Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Rabbim sağlık ve huzurla yemeyi nasip etsin canım
Aminnn canım
Sağlıcakla yiyin canım böyle işler kalabalık olunca hemen bitiveriyor dediğin gibi benim gibi tek olunca hazırlığı pişirmesi kaldırması bulaşığı zor oluyor hakikaten
Aynen canım geçen sene tek başıma hem kendime hem kayinvalideme yapmıştım. Kaç gün çektiğim bel ağrısını anlatamam. O yüzden bu sene böyle olunca çok kolay geldi. Kendime eziyet etmişim resmen.
Bende öyle dedim.
10 yıl maaşın krediye gider, arabamı asla vermem, teklif bile etme, toplu taşıma kullanırsın dedim.
Hep destek tam destek arkandayiz

Bende öyle dedim.
10 yıl maaşın krediye gider, arabamı asla vermem, teklif bile etme, toplu taşıma kullanırsın dedim.
Tabi canım 100 km yol gideceksin böyle bir durumda ben de olsam arabamı sattırmazdım
Burada en baştan basliycam artık ne yapalım. Zehra ya da sen de katilmadiniz ki bana, tekrar yol arkadaşı olurduk.
Geçen ay olmadı canım bu ay da deniyoruz bakalım Niran da vazgeçti herhalde
Ben kızımdan çektiklerimi bilirim kaç kere bi daha doğurmak mı asla deyip durdum şimdi ise kardeşi olsun istiyorum nasip bakalım

Maşallah koca kız olmuş 2.bebeği 1.cocugun bebekligini özlemeye basladigin zaman istiyorsun şahsen bende öyle oluyor 3. Çocuktan sonra birdaha özlem duymam diye düşünüyorum doya doya bebek sevmiş biri olarak

haftaya hızlı başladin rakibrm
lahanayi nerden buldun bu mevsimde arkadasim çok severim ben
17 Ağustos 2020

Sabah limonlu su

Kahvaltı 10:00

1 yumurta
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
Çay

Ara 14:30

1 kase armutlu yoğurt

Ara 16:00

1 fincan sütlü kahve

Akşam 18:30

3 yk et kavurma
2 yk pilav

Su 2 lt
Spor yok
afiyet olsun canım
17 Ağustos Menüm
12.30: 2 yk menemen
1 dilim ekmek
2 acı biber
2 dilim fit kek(tane 122 cal)

18.00: 1 bardak ayran
1 kumru(Sandwich ekmeğini tam buğday unundan yaptım, 1 el boyutunda)

2 lt su
afiyet olsun
Sabah :9.30

öğlen :13.00

ara:16.00

akşam:20.00

sabah klasik Kahvaltı yaptım öğlen yulaf lapam akşam da uzun zamandır yapmadığım tavuk köftesinden çekti canım

Eki Görüntüle 2676722
on numara beş yıldız
12.00
Çiçek ekmek 1 parçası
1 yumurta
1 kk prynir
Domates salatalık

15.00
Aktiva

19.00
6 tane ızgara kanat
8 kaşık makarna
2 yk ezme
makarna çok olmuş sanki
17 ağustos cumartesi

12:30

1 kase sebze çorbası
4 adet köfte
2 yk yoğurt
salata

16:30
4 yk biber yemeği

21:30
filtre kahve
yüzde bı milyon eksi getirecek bir menü
afiyet olsun arkadaşım
afiyet olsun canım
Bugün menulerin geneli ateşe ediyor valla

Şuan için kilo vermemde sıkıntı yok veremedigin duraklama olduğu zaman daha dikkat etmeyi düşünüyorum canım

Afiyetle yiyin inşallah kışın .Benim menemenide sosuda annemle babam yapar hatta 3gelininkinide onlar yapar sagolsunlar rahatım oyuzden bende

vay be :) benimde sınıf arkadaşım zeynep var dedim yoksa onun kuzenimisin ama onun zehra diye bir sınıf arkadaşı kazandı. başka kazandı mı bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…