Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

laahanaaa Ben
hem börek hem pilav hem dolmaHiç olmamış eminim normal yesen cok güzel kilo vereceksin. Menülerin hep böyle eksi oluyor olabılırsın ama nasıl eksi olduğumuz da önemli
İki yemeğin kalorisi aynı olurken etkisi farklı olabılıyor bence artk dıkkat et bebeğin küçük emzırıyorsun çok iyi kilo verebilirsin.
çekirdek olmasa güzelmiş
afiyet olsun çok güzel
16.08.2020

12:00
1 yumurta
2 dılım cavdar ekmegi

16:30
2 kabaktan kavurma
1yk yogur
1ceviz

17:00
sade fıltre kahve

su:2lt

spor:1saat yuruyus 180 puan @zsaracoglu
afiyet olsun

Ooh keske bende olsaydim. En sevdigim sabahlama bekarligim geldi aklima. Ne buyuk bir ozgurluk tadini cikar yapabiliryorsan.
ben cocuklari büyüttüm cnm darisi size :)
Abla bu erkeklerde kaybetme korkusu olmasa duzelecekleri yok üzüldüm herşey yoluna girer umarım
şükür duzeldi cnm
Bazen bi ayar istiyolar
Sesli güldüm
Neremize takacaklar ayol
Benim nicke tıkla, ikonu
keske direk nickimizin altinda gozukseydi

Bu sembolleri kazen kendimi veriyor senmi seçtin cnm
Gidemde yatam sabah erken kalkip ev işlerini halletmem lazım
Yarın anaanemin ölüm yıldönümü dua sureler okuyacagim
Rabbim bütün herkesin ölmüşlerinin mekanıni cennet eylesin
Allah rahmet etsin cnm

Karsidaki kişi Hatasini anlayinca rahatlamişindir

oyle valla ya psıkolojık bogaz agrısı dıye bırsey cıktı bu donem su donemı bı atlatsak artık valla bıktım

yarın kabak detoksuna baslıcam 3 gunluk bugun bı deneyeyım dedım tadı bana uyucak mı dıye baya da tok tuttu kucuck kase kabak ben de saskınım hala ac degılım
3 gün zor gelir ama, sonra kabak göresin gelmez :))
Bide sonrasinda karbona dikkat etmen lazim

Herkes bi kosede uyudu kaldi ya toplamasi bana kaliyor. Kocis balkonda oglum koltukta kizim yerde bende masterchefin bitmesini bekliyorum seytan diyo birak hepsini oldugu yerde. Hala yatakta uyumaya baslamadi benim cocuklar illa ya baba yada ben uyutucaz. Yoksa boyle olduklari yerde siziyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…