Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sevindim canım ya
Bulaşmış olsaydı şimdiye ufak tefek de olsa belirti verirdi.
sağol canımm

evet ben de öyle düşünüyorum 8. gün bugün hiçbir belirti yok çok şükür

inşallah kuzum sağol

inşallah azalıyordur tatlım yaa artık çok sıkıldım yaa bütün hayatımızı alt üst ediyor yaa lanet virüs

gelmeye yüzüm yok ki abla yaa yine kilolarıma kilo katmaya başladım

Hoşgeldin, sağlıkla verirsin inşallah fazlalıklarını en kısa zamanda
Teşekkür ederim inşallah hep birlikte omuz omuza hızlı hızlı azalsın sayılar yormasın bizi
eğlenerek destek olarak verelim kilolarımızı

Baslarda pupg sariyordu simdi hep hile yapiyorlar

Evet Belki Burda kilo bildirimi yapsaydim almis olabilirdim
Essen de, kardesin nereye gelcek gezmeye falan mi?
Duisburg doğru yazmışımdır umarım
Patoloji teknikeri Alman hükümeti işçi alımı yapıyor biliyorsundur belki orada iş buldu hastanede dil sertifikalarını hallediyor şu anda temelli geliyor inşallah

okadar günden Sonra daha belirti olmaz ins canim
Kilo icinde dikkat et canim buraya gelmeye calis

Duisburg doğru yazmışımdır umarım
Patoloji teknikeri Alman hükümeti işçi alımı yapıyor biliyorsundur belki orada iş buldu hastanede dil sertifikalarını hallediyor şu anda temelli geliyor inşallah
Dogru yazdin canim bize cok yakin
Hayirlisi olsun ins yeni isi

Hoşbuldum canım
Heee anam 18 yaşında evde kalacağımı düşünüp dizlerini dövüyordu
evlen evlen diye burnumdan getirdi
Şimdi de cahilliğine yanıyor iş işten geçti nasip kısmet diyelim
Sağlık olsun canım nasip diyelim ben de Zehra 32 yaşındayım 1 kızım var 2 buçuk yaşında öğretmenim yılbaşından beri buradayım 91le başlayıp 65 ile mezun oldum

Canım listeye girmek istediğine emin misin ? Açıkçası ilk sayfadaki takım kurallarını uygulamıyorsun sohbete gelmiyorsun sadece menü yazıp bildirim yapıyorsun genelde liste ciddi anlamda sorumluluk

girmiş gibi denıyım mı ozaman bı napıyım korktum şimdi Handandandan

Sen bilirsin canım
Düşünmek için 1 saatten biraz az süren var.
Birde listeye girdikten sonra 2 ay izin yok
gırcem ya 2 ay sonra zaten en az 65 e düşmem lazım benım izinlik işim yok sağlık sıkıntısı olmadığı surece

Şer gözüken şeylerde hayır, Hayır gözüken şeylerde şer olabilir.

Sen mi eşine tabisin eşin mı sana bilmiyorum ama Meb 2.il içi il dışı verirse sen istersin
Eşimin PTT memuru o önce gitse idi 2. İl dışında tercihle ben giderim ya da en kötü Şubatta yanında olurum diye planlama yapıyorduk ama olmadı. Benim MEB de 4. yilim , o yüzden hizmet puanım henüz düşük

Düşük dediğin hizmet puanı ile bile alan birçok yer vardır, keşke şansını deneseydin canım.
İkinizde isteyebilirdiniz.
Kiminki çıkarsa diğeri eş durumu ile giderdi.
Bu arada biz burada yılda 10 puan alıyoruz.

gırcem ya 2 ay sonra zaten en az 65 e düşmem lazım benım izinlik işim yok sağlık sıkıntısı olmadığı surece
Tmm canım.
Liste daha da azim ve istikrarla devam etmeni sağlıyor.
Sohbete de daha sık bekliyoruz

Hayırlısı olsun kuzum inşallah daha iyi bir yer nasip olur eşyaları sattık demiştin nasıl yapacaksınız ?

Bı de o var ama idare edeceğiz artık. Beyaz eşyalar , halı, perde, bı de bazanin döşeği duruyor evde. Artık yerde oturup bilgisayari TV gibi kullanıp idare edeceğiz bu sene, yapacak bişi yok benim için bunlar o kadar sorun değil de dolap yok evde elbiseler bavulda lazım olunca çıkarıp ütülüyom, dolap olaydı iyiydi ama bı sene için de yeni dolap almak mantıklı mı bilmiyorum. Olmadı duvara çivi çakıp asacam artık napam

Benim toplam da 85 puanım var, önceki çalışma surelerimde eklense belki 100ü zorlar . Bizim ilçe merkezi 25 puan, köyler 30 puan. Sizin okul baya iyi demekki hizmet puanı düşük olduğuna göre
23 Ağustos da kadroya geçeceğim için ilk il dışına zaten yetişemiyordum ikincisini de 4 yılı tamamlama şartından dolayı yapamayacağım sanırım benim için en iyi seçenek eş durumu idi , o da olmadı. Hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…