Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Evet canım çok şükür korumuşum her cuma tartılmaya devam ediyorum ben de ipin ucunu kaçırmamak için
tartıdan cok ayrılmamak gerekıyor ben eskı verdıgım kılolarımı aldıgımda anladım bunu 70 kılo ıken 3 yıl sonunda bır baktım 86 yım bırazcık artı oldugunda dıkkat edıp kılo oturmadan yollamak gerek

Ben de emzirme döneminde yaptım onu. Doğumdan 1 hafta sonra tartıldığımda 82den 69a düşmüştüm. 3-4 ay hiç tartılmadım, sonra bi çıktım tartıya 75 olmuşum

Eşimin tayini olmadı yaa☹ Çok morolim bozuldu, çok istiyorduk, bu küçük ilçe (köy)de çok sıkıldık ikimizdeNeyse sağlık olsun, vardır bunda da bı hayır, bı sene daha buradayız
Üzülme canim herseyde bi hayir vardir, demekki böylesi sizin icin daha

Eşimin tayini olmadı yaa☹ Çok morolim bozuldu, çok istiyorduk, bu küçük ilçe (köy)de çok sıkıldık ikimizdeNeyse sağlık olsun, vardır bunda da bı hayır, bı sene daha buradayız
bozma bozma moralını zaten suan buyuk sehırler çok da ıyı degıl kucuk yerde olmak daha guvenlı ortalık duruldugunda artık 1 sene de dolmus olur ıstersınız tayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…