Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Şimdiden sonra hızlı alırsın, biraz daha dikkat etme zamanı
Dikkat ediyorum tatlım, canım istese bile tutuyorum kendimi çoğu şeyde. Akşamları özellikle zararlı olan hicbirsey yememeye calisiyorum. Eşim baya kiziyo kilo almiycam diye çocuk beslenemiyo diyna da anlatmaya çalışıyorum, benim abur cuburla alacagim kilonun çocuğa hiçbir faydası olmayacağını. Temel gıdaların hepsini tüketmeye dikkat ediyorum ihmal etmiyorum.
Yaa 80 diyince bı fena oldum tekrar o kilolara gelmek fena
Sağlıkla gelsin de kuzucuk, veririm burada insallah sizinle tekrar.
Ben de özlüyorum kuzum sizi, aslında aklım burada ama annemlere gelince ipin ucu kaçıyor hiç alamıyorum elime telefonu. Burada küçük yeğenim var ya o bana çok düşkün peşimden ayrilmiyo teyze teyze diye elimden tutup evde ne yapacaksa benle yapıyor. Kardeşim de abla sen gelince beni bile bir kenara birakiyo diyo.
Bayramdan beri annemdeydim 2 günlüğüne eve gittik sonra eşim memlekete gitmek istedi o gidince ben yine anneme geldim 1 hafta 10 gün kadar kalicam inşallah.
Bazen oluyor canım, saatlerce net göremiyorum
Kuzum ihmal etme bu durumu, bir doktora kontrole mi gitsen?

Dışarı çıkarken çantana sayıyla kuruyemiş at canım (badem, fındık, ceviz)
Suyu da litrelerce içmedikten sonra WC ihtiyacı olmaz.
Birde fazla miktarda su içsen bile suyu yudum yudum içtiğinde idrara çıkma şıklığı azalıyor.
Yarım saatte bir az az 3 yudum mesela..

Annem cocuklarima baktigi icin hafta ici bende kaliyor. Yazin hafta sonlari evine gider kisin gitmez. Ablamla aramizda 2 ev var. Ama kesinlikle hayatima karismalarina izin vermiyorum. Esimin anneside yakin ayni sekilde ayda bir gorurum. Calisinca vaktim yok diyip kurtuluyorum. Tabi esinin destegi hemfikir olmaniz cok onemli bu durumda. Ailenin soykedikleri cok mantiksiz degilse kulak ver derim zararina bir sey soylemiyorlardir. Medeni ve ozgur olabilmeli her birey bence. Ben elimden geldigince boyle yasiyorum beni bilende cok tepki vermiyor hal ve tavirlarima.

Abla bu erkeklerde kaybetme korkusu olmasa duzelecekleri yok üzüldüm herşey yoluna girer umarım

Su cok icerim her yerdede wc ararim ben aramasam cocuklar aratiyor zaten. Disarida yiyeceksek ya tavuklu salata yada bir lahmacun yada izgara yenebilir. Dayanamayip kebap neyin yediysek iskender yemen ama tantuniye dayanamiyorum sonrasinda 16 saat ac kalip telafi ediyorum.

Ailen sana deger veriyor ilgileniyor bu tarafindan bakarsan çok sinirlenmezsin. Bak mesela benm ailem hiç ilgilenmez sormazlar, gurbette öldü mü kaldi mi demezler. Rahatsiz oluyorsan he de kirma ama kendi bildigini oku bazen şakaya vur her istediklerini yapmak zorunda değilsin

Selam fıstıklar bugün sabah çıktım evden telefonum çekmiyordu telefondan uzak bir gün geçirdim geldm kızları yıka toplasa şuan oturdum
Ohh ne güzel
Ne yedin ne ictin menune bakayım yarından itibaren aksam yemeğini en erken saate çekeceğim 7leri gormek ıstiyorum artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…