- 9 Eylül 2019
- 1.804
- 10.615
- 138
- 34
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #383.121
Dikkat ediyorum tatlım, canım istese bile tutuyorum kendimi çoğu şeyde. Akşamları özellikle zararlı olan hicbirsey yememeye calisiyorum. Eşim baya kiziyo kilo almiycam diye çocuk beslenemiyo diyŞimdiden sonra hızlı alırsın, biraz daha dikkat etme zamanı
Yaa 80 diyince bı fena oldum tekrar o kilolara gelmek fenaBence de normal canım canını sıkacak bir şey yok tedbirli davranmaya çalışmış doktorun
Şükür canım buralardayız uğraşıyoruz öyle özlüyoruz seni ara ara gel lütfen
Yolun yarısından çoğunu 3-4 kiloyla götürmen süper canım ama bundan öncesini düz yol gibi farzet bundan sonrası yokuş Aşağı frene basmakta fayda var dikkatli ol kuzum bana 80 civarında tamamlarmışsın gibi geliyor ama
Aaa çok enteresan ya dinlen canım ve artık ciddi anlamda başla bi mesajında kilo alma nedeniyle böyle bir şey yaşadığını yazmışsın
Sizin apartmandaki vakalardan bahset o yüzden dışarıda buluşsak daha iyi olur de hatta çocukları götürme onlar da karantinadaki komşunun çocuğuyla oynadı filan desen hatta en mantıklısı görüşmemek de için rahat etmiyorsa genelde benim içime sinmeyen şeylerde başıma bir şey gelir senin de öyle mi bilmiyorum
Kuzum ihmal etme bu durumu, bir doktora kontrole mi gitsen?Bazen oluyor canım, saatlerce net göremiyorum
Dışarı çıkarken çantana sayıyla kuruyemiş at canım (badem, fındık, ceviz)Hafta sonları ve dışarıda olduğum günler tüm yemek trafiğim karışıyor, dün uygun bir şey denk getiremediğimden bütün gün aç kaldım, aç kalmakta bana kilo olarak geri dönüyor, dışarıda tuvalet kullanmak istemediğimden su da içmiyorum, nasıl ayarlayacağım bu işleri bilemedim ya, siz nasıl yapıyorsunuz kızlar
Bu salgında hastaneye gidesim yok canım.Kuzum ihmal etme bu durumu, bir doktora kontrole mi gitsen?
Suda sıkıntı yok 4lt içiyorum vücut alıştı çok şükür canım suyaSu ne kadar içiyorsun canım
O zaman 80 çok iyimser bir rakam diyeyim canım.Yaa 80 diyince bı fena oldum tekrar o kilolara gelmek fena
Daha erken bir saatte yeseydin keşke19:00 5 catal karpuz
Çeşit sayısının fazla olması da kilo vermede engel canım.19.00
3 yk pirinç pilavı
3 yk fasulye
2 kk gögüs
3 küçük biber dolması
Kabak detoksu ayran detoksu hurma yogurt protein diyeti yada bi kac gun aralikli oruc oneririm arkadasim.Kızlar 80.6 kilo dirençli bi kilo suan bu kiloda uzun süre kalmisligim var
yarindan itibaren akşamları yogurtla gecistirsem nasıl olur
Hımm ben de ne kadar çeşit olursa o kadar az yerim doyarım diye düşünüyordumÇeşit sayısının fazla olması da kilo vermede engel canım.
Çeşidi azaltıp, miktarı biraz artırabilirsin
Kullanabilirsen baharatlar tok tutucu ve doyurucu etki yaparHımm ben de ne kadar çeşit olursa o kadar az yerim doyarım diye düşünüyordum
Annem cocuklarima baktigi icin hafta ici bende kaliyor. Yazin hafta sonlari evine gider kisin gitmez. Ablamla aramizda 2 ev var. Ama kesinlikle hayatima karismalarina izin vermiyorum. Esimin anneside yakin ayni sekilde ayda bir gorurum. Calisinca vaktim yok diyip kurtuluyorum. Tabi esinin destegi hemfikir olmaniz cok onemli bu durumda. Ailenin soykedikleri cok mantiksiz degilse kulak ver derim zararina bir sey soylemiyorlardir. Medeni ve ozgur olabilmeli her birey bence. Ben elimden geldigince boyle yasiyorum beni bilende cok tepki vermiyor hal ve tavirlarima.Tşk ederim niran herkesi kendim gibi sanmam
Bazen hem eş ailesinden hem kendi ailemden 1_2saatlik mesafede olsaydım diyorum
Eş ailesiyle bi yerde mesafeyi koruyabiliyorsun ama kendi ailenle olmuyor
Kendi evime karisildiginda çok sinirleniyorum
Çözümü nasıl buluyorsunuz siz
Abla bu erkeklerde kaybetme korkusu olmasa duzelecekleri yok üzüldüm herşey yoluna girer umarımyüzüğü cikarip eline verince paçası tutuştubugün iyiyim şükür :))
İstah yoktu gece
kuzum dunyaya 1 kez geliyoruz
Herkes sevdigi kişiyle birlikte olacak kadar şanslı degil
Heba etmeyin birbirinizi
biraz kararliyim heralde
Bende firinda kabak mucver gibi bisey yaptim kendime, onu bekliyorum
Hem de masanin üstünde kiymali pideler dururken
Ah nerdee 2 ay korusam şükür diyeceğimKilo verdiğimizde yağlar eriyince oluşan boşluklar 2 yıl içinde kaybolur.
Onun için kilomuzu 2 yıl boyunca korumayı başarırsak, sonrasında zorlanmayız
Su cok icerim her yerdede wc ararim ben aramasam cocuklar aratiyor zaten. Disarida yiyeceksek ya tavuklu salata yada bir lahmacun yada izgara yenebilir. Dayanamayip kebap neyin yediysek iskender yemen ama tantuniye dayanamiyorum sonrasinda 16 saat ac kalip telafi ediyorum.Hafta sonları ve dışarıda olduğum günler tüm yemek trafiğim karışıyor, dün uygun bir şey denk getiremediğimden bütün gün aç kaldım, aç kalmakta bana kilo olarak geri dönüyor, dışarıda tuvalet kullanmak istemediğimden su da içmiyorum, nasıl ayarlayacağım bu işleri bilemedim ya, siz nasıl yapıyorsunuz kızlar
Burada da 30-32 °C arasıdır canım.Handandandan
Balkonda kayısı çayımı içiyorum hafif hafif ruzgar esiyor telefondan suanki sicakliga baktım 23derece herhalde orda sonbaharda görülür bu sıcaklık
Ailen sana deger veriyor ilgileniyor bu tarafindan bakarsan çok sinirlenmezsin. Bak mesela benm ailem hiç ilgilenmez sormazlar, gurbette öldü mü kaldi mi demezler. Rahatsiz oluyorsan he de kirma ama kendi bildigini oku bazen şakaya vur her istediklerini yapmak zorunda değilsinTşk ederim niran herkesi kendim gibi sanmam
Bazen hem eş ailesinden hem kendi ailemden 1_2saatlik mesafede olsaydım diyorum
Eş ailesiyle bi yerde mesafeyi koruyabiliyorsun ama kendi ailenle olmuyor
Kendi evime karisildiginda çok sinirleniyorum
Çözümü nasıl buluyorsunuz siz
Ohh ne güzelSelam fıstıklar bugün sabah çıktım evden telefonum çekmiyordu telefondan uzak bir gün geçirdimgeldm kızları yıka toplasa şuan oturdum
Bak bak dışardaydım ızgara kaçış oluyorOhh ne güzel
Ne yedin ne ictin menune bakayım yarından itibaren aksam yemeğini en erken saate çekeceğim 7leri gormek ıstiyorum artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?