- Konu Sahibi Handandandan
-
- #38.281
vay fadi ablam götürmüşsün lezzetli parçaları, ama haftasonu menüsü olarak bende senden aşağı sayılmam ama az yedim yani ne yediysem.
aynen bende yazın bişey bulamıyorum, o yüzden benim kıyafet alma mevsimlerim bellidir, ilkbahar ve sonbaharda doldururum dolaplarımıilkbaharda uzun kol bulma imkanı oluyor yazın hiç yok nerdeyse, olanlarda yaşlı modelleri yani bize hitap etmiyor, daha genciz şuracıkta
yirmi abla merhaba, bende valla aynı şeyi düşünüyorum 906090 hakkında, nickine yakşır bir fiziğe kavuşmuş ya maşallah
ayyy düşünemiyorum 3 saat ter kan içinde kaldıktan sonra insan 100gr bile vermezmi yaa, offf çok kötü bir durum
hatunlar birazdan yürüyüşe çıkacağım eşimle birlikte. izmirde yürüyüş yapacak yer bulmak zor. artık caddelerde dolanırız.
bu arada doksancım 80 kiloyken çekilmiş fotoların varsa onşları da koysana .hemen hemen 20 kilo vermişsin.
bende artıdayımdır canım..korkudan tartılmıyorum bile....Günaydın kızlar, kimsecikler yok yine, herkes nerdeeeeeeeee
Bugün çok şükür dün gibi yoğun değilim, pazar günü biraz ölçüyü kaçırmış olmam dolayısı ile +'dayım maalesef.
Dünkü menüm
SABAH
1 Domates
1 dilim çavdar ekmeği
ÖĞLE
1 kase çorba
1 tabak bezelye
Ara: 1 şeftali
AKŞAM
3 kurabiye
1 domates.
SPOR: 1 saat yürüyüş.
Hedefe yaklaştıkça kilo vermek ne kadar zorlaşıyor yahu...
slmm kızalrrr
cumartesıden berı youn ve telaslıyım...neden bole oldu anlamadım ısler bırden yogunlastı bırazda dıyet modunda olmdıgımdan burayı aksattım hepınızden cok cok ozur dılıyorum :18:
Nasılsınız durumlar nasıl kım neler yapıyor anlatın bakalım ? Nagısı goremedım pek gelmıyor artık sanırsammm !
Antisibel
906090
nora
yirmi
grafıker takıma sahıp cıktıgınız ıcın tesekkurler
slm hopiş fulya yok gerçi fulya başka sitelere takılıyor artık yeni arkadaşlar alalım biraz canlansın topigimiz
vaooovv süpermiş yaa, aslında mantıklı, bizlerde öyle yapabilsek kesin kilo veririz, akşam yemekleri mahvediyor biziyedim valla ama pişmanım son fişmanlık neye yarar
bundan sonra sabah kahvaltımı 10 da ögle yemegimle akşamı bir yapıcam arada metobolizma durmasın diye yeşil çay meyve salatalık gibi şeyler yemeyi planlıyorum
arkadaşım 5 ayda 23 kilo vermiş bu yöntemle
bende izmirdeyimmmmm
Allahhhh uçtun sen sibelcim, bomba bomba üstüne vallakızlar günaydın..
sabah menemen salata ve börek yedim...ısrarlar üzerine...
çok yemedim ama o kadar yoğun tempoda spor yapmayı bıraktığım için
kesin kilo alacağım biliyorum..yapacak birşey yok
öğlen sadece yoğurt yiyeceğim
çünkü akşama kızartma yapmamı istiyorlar ....tam kalori bombası...
ah canım yaa sen tam yaz modundasın, diyetten çıktın aldın başını gittin, işler yoğunluk filan derken motivasyon baya düşük sende, nasıl toparlayabiliriz yaa, şu kızlar bi tam olarak gelse topiğimizde bi cümbüş başlasa gaza geleceğiz ama herkes salladı, zaten bide ramazan geliyorSlmm kızalrrr
Cumartesıden berı youn ve telaslıyım...Neden bole oldu anlamadım ısler bırden yogunlastı bırazda dıyet modunda olmdıgımdan burayı aksattım hepınızden cok cok ozur dılıyorum :18:
Nasılsınız durumlar nasıl kım neler yapıyor anlatın bakalım ? Nagısı goremedım pek gelmıyor artık sanırsammm !
antisibel
906090
nora
yirmi
grafıker takıma sahıp cıktıgınız ıcın tesekkurler
slm hopiş fulya yok gerçi fulya başka sitelere takılıyor artık yeni arkadaşlar alalım biraz canlansın topigimiz
haklısın güzelim uçtum ama sen gör misafirler gidince nasıl eskiye dönüyorum...hatta fazlası ile...zaten 2 yada 3 gün daha burdalar.. zaten kızıyorlar..siz yemeyince bizde yiyemiyoruz diye...ayıp olmasın insanlara... Ama Allahın izniyle 59 ları görene kadar çok sıkı bir diyet yapacağım....vaooovv süpermiş yaa, aslında mantıklı, bizlerde öyle yapabilsek kesin kilo veririz, akşam yemekleri mahvediyor bizi
Allahhhh uçtun sen sibelcim, bomba bomba üstüne vallaneyse son günler, onlar gidince de diyete balamak zor olacak mide genişlediği için :)
ah canım yaa sen tam yaz modundasın, diyetten çıktın aldın başını gittin, işler yoğunluk filan derken motivasyon baya düşük sende, nasıl toparlayabiliriz yaa, şu kızlar bi tam olarak gelse topiğimizde bi cümbüş başlasa gaza geleceğiz ama herkes salladı, zaten bide ramazan geliyor
süper bir fikir çok katılıyorum, eski arkadaşlarımızda dursun ama yani.
eskilerden haber yok giden gelmiyor topik ölmüş haberimiz yok canlılık olmalıki kilolar gitsin yoksa böyle şişko şişko gezicez .boşu boşuna kilolara hamallık yapıyoruz bu gün spor yapamadım misafirlewrim vardıvaooovv süpermiş yaa, aslında mantıklı, bizlerde öyle yapabilsek kesin kilo veririz, akşam yemekleri mahvediyor bizi
Allahhhh uçtun sen sibelcim, bomba bomba üstüne vallaneyse son günler, onlar gidince de diyete balamak zor olacak mide genişlediği için :)
ah canım yaa sen tam yaz modundasın, diyetten çıktın aldın başını gittin, işler yoğunluk filan derken motivasyon baya düşük sende, nasıl toparlayabiliriz yaa, şu kızlar bi tam olarak gelse topiğimizde bi cümbüş başlasa gaza geleceğiz ama herkes salladı, zaten bide ramazan geliyor
süper bir fikir çok katılıyorum, eski arkadaşlarımızda dursun ama yani.
Slmm kızlarr nasılsınız umarım bı sorun yoktur ?
Bugun sabahtan kpss basvurusu ıcın bı cıktım anca geldım valla son gun dıe youndu bıde carsıda baska ıslerım vardı gec kaldımm . Ama aydında ne sıcak var ne sıcak anlatama sıze 41 gordeuk bugunwalla ofıs cennet gıbı geldı ıcerı gırınce...
Kızlar bu aralar işlerin younlugu kendı ozel hayatımın kargasası ve dıyet modunda olmayısımdandır kı buraya cok fazla ugrayıp verımlı olamıyorum.Burda canla basla cabalayan ınsnlarada haksızlık etmek ıstemıyorum.Eger kı motıvenızı kotu yonde etkılıyorsam ve bu gıdısten rahatsız ısenız kaptnlıgı devredebılırım.Belkıde bu takıma yenı bır kan yenı bı enerjı getırır bende yardımcı olurum burlardayım zaten.Konuyla ılgılı goruslerınızı yazarsanız sevınırım ....
eskilerden haber yok giden gelmiyor topik ölmüş haberimiz yok canlılık olmalıki kilolar gitsin yoksa böyle şişko şişko gezicez .boşu boşuna kilolara hamallık yapıyoruz bu gün spor yapamadım misafirlewrim vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?