bırazcık artı oldugunda dıkkat edıp kılo oturmadan yollamak gerekEvet canım çok şükür korumuşumher cuma tartılmaya devam ediyorum ben de ipin ucunu kaçırmamak için
giriyim mi listeyeListede değilsin canım, free olmak istemiştin
tebrikler canim
yinede eksidesin canim tebrikler
2 ayda 8kiloya yakin vermissin canim bence gayet iyi. Eksinde guzel
ins cikmazda canim.
Su ara virusun etkisi mi azaliyor acaba cevremde akrabalarda falan surekli test pozitof olanlar var ama evde ayakta atlatiyorlar sukur.
ins canim. Sen istedikten sonra
tebrikler canim
tebrikler canim guzel eksi
gayet guzel eksi daha ne olsun canim. İncelme varsa bence daha da iyi
oh iyiymis canim. Tedbir en guzeli .
Elinizde boyle bir imkanda varmis . iyi tatiller
tebrikler canim
masallah yaa yurekten tebrik ediyorum seni
Gayet guzel kilo kaybetmissin.
tebrikler canim
tebrikler canim guzel eksi
bugunki eksi beni biraz daha kendime getirdi canim. Bu hafta sende toparlayacaksin eminim.
tebrikler canim yinede eksisom ve bence guzel eksi
baska da bisey demiyorum
tebrikler canim
guzel eksi gelmis tebrikler canim
biraz dikkat etsen hemen gider zaten canim taze kilo.
Tebrikler canim
Süpersin canım tebrik ederim
olsun canım eksidesin canım
inşallah cnm
tebrik ederim canım :)
tebrik ederim canım :)
süpersin
tebrik ederim canım
tebrik ederim canım
vay tebrikler :)
tebrik ederim canım
tebrik ederim canım
tebrik ederim canım
süpersin
tebrik ederim canm
tebrik ederim :)
İstikrarlı bir şekilde devam ederim, haber vermeden ortadan kaybolmam diyorsan girebilirsin canımgiriyim mi listeye
Ben de emzirme döneminde yaptım onu. Doğumdan 1 hafta sonra tartıldığımda 82den 69a düşmüştüm. 3-4 ay hiç tartılmadım, sonra bi çıktım tartıya 75 olmuşumtartıdan cok ayrılmamak gerekıyor ben eskı verdıgım kılolarımı aldıgımda anladım bunu 70 kılo ıken 3 yıl sonunda bır baktım 86 yım bırazcık artı oldugunda dıkkat edıp kılo oturmadan yollamak gerek
ederımmmm gaza geldım ben yıneİstikrarlı bir şekilde devam ederim, haber vermeden ortadan kaybolmam diyorsan girebilirsin canım
Üzülme canim herseyde bi hayir vardir, demekki böylesi sizin icin dahaEşimin tayini olmadı yaa☹ Çok morolim bozuldu, çok istiyorduk, bu küçük ilçe (köy)de çok sıkıldık ikimizdeNeyse sağlık olsun, vardır bunda da bı hayır, bı sene daha buradayız
Allah razı olsun canım benimNe kadar güzel işler çıkarıyorsunuz
Emeğinize sağlık canım
bozma bozma moralını zaten suan buyuk sehırler çok da ıyı degıl kucuk yerde olmak daha guvenlı ortalık duruldugunda artık 1 sene de dolmus olur ıstersınız tayınEşimin tayini olmadı yaa☹ Çok morolim bozuldu, çok istiyorduk, bu küçük ilçe (köy)de çok sıkıldık ikimizdeNeyse sağlık olsun, vardır bunda da bı hayır, bı sene daha buradayız
insallah canimbu cuma 62.9
su 4 gunu atlatirsam son hizla devam esicem insallah
14 eylulde kizimla hastanede 4 5 gun kalicaz
ozamana kadar hedefime ulasmaya calisacam insallah
Sabit olmakta iyidirmerhabalar
geciktim kilo bildirimi icin
gecen hafta 66.2
bu hafta 66.2
sabitim
aynen sağlıklı beslenmeye niyet ettim inşSenin metabolizman çok iyi canım
Biraz dikkat edersen kısa sürede verirsin.
Amacın zayıflamak değil sağlıklı beslenmek olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?