- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.097
- 348
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #383.061
sağol canım aloa veralı krem falan sürdüm anestol yoktu geçer inşallahGeçmiş olsun canım, anestol felan varsa evde sür.
Geçmiş olsun inşallah toparlarsın bi an önceSlm kızlar
yeni kalktım yataktan geceleri bütün camlar açik yatıyoruz dun gecede rüzgardan bütün vücudum tutulmuş hiç halim yok
ağrı kesici aldım kahvaltı sonrası yattım şimdi bi çorba yapıp içeyim sonra banyo yapacağım
akşam geçmişe bakarin
Evet maalesef ne olacak ye gitsin moduna giriyorsunSonra da motivasyon tamamen bozuluyor ve diyet bırakılıyor maalesef
Niye efkarlandın ki canımSelam millet
Dün depresyon günümdü gelemedim
Kahve sigara kulalikla yüksek muzikle sabahladim :)
Niran sarki dinlerken ara ara seni andimhangisini gondersem acaba diye :))
Sonra bosver onuda bunalima sokma dedim kendime
Bugün daha iyiyim
Not:gece bisey yemedim
Beende sebep coookNiye efkarlandın ki canım
Gönderseydin birini beraber efkarlanırdık
Benim koca da tayin istedi, gidiyor, şarkı bahanesiyle biraz ağlardım iyi olurdu
Efkar modunda iken söyle bana, şarkı gönderirim sana
Canını sıkan önemli bir şey değildir inşallah abla depresif bir geceyi kaçamaksız halletmene çok sevindim sadeceSelam millet
Bugün daha iyiyim
Bunu dinlemeyeydim iyiydi
Depresyonik bir gece ve birşey yemek büyük başarıSelam millet
Bugün daha iyiyim
yüzüğü cikarip eline verince paçası tutuştuCanını sıkan önemli bir şey değildir inşallah abla depresif bir geceyi kaçamaksız halletmene çok sevindim sadece
kuzum dunyaya 1 kez geliyoruzBunu dinlemeyeydim iyiydi
Adam hâlâ yanındayken gidip biraz sarılayım bari
biraz kararliyim heraldeDepresyonik bir gece ve birşey yemek büyük başarı
Bende firinda kabak mucver gibi bisey yaptim kendime, onu bekliyorumHerkese hayirli aksamlar
Bugün güzel gectiama yorulduk
Sizler ne yaptiniz? Yarin tarti var cig köfte yedim ins sisirmez.. Ama erken saatte yedim
Ay ne guzel dilekler. Aaaaamin insallah.Günaydın canım
takımın ince belli sağlıklı elti çatlacak kadar muhteşem fiziğe sahip olma yolunda olan hanımları sizlere de Günaydın
Size Sabah duası
Allah'ım bu takımdaki kadınların çabasını gör onlara irade motivasyon ver ve en kısa sürede hedeflerine ulaştır çevresinde ki herkes ayyyy ne yaptın ne güzel olmuşsun desinler dedikçe mutluluk hormonu tavan yapsın
Amin
Ooh keske bende olsaydim. En sevdigim sabahlama bekarligim geldi aklima. Ne buyuk bir ozgurluk tadini cikar yapabiliryorsan.Selam millet
Yaz turşusu kuracam 3 kilo kadar bahçe salatalığın dan açtıktan sonra buzdolabında muhafaza edince bişey olmuyor balimTurşu için erken değil mi canım annem kışlık turşuyu sonbaharda yapardı yazın zaten salata yerdik bi de hava sıcakken yapılan turşunun sebzeleri çabuk eriyor diye biliyorum
Kesinlikle katılıyorum ve arkadasla yapılan geyik muhabbeti gözden yaş gelircesine gülmek büyük keyifmis gerçektenOoh keske bende olsaydim. En sevdigim sabahlama bekarligim geldi aklima. Ne buyuk bir ozgurluk tadini cikar yapabiliryorsan.
Cok gecmis olsun kaptan.Bazen oluyor canım, saatlerce net göremiyorum
Ne maharetli takımız vallaSelamlar kizlar. 9 da uyandim kahvalti dahil 5 e kadar mutfaktaydim. Semizotlari temizlendi kavruldu hosaflar yapildi kavanozlara koyuldu aksam yemegi yapildi biyandan. 5 bucuk gibi uyumusum simdi uyandim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?