- 3 Eylül 2015
- 3.329
- 11.077
- 208
- 34
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #382.681
cok sukur kendi sorunlarimiz cozuldu canim.Sabit olmakta iyidir
Halletin mi ailevi sorunlarını canım
Geçmiş olsun canım, Allah şifa versincok sukur kendi sorunlarimiz cozuldu canim.
ama yogunluk devam ediyor. amcam vefat ettikten sonra diger amcam da kalp krizi gecirdi. ustelik bir kackez. bizde amcamlardayiz hem yakinlar taziye icin geliyorlar hem gecmis olsuna. yani bu aralar hic vakit bulamiyorum.
Şer gözüken şeylerde hayır, Hayır gözüken şeylerde şer olabilir.Eşimin tayini olmadı yaa☹ Çok morolim bozuldu, çok istiyorduk, bu küçük ilçe (köy)de çok sıkıldık ikimizdeNeyse sağlık olsun, vardır bunda da bı hayır, bı sene daha buradayız
102 nedir abloş kapı numarası gibi aaaa senin gibi minnoş bir Konyalı premsese yakışıyor mu üç hanelilerHuuu huuu mekanin sahibi geldi hanimmmm
Diyip ukalalik yapayim
Yani kilo vermeye niyetlendimtabiki biricik takimim olmadan, aslaaa
Yeni geldim eve, iş de molada geçmişi okudum, bi sürü alinti yaptim
Bi ara cevaplarim
Sadede gelirsek
Tekrar bi baslangic
Sabah geç kalinca unuttum tartilmayi
Eve gelince tartildim
Bisey yememistim daha,
Bol su, 1 kahve icmistim
O yuzden şu andaki tartidan eksi 500 yapiyorum
Baslangic 102.5
Umarim haftaya okkali bi eksi gelirde moralim duzelir
Gel gelHuuu huuu mekanin sahibi geldi hanimmmm
Diyip ukalalik yapayim
Peki canımHandandandan 68 benim kilom lakin pazar günü annemin yanına gideceğim bi haftalığına. Sonraki haftalar için listeye girmek isterim üç ayım dolmuştu zaten
SüperGeçen Cuma: 97.9
Bugün: 96.2
Fark: -1.7
Yüzde: % 1.7
Harikasın canım çok geçmeden bollaşacak o hiç merak etmeEki Görüntüle 2675200
Bundan tam 1,5 ay önce 85 kilo iken almıştım bu pantolunu. O zamanlar dizimden yukarı çıkmıyordu tabi. Ama bugün tam içine girebildim. O zaman 42 beden giyiyordum ve hedefim 38 bedendi. Bu pantolon da 38 bedenHedefledigim bedendeyim. Ama ben bol giymeyi seven biri olarak şimdiki hedefim 38 bedenin üzerimde bol durması
Motivasyonu düşürmeden devam
KİLO VERMEK İMKANSİZ DEĞİLDİR
Hoş geldin canım tanıtım formunu doldurursan tanışalımMerhaba
Bana sözünü dinletecek birilerini ararken kendimi burada buldum eski üyelerdenim
Bir aydır yiyorum dediğin bu muydu 58den fazla gelmezsin demiştim değil miKilomu bildirim sabah ciktim Evden geldim sükür
Kilom : 57.6 kg
Keske dün gece 22.00 kadar tikinmasaydim Belki 56 görebilirdim
Çok güzel canımHayırlı cumalar fıt hanımlar bekleyim derken sarjım bıttı sarjımı da bulamadım bildirim yapayım
Cuma 63.4
Bugun 62.4
Fark - 1
Yuzde 1.58
Canım listeye girmek istediğine emin misin ? Açıkçası ilk sayfadaki takım kurallarını uygulamıyorsungiriyim mi listeye
Hayırlısı olsun kuzum inşallah daha iyi bir yer nasip olur eşyaları sattık demiştin nasıl yapacaksınız ?Eşimin tayini olmadı yaa☹ Çok morolim bozuldu, çok istiyorduk, bu küçük ilçe (köy)de çok sıkıldık ikimizdeNeyse sağlık olsun, vardır bunda da bı hayır, bı sene daha buradayız
Ani bir kararla işe başlamaya karar verdim dün.Peki canım
Bu defa mezun etmeden bırakmayız ama
Ne zaman başlıyorsun kedicikAni bir kararla işe başlamaya karar verdim dün.
Kilo vermem ve geri alamam şart. İş yerinde bir karizmam bir havam var şişkolamış abbboo dedirtmem
başınız sağ olsun cnmcok sukur kendi sorunlarimiz cozuldu canim.
ama yogunluk devam ediyor. amcam vefat ettikten sonra diger amcam da kalp krizi gecirdi. ustelik bir kackez. bizde amcamlardayiz hem yakinlar taziye icin geliyorlar hem gecmis olsuna. yani bu aralar hic vakit bulamiyorum.
Güzel soru ama ona daha karar vermedim. Kıza bakıcı ayarlayacağım öncelikle. Kilo vermiş fit olmuş olmam lazım. İyice zayıfladıktan sonra göbeğin durumuna göre liposakşın araştıracağım.Ne zaman başlıyorsun kedicik
Anacim bi düş yakamdan kizzz102 nedir abloş kapı numarası gibi aaaa senin gibi minnoş bir Konyalı premsese yakışıyor mu üç haneliler
Yok kuzum ben koltuk istemiyomGel gel
Baş köşedeki koltuk hâlâ senin
Ne yani sen 10 kilo vericen ben 30Mefkurem abloş niye beğenmedim deyip puanımı düşüyorsun aşk olsun kremalı püskevitim ılık ballı süte banılmış kurabiyem
Çok iyi maşallah. Yiyorum diyordun o kadar yemeye almadıysan metabolizman hızlıKilomu bildirim sabah ciktim Evden geldim sükür
Kilom : 57.6 kg
Keske dün gece 22.00 kadar tikinmasaydim Belki 56 görebilirdim
Sağlam dizini sakatlama bariYok kuzum ben koltuk istemiyom
Bi köşeye sigişirim
Hatta ceza olarak tek ayak üstünde dursam yeridir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?