- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #383.441
Bugün yumuşama olmadı mı hiç iki tarafta daDüşünecek hâl mı bıraktı canım...
Gözümde kaldı 4.çocuk fikri
Ben de epey merak ettim ses çıkmayınca sırf o yüzden bakıp öyle uyuyayım dedimHandandandan canım döndünüz mü nasıl geçti ?
haftaya hızlı başladin rakibrm
lahanayi nerden buldun bu mevsimde arkadasim çok severim ben
afiyet olsun canım
afiyet olsun
on numara beş yıldız
makarna çok olmuş sanki
yüzde bı milyon eksi getirecek bir menü
afiyet olsun arkadaşım
afiyet olsun canım
Bugün menulerin geneli ateşe ediyor valla
insallah
afiyet olsunnnçok güzelll
Afiyet olsun
afiyet olsun
günde 2.5 litre suyum fiks ama spora vaktim kalmıyorAfiyet olsun
Afiyet olsun sporda olsa süper olurmus
Afiyet olsun spor yokmu?
Afiyet olsun spor su ?
Afiyet olsun makarna 4kasik olaymış
Su spor yokmu?
Ben liseden 2006 da mezun oldum onlar 2004 ama Zeynep bir yıl sonra yerleşti üniversiteye son sınıfken nişanlandı ertesi yıl evlendi 2009 filandı yanlış hatırlamıyorsam .Kütahya’da öğrenci iken Ankara’ya (zeyneplere) epey gitmişimdirvay be :) benimde sınıf arkadaşım zeynep var dedim yoksa onun kuzenimisin ama onun zehra diye bir sınıf arkadaşı kazandı. başka kazandı mı bilmiyorum.
Balayımı hatırlattın bana , Kapadokya
Ben de sevindim canım ne yalan söyleyeyim dikkat et kendine salgın iyice yaklaştıGünaydın 9. Takımın bu haftada 1. Olucak kizlari
Zaman şu gibj salı gununr geldik cumaya kaldı 3gun daha dikkat etmemiz gerekiyor bu 3 günde
Bugün bahçede piknik gibi bişey yaoicaktik iptal oldu ne yalan söyleyeyim sevindim kısır salata tarzı yemeyi düşünüyordum ama bellimi olur azcik tadına bakiuim desem bile 1 gün çöpe gitmiş oluyir
Afiyetle yiyin inşallah ..Karda kisda pazara gidemedigim zaman buzluktan kullanmak çok rahat oluyor ...barbunyada at buzlugakızlar sizden özendim bende bugün biraz kışlık hazırlığı yaptım :) eşimle pazara gittik 4 kilo taze fasulye, 4 kilo domates, 4 kilo çarliston biber aldık, kocam şok oldu neden bu kadar aldık diyeadam haklı tabi eşi hiç kışlık hazırlamadı için anlayamadı :)
neyse fasulyeleri domatesle biraz kavurdum ve poşetledim. 4 küçük poşet çıktı. biberleri de iki ye böldüm. bir poşet doğrayabildim sadece, onu da dolaba attım hemen. yarın devamını yapacağım inş. eşim de bari yapıyorsun melemenlik de yap dedi :) adamları çok alıştırmamak lazım
Sosyal mesafeye dikkat ediyoruz öpüşme felan tarihe karıştı zaten aslında bı araya gelmwmek daha doğruda işteBen de sevindim canım ne yalan söyleyeyim dikkat et kendine salgın iyice yaklaştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?