- 1 Mayıs 2020
- 718
- 3.360
- 28
- 33
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #383.021
TevafukBenim kız uyandı o saatte onu uyutmaya çalışıyordum ben de
Biz son zamanlarda hep böyleyiz canım dişlerden herhalde ağlayarak, mızıldanarak uyanıyor sürekli çok huzursuzTevafukinatçı keçim dün çok zorladı beni
Tüh geçer inşallah canım hadi seninki dişten benimki 2 buçuk yaşında arada tutuyor böyle nedenseBiz son zamanlarda hep böyleyiz canım dişlerden herhalde ağlayarak, mızıldanarak uyanıyor sürekli çok huzursuz
Doktorumuz 3 yaşına kadar uykusu tam anlamıyla düzene girmez demişti haklıymış demekTüh geçer inşallah canım hadi seninki dişten benimki 2 buçuk yaşında arada tutuyor böyle nedense
Gerçekten hala bi düzeni yok bazen hiç uyanmıyor bazen bi kere bazen iki bazen de uyuyası tutmuyor hanımefendininDoktorumuz 3 yaşına kadar uykusu tam anlamıyla düzene girmez demişti haklıymış demekcanları sağ olsun onların ❤
Cimcimeye bak canı nasıl isterse öyle yapıyorGerçekten hala bi düzeni yok bazen hiç uyanmıyor bazen bi kere bazen iki bazen de uyuyası tutmuyor hanımefendinin
Benimki de o saatlerde uyanıyor yatağa alıyorum. Sabah kalktığımda belim kopmuş gibi oluyor. Çünkü sürekli saçma bir pozisyonda emmeye çalışıyorGünaydın kızlar yeni uyandım küçük hanım 4 gibi uyanıp 6 gibi uyudu hala uyuyor kendisi ben uyuttum o uyandı saçma sapan bir geceydi
Değildir canım. Ne kadar geciktirsen o kadar acıkırsın ve kaçamak ihtimalin artar çünküGünaydın kızlar
Ben de gözümü açıp kendimi burada buluyorum. Kahvaltıyı ne kadar geciktirsem kardır
Kaç aylık seninki canımBiz son zamanlarda hep böyleyiz canım dişlerden herhalde ağlayarak, mızıldanarak uyanıyor sürekli çok huzursuz
Zaten geciktirmeyi pek başaramıyorumDeğildir canım. Ne kadar geciktirsen o kadar acıkırsın ve kaçamak ihtimalin artar çünkü
Uykusuzluk en dayanamadığım şey sınavım oldu resmenBenimki de o saatlerde uyanıyor yatağa alıyorum. Sabah kalktığımda belim kopmuş gibi oluyor. Çünkü sürekli saçma bir pozisyonda emmeye çalışıyor
Cidden öyle Allah yardımcın olsunUykusuzluk en dayanamadığım şey sınavım oldu resmen
Cümlemizin inşallah çok zormuş çocuk büyütmekCidden öyle Allah yardımcın olsun
Sebepler hep duygusalAynen bende oyle dusunuyorum. Babami kaybettikteb sonra basladi bende de
Bazen oluyor canım, saatlerce net göremiyorumÇok geçmiş olsun Nirancım, geçici bir durum mu şu an birşeyin yok di mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?