Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bugun minik yavrimin ilk kres günüydü alistirma icin 1 saat gidip geldik sükür iyi gecti
Az Sonra Leslie yapicam ins.
Vaka artışından dolayı bu sene gondermiycem sen hangi ildeydin canım
Iyi gecmesine sevindim daha sorun cikmaz inş

Bana diyetisyen yarim simit vermisti kahvaltida aksam normal diyet bi menu tuketebilirsin
Benim sıkıntım bi gün ufak bi kaçamak yapamıyorum yarım simit yersem nasılsa bugün gitti diyip tatlı makarna börek devamında geliyor o yüzden hiç yememek daha iyi benim için

Bugun minik yavrimin ilk kres günüydü alistirma icin 1 saat gidip geldik sükür iyi gecti
Az Sonra Leslie yapicam ins.
Hadi hayırlı olsun canım kuzenim özel kreşte çalışırken korona oldu kreş müdiresi arayan velilere yıllık izinde olduğunu söyle korona olduğunu söyleme demiş Bi haftalığına kreşi kapatacakmış dikkat edin kuzum

Benim sıkıntım bi gün ufak bi kaçamak yapamıyorum yarım simit yersem nasılsa bugün gitti diyip tatlı makarna börek devamında geliyor o yüzden hiç yememek daha iyi benim için
Aynıyım, bugün olan oldu diyip devamını getirebiliyorum maalesef

Hu huuu ne yapıyorsunuz kızlar salatamı hazirlayip dolaba kaldırdım
Dondurucuda ciger vardı onu yapacağım yanina mercimek çorbası bide yeter
Kurufasulye yapicam nezamandir yapmıyordum yaz diye .. Semizotu yrmegimde var bugün kafam rahat yemek konusunda

İnşallah kötu bir şey değildir içini ferah tut canım
mevsim geçişi başladı usutmustur kardesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…