Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ben bu yıl bol bol boş bır sekılde yattım cok sıkıcı

Küçükken beziydi boğazıydı gazıydı tuzuydu ömür yediler şimdi de kafa patlatıyorlar anca bende artık karışmıyorum kenara çekildim izliyorum abla ekim2009 ne yaptı acaba oğluyla özledim onuda
Calisiyorum evet. Sen calisiyor musun?
Yok canım 13 sene memuriyetten sonra bastım istifamı 4 çocukla nere çalışıyon anca arkalarını topluyorum

Eşinin fikri çok iyiymiş canım, bence de dışarıda gorusulebilir. Evde misafir ağırlamak çok zor olur. Biz üst kat komşumla çok samimiydik ama marttan beri gitmiyoruz birbirimize. Camdan konuşuyoruz mesajlasiyoruz o kadar. Senin de dediğin gibi büyükler dikkat etse küçükler edemez. Dışarıda koşup oynarlar çok yakın olmazlar en azından.
İnşallah kuzumm
Birkaç kilo aldım ya son zamanlarda, kilo ile birlikte insülin direnci görme problemi yapabiliyor canım.
3-4 saat etrafı seçemedim, en son hamile iken olmuştu
Çok geçmiş olsun Nirancım, geçici bir durum mu şu an birşeyin yok di mi?

Bence de normal canım canını sıkacak bir şey yok tedbirli davranmaya çalışmış doktorun
Hoşbulduk kuzummm
Napiyosunuz nasıl gidiyor bakalım?
Şükür canım buralardayız uğraşıyoruz öyle özlüyoruz seni ara ara gel lütfen
22. Hafta 70 ile başladım şu an 73.5 -74 kiloyum. Nasıl ilerliyorum sence? Hızlı mi gidiyo acaba?
Yolun yarısından çoğunu 3-4 kiloyla götürmen süper canım ama bundan öncesini düz yol gibi farzet bundan sonrası yokuş Aşağı frene basmakta fayda var dikkatli ol kuzum bana 80 civarında tamamlarmışsın gibi geliyor ama
Görme bozukluğu yaşadım bugün canım, hep dinlenme halindeydim
Aaa çok enteresan ya dinlen canım ve artık ciddi anlamda başla bi mesajında kilo alma nedeniyle böyle bir şey yaşadığını yazmışsın
Sizin apartmandaki vakalardan bahset o yüzden dışarıda buluşsak daha iyi olur de hatta çocukları götürme onlar da karantinadaki komşunun çocuğuyla oynadı filan desen hatta en mantıklısı görüşmemek de için rahat etmiyorsa genelde benim içime sinmeyen şeylerde başıma bir şey gelir senin de öyle mi bilmiyorum

Ben 1.5 aydır annemlerdeyim. Gelen giden yok denecek kadar az. Gelem olursa ya da biz gidersek de birbirimize uzak oturuyor öpüşmüyoruz

Canım eğip bükmene gerek yok ki malum corona falan var en iyisi açık havada buluşalım hiçbirimiz riske girmesin de

Birkaç kilo aldım ya son zamanlarda, kilo ile birlikte insülin direnci görme problemi yapabiliyor canım.
3-4 saat etrafı seçemedim, en son hamile iken olmuştu
Geçmiş olsun canım. Bak vücut sinyal veriyor. Acil dönmelisin listeye.
Diğer konuyla ilgili de bence bir şey bulaşacaksa piknikte de bulaşır. Gelince kolonya tutun. Misafir gidince de el değen yerleri temizleyin. Ben normale döndüm gibi.

Günaydın 9.takimin azimli kizlari
Günaydın canım
takımın ince belli sağlıklı elti çatlacak kadar muhteşem fiziğe sahip olma yolunda olan hanımları sizlere de Günaydın
Size Sabah duası
Allah'ım bu takımdaki kadınların çabasını gör onlara irade motivasyon ver ve en kısa sürede hedeflerine ulaştır çevresinde ki herkes ayyyy ne yaptın ne güzel olmuşsun desinler dedikçe mutluluk hormonu tavan yapsın
Amin

Çok çok amin canimmm

Canım aralıklı oruç yapıyorum oyuzden kalori hesabı yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…