Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Geçmiş olsun canım Ankara'da yaşıyorum akşamları serinledi havalar sanki bütün camları kapatıyorum ben artik

Aynen canim. Tekrar yapabilmek icin cocuklarin buyumesini bekliyoruz suan arkadaslarla.
Eve çocuklara yetmeye çalışırken telefonla bile konuşmak zaman kaybı olmuştu bana aylardır,ama fark ettimki özlediğim dostlarim var ve karar aldım hergun 1 tanesini ariycam bugün aradım çok iyi geldi valla

Ne maharetli takımız valla☺Bende pazardan geldim mısırı ocağa koydum barbunys ayikliycam yetistirirsem bamyayida halledeyim diyorum yarında şeftali reçeli yapicam çok güzel oluyor tavsiye ederim
Birsuru seftali var suan evde bendemi yapsam. Aslinda hic mutfak insani degilim. Esimin fidanligi var bir kenarada sebze ekiyoruz eve gelince biseyler yapmak lazim napiyim. Daha yeni basliyor isler. Dun cocuklarla fidanliktaydik bakta biber patlican biseyler topla dedi bana bende daha olmamislar dedim toplanadim o derece sevmiyorum yani.

Sağol canım artık bende kapatacağım bayaga serinledi ist da
Ya ne güzel aslında bende bahçe islerinden pek anlamam annemlerin var bahçeleri ordan gelen sebze meyve ayrı oluyor bebegim yerken daha bir içime siniyor sanki..
Çocuklarla birlikte daha bir mutfakla hasir neşir olmaj zurunda oluyorsun..istiyorsun ki içeriği temiz zararsiz gıdalarla besliyim yavruları Bu sene özellikle elimdrn geldiği kadar içecek sokmsmaya calistim ugrasinca evde herşey yapılıyor .Didi limonata reyhan şerbeti meyvelerden komposta yaptım .Başka ne yapabilirim diyede araştırmasının

Niye efkarlandın ki canım

Gönderseydin birini beraber efkarlanırdık

Benim koca da tayin istedi, gidiyor, şarkı bahanesiyle biraz ağlardım iyi olurdu

Efkar modunda iken söyle bana, şarkı gönderirim sana
Ben sana bunu armağan ediyorum

Senin durumu okudumda, inatla da çözülecek bisey degilki
İnadım eşime değil, hâlâ her işimize maydonoz olmaya çalışan kv 'ye.
kuzum dunyaya 1 kez geliyoruz
Herkes sevdigi kişiyle birlikte olacak kadar şanslı degil
Heba etmeyin birbirinizi
Beni yaşatacağı yeri annesinin sözüne göre seçecekse kendi bilir canım..
Seviyorum ama gözümü kör edecek kadar değil.

Kızlar 80.6 kilo dirençli bi kilo suan bu kiloda uzun süre kalmisligim var
yarindan itibaren akşamları yogurtla gecistirsem nasıl olur
Diyet motivasyonun düşmüş gibi hissediyorum canım.
Enerjin ve modun düşük
Doğru mu?

Herkese hayirli aksamlar
Bugün güzel gecti ama yorulduk
Sizler ne yaptiniz? Yarin tarti var cig köfte yedim ins sisirmez.. Ama erken saatte yedim
Ben arkadaşımla buluştum. Dün akşam da başka ark buluşmuştum. 2 gün üst üste çıkmak bana lüks mal gibiyim şu an

Sağol canım artık bende kapatacağım bayaga serinledi ist da
Bizde balkonda yatıyorduk.
Yavaş yavaş içeri geçeceğiz artık.
Burada da epey serinledi havalar.
Gündüz bile klima açmaz olduk.
Serinledi derken yanlış anlaşılmasın.
Hâlâ 39°C

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…