Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Orta gibi bile değil, ona 20 km, bana 100 km

Ben de bir yerde ayın konumlarının elektronik eşyalari etkilediğini okumuştum tabi doğruluk derecesini bilmiyorum.ceviz de sever yerim ama gene de olacak olan her halükarda oluyor gibi ☺
Ayın konumlarının da etkisi var tabi, ayın konumu bizi de etkiliyor zaten, herşey birbiriyle bağlantılı...

Gezegenlerin iç organlarımızla bağlantısı var...

Bir gezegen retro yapıyor, dünyamız kayıyor resmen...

Herkes onu oneriyor ama cok gecmisi olan bi marka degil ya bilemedim cogu tel gibi omru 2 yil mi olur acaba.
Canım benim için marka önemli değil aslında ben eşyalarımı temiz kullanırım önceki telefonum Sony Xperia idi Türkiye'den çekildiler ona rağmen yıllarca kullandım biraz senin nasıl kullandığına bağlı canım.oyun vs hiç oynamam sosyal medya günde en fazla 10-15 dj bakarım pil ömrünü kısaltan uygulamaları asla yuklemem vs.vs. canım uzun oldu biraz ama

Tabi vardır canım kainat bir düzen ahenk içinde akıyor biz de etkileniyoruzdur icinde

Herkes onu oneriyor ama cok gecmisi olan bi marka degil ya bilemedim cogu tel gibi omru 2 yil mi olur acaba.
Bilinen bir marka canım, Türkiye piyasasına 3-5 yıldır gelmeye başladı.
Pişman olmazsın bence, üst segmentini almak zorunda değilsin, Xiomia redmi de alabilirsin

Herkese hayırlı geceler kızlar
Bugün annemlerle kışlık hazırlık yaptık. Biz 4 kız domatesleri biberleri soyduk dogradik annem de mutfakta pişirme işini halletti 2-3 saate bitti. Kaç yıldır yaptığım en kolay kışlık hazırlıkti, çok kişi olunca bı anda bitti. Bugunkuleri anneme yaptık yarın da bana ve kız kardeşime yapıp bitircez inşallah.

Rabbim sağlık ve huzurla yemeyi nasip etsin canım

Sağlıcakla yiyin canım böyle işler kalabalık olunca hemen bitiveriyor dediğin gibi benim gibi tek olunca hazırlığı pişirmesi kaldırması bulaşığı zor oluyor hakikaten

Fit kek tarıfıne bakıcam bendeee

Makarna dışı guzel afıyet olsun canım su ne kadar içtin

Afıyet olsun su ne kadar içtin canım

Afıyet olsunn :)

Afıyet olsun canım su ne kadar içtin
Ya şişemi kızlar hallettı attım bardakla unutuyorum yarın hemen bir şişe alayım ne içtiğimi bileyimhatırlatman iyi oldu

Akşam yemeği faslı bitti
Bugün aspiratörümü ve ocak gözlerimi söküp temizledim, mutfak dolaplarının kapaklarını sildim, banyo temizledim başka da bir iş yapmadım, uyuşuk takılıyorum
Bu kadar iş yapsam kendime hayatta uyuşuk demem
Bende yarım saat önce yogurdumu yedim
Ahh açlık ahh tartıda eksi olarak güldür yüzümü
Merak etme kesin tartıda etkisini görürsün
Motivasyon olsun diye ekledim
İyi yapmışsın canım ben okumamıştım.
Hayırlı olsun
Evet ya bendede durumlar aynı sureklide elimizde en çok kullandığımiz aletdir tel herhalde.. en son raftan düşmüştü suyun içine bulaşık yıkarken dizi izliycem sevdasina heç ettim tel 5,6 ay önce bendw
Ah çok acıklı olmuş
Kizlar iyi aksamlar nasilsiniz neler yaptiniz bugun.

Benim internet bitmis son kalan tl leride minnosum hallatmia giremedim gunduz.

1 hafta aksamdan aksama ancak gelirim artik araniza.

Gecmise pek bakamadim firsat olursa bakarim ins
Eylül başına kadar internetin sınırlı mı olacak?
Eki Görüntüle 2676770
Akşam eşim gelince ayağını sardik. Şimdilik uğraşmıyor bakalım . Bide patikten yatak yapıp içine yatırdım ohh mis sıcak sıcak yatıyor ☺ iyi olacak inşallah
Allahım güzelime bak, be muhteşem bir renk İlgi alaka iyi yalnız tez zamanda iyileşir umarım
Xiomia al canım, tüm özellikleri çok iyi.
Duvara fırlattım, kırılmadı.
Allah iyiliğini versin, telefondan ne istedin
Kizlar kiracı olarak oturduğumuz ev icra müdürlüğünden ilana çikmiş bizde niyetlendik ama neye göre teklif belirlemeli bilemedik. Mesela 400 bin degeri, 200 bin acilis degeri
Pek anlamam bu işlerden ama inşallah uygun fiyata denk gelir de alırsınız
Aslında hiç şeker koyulmayan tarifler de var, onlar diyette daha iyi sanki
Geçmiş olsun, inşallah basit bir soğuk algınlığıdır
Elektronik eşyaların bozulmasın diye canım.
Elektronik eşyalar bizde ki negatif enerji kaynaklı bozuluyor, düzenli ceviz yemek bunu engelliyor...
Çok ilginçmiş hiç duymamıştım

Şimdi oturduğunuz evi iyi bir fiyata satar üstüne arabasını da satarsa bi 10 yıl sadece nefes almaya razı olursa eşin neden olmasın
Bende öyle dedim.
10 yıl maaşın krediye gider, arabamı asla vermem, teklif bile etme, toplu taşıma kullanırsın dedim.

Bu salgında hastaneye gidesim yok canım.
Dizlerim daha fena ama bekliyorum
Çok haklısın canım, şu an hastanelerin durumu iyi değil malesef.
O zaman 80 çok iyimser bir rakam diyeyim canım.
En iyi ihtimal 82-85 arası bekliyorum ben.
Burada en baştan basliycam artık ne yapalım. Zehra ya da sen de katilmadiniz ki bana, tekrar yol arkadaşı olurduk.
Bebisin hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah kaç ayliksin cnm
Kuzumm teşekkür ederim
5 ay bitti çok şükür. Bugün tam 22. Hafta doldu.
Oooo çok iyi gitmiş senden Zehracım. Kilo vermeye alışık olduğumuz için pek gözümü korkutmuyo ama yine de ne kadar az o kadar iyi.
Eşim de 2. Çocuk muhabbeti yapiyo Ben de istiyorum ama hayatımıza bir bebek girince nevrimiz dönecek bu kararlar hayal olacak gibi geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…