- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #383.401
Orta gibi bile değil, ona 20 km, bana 100 kmBenim kuzenim de moda tasarım öğretmenliği mezunu gaziden senden önce mezun olmuştur veya üst sınıfındaydı Zeynep ismi sınıf arkadaşları da aynı yeri kazanmıştı ferize,perihan,Hanife
Biz hepimiz meslek lisesi çıkışlıyız ben bilgisayar onlar benim iki üst sınıfımda tekstil bölümü okuyorlardı
Ne tatlı ama ya kıyamam çabucak toparlanır inşallah
Hayırlısı olur hakkınızda İnşallahİlişiğini de kestiyse baya ciddi yani o da
Allah şifa versin abla benim kuzenimde çıktı ilk kreşte çalışıyordu yengem ve kızkardeşinde negatif çıkmış dayımın pozitif
Aynı yerden mi ikinize orta sayılacak bir yerden mi canım ?
İlk defa duydumElektronik eşyaların bozulmasın diye canım.
Elektronik eşyalar bizde ki negatif enerji kaynaklı bozuluyor, düzenli ceviz yemek bunu engelliyor...
Ayın konumlarının da etkisi var tabi, ayın konumu bizi de etkiliyor zaten, herşey birbiriyle bağlantılı...Ben de bir yerde ayın konumlarının elektronik eşyalari etkilediğini okumuştum tabi doğruluk derecesini bilmiyorum.ceviz de sever yerim ama gene de olacak olan her halükarda oluyor gibi ☺
Orta yolu bulun da canım çocuklar ve sizin de mutlu olabileceğiniz makul bir seçenek olur inşallahOrta gibi bile değil, ona 20 km, bana 100 km
Canım benim için marka önemli değil aslında ben eşyalarımı temiz kullanırımHerkes onu oneriyor ama cok gecmisi olan bi marka degil ya bilemedim cogu tel gibi omru 2 yil mi olur acaba.
Tabi vardır canım kainat bir düzen ahenk içinde akıyor biz de etkileniyoruzdur icindeAyın konumlarının da etkisi var tabi, ayın konumu bizi de etkiliyor zaten, herşey birbiriyle bağlantılı...
Gezegenlerin iç organlarımızla bağlantısı var...
Bir gezegen retro yapıyor, dünyamız kayıyor resmen...
Ailesi kendi kendilerini yiyip bitirirler, o fiyatta bir evde oturursam...O zaman pisman olur. Dubleks simdiki oturdugunuz yerde mi
Gizli ilimlerİlk defa duydum
Ben eski parayla kirasiini soyluyosn sandim ya cidden ciddi misin istedigine :)Ailesi kendi kendilerini yiyip bitirirler, o fiyatta bir evde oturursam...
Arabasına kadar satmak zorunda kalacak...
Madem bu kadar ısrarlı, bozsun konforunu..
Bilinen bir marka canım, Türkiye piyasasına 3-5 yıldır gelmeye başladı.Herkes onu oneriyor ama cok gecmisi olan bi marka degil ya bilemedim cogu tel gibi omru 2 yil mi olur acaba.
Nasıl yazacadığımı bilemedim canımBen eski parayla kirasiini soyluyosn sandim ya cidden ciddi misin istedigine :)
Baya fazlaymis ogretmen gozuyle tabi yoksa insanlar neler aliyorNasıl yazacadığımı bilemedim canım
750 binin 2 katı yani.
Şimdi oturduğunuz evi iyi bir fiyata satar üstüne arabasını da satarsa bi 10 yıl sadece nefes almaya razı olursa eşin neden olmasınNasıl yazacadığımı bilemedim canım
750 binin 2 katı yani.
Gayet ciddiyim canım
Rabbim sağlık ve huzurla yemeyi nasip etsin canımHerkese hayırlı geceler kızlar
Bugün annemlerle kışlık hazırlık yaptık. Biz 4 kız domatesleri biberleri soyduk dogradik annem de mutfakta pişirme işini halletti 2-3 saate bitti. Kaç yıldır yaptığım en kolay kışlık hazırlıkti, çok kişi olunca bı anda bitti. Bugunkuleri anneme yaptık yarın da bana ve kız kardeşime yapıp bitircez inşallah.
Sağlıcakla yiyin canım böyle işler kalabalık olunca hemen bitiveriyor dediğin gibi benim gibi tek olunca hazırlığı pişirmesi kaldırması bulaşığı zor oluyor hakikatenHerkese hayırlı geceler kızlar
Bugün annemlerle kışlık hazırlık yaptık. Biz 4 kız domatesleri biberleri soyduk dogradik annem de mutfakta pişirme işini halletti 2-3 saate bitti. Kaç yıldır yaptığım en kolay kışlık hazırlıkti, çok kişi olunca bı anda bitti. Bugunkuleri anneme yaptık yarın da bana ve kız kardeşime yapıp bitircez inşallah.
Ya şişemi kızlar hallettı attım bardakla unutuyorum yarın hemen bir şişe alayım ne içtiğimi bileyimFit kek tarıfıne bakıcam bendeee
Makarna dışı guzel afıyet olsun canım su ne kadar içtin
Afıyet olsun su ne kadar içtin canım
Afıyet olsunn :)
Afıyet olsun canım su ne kadar içtin
Bu kadar iş yapsam kendime hayatta uyuşuk dememAkşam yemeği faslı bitti
Bugün aspiratörümü ve ocak gözlerimi söküp temizledim, mutfak dolaplarının kapaklarını sildim, banyo temizledim başka da bir iş yapmadım, uyuşuk takılıyorum
Merak etme kesin tartıda etkisini görürsünBende yarım saat önce yogurdumu yedim
Ahh açlık ahh tartıda eksi olarak güldür yüzümü
İyi yapmışsın canım ben okumamıştım.Motivasyon olsun diye ekledim
Hayırlı olsunMerhaba arkadaşlar 4 senelik telefonum geçen hafta arıza yaptı miyadi doldu diyerek yeni telefon aldım bugün elime ulaştı şimdi alışmaya çalışıyorum. Allah hayırlı konuşmalarda işlerde kullanmak nasip etsin inşallah
Menümü yazayim
Ah çok acıklı olmuşEvet ya bendede durumlar aynı sureklide elimizde en çok kullandığımiz aletdir tel herhalde.. en son raftan düşmüştü suyun içine bulaşık yıkarken dizi izliycem sevdasina heç ettim tel 5,6 ay önce bendw
Eylül başına kadar internetin sınırlı mı olacak?Kizlar iyi aksamlar nasilsiniz neler yaptiniz bugun.
Benim internet bitmis son kalan tl leride minnosum hallatmia giremedim gunduz.
1 hafta aksamdan aksama ancak gelirim artik araniza.
Gecmise pek bakamadim firsat olursa bakarim ins
Allahım güzelime bak, be muhteşem bir renkEki Görüntüle 2676770
Akşam eşim gelince ayağını sardik. Şimdilik uğraşmıyor bakalım . Bide patikten yatak yapıp içine yatırdım ohh mis sıcak sıcak yatıyor ☺ iyi olacak inşallah
Allah iyiliğini versin, telefondan ne istedinXiomia al canım, tüm özellikleri çok iyi.
Duvara fırlattım, kırılmadı.
Pek anlamam bu işlerden ama inşallah uygun fiyata denk gelir de alırsınızKizlar kiracı olarak oturduğumuz ev icra müdürlüğünden ilana çikmiş bizde niyetlendik ama neye göre teklif belirlemeli bilemedik. Mesela 400 bin degeri, 200 bin acilis degeri
Aslında hiç şeker koyulmayan tarifler de var, onlar diyette daha iyi sankiBen kafamdan uydurdum, her zaman yaptığım kek tarifi deki malzemeleri azaltıp biraz daha sağlıklı hale getirdim. İçine sadece yarım çay bardağı şeker koymama rağmen içindeki üzüm ve çikolata ile tatlı ihtiyacını tatmin edecek kadar güzel olmuştu.
Benim tarifim
2 yumurta
Yarım çay bardağı şeker
Yarım çay bardağı sıvı yağ
1 çay bardağı maden suyu
2 yk kuru üzüm
1 yk damla çikolata
2 çay bardağı tam buğday unu
1 paket kabartma tozu
Dene pişman olmazsınama yumurtayı çok çırp köpük köpük olsun, inan pamuk gibi oluyor bayilacaksin. Bi de unu kontrollü kullan kıvamını kontrol ederek. Benimkine 2 çay bardağı tam geldi.
Geçmiş olsun, inşallah basit bir soğuk algınlığıdırUyumuyum kizz :)) yattim ama
Gunduz bikac saat uyumuşum sonra corba yapip cocuklara götürdüm
Aksam 7.30 a kadar ordaydim
Bikac gündür hastalardi, burunlari akiyordu
Onlar iyi ama bugünde gelin hasta olmus
Oglen annesi gelmis, ikindin nöbet degistik
Bogaz, halsizlik, biraz ateşi var
Bugun cocuklarla dr a gitmisler
Test yapmislar, sonuc yarin cikacak
Çok ilginçmiş hiç duymamıştımElektronik eşyaların bozulmasın diye canım.
Elektronik eşyalar bizde ki negatif enerji kaynaklı bozuluyor, düzenli ceviz yemek bunu engelliyor...
Bende öyle dedim.Şimdi oturduğunuz evi iyi bir fiyata satar üstüne arabasını da satarsa bi 10 yıl sadece nefes almaya razı olursa eşin neden olmasın
Çok haklısın canım, şu an hastanelerin durumu iyi değil malesef.Bu salgında hastaneye gidesim yok canım.
Dizlerim daha fena ama bekliyorum
Burada en baştan basliycam artık ne yapalım. Zehra ya da sen de katilmadiniz ki bana, tekrar yol arkadaşı olurduk.O zaman 80 çok iyimser bir rakam diyeyim canım.
En iyi ihtimal 82-85 arası bekliyorum ben.
Kuzumm teşekkür ederimBebisin hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallahkaç ayliksin cnm
Oooo çok iyi gitmiş senden Zehracım. Kilo vermeye alışık olduğumuz için pek gözümü korkutmuyo ama yine de ne kadar az o kadar iyi.Ayran alıp içerdim bir şey yiyemeyeceksem canım ya da çerez olabilir
80 çok değil kuzum zaten doğum sonrası 80 kalmazsın merak etme en az 5-6 kilo gidecektir benim çokça ödemim olduğu için 12 kilo gitmişti
Takımda kullananı hiç duymadım ama sağlığını riske atmaya değmez bence canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?