- 9 Mayıs 2015
- 1.329
- 5.274
- 358
- 33
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #383.001
ben bu yıl bol bol boş bır sekılde yattım cok sıkıcıSelam kizlar. Yine kosturmacali bir gun. Annemde cati temizligi meyve toplama sonra semizotu topladim bol spor oldu bana. Spor yerine sayinca islerde zor gelmiyo sanki. Ama okadar istiyorumki soyle bom bos bir gun hic isim olmasin aksama kadar sohbet edelim. Ama hicmi issiz kalmaz insan ya.
Küçükken beziydi boğazıydı gazıydı tuzuydu ömür yediler şimdi de kafa patlatıyorlar anca bende artık karışmıyorum kenara çekildim izliyorum ablabi yerden sonra insan gercekten yeter diyor. Bende dedim, artik hic biseyinize karismicam ne karar verirseniz verin diye
Senin oglanda bu sene olmasa bile seneye akillanir belki
Ekimin ogluda oyle olmustu
Ac oldugun icin degil işte sadece can sikintisi, bosluk vs. O yüzden atistirma isteği oluyor
Yok canım 13 sene memuriyetten sonra bastım istifamı 4 çocukla nere çalışıyon anca arkalarını topluyorumCalisiyorum evet. Sen calisiyor musun?
Eşinin fikri çok iyiymiş canım, bence de dışarıda gorusulebilir. Evde misafir ağırlamak çok zor olur. Biz üst kat komşumla çok samimiydik ama marttan beri gitmiyoruz birbirimize. Camdan konuşuyoruz mesajlasiyoruz o kadar. Senin de dediğin gibi büyükler dikkat etse küçükler edemez. Dışarıda koşup oynarlar çok yakın olmazlar en azından.Aklıma gelmişken sorayım kızlar.
Bir çoğunuz misafir ağırlıyorsunuz virüs tehlikesine rağmen.
Biz karantinanın başından beri kendi kendimizeyiz.
Öyle ki eşimin memleketinde çok yoğundu diye Kurban Bayramına kadar gitmesine izin vermedim.
Ankarada oturan her yıl buraya gelince bizi ziyaret eden arkadaşım var.
2-3 gün önce aradı.
"Geldik, sana da geleceğiz" dedi.
"Bekliyoruz" dedim.
Eşime de söyledim.
Hem Ankara'dan geldiği için hem de (Corona burada çok yoğunlaştı) herkesi ziyeret ettiği için tedirgin oldu.
"Keşke dışarda görüşmeyi teklif etsaydin" dedi.
Bende muallakta kaldım.
Siz ne düşünüyorsunuz
İnşallah kuzummcok sükür canim stres azaldi
ayni seyleri Bende yasadim toparlamaya gectim lütfen sende toparla
gecmis olsun canim
Nasil sigara yanigi oluyor bu insanlar Neden isini düzgün yapmiyor
hava serinledi bugun biraz kizcelerime hava aldirdim
hosgeldin canim, bencede endise edecek bisey yok.. saglikli olsun yeter
neden öyle oldu?
yarasin yaglarin erimesine ins
ben misafir Kabul etmiyorum aile disinda darilan darilsinAiledende Annem babam gelir, kardes.. Bizde bi anneme gideriz ablama 2 defa falan gitmisizdir.. artik kimde ne var ne yok bilmiyorsun güvendigin bildigine gidiyorsun
Manti demiyeydin iyidi
Çok geçmiş olsun Nirancım, geçici bir durum mu şu an birşeyin yok di mi?Birkaç kilo aldım ya son zamanlarda, kilo ile birlikte insülin direnci görme problemi yapabiliyor canım.
3-4 saat etrafı seçemedim, en son hamile iken olmuştu
Bence de normal canım canını sıkacak bir şey yok tedbirli davranmaya çalışmış doktorunTatlım ugrayamadim bayadir, bayram yoğunluğu oluyo sadece aileler bile yetiyor. Bayram sonrası da kontrole gittim bebiş bir hafta geriden geliyomuş. Benim bildiğim çok normal bir durum ama doktor kontrol altında tutmamız lazım falan dedi ondan da moralsizim biraz. Bı doğsa da rahatlasam
Şükür canım buralardayız uğraşıyoruz öyle özlüyoruz seni ara ara gel lütfenHoşbulduk kuzummm
Napiyosunuz nasıl gidiyor bakalım?
Yolun yarısından çoğunu 3-4 kiloyla götürmen süper canım ama bundan öncesini düz yol gibi farzet bundan sonrası yokuş Aşağı frene basmakta fayda var dikkatli ol kuzum bana 80 civarında tamamlarmışsın gibi geliyor ama22. Hafta 70 ile başladım şu an 73.5 -74 kiloyum. Nasıl ilerliyorum sence? Hızlı mi gidiyo acaba?
Aaa çok enteresan ya dinlen canım ve artık ciddi anlamda başla bi mesajında kilo alma nedeniyle böyle bir şey yaşadığını yazmışsınGörme bozukluğu yaşadım bugün canım, hep dinlenme halindeydim
Sizin apartmandaki vakalardan bahset o yüzden dışarıda buluşsak daha iyi olur de hatta çocukları götürme onlar da karantinadaki komşunun çocuğuyla oynadı filan desen hatta en mantıklısı görüşmemek de için rahat etmiyorsa genelde benim içime sinmeyen şeylerde başıma bir şey gelir senin de öyle mi bilmiyorumAklıma gelmişken sorayım kızlar.
Öyle ki eşimin memleketinde çok yoğundu diye Kurban Bayramına kadar gitmesine izin vermedim.
2-3 gün önce aradı.
"Bekliyoruz" dedim.
Eşime de söyledim.
Hem Ankara'dan geldiği için hem de (Corona burada çok yoğunlaştı) herkesi ziyeret ettiği için tedirgin oldu.
Bende muallakta kaldım.
Siz ne düşünüyorsunuz
Ben 1.5 aydır annemlerdeyim. Gelen giden yok denecek kadar az. Gelem olursa ya da biz gidersek de birbirimize uzak oturuyor öpüşmüyoruzAklıma gelmişken sorayım kızlar.
2-3 gün önce aradı.
"Bekliyoruz" dedim.
Eşime de söyledim.
Bende muallakta kaldım.
Siz ne düşünüyorsunuz
10 mesaj hakkımı doldurmaya çalışırken benÖğretmen olsan her öğrenciyeverip geçirirmişsin
Canım eğip bükmene gerek yok ki malum corona falan var en iyisi açık havada buluşalım hiçbirimiz riske girmesin deBüyükler mesafeli dururuz, sarılmayız ama çocuklar yapamaz.
Eşim "pikniğe davet edelim" dedi ama kararsız kaldım
Bunu teklif etsem ayıp olur mu...
Çok kalabalık ailesi var, bazen bana sıra gelmiyor bile, dua edeyim bari bu defa sıra gelmesin bana diye, ne yapayım
Çok kötüyüm galiba
Geçmiş olsun canım. Bak vücut sinyal veriyor. Acil dönmelisin listeye.Birkaç kilo aldım ya son zamanlarda, kilo ile birlikte insülin direnci görme problemi yapabiliyor canım.
3-4 saat etrafı seçemedim, en son hamile iken olmuştu
Benim kız uyandı o saatte onu uyutmaya çalışıyordum ben deLoveAndMarriage kız sen niye uyumadın ? Hadi benim bıcırık uyandı tuvalete gittiğimde kapının sesine uyanıp beni aramaya çıkmış
Günaydın canımGünaydın 9.takimin azimli kizlari
Günaydın kaptan nasıl oldun görme problemi yaşıyorum yazmışsın dünGünaydın Takımımın Güzelleri
Hepinize mutlu,huzurlu ve kaçamaksız bir Pazar diliyorum
Çok çok amin canimmmGünaydın canım
takımın ince belli sağlıklı elti çatlacak kadar muhteşem fiziğe sahip olma yolunda olan hanımları sizlere de Günaydın
Size Sabah duası
Allah'ım bu takımdaki kadınların çabasını gör onlara irade motivasyon ver ve en kısa sürede hedeflerine ulaştır çevresinde ki herkes ayyyy ne yaptın ne güzel olmuşsun desinler dedikçe mutluluk hormonu tavan yapsın
Amin
Canım aralıklı oruç yapıyorum oyuzden kalori hesabı yapıyorumAfiyet olsun Canım, gayet güzel
Çok güzel ama günü biraz erken kapatman senin için iyi olur Tatlım
Supersin Canım, bir sonraki sefer pilavı Max 3 kaşık ile sınırlı tutabilirsin
İyi başlayıp aksama karbonhidrat partisi yapmışsınbu arada iki kere aynı gün için menü paylasmissin Canım
MükemmellAma 3 dilim ekmek fazla, bunu kendime de söylüyorum tabi aynı zamanda
Günlük kaloriyi doldurmusuz sanırım açık bırakmadık mı, tam hesaplamadim ama
Supersin Tatlımçok güzel bir menü olmuş
Ben de dahil bugün çoğumuz karbonhidrat partisi yapmışızYarın baya dikkat etmemiz lazım, pazartesi az da olsa eksi ile başlayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?