- 8 Mart 2020
- 5.872
- 28.316
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #383.381
Çok şükür abla bugün gündüz yine halsizlik çöktü 20dk fln uyumuşumSagol cnm insallah
Sen daha iyimisin
Sen cocuklari onun evine gonderecek degilsinEltim esini bosanmayla tehdit ettigi icin benim alttan alip baska cozum bulmami beklerler sanirim ama gormek istiyorum vukuatli kv ne yapacak
Bugün son gün idiÇocuklar ve senin icin en iyisi olur insaallah. Es durumu bitmeden bi dusun ayni yerde calismak cocuklarla ilgilenmek icinde daha iyi olur.
Cnm ailesinin zorumu acaba yoksa kendisi gercekten istiyormuHer zaman herşeyde fikrimi soran adama birşeyler oldu canım.
Asla konu açtırmıyor, konuşulmuyor yani...
Buradan da anlıyorum ki, dersini iyi almış...
Eminim ki ailesinin üzerindeki baskısı nedeniyle böyle yapıyor, yoksa muhakkak konuşurdu.
Bende bugün baktığımız dublexi beğendim, burada otururum dedim, alsın alabiliyorsa...
Şimdi Karadeniz'de gemileri batmış gibi düşünüyor.
Xiaomi redmi note 9 aldım canım fiyat aralığındaki iyi telefonlardanmis iş arkadaşlarım onerdiNe aldin canm bnde bakiyorum
Stres yapma canım streste geciktirir ada çayı iç benimde geciktiginde ada çayı içiyorum karnın mi ağrıyo kasigin mi geçmiş olsunKizlaaar dun aksamdan beri karnim agiriyo. Hic sasmaz gunum bugun regl olurum diye bekledim ama olmadi ya cok gerginim suan. Hala agiriyo karnim ay hic hazir degilim 3. Bebise.
Aslında kendi yaşadığımız yeri her yönüyle seviyor ve beğeniyor.Cnm ailesinin zorumu acaba yoksa kendisi gercekten istiyormu
Ailesiyle konustuklarini sana anlatiyormu da
Heralde senin cocuklarda hic gitmiyor o tarafa degipmi
Insallah aileniz icin dogru karari verirsiniz
Teşekkür ederim canım inşallahGüzel günlerde kullan canım.
Geçenki yaşadığın problem telefondan mı kaynaklanıyormuş
Benim ki de aynı model, en üst segment telefon.Xiaomi redmi note 9 aldım canım fiyat aralığındaki iyi telefonlardanmis iş arkadaşlarım onerdi
Ceviz ye canımTeşekkür ederim canım inşallah
O problem hattandi 5 gün çağrı alamadim hattı değiştirdim ama telefon da bozuldu aynı anda
bazen böyle oluyor bana birden elektronik eşyalarım aynı anda bozulur
Sağolasın canım inşallahBenim ki de aynı model, en üst segment telefon.
Güle güle kullan canım
Neden ki canım anlamadimCeviz ye canım
Eltimin evini mi diyisn abla yok tabi ki o tarz bi aile iliskimiz ama kv evine gotururum kv bakamiyorda kayinpederim guzel ilgileniyor cocuklarla Allah var. Bakalim ne olacak kesin yarinda esim farkli bi fikirle gelir annesiyle sorun yasamayayim diye. Bugun rapor alsan dedi almayacagim dedim bakalim ne olacak.Sen cocuklari onun evine gonderecek degilsin
Zaten eltinde istemez :))
elektronik eşyalarım aynı anda bozulur
Elektronik eşyaların bozulmasın diye canım.Neden ki canım anlamadim
Herkes onu oneriyor ama cok gecmisi olan bi marka degil ya bilemedim cogu tel gibi omru 2 yil mi olur acaba.Xiaomi redmi note 9 aldım canım fiyat aralığındaki iyi telefonlardanmis iş arkadaşlarım onerdi
inşallah negatif çıkar çok geçmiş olsunUyumuyum kizz :)) yattim ama
Gunduz bikac saat uyumuşum sonra corba yapip cocuklara götürdüm
Aksam 7.30 a kadar ordaydim
Bikac gündür hastalardi, burunlari akiyordu
Onlar iyi ama bugünde gelin hasta olmus
Oglen annesi gelmis, ikindin nöbet degistik
Bogaz, halsizlik, biraz ateşi var
Bugun cocuklarla dr a gitmisler
Test yapmislar, sonuc yarin cikacak
Benim kuzenim de moda tasarım öğretmenliği mezunu gaziden senden önce mezun olmuştur veya üst sınıfındaydı Zeynep ismi sınıf arkadaşları da aynı yeri kazanmıştı ferize,perihan,Hanifeaaa :) moda tasarımı öğretmenliği. şuan yok tani 2011 mezunuyum.
sen hangi bölüm
Ne tatlı ama ya kıyamam çabucak toparlanır inşallahEki Görüntüle 2676770
Akşam eşim gelince ayağını sardik. Şimdilik uğraşmıyor bakalım . Bide patikten yatak yapıp içine yatırdım ohh mis sıcak sıcak yatıyor ☺ iyi olacak inşallah
Hayırlısı olur hakkınızda İnşallahŞimdi geldik canım
Çok yorgunum çok, ölüyorum....
Yaşamak çok zor
Allah şifa versin abla benim kuzenimde çıktı ilk kreşte çalışıyordu yengem ve kızkardeşinde negatif çıkmış dayımın pozitifUyumuyum kizz :)) yattim ama
Gunduz bikac saat uyumuşum sonra corba yapip cocuklara götürdüm
Aksam 7.30 a kadar ordaydim
Bikac gündür hastalardi, burunlari akiyordu
Onlar iyi ama bugünde gelin hasta olmus
Oglen annesi gelmis, ikindin nöbet degistik
Bogaz, halsizlik, biraz ateşi var
Bugun cocuklarla dr a gitmisler
Test yapmislar, sonuc yarin cikacak
Aynı yerden mi ikinize orta sayılacak bir yerden mi canım ?Yeni yere başladı canım, dönerken de ev baktık
O zaman pisman olur. Dubleks simdiki oturdugunuz yerde miAslında kendi yaşadığımız yeri her yönüyle seviyor ve beğeniyor.
Buradan tamamen kopamayız bile, kendisi de bunu söylüyor
Ailesinin hanımköylü baskısı psiklojisini bozdu sanırım.
Sırrı perk, birşey anlatmaz.
Çocukları her yıl gönderiyordum, geçen yıl dağ başında yanlız kalmayayım diye göndermedim, bu yıl da virüs bahanesine gitmediler.
Ben de bir yerde ayın konumlarının elektronik eşyalari etkilediğini okumuştum tabi doğruluk derecesini bilmiyorum.ceviz de sever yerim ama gene de olacak olan her halükarda oluyor gibiElektronik eşyaların bozulmasın diye canım.
Elektronik eşyalar bizde ki negatif enerji kaynaklı bozuluyor, düzenli ceviz yemek bunu engelliyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?