Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sabit olmakta iyidir
Halletin mi ailevi sorunlarını canım
cok sukur kendi sorunlarimiz cozuldu canim.
ama yogunluk devam ediyor. amcam vefat ettikten sonra diger amcam da kalp krizi gecirdi. ustelik bir kackez. bizde amcamlardayiz hem yakinlar taziye icin geliyorlar hem gecmis olsuna. yani bu aralar hic vakit bulamiyorum.

Geçmiş olsun canım, Allah şifa versin

Huuu huuu mekanin sahibi geldi hanimmmm
Diyip ukalalik yapayim

Yani kilo vermeye niyetlendim tabiki biricik takimim olmadan, aslaaa

Yeni geldim eve, iş de molada geçmişi okudum, bi sürü alinti yaptim
Bi ara cevaplarim

Sadede gelirsek
Tekrar bi baslangic

Sabah geç kalinca unuttum tartilmayi
Eve gelince tartildim
Bisey yememistim daha,
Bol su, 1 kahve icmistim
O yuzden şu andaki tartidan eksi 500 yapiyorum

Baslangic 102.5
Umarim haftaya okkali bi eksi gelirde moralim duzelir

Eşimin tayini olmadı yaa☹ Çok morolim bozuldu, çok istiyorduk, bu küçük ilçe (köy)de çok sıkıldık ikimizdeNeyse sağlık olsun, vardır bunda da bı hayır, bı sene daha buradayız
Şer gözüken şeylerde hayır, Hayır gözüken şeylerde şer olabilir.

Sen mi eşine tabisin eşin mı sana bilmiyorum ama Meb 2.il içi il dışı verirse sen istersin

102 nedir abloş kapı numarası gibi aaaa senin gibi minnoş bir Konyalı premsese yakışıyor mu üç haneliler

Geçen Cuma: 97.9
Bugün: 96.2
Fark: -1.7
Yüzde: % 1.7
Süper
Harikasın canım çok geçmeden bollaşacak o hiç merak etme
Merhaba
Bana sözünü dinletecek birilerini ararken kendimi burada buldum eski üyelerdenim
Hoş geldin canım tanıtım formunu doldurursan tanışalım
Kilomu bildirim sabah ciktim Evden geldim sükür
Kilom : 57.6 kg
Keske dün gece 22.00 kadar tikinmasaydim Belki 56 görebilirdim
Bir aydır yiyorum dediğin bu muydu 58den fazla gelmezsin demiştim değil mi
Hayırlı cumalar fıt hanımlar bekleyim derken sarjım bıttı sarjımı da bulamadım bildirim yapayım
Cuma 63.4
Bugun 62.4
Fark - 1
Yuzde 1.58
Çok güzel canım
giriyim mi listeye
Canım listeye girmek istediğine emin misin ? Açıkçası ilk sayfadaki takım kurallarını uygulamıyorsun sohbete gelmiyorsun sadece menü yazıp bildirim yapıyorsun genelde liste ciddi anlamda sorumluluk
Eşimin tayini olmadı yaa☹ Çok morolim bozuldu, çok istiyorduk, bu küçük ilçe (köy)de çok sıkıldık ikimizdeNeyse sağlık olsun, vardır bunda da bı hayır, bı sene daha buradayız
Hayırlısı olsun kuzum inşallah daha iyi bir yer nasip olur eşyaları sattık demiştin nasıl yapacaksınız ?

başınız sağ olsun cnm diğer amcanada cok gecmis olsun

Ne zaman başlıyorsun kedicik
Güzel soru ama ona daha karar vermedim. Kıza bakıcı ayarlayacağım öncelikle. Kilo vermiş fit olmuş olmam lazım. İyice zayıfladıktan sonra göbeğin durumuna göre liposakşın araştıracağım.
İşe başlayıp ameliyat olmak istemiyorum çünkü rapor vs işleri gerekir bu da duyması demek. 4 yıl olacak neredeyse işe gitmeyişim bu çok uzun zaman
Eşim de canımı sıkıyor karar alma nedenim o aslında ücretsiz izninin bitmesine bir yıl var daha neredeyse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…