- Konu Sahibi Handandandan
-
- #383.081
Aynen canim. Tekrar yapabilmek icin cocuklarin buyumesini bekliyoruz suan arkadaslarla.Kesinlikle katılıyorum ve arkadasla yapılan geyik muhabbeti gözden yaş gelircesine gülmek büyük keyifmis gerçekten
Geçmiş olsun canım Ankara'da yaşıyorum akşamları serinledi havalar sanki bütün camları kapatıyorum ben artikSlm kızlar
yeni kalktım yataktan geceleri bütün camlar açik yatıyoruz dun gecede rüzgardan bütün vücudum tutulmuş hiç halim yok
ağrı kesici aldım kahvaltı sonrası yattım şimdi bi çorba yapıp içeyim sonra banyo yapacağım
akşam geçmişe bakarin
Sağol canım artık bende kapatacağım bayaga serinledi ist daGeçmiş olsun canım Ankara'da yaşıyorum akşamları serinledi havalar sanki bütün camları kapatıyorum ben artik
Eve çocuklara yetmeye çalışırken telefonla bile konuşmak zaman kaybı olmuştu bana aylardır,ama fark ettimki özlediğim dostlarim var ve karar aldım hergun 1 tanesini ariycam bugün aradım çok iyi geldi vallaAynen canim. Tekrar yapabilmek icin cocuklarin buyumesini bekliyoruz suan arkadaslarla.
Birsuru seftali var suan evde bendemi yapsam. Aslinda hic mutfak insani degilim. Esimin fidanligi var bir kenarada sebze ekiyoruz eve gelince biseyler yapmak lazim napiyim. Daha yeni basliyor isler. Dun cocuklarla fidanliktaydik bakta biber patlican biseyler topla dedi bana bende daha olmamislar dedim toplanadim o derece sevmiyorum yani.Ne maharetli takımız valla☺Bende pazardan geldim mısırı ocağa koydum barbunys ayikliycam yetistirirsem bamyayida halledeyim diyorum yarında şeftali reçeli yapicam çok güzel oluyor tavsiye ederim
Sağol canım artık bende kapatacağım bayaga serinledi ist da
Ya ne güzel aslında bende bahçe islerinden pek anlamam annemlerin var bahçeleri ordan gelen sebze meyve ayrı oluyor bebegim yerken daha bir içime siniyor sanki..Birsuru seftali var suan evde bendemi yapsam. Aslinda hic mutfak insani degilim. Esimin fidanligi var bir kenarada sebze ekiyoruz eve gelince biseyler yapmak lazim napiyim. Daha yeni basliyor isler. Dun cocuklarla fidanliktaydik bakta biber patlican biseyler topla dedi bana bende daha olmamislar dedim toplanadim o derece sevmiyorum yani.
Reyhan şerbetini nasıl yapıyorsun canım.Didi limonata reyhan şerbeti meyvelerden komposta yaptım .Başka ne yapabilirim diyede araştırmasının
Ben sana bunu armağan ediyorumNiye efkarlandın ki canım
Gönderseydin birini beraber efkarlanırdık
Benim koca da tayin istedi, gidiyor, şarkı bahanesiyle biraz ağlardım iyi olurdu
Efkar modunda iken söyle bana, şarkı gönderirim sana
İnadım eşime değil, hâlâ her işimize maydonoz olmaya çalışan kv 'ye.Senin durumu okudumda, inatla da çözülecek bisey degilki
Beni yaşatacağı yeri annesinin sözüne göre seçecekse kendi bilir canım..kuzum dunyaya 1 kez geliyoruz
Herkes sevdigi kişiyle birlikte olacak kadar şanslı degil
Heba etmeyin birbirinizi
Diyet motivasyonun düşmüş gibi hissediyorum canım.Kızlar 80.6 kilo dirençli bi kilo suan bu kiloda uzun süre kalmisligim var
yarindan itibaren akşamları yogurtla gecistirsem nasıl olur
Ağlatacaksa söyle hiç dinlemeyeyimBen sana bunu armağan ediyorum
Ben arkadaşımla buluştum. Dün akşam da başka ark buluşmuştum. 2 gün üst üste çıkmak bana lüks mal gibiyim şu anHerkese hayirli aksamlar
Bugün güzel gectiama yorulduk
Sizler ne yaptiniz? Yarin tarti var cig köfte yedim ins sisirmez.. Ama erken saatte yedim
Ana yemeği suikasti oİyi akşamlar herkeseBugün annemlere geldik yedikçe yiyorum noldu bana anlamadım yarın telafi etmem Lazım
Yemeğe değil de çaya geldik daha fenaAna yemeği suikasti o
Dur, hemen arkana yaslan canım...İyi akşamlar herkeseBugün annemlere geldik yedikçe yiyorum noldu bana anlamadım yarın telafi etmem Lazım
Ağlatacaksa söyle hiç dinlemeyeyim
Bizde balkonda yatıyorduk.Sağol canım artık bende kapatacağım bayaga serinledi ist da
Anne eli değmiş gibi diyip göm kurabiyeleri pastaları hemen aramıza dönYemeğe değil de çaya geldik daha fena
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?