Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kızlar sizden özendim bende bugün biraz kışlık hazırlığı yaptım :) eşimle pazara gittik 4 kilo taze fasulye, 4 kilo domates, 4 kilo çarliston biber aldık, kocam şok oldu neden bu kadar aldık diye adam haklı tabi eşi hiç kışlık hazırlamadı için anlayamadı :)
neyse fasulyeleri domatesle biraz kavurdum ve poşetledim. 4 küçük poşet çıktı. biberleri de iki ye böldüm. bir poşet doğrayabildim sadece, onu da dolaba attım hemen. yarın devamını yapacağım inş. eşim de bari yapıyorsun melemenlik de yap dedi :) adamları çok alıştırmamak lazım

Handandandan canım döndünüz mü nasıl geçti ?
Ben de epey merak ettim ses çıkmayınca sırf o yüzden bakıp öyle uyuyayım dedim
Eşinin ailesine deli sinir oldum Handandandan resmen çocuklarının yuvasına çomak sokuyorlar. Bu Nasıl bir terbiyesizliktir okudukça sinirim bozuluyor sen yaşıyorsun. Allah kolaylık versin

vay be :) benimde sınıf arkadaşım zeynep var dedim yoksa onun kuzenimisin ama onun zehra diye bir sınıf arkadaşı kazandı. başka kazandı mı bilmiyorum.
Ben liseden 2006 da mezun oldum onlar 2004 ama Zeynep bir yıl sonra yerleşti üniversiteye son sınıfken nişanlandı ertesi yıl evlendi 2009 filandı yanlış hatırlamıyorsam .Kütahya’da öğrenci iken Ankara’ya (zeyneplere) epey gitmişimdir

Günaydın 9. Takımın bu haftada 1. Olucak kizlari
Zaman şu gibj salı gununr geldik cumaya kaldı 3gun daha dikkat etmemiz gerekiyor bu 3 günde
Bugün bahçede piknik gibi bişey yaoicaktik iptal oldu ne yalan söyleyeyim sevindim kısır salata tarzı yemeyi düşünüyordum ama bellimi olur azcik tadına bakiuim desem bile 1 gün çöpe gitmiş oluyir

Ben de sevindim canım ne yalan söyleyeyim dikkat et kendine salgın iyice yaklaştı

Afiyetle yiyin inşallah ..Karda kisda pazara gidemedigim zaman buzluktan kullanmak çok rahat oluyor ...barbunyada at buzluga

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…