- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #382.641
Aksine iştahım yok bugünlerde canım.Kaçışını yemek yapma şu süreçte yeterli canım. Merak etme hazır hissedeceksin. Bizler makina değiliz arada teklemeler olur. Yeter ki kaçışımız bir şeyleri bastırmak için yemek olmasın. Çünkü kısır döngü oluyor. Gerildikçe yiyorsun yedikçe ve ağırlaştıkça daha çok yiyorsun sonra daha mutsuz olup daha da çok yiyorsun ve bir süre sonra bedeninin içinde mutsuz bir bireye dönüyorsun. Sadece bu döngüye girmemek için frenle kendini. Gerisini daha önce yapmışsın yine yaparsın inş merak etme
Daha ne olsun canım, gayet iyisin benceGunaydin kizlar
Kilo bildirimi
Cuma 72.0
Bugun 71.3
Az az gidiyo işte
Lütfen dikkat et, bir daha alma canım.Seviyelere 106.7 ile başladım
Kt günü 85.9 idim
Bu sabah 87.8
Birkaç haftadır durağanlaşmıştınsonunda 73 u gördüm
gecen hafta 74.6
bugun 73.1
fark 1.5
yüzde 2
Allah korusunKaptanim bir an once toparlansan iyi olur 80 e dogru gidiyorsun ❤
Ben de maalesefNe yaparsam yapayım spor yapmadan kilo verebilen biri değilim.
Çok iyi gitmiş canımGeçen Cuma: 97.9
Bugün: 96.2
Fark: -1.7
Yüzde: % 1.7
İlk sayfada takım kurallarimiz var okuyup kabul edersen yine oradaki "9.Takım Tanıtım Formu" nu doldur seni tanıyalım canımMerhaba
Bana sözünü dinletecek birilerini ararken kendimi burada buldum eski üyelerdenim
Gördüm canım çok üzüldüm tekrar almasına inşallah almam hedefim 75 altı eski hallerime dönmek 2 yıl 95 üzeri gezdik büyük eziyet insana daha almak istemiyorumLütfen dikkat et, bir daha alma canım.
HasibeG eski kilosuna dönmüş geri maalesef.
Sen o hataya düşme olur mu
Beni geçmişsinGecen cuma 73
Bu cuma 72
Fark -1
Hadi bismillah
Haftaya 56 'yı görürsen güzel olur canım.Kilomu bildirim sabah ciktim Evden geldim sükür
Kilom : 57.6 kg
Keske dün gece 22.00 kadar tikinmasaydim Belki 56 görebilirdim
Muhteşemsin MervecimHayırlı cumalar fıt hanımlar bekleyim derken sarjım bıttı sarjımı da bulamadım bildirim yapayım
Cuma 63.4
Bugun 62.4
Fark - 1
Yuzde 1.58
Hadi bakalımaynen kaptanım :) yaaa haftaya 59 lu rakamları göreceğim
İnşallah canımbugunki eksi beni biraz daha kendime getirdi canim. Bu hafta sende toparlayacaksin eminim.
Ne kadar güzel işler çıkarıyorsunuz
Oo yeni doğum yapmışsın kilon da fazla değil biraz zaman geçsin zaten 36 da girersinTeşekkür ederim canım38 bedene artık girebiliyorum. Sıkılaşma gerek 4 ay önce doğum yaptım nasıl 78 kilodan düşerim dedim. İsteyince gidiliyor. Bir daha kilo almak istemiyorum. İnşaallah kilonuzu koruruz.
vallahi sonunda canım baya sıkılmaya baslamıstı bu duruma babamlarda yaptıgım dıyetın şımarıklık oldugunu dusunuyor bu yuzden zorlanıyordum bıraz daha ye tabagındakılerı bıtır onla doymazsın dıyıp duruyordu gecen patladım saldı artık benıBirkaç haftadır durağanlaşmıştın
Yine gitmeye başlamış
Tebrik ederim
Senin metabolizman çok iyi canımselam kızlar şuan buraya kilomu yazmaya o kadar utanıyorum ki daha önceden zayıflamak için geldiğim kilodan daha fazlasıyla geldim. o kadar hızlı kilo aldım ki.. emzirmeyi bjraktım ama aynı şekilde beslenmeye devam ettiğim ve hareketsiz yaşam vs.. zincirlerimi kırabilmem için buraya kilomu yazmalıyım ve diyete başlamalıyım artık
güncel kilo: 68.4
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?