Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Cnm ailesinin zorumu acaba yoksa kendisi gercekten istiyormu
Ailesiyle konustuklarini sana anlatiyormu da

Heralde senin cocuklarda hic gitmiyor o tarafa degipmi

Insallah aileniz icin dogru karari verirsiniz

Kizlaaar dun aksamdan beri karnim agiriyo. Hic sasmaz gunum bugun regl olurum diye bekledim ama olmadi ya cok gerginim suan. Hala agiriyo karnim ay hic hazir degilim 3. Bebise.
Stres yapma canım streste geciktirir ada çayı iç benimde geciktiginde ada çayı içiyorum karnın mi ağrıyo kasigin mi geçmiş olsun

Cnm ailesinin zorumu acaba yoksa kendisi gercekten istiyormu
Ailesiyle konustuklarini sana anlatiyormu da

Heralde senin cocuklarda hic gitmiyor o tarafa degipmi

Insallah aileniz icin dogru karari verirsiniz
Aslında kendi yaşadığımız yeri her yönüyle seviyor ve beğeniyor.
Buradan tamamen kopamayız bile, kendisi de bunu söylüyor
Ailesinin hanımköylü baskısı psiklojisini bozdu sanırım.
Sırrı perk, birşey anlatmaz.
Çocukları her yıl gönderiyordum, geçen yıl dağ başında yanlız kalmayayım diye göndermedim, bu yıl da virüs bahanesine gitmediler.

Güzel günlerde kullan canım.
Geçenki yaşadığın problem telefondan mı kaynaklanıyormuş
Teşekkür ederim canım inşallah
O problem hattandi 5 gün çağrı alamadim hattı değiştirdim ama telefon da bozuldu aynı anda
bazen böyle oluyor bana birden elektronik eşyalarım aynı anda bozulur

Sen cocuklari onun evine gonderecek degilsin
Zaten eltinde istemez :))
Eltimin evini mi diyisn abla yok tabi ki o tarz bi aile iliskimiz ama kv evine gotururum kv bakamiyorda kayinpederim guzel ilgileniyor cocuklarla Allah var. Bakalim ne olacak kesin yarinda esim farkli bi fikirle gelir annesiyle sorun yasamayayim diye. Bugun rapor alsan dedi almayacagim dedim bakalim ne olacak.

inşallah negatif çıkar çok geçmiş olsun

aaa :) moda tasarımı öğretmenliği. şuan yok tani 2011 mezunuyum.
sen hangi bölüm
Benim kuzenim de moda tasarım öğretmenliği mezunu gaziden senden önce mezun olmuştur veya üst sınıfındaydı Zeynep ismi sınıf arkadaşları da aynı yeri kazanmıştı ferize,perihan,Hanife
Biz hepimiz meslek lisesi çıkışlıyız ben bilgisayar onlar benim iki üst sınıfımda tekstil bölümü okuyorlardı
Eki Görüntüle 2676770
Akşam eşim gelince ayağını sardik. Şimdilik uğraşmıyor bakalım . Bide patikten yatak yapıp içine yatırdım ohh mis sıcak sıcak yatıyor ☺ iyi olacak inşallah
Ne tatlı ama ya kıyamam çabucak toparlanır inşallah
Şimdi geldik canım
Çok yorgunum çok, ölüyorum....
Yaşamak çok zor
Hayırlısı olur hakkınızda İnşallah İlişiğini de kestiyse baya ciddi yani o da
Allah şifa versin abla benim kuzenimde çıktı ilk kreşte çalışıyordu yengem ve kızkardeşinde negatif çıkmış dayımın pozitif
Yeni yere başladı canım, dönerken de ev baktık
Aynı yerden mi ikinize orta sayılacak bir yerden mi canım ?

O zaman pisman olur. Dubleks simdiki oturdugunuz yerde mi

Elektronik eşyaların bozulmasın diye canım.
Elektronik eşyalar bizde ki negatif enerji kaynaklı bozuluyor, düzenli ceviz yemek bunu engelliyor...
Ben de bir yerde ayın konumlarının elektronik eşyalari etkilediğini okumuştum tabi doğruluk derecesini bilmiyorum.ceviz de sever yerim ama gene de olacak olan her halükarda oluyor gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…