- Konu Sahibi Handandandan
-
- #383.461
Ankara serinledi akşamları gece usumusum bile elyaf Yorgan cikaricam çok kalinda olmuyor terlenmez galibagünaydın kızlar.
bu havaların serinleyeceği yok sanırım
Ya ben hiç korkmuyordum da mesafeyi koruyorak tabi şimdi birkaç yakınımda duymaya başlayınca canım sıkıldı dayım ve kuzenimde var erkek kardeşim yaz günü hasta ateşi olmadığı için test almamışlarSosyal mesafeye dikkat ediyoruz öpüşme felan tarihe karıştı zaten aslında bı araya gelmwmek daha doğruda işte
Aynen canım 1 gibi uyuyup 8-9 gibi kalkıyorum geneldeU UcanSupurge zehram sende geç yatıp erken kalkanlardansin galiba
Ya hala test yapmadın mı ?Gunaydin kizlar. Dun ogleden sonra full toplantidaydim bugun yine ogleye kadar ayni. Konusmaktan dilim damagim kurudu. Kahvaltida cikmadan bi dolma attim agzima midem berbat. Karnim agirmiyo reglde olmadim. Hadi hayirlisi bakalim.
İzmir halen sıcak canımAnkara serinledi akşamları gece usumusum bile elyaf Yorgan cikaricam çok kalinda olmuyor terlenmez galiba
Hayir canim bekliyorum hala. Yapmak istemiyorum vaktimde olmadi zaten.Ya hala test yapmadın mı ?
O zaman başka canım ben dün günündü sanmışımHayir canim bekliyorum hala. Yapmak istemiyorum vaktimde olmadi zaten.
evet benden üst sınıf.Ben liseden 2006 da mezun oldum onlar 2004 ama Zeynep bir yıl sonra yerleşti üniversiteye son sınıfken nişanlandı ertesi yıl evlendi 2009 filandı yanlış hatırlamıyorsam .Kütahya’da öğrenci iken Ankara’ya (zeyneplere) epey gitmişimdir
Alacak mısınız canım? Neye karar verdiniz ? Benim de hiç iş yapasım yok bugünGunaydin kızlar. Sabah sabah icra md gittim geldim bilgi aldim. Kahvalti yaptm canm hic ev isi yapmak istemiyor yaa bugun
Hadi hayırlı olsun canım simiti dengelemen şartherkese iyi günler kızlar
sabah ev alım işleri için bankaya gittik. banka çalışanı bize güzel bir simit ısmarladı. bende yedim :) öğleni hafif tuttum. Akşam da yoğurt yarım avokado yerim günü kapatırım :)
Benim yemek derdim yok bugün şükür dünden yemeğim var yeter aslında bir sürü şey yapasım var da totomu yerden kaldıramıyorumHu huuu ne yapıyorsunuz kızlar salatamı hazirlayip dolaba kaldırdım
Dondurucuda ciger vardı onu yapacağım yanina mercimek çorbası bide yeter
Evet bugun 2. Gun gecikti ama hamile oldugumu dusunmek bile istemiyorum.O zaman başka canım ben dün günündü sanmışım
Bana diyetisyen yarim simit vermisti kahvaltida aksam normal diyet bi menu tuketebilirsinHadi hayırlı olsun canım simiti dengelemen şart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?