- 8 Mart 2020
- 5.872
- 28.316
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #383.481
SüpersinKızlar ben bisiklet çeviriyorum sonrasinda bölgesel hareket yapacağım netten bakip
Vaka artışından dolayı bu sene gondermiycem sen hangi ildeydin canımBugun minik yavrimin ilk kres günüydü alistirma icin 1 saat gidip geldik sükür iyi gecti
Az Sonra Leslie yapicam ins.
teşekkür ederim:)Hadi hayırlı olsun canım simiti dengelemen şart
Sporsuz gitmiyor benim kilolar anca sabit kalıyorum spor yapmayınca kaptanımSüpersin
Benim sıkıntım bi gün ufak bi kaçamak yapamıyorum yarım simit yersem nasılsa bugün gitti diyip tatlı makarna börek devamında geliyorBana diyetisyen yarim simit vermisti kahvaltida aksam normal diyet bi menu tuketebilirsin
Almanya’da canımVaka artışından dolayı bu sene gondermiycem sen hangi ildeydin canım
Iyi gecmesine sevindim daha sorun cikmaz inş
Hadi hayırlı olsun canım kuzenim özel kreşte çalışırken korona oldu kreş müdiresi arayan velilere yıllık izinde olduğunu söyle korona olduğunu söyleme demiş Bi haftalığına kreşi kapatacakmışBugun minik yavrimin ilk kres günüydü alistirma icin 1 saat gidip geldik sükür iyi gecti
Az Sonra Leslie yapicam ins.
Bende sporsuz vermeyenlerdenim canım.Sporsuz gitmiyor benim kilolar anca sabit kalıyorum spor yapmayınca kaptanım
Yok canım ne 76 sı ?Bende sporsuz vermeyenlerdenim canım.
Sabah yazmaya uyandım ama tayt-tişört ile 76.0 geldim
Aynıyım, bugün olan oldu diyip devamını getirebiliyorum maalesefBenim sıkıntım bi gün ufak bi kaçamak yapamıyorum yarım simit yersem nasılsa bugün gitti diyip tatlı makarna börek devamında geliyoro yüzden hiç yememek daha iyi benim için
Akşam çok geç geldik, yemek yiyelim dediler, hazırlarken dayanamadım, bende yedim, belki ondan böyledir, bilmiyorum canımYok canım ne 76 sı ?
Evet olabilir birkaç gün önce 73 küsürdünAksamt çok geç geldik, yemek yiyelik dediler, hazırlarken dayanamadım, bende yedim, belki ondan böyledir, bilmiyorum canım
Açik arttirma oluyormus bütçemize göre katilmayi düşünüyoruz canm. Insaallah ev sahibi alir biz alamazsakAlacak mısınız canım? Neye karar verdiniz ? Benim de hiç iş yapasım yok bugün
Ondan önceki günlerde 72 küsurdümEvet olabilir birkaç gün önce 73 küsürdün
Aman cann ne guzel verdin emeklerini zayi etmeBenim sıkıntım bi gün ufak bi kaçamak yapamıyorum yarım simit yersem nasılsa bugün gitti diyip tatlı makarna börek devamında geliyoro yüzden hiç yememek daha iyi benim için
Kurufasulye yapicam nezamandir yapmıyordum yaz diye .. Semizotu yrmegimde var bugün kafam rahat yemek konusundaHu huuu ne yapıyorsunuz kızlar salatamı hazirlayip dolaba kaldırdım
Dondurucuda ciger vardı onu yapacağım yanina mercimek çorbası bide yeter
6,7saat uyku için ideal bence fazlasida azida zararAynen canım 1 gibi uyuyup 8-9 gibi kalkıyorum genelde
İnşallah kötu bir şey değildir içini ferah tut canımYa ben hiç korkmuyordum da mesafeyi koruyorak tabi şimdi birkaç yakınımda duymaya başlayınca canım sıkıldı dayım ve kuzenimde var erkek kardeşim yaz günü hasta ateşi olmadığı için test almamışlarsigara içiyor üstelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?