Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Açik arttirma oluyormus bütçemize göre katilmayi düşünüyoruz canm. Insaallah ev sahibi alir biz alamazsak
İnşallah alırsınız canım gönlünüze göre olur hayırlısıyla
Aman cann ne guzel verdin emeklerini zayi etme
Dikkat etmeye çalışıyorum canım günü erken kapatıp iki öğün dışına çıkmamaya çalışıyorum
6,7saat uyku için ideal bence fazlasida azida zarar
Kesinlikle
İnşallah kötu bir şey değildir içini ferah tut canım
mevsim geçişi başladı usutmustur kardesin
İnşallah canım

Aynıyım, bugün olan oldu diyip devamını getirebiliyorum maalesef
Hepimizde var battı balık yan gider mantığı Bunu astigimiz takdirde işte zayifliyip birdahada kilo almayiz.
Şöyle düşünüyorum hedefe ulaşınca kiloyu korumak için yemek yeme egzersizleri yapiyim bile isteye sabah kacamakli bir kahvaltı yapayım ondan sonraki hedefim diğer öğünleri hafif atlatmaya odaklaniyim
Yada akşam güzel bir tabak mantı yiyim
ama sonra aman nasilsa yedim diyip çay aburcubura bogulmayim
Yani ne yedigimin içtiğim bilincinde olarak korumayı sagliyim ..Sevdiğim keyif aldığım kilo yapan yiyeceklerimakul ölçülerde yiyirek hem zayıf kalıp hem yemek keyfimdendw vazgecmiyim diyorum... inşallah yaparim

Bende sporsuz vermeyenlerdenim canım.
Sabah yazmaya utandım ama tayt-tişört ile 76.0 geldim
Yaa niran bunu kendine yapma başla lütfen çok zor veriliyor biliyorsun
Sağlık çok önemli anlıyorum seni insanın kafası dolu olunca odaklanamiyor diyete
Hadi odaklan kendine

Aslında kilo korumak için bu söylediğin güzel bir yöntem. Ben yıllarca korumaya çalıştım atıyorum sabah cok hafıf atıştırıp erken saat mantımı yedim günü bitirdim. Ya da çok yediysem diğer günü çok hafif yedim.Böyle kilo gerçekten korunuyor. Bizde ki hata çok yediğin gün amaan nasılsa yedim dur şu tatlıdan da yerim ohh şunu da bunu da kilo alırken bunu çok yaptım zarardan başka bir şey değil. Her şeyi ölçülü yesek kilo falan almayız. İnsallah oralara gelelım de korumayı da başarırız.

Yapmaaaaaa şuan pişmansın dahaaa da pişman olursun dön bu yoldan bak ben ne güzel vermiştim yolum az kalmıstıAma ne yaptım karantına eve kapndık moraller bozuk yedim de yedim dur dedim durmadım Yolumu kısayken uzattım sen yapma dön bu yoldan!!eğer devam edersen kilo üzerine oturur çok zorlanırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…