- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #383.421
Beni takipte kalınÇok ilginçmiş hiç duymamıştım
Aminnn canımRabbim sağlık ve huzurla yemeyi nasip etsin canım
Aynen canım geçen sene tek başıma hem kendime hem kayinvalideme yapmıştım. Kaç gün çektiğim bel ağrısını anlatamam. O yüzden bu sene böyle olunca çok kolay geldi. Kendime eziyet etmişim resmen.Sağlıcakla yiyin canım böyle işler kalabalık olunca hemen bitiveriyor dediğin gibi benim gibi tek olunca hazırlığı pişirmesi kaldırması bulaşığı zor oluyor hakikaten
Hep destek tam destek arkandayizBende öyle dedim.
10 yıl maaşın krediye gider, arabamı asla vermem, teklif bile etme, toplu taşıma kullanırsın dedim.
Aklıma gelmeyen şeyleri söyleyerek desteğe başlayabilirsinizHep destek tam destek arkandayiz
Geç kaldın, az önce buradaydı, uyumuştur şimdiMefkurem Zuhal ablaaa nerelerdesin özlendin ❤
Ona şüphe yok tatlımBeni takipte kalındaha neler duyacaksınız
Tabi canım 100 km yol gideceksin böyle bir durumda ben de olsam arabamı sattırmazdımBende öyle dedim.
10 yıl maaşın krediye gider, arabamı asla vermem, teklif bile etme, toplu taşıma kullanırsın dedim.
Geçen ay olmadı canım bu ay da deniyoruz bakalım Niran da vazgeçti herhaldeBurada en baştan basliycam artık ne yapalım. Zehra ya da sen de katilmadiniz ki bana, tekrar yol arkadaşı olurduk.
Ben kızımdan çektiklerimi bilirim kaç kere bi daha doğurmak mı asla deyip durdum şimdi ise kardeşi olsun istiyorum nasip bakalımOooo çok iyi gitmiş senden Zehracım. Kilo vermeye alışık olduğumuz için pek gözümü korkutmuyo ama yine de ne kadar az o kadar iyi.
Eşim de 2. Çocuk muhabbeti yapiyoBen de istiyorum ama hayatımıza bir bebek girince nevrimiz dönecek bu kararlar hayal olacak gibi geliyo
İyi uykular canım bugün yorulmuşsundur zatenBen yavaş yavaş yatışa geçiriyorum kızlar
Bebeğim yine erkenden uyanacaktır.
Hepinize iyi uykular, tatlı rüyalar
Düşünecek hâl mı bıraktı canım...m bu ay da deniyoruz bakalım
Bence güzel fikir vazgeçmeDüşünecek hâl mı bıraktı canım...
Gözümde kaldı 4.çocuk fikri
Dur bakalım deme öyle her şey yoluna girer kafanızı toparlarsınız ondan sonra karar verirsiniz isteyip istemediğinizeDüşünecek hâl mı bıraktı canım...
Gözümde kaldı 4.çocuk fikri
Maşallah koca kız olmuşÇok haklısın canım, şu an hastanelerin durumu iyi değil malesef.
Burada en baştan basliycam artık ne yapalım. Zehra ya da sen de katilmadiniz ki bana, tekrar yol arkadaşı olurduk.
Kuzumm teşekkür ederim
5 ay bitti çok şükür. Bugün tam 22. Hafta doldu.
Oooo çok iyi gitmiş senden Zehracım. Kilo vermeye alışık olduğumuz için pek gözümü korkutmuyo ama yine de ne kadar az o kadar iyi.
Eşim de 2. Çocuk muhabbeti yapiyoBen de istiyorum ama hayatımıza bir bebek girince nevrimiz dönecek bu kararlar hayal olacak gibi geliyo
haftaya hızlı başladin rakibrm17.08.2020
11:30
1 haslanmıs yumurta
2 parmak beyaz peynır
15:00
yesıl cay
1 şeftalı
4 erık
17:30
2 bucuk kabak kavurma
içine 1 cevız
1 kase yogurt
su:3lt
spor sımdı yuruyuse cıkıcam 1 saat yurume planım var 180 puan U UcanSupurge (değişirse yazarım)
lahanayi nerden buldun bu mevsimde arkadasim çok severim ben17ağustos menüm
Sabah
08:46 cokelikli yumurta,5zeytin bi dilim tm buğday ekmeği
11:30 Bi erik
16:00 Bi kase lahana kavurması acılı,2kofte bi bardak ayran
18:00 sade kahve
20:00 Bi kase yoğurt salatalık
Kayısı çayı uyumadan
Şu 4lt
Spor 35dk kondisyon bisiklet 10dk bölgesel hareket
afiyet olsun canım17 Ağustos 2020
Sabah limonlu su
Kahvaltı 10:00
1 yumurta
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
Çay
Ara 14:30
1 kase armutlu yoğurt
Ara 16:00
1 fincan sütlü kahve
Akşam 18:30
3 yk et kavurma
2 yk pilav
Su 2 lt
Spor yok
afiyet olsun17 Ağustos Menüm
12.30: 2 yk menemen
1 dilim ekmek
2 acı biber
2 dilim fit kek(tane 122 cal)
18.00: 1 bardak ayran
1 kumru(Sandwich ekmeğini tam buğday unundan yaptım, 1 el boyutunda)
2 lt su
on numara beş yıldızSabah :9.30
öğlen :13.00
ara:16.00
akşam:20.00
sabah klasik Kahvaltı yaptım öğlen yulaf lapam akşam da uzun zamandır yapmadığım tavuk köftesinden çekti canım
Eki Görüntüle 2676722
makarna çok olmuş sanki12.00
Çiçek ekmek 1 parçası
1 yumurta
1 kk prynir
Domates salatalık
15.00
Aktiva
19.00
6 tane ızgara kanat
8 kaşık makarna
2 yk ezme
yüzde bı milyon eksi getirecek bir menü17 ağustos cumartesi
12:30
1 kase sebze çorbası
4 adet köfte
2 yk yoğurt
salata
16:30
4 yk biber yemeği
21:30
filtre kahve
afiyet olsun arkadaşım17 Ağustos menü
Sabah
Bir yumurta
Domates,peynir,zeytin,salatalık
Ikı dilim ekmek
Ikı dılım slaam
öğlen
Bir şeftali
15:00
Bir kase tarhana
akşam 18:30
Bir kase semizotu
Yogurt
4kaşk ciğer bir kaç patates
Ayran
23:00 gibi kahve içerim
afiyet olsun canım17 Ağustos
7.50 2 kaşık çökelek bir biber yarım domates 2 ceviz bir dilim tam buğday ekmeği
10.30 yeşil çay
12.10 bir tabak fasulye piyazi bir bardak ayran
15.30 10 kaysi çekirdeği
17.30 bir tabak bamya bir kase yoğurt
Su 2 lt olmadı
Spor yok
Şuan için kilo vermemde sıkıntı yok veremedigin duraklama olduğu zaman daha dikkat etmeyi düşünüyorum canımSüper süper
Çok güzel gidiyorsun Canım
Harikasın Canım
Valla harika
Mükemmel mükemmel
Çok güzel Canım
O tabak ne kadar büyüklükte ölçü tam olarak ne bilmiyoruz Canım, yk olarak yazarsan net olur. Afiyet olsun
Çok çeşitli yemek kilo verimini olumsuz etkiler demişti KaptanımızHandandandan , dikkat edelim Canım
Afiyet olsun Canım
Evetmakarna çok olmuş sanki
Afiyetle yiyin inşallah kışınHerkese hayırlı geceler kızlar
Bugün annemlerle kışlık hazırlık yaptık. Biz 4 kız domatesleri biberleri soyduk dogradik annem de mutfakta pişirme işini halletti 2-3 saate bitti. Kaç yıldır yaptığım en kolay kışlık hazırlıkti, çok kişi olunca bı anda bitti. Bugunkuleri anneme yaptık yarın da bana ve kız kardeşime yapıp bitircez inşallah.
vay be :) benimde sınıf arkadaşım zeynep var dedim yoksa onun kuzenimisin ama onun zehra diye bir sınıf arkadaşı kazandı. başka kazandı mı bilmiyorum.Benim kuzenim de moda tasarım öğretmenliği mezunu gaziden senden önce mezun olmuştur veya üst sınıfındaydı Zeynep ismi sınıf arkadaşları da aynı yeri kazanmıştı ferize,perihan,Hanife
Biz hepimiz meslek lisesi çıkışlıyız ben bilgisayar onlar benim iki üst sınıfımda tekstil bölümü okuyorlardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?