Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hooop hadi kızlar hava mis bırakın bebe belikleri çıkın çıkın yürüyün Azcık babalar baksın
Ya bekarken 100 kilodan 65e düştüğümde böyle bir stadda yürüyordum hep annemlerin evine çok yakın kulağımda kulaklık pop müzik eşliğinde en çok Beyonce- run the world Dinlerdim
Keyifli yürüyüşler canım

Ya bekarken 100 kilodan 65e düştüğümde böyle bir stadda yürüyordum hep annemlerin evine çok yakın
Keyifli yürüyüşler canım
Aboww dikkat et annem sen de kiloya çok müsaitsin Ama maşallah azimle de veriyorsun

canim buraya gelip bildirim yapman bile bir baslangiz. Hosgeldin ve hedefine en kisa surede ulasirsin ins
Beni geçmişsin
Tebrik ederim

Bu gün spora başlayayım da haftaya seni geçeyim
spor mu oda neydi
Ya benim totos niye bu kadar agirki hic spor yapmak icimden gelmiyor.

Sen bir niyetlenir sporla desteklersen diyetini beni sollar gecersin kaptanim. Hadi bismillah
Bende ev halkını pikniğe gönderdim.
Şimdi biraz temizlik yapma zamanı
Buralardayım, okurum, arada yazarım kızlar
sen niye gitmedinde temizlige vurdun kendini canim.
Uzun bir suredir gidemiyoruz bizde piknige
Eşimin tayini olmadı yaa☹ Çok morolim bozuldu, çok istiyorduk, bu küçük ilçe (köy)de çok sıkıldık ikimizdeNeyse sağlık olsun, vardır bunda da bı hayır, bı sene daha buradayız
bozma moralini canim bundada vardir bir hayir dedigin gobi.
merhabalar
geciktim kilo bildirimi icin
gecen hafta 66.2
bu hafta 66.2
sabitim
sabit olman da guzel canim
gecmis olsun canim
Geldimi ust iste geliyor.
garinti -3 diyorum abla ben haftaya

Ama sen daha fazla da verirsin.
Hosgeldin tekrar
ins abla baslamak ve devamini getirmek onemli olan. Baslangici yaptik gerisoni gorecegiz.

Alintilarini okurken gozlerim sasi oldu sonu gelmedi
hosgeldin canim.
Ben hatice 29 yasinda 3 kizce annesiyim.
İns hedefine en kisa surede ulasirsin canim
ins ins azaliyor diyelimde azalsin bari.

Canim ne zorluklarla veriyoruz hoppp doye geri geliyor kilolar. Bende aldim ama neresinden donsek kardir . hadi gel basla hemen
İyi aksamlar kizlar. Biraz toparladim pedagogla gorusmem verimli gecti atlaticaz inşaallah.
Banliydim bildirim yapamadim.

Cuma 84
Bugun 81.5
Fark 2.5
Odem gittu sanirim memnunum sonuctan
vavvvv o nasil bor eksidir. Tebrikler canim.
İyi olmaniza da cok sevindim
Tebrikler arkadaslar.
Eline saglik kaptanim

Dogru yazdin canim bize cok yakin
Hayirlisi olsun ins yeni isi
Sağolasın inşallah olur diyelim yoluna taş koyan akrep akrabalar var Allah onlara fırsat vermesin
Sağlık olsun canım nasip diyelim ben de Zehra 32 yaşındayım 1 kızım var 2 buçuk yaşında öğretmenim yılbaşından beri buradayım 91le başlayıp 65 ile mezun oldum
Vavvv kısa sürede azminden dolayı tebrik ediyorum seni takibe alıyorum neler yaptın anlatırsan sevinirim
İyi aksamlar kizlar. Biraz toparladim pedagogla gorusmem verimli gecti atlaticaz inşaallah.

Cuma 84
Bugun 81.5
Fark 2.5
Tebrikler poni iyi gitmiş maşallah
Yok abla fazla kilo almadım burada tekrar motive olursam niye bırakıyım ipin ucu kaçmadan geldim :)
Pişman olmasın abla aman aman çok sıkıntılar çekti işsizlk parasızlık ailevi sorunlar psikolojik sorunlar mesleğini yapamama Allah yolunu açık etsin canım kardeşim

hiç diyet kafasında değilim kuzum ya, o düşünce bile beni geriyor hatta

Merhaba arkadaşlar yüzdeler çok güzel inşallah ben de haftaya güzel bir yüzdeye dönerim ortalamayı düşürdüm ama toparlarım inanıyorum inşallah ♥
Menümü yazayım
Haftaya takımın ümidi sensin canım

sen niye gitmedinde temizlige vurdun kendini canim.
Uzun bir suredir gidemiyoruz bizde piknige
Daha fazla anı biriktirmek istemiyorum canım
spor mu oda neydi
Ya benim totos niye bu kadar agirki hic spor yapmak icimden gelmiyor.

Sen bir niyetlenir sporla desteklersen diyetini beni sollar gecersin kaptanim. Hadi bismillah
Bende hergün bugün spor yapacağım diye niyet ediyorum ama kaldıramıyorum totoyu.

İzne ayrılalı da 9 hafta olmuş, 2 ay yani

Artıyı atıp listeye girmek yerine artarak ilerliyorum

Kapı arkası askı ve organizerler alabilirsin canım

Bı de o var ama idare edeceğiz artık. Beyaz eşyalar , halı, perde, bı de bazanin döşeği duruyor evde. Artık yerde oturup bilgisayari TV gibi kullanıp idare edeceğiz bu sene, yapacak bişi yok
Boşver, eşya yoksa işte yok

Cuma 84
Bugun 81.5
Fark 2.5
Ödem mödem fark etmez harika valla. Beni geçeceğini düşünmüyordum, yanıldım, tebrik ederim

Kaptan ben de takım listesine girmek istiyorum sanırım hazırım. Listede olursam daha dikkat ederim sanki
Sabah söyleseydin alırdım listeye canım
Güzel de yüzden vardı.
İyi bir yüzde ile gelirsen haftaya alırız artık
Azimle devam et sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…