Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Günaydın kızlar, kimsecikler yok yine, herkes nerdeeeeeeeee

Bugün çok şükür dün gibi yoğun değilim, pazar günü biraz ölçüyü kaçırmış olmam dolayısı ile +'dayım maalesef.

Dünkü menüm

SABAH
1 Domates
1 dilim çavdar ekmeği

ÖĞLE
1 kase çorba
1 tabak bezelye

Ara: 1 şeftali

AKŞAM
3 kurabiye
1 domates.

SPOR: 1 saat yürüyüş.

Hedefe yaklaştıkça kilo vermek ne kadar zorlaşıyor yahu...

gamzecim günaydın, gevşedikte ondan, aslında tam zayıflama zamanı, bu sıcakta yemek yenmiyor, bol bol terliyoruz, bol su içiyoruz, ama işte dondurma ıvır zıvır olayını bi kessek kendiliğimizden veririrz aslında, ben sıkı yönetime aldım kendimi bugün, dün ne güzel -400 çıkmıştım bugün yine +400 olmuşum, bu böyle gitmez bir dur diyorum !!! öğleni kazasız belasız atlatabilirsem akşam evde 1 porsiyon türlü yemeğim var, onu yiycem çok hafif yaptım. ama öğlen ne yiycem onu bulamadım henüz, yine ben evden sandviç getireyim öğlen için böyle olmuyor yaa

yedim valla ama pişmanım son fişmanlık neye yarar
bundan sonra sabah kahvaltımı 10 da ögle yemegimle akşamı bir yapıcam arada metobolizma durmasın diye yeşil çay meyve salatalık gibi şeyler yemeyi planlıyorum
arkadaşım 5 ayda 23 kilo vermiş bu yöntemle

bende artıdayımdır canım..korkudan tartılmıyorum bile....:26::26:

kızlar günaydın..
sabah menemen salata ve börek yedim...ısrarlar üzerine...
çok yemedim ama o kadar yoğun tempoda spor yapmayı bıraktığım için
kesin kilo alacağım biliyorum..yapacak birşey yok
öğlen sadece yoğurt yiyeceğim
çünkü akşama kızartma yapmamı istiyorlar ....tam kalori bombası...

Slmm kızalrrr

Cumartesıden berı youn ve telaslıyım...Neden bole oldu anlamadım ısler bırden yogunlastı bırazda dıyet modunda olmdıgımdan burayı aksattım hepınızden cok cok ozur dılıyorum :18:

Nasılsınız durumlar nasıl kım neler yapıyor anlatın bakalım ? Nagısı goremedım pek gelmıyor artık sanırsammm !

antisibel
906090
nora
yirmi
grafıker takıma sahıp cıktıgınız ıcın tesekkurler

Son düzenleme:

slm hopiş fulya yok gerçi fulya başka sitelere takılıyor artık yeni arkadaşlar alalım biraz canlansın topigimiz

slm hopiş fulya yok gerçi fulya başka sitelere takılıyor artık yeni arkadaşlar alalım biraz canlansın topigimiz

alalım fadıme abla ben bı cagırı bıraktım ama yenı uye fazla yok nladıgım kadarıyla hopıs gerı donmek uzere ayrıldı 2 ay felan olmıycak tabı bu arada ıyıce soguyup fulya gıbı temellı gıtmezse

vaooovv süpermiş yaa, aslında mantıklı, bizlerde öyle yapabilsek kesin kilo veririz, akşam yemekleri mahvediyor bizi
bende izmirdeyimmmmm

Allahhhh uçtun sen sibelcim, bomba bomba üstüne valla neyse son günler, onlar gidince de diyete balamak zor olacak mide genişlediği için :)
ah canım yaa sen tam yaz modundasın, diyetten çıktın aldın başını gittin, işler yoğunluk filan derken motivasyon baya düşük sende, nasıl toparlayabiliriz yaa, şu kızlar bi tam olarak gelse topiğimizde bi cümbüş başlasa gaza geleceğiz ama herkes salladı, zaten bide ramazan geliyor

süper bir fikir çok katılıyorum, eski arkadaşlarımızda dursun ama yani.

haklısın güzelim uçtum ama sen gör misafirler gidince nasıl eskiye dönüyorum...hatta fazlası ile...zaten 2 yada 3 gün daha burdalar.. zaten kızıyorlar..siz yemeyince bizde yiyemiyoruz diye...ayıp olmasın insanlara... Ama Allahın izniyle 59 ları görene kadar çok sıkı bir diyet yapacağım.... önce tartılıp kendime ceza belirlemem lazım...aldığım kiloya bağlı diyetin acımasızlığı...ha ha ha

SABAH
1 kase yoğurt
2 dilim çavdar ekmeği

ÖĞLE
5 köfte
2 salata
1 domates

AKŞAM
5 kayısı
200 ml meyvesuyu
1 domates+1 salata

SPOR: 1,5 saat yürüyüş

günaydın kızlar...benim diyet bildiğiniz gibi tarihe karıştı geçen haftadan beri......neyse zararı yok... akşam makarna ve kızartma istedi misafirler yaptım..bi de güzel onlarla yedim ...ah ah ah ah üstünede cola ..süperim vallaha.....
sabahda kıymalı menemen 3 dilim ekmek yedim. öğlen geçiştirsemde akşam yemek yiyip oturuyorum halim yaman...

bunların acısı kötü çıkacak kızlar...misafirler gidince açlık ve sefaletbeni bekliyor..

slm kızlar bu hafta çok yoğunum gelemedim kusura bakmayın iş yerinde sıkıntılarda var,çok fena gribimde
bide aynen murc gibiyim murccumunda dediği gibi diyet modundan çıktığım için gelmeyede pek yüzüm yok ama bu sabah iyi başladım
sabah
1 nektarin
öğle
1 domates+1salatalık+maydanozdan yapılmış salata
3-4 lokma peynir
2 dilim tam buğday ekmeği
ammaaa gelin görün ki akşama misafirim var daha şimdiden poğaça,yaş pasta ve salata tarzı bişeyler olacak
vee yazın en büyük derdi serinlemek adına içilen asitli içecekler dün 1 kg limon aldım kestim azıcık şekerle bekletiyorum limon özü bu akşam hazır büyüklere sade soda ile küçüklerede su ile hazırlanmışşş buzz gibi limonata var mı isteyen
diyet yapanlar için dip not : mecburen minimum oranda şeker mevcuttur

Slmm kızlarr nasılsınız umarım bı sorun yoktur ?

Bugun sabahtan kpss basvurusu ıcın bı cıktım anca geldım valla son gun dıe youndu bıde carsıda baska ıslerım vardı gec kaldımm . Ama aydında ne sıcak var ne sıcak anlatama sıze 41 gordeuk bugun walla ofıs cennet gıbı geldı ıcerı gırınce...

Kızlar bu aralar işlerin younlugu kendı ozel hayatımın kargasası ve dıyet modunda olmayısımdandır kı buraya cok fazla ugrayıp verımlı olamıyorum.Burda canla basla cabalayan ınsnlarada haksızlık etmek ıstemıyorum.Eger kı motıvenızı kotu yonde etkılıyorsam ve bu gıdısten rahatsız ısenız kaptnlıgı devredebılırım.Belkıde bu takıma yenı bır kan yenı bı enerjı getırır bende yardımcı olurum burlardayım zaten.Konuyla ılgılı goruslerınızı yazarsanız sevınırım ....

eskilerden haber yok giden gelmiyor topik ölmüş haberimiz yok canlılık olmalıki kilolar gitsin yoksa böyle şişko şişko gezicez .boşu boşuna kilolara hamallık yapıyoruz bu gün spor yapamadım misafirlewrim vardı

murccum bende sendenim cnm arada uğramaya çalışıyorum ama şuanda gurubun genel durumu bu bence hiç kimse bir fiil aktif değil bana göre bu durumda da senin kaptanlığı bırakmanı gerektirecek bir durum yok ama dersen ki yoruluyorum vaktim kalmıyo vs vs o zaman bişey diyemem

ya abla kızmada sende arada bir geliyosun ama sürekli eskiler gelmiyo kimseler yok diye söylenip duruyosun
yaz rehaveti millet yoğun yada benim gibi diyet modunda değil eee yeni arkadaşlar çağıralım diyoruz katılımcı listesinde bile insan yok haksızmıyım siz söyleyin bir süre böyle gider bu durum önümüzde gelende ramazan

Son düzenleme:
Günaydın arkadaşlar, hakkaten topik ölmüş ya, can cekişiyoruz resmen ama nagişin dediğie doğru ramazan ertesine kadar bu durum böyle gider, yapılacak bişey yok bencede.
çoğumuz lay lay lom modundayız, e zaten ramazan da yapılacak bişey yok, o anki ruh halimize göre yiyip yiyip şişicez
ama ben ısrarla sabah k-fleks alışkanlığımı sürdürüyorum, eskiye göre yeme sistemimi hafiflettim, herşeyi yiyorum ama zıvanadan çıkmadan yani. bu sıcakta sporda yapamıyorum, şu akşam yemekleri yerine sadece meyve yemeyi başarabilsem, o bile tek başına yetecek yani. durun bu akşam et çıkarttım buzluktan onuda yiyim , yarın meyve yemeyi deniycem bakalım
herkesleri öpüyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…