- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #382.741
Kuzum bunca zaman free idin bundan sonra listede olduğunu unutma daha sık gel kaynaşalım sen epey süredir buradasın fakat senden sonra gelenlerle daha çok kaynaştık
Ciddi olamazsın hizmet puanın kaç Allah aşkına ? Gerçi yüksek lisansın filan varsa onlara ek puan verildiDüşük dediğin hizmet puanı ile bile alan birçok yer vardır, keşke şansını deneseydin canım.
İkinizde isteyebilirdiniz.
Kiminki çıkarsa diğeri eş durumu ile giderdi.
Bu arada biz burada yılda 10 puan alıyoruz.
benim kafamın içindeki yeme problemini çözmeden dikkat etmem hiç bi işe yaramayack kuzum ne yazık kiokadar günden Sonra daha belirti olmaz ins canim
Kilo icinde dikkat et canim buraya gelmeye calis
hayırdır canım sıkıntı ne neden gittiniz pedagogaİyi aksamlar kizlar. Biraz toparladim pedagogla gorusmem verimli gecti atlaticaz inşaallah.
Banliydim bildirim yapamadim.
Cuma 84
Bugun 81.5
Fark 2.5
Odem gittu sanirim memnunum sonuctan
İyi olmanıza sevindim canımİyi aksamlar kizlar. Biraz toparladim pedagogla gorusmem verimli gecti atlaticaz inşaallah.
Cuma 84
Bugun 81.5
Fark 2.5
teşekkür ederimaslihannn masallah cnm haftaya 5 ler gelir
İş nasil, memnunmusun
aynen oyle cnm,tam anlamiyla motive olursam kimse tutamaz beni :))30 kilo çok iddialı waauuw
Bence kiloya odaklanmamak lazım sen açlığı tolera edebiliyorsun akşama kadar kahveyle durduğun oluyor senin için aç kalmakta az kalori almakta problem yok bence senin çözmen gereken şey motivasyonun sürekliliği ve yemek zaafiyeti. Aslında bu hepimizin tüm şişkoların ortak sorunu maalesef.
ben bu konuda doktora yaptimMaşallah ne güzel yaben azcık ipin ucunu kaçırsam artılar dönüyor
Aaaa sacmalama yasimgelmeye yüzüm yok ki abla yaa yine kilolarıma kilo katmaya başladım
insallah pişman olmaz :)Duisburg doğru yazmışımdır umarım
Patoloji teknikeri Alman hükümeti işçi alımı yapıyor biliyorsundur belki orada iş buldu hastanede dil sertifikalarını hallediyor şu anda temelli geliyor inşallah
artik insallah demekten yoruldumMefkurem abla sıra sende hadi ver artık bende 7 lere inşalalh ☺
Sizdeki de iyi cesaretBı de o var ama idare edeceğiz artık. Beyaz eşyalar , halı, perde, bı de bazanin döşeği duruyor evde. Artık yerde oturup bilgisayari TV gibi kullanıp idare edeceğiz bu sene, yapacak bişi yokbenim için bunlar o kadar sorun değil de dolap yok evde elbiseler bavulda lazım olunca çıkarıp ütülüyom, dolap olaydı iyiydi ama bı sene için de yeni dolap almak mantıklı mı bilmiyorum. Olmadı duvara çivi çakıp asacam artık napam
Yüksek lisansa puan verilince 190 küsur oldum canım.Ciddi olamazsın hizmet puanın kaç Allah aşkına ? Gerçi yüksek lisansın filan varsa onlara ek puan verildi
Sen buraya gel, hep birlikte motive oluruz buradaanlaştık valla kendıme bır de ınstagram sayfası acmayı planlıyorum herturlu motıve olayım dıye
Gitsinde, ne giderse gitsinİyi aksamlar kizlar. Biraz toparladim pedagogla gorusmem verimli gecti atlaticaz inşaallah.
Cuma 84
Bugun 81.5
Fark 2.5
Cidden mi benim de 6 buçuk yıl oldu yüksek lisansım yok 181 puanım var kurs almadığım için kurs ek puanım da yok hep zorunlu hizmetlerde çalıştım bi de Ybo da görev yaptım ordan ek puan aldımYüksek lisansa puan verilince 190 küsur oldum canım.
14 yıllık puanım bu canım.Cidden mi benim de 6 buçuk yıl oldu yüksek lisansım yok 181 puanım var kurs almadığım için kurs ek puanım da yok hep zorunlu hizmetlerde çalıştım bi de Ybo da görev yaptım ordan ek puan aldım
Pazartesi değişikliğe gideceğim canım :)senin kilon icin harika bi eksi cnm
herhafta ayni oranda vrremiyoruz neyazzikki cnm
O kadar yollarda olup dikkat edebilmende cok güzel
Haftaya eminim daha güzel bi eksi gelir
Sadece, perşembe menüsüne biraz daha dikkat et
aslihannn masallah cnm haftaya 5 ler gelir
İş nasil, memnunmusun
cok şükür cnm iyi olmaniza sevindim
Madem evdesin neden gelmiyorsun
artin fazla degil cnm
Karbon almadigini söylemişsin
O zaman yediklerinde degisiklik yapip, spora agirlik vermen gerekiyordur belki
tebrikler cnm cok guzel
gayet guzel eksi cnmniye yavaş veriyorum deyip duruyonki
spora bu hafta basladiysan şişlik olmus olabilir cnm ama yinede güzel eksineyini beğenmedin
iyi eglencler tatlim
ayni sekilde, yorucu cnm
Corana sebebiyle 1.5 - 2ay evdeydim
Sonrasinda baslayinca cok sogumuşummecburiyetler olmasa hic gidesim yok
bence senin 65
1 ocaga kalmaz bile
gayet guzel eksi cnmsende azimli uyelerimizdensin heralde
tuuu tuuuu masallah cnm helal olsun
Niranda demis zaten, geri alanlari gördün aman dikkat et
-2 olmasada yinede guzel eksi cnm
bende 2015 de takima geldigimde43 yasindaydim
Yaşa takilma cnm insan kacamak yapmayip azimle devam ederse ne kilolar veriliyor
Cok yada az onemli degil, asl olan istikrar
cok şükür güzel kalpli bi takimimiz var cnmhele zaman gectikce insan en yakinlariyla paylasamadigi seyi burda yaziyor
Sevincimizle sevinip, derdimizle beraber dertleniyoruz
masalllahhhhhh harika eksi cnm
olan olmus artik cnm
Ama artik aşağıya düşüş başlasın
ayyy bizim uyeler ne kadar acgozluymusdaha ne olsun kuzum cok guzelde eksin var
Oooo gulbeee ucmuşun cnmdemekki sabreden dervis muradina eriyormus
çiğse cok guzel eksi cnm
yeni baslangicimiz hayirli olsun bitanem
bu halde bile cok güzel gorunuyorsun cnmdarisi bizlere insallah
hosgeldinnnn yasimmmm
Bugun başlayan başlayana
Kilo bildirimin nerde cnm
güzel baslangic tatlim
Devami gelsin tabi
hiç şaşırmadım
harikasin mervem5 lere bisey kalmamis
hosgeldin cnm
Seninde baslangicin haxirli olsun
ketojenik diyet icinmi yaticaksiniz cnm
O telaşede sabit kalman bile cok guzel cnm
Oyyy ellerim uyuştu
Bosver canm can sıkıcı bi meselehayırdır canım sıkıntı ne neden gittiniz pedagoga
bılıyorum canım iş ankaraya gıdısım hastalık sadece ugradım burayaKuzum bunca zaman free idin bundan sonra listede olduğunu unutma daha sık gel kaynaşalım sen epey süredir buradasın fakat senden sonra gelenlerle daha çok kaynaştık
Ciddi olamazsın hizmet puanın kaç Allah aşkına ? Gerçi yüksek lisansın filan varsa onlara ek puan verildi
benden adam olmaz canım ablam yaaaynen oyle cnm,tam anlamiyla motive olursam kimse tutamaz beni :))
Ama en ufak bi sorunda yerle bir oluyor
O zaman zayiflamisim, nasil gorunmuşum hic onemi kalmiyor
ben bu konuda doktora yaptim
Aaaa sacmalama yasimkuzum akillanmadinmi daha
Daha fazla almadan hemen dikkat etmeye basla
Duzenli kilo bildirimi yap buraya mutlaka
insallah pişman olmaz :)
Seninde gelmene cok sevindim cnm
Nasil bi yol izlemeyi dusunuyorsun
artik insallah demekten yoruldumo yuzden hic bi söz vermeyip, büyük laflar etmicem cnm :)) biseyler yapmaya calisacam bakalim
Sende bu kadar vermişsin, devami gelir mutlaka
Sizdeki de iyi cesarettayin belli olmadan esyalari satmak :)))
Hakkinizda haxirlisi olsun cnm
Demekki şu an da sizin icin bu hayrmiş
peki kuzum anlatmak istemezsen anlarımBosver canm can sıkıcı bi mesele
Artık hedefe kadar buradasın canım takım içi bireyselde birincisin tebrik ederimbılıyorum canım iş ankaraya gıdısım hastalık sadece ugradım buraya
İf (aralıklı oruç) kesinlikleKızlar denediğiniz ve en verimli bulduğunuz diyet yöntemi ne?
Kan grubu ve Ketojenik diyeti de eklerimİf (aralıklı oruç) kesinlikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?