- Konu Sahibi Handandandan
-
- #383.521
Hoş geldin canım nasıl geçti tatilin ?slm kizlar dun gece evimize geldik cok sukur
sabah itibariyle kaldigim yerden devam ediyorum dikkat etmeye
Akşam geç saatlere bırakılan yemeklerin acisinin yansıması. Yeterrrr Kaptanım, sen bu değilsin. Herkese verdiğin güzel tavsiyelerini kendin de uygulamaya bir an önce baslamalisin. Basladigin noktaya geri dönme! Her şeyi bi kenara bırak ve kendine bir iyilik yapıp, kendinle ilgilen
Bol bol özlem gider canım
Çok yiyip kilo alma ama
Çok geçmiş olsun canım. İş çocuklar olunca diken üstündeyiz. Rabbim evlatlarımızı korusun. Kızım 2 kere burnuna yabancı cisim kattı nasıl korktum. Allah'tan sümkürmeyi biliyor 4 yaşında ona rağmen yaramazlıklar yapıyor. Gözümüzün önünde oluyor çoğu olaylar. Dikkat etmek gerek. İnşaallah yüksek bir fiyat çıkmaz canım
Geçmiş olsun canım şükür çocuğa bir şey olmamış ya nasıl korkmuşsunuzdur kıyamam
Öyle yapacağım artık canım
Geçmiş olsun canım, Allah korumuş bebeğini.
Sen bebekli kadınsın canım, bırak işleri küçüğü olmayanlar yapsın.
Hallooooo
ne zamandan kalmis bu alinti
Okudum ama cevap yazsnadim cnm
Artik kendimle ilgilenme zamani geldi de geçiyor bile
Şükür cnm idare ediyom herzamanki gibi :))
Bahce hemen hemen bitti sayilir
Bi terasin yan tarafina yapilacak cam kaldi
Onunda ne zaman olacagi meçhul :))
Dizim zorlamadigim zaman agrimiyor, iş yerinde dizlik giyorum ama şişliği inmedi
Bukemiyorum
yukarda yazdim cnm
Baslamana sevindim, darisi bana insallah
Insan burdan bi kopunca, yabanci kaliyor herseye
Biliyosundur belki Diz ağrıları icin aidin salih hacamati oneriyormus
cok gecmis olsun pinarcim bizim oglaninda lokum kalmisti bogazinda
Ne yaptiniz sigorta islerini
evine dönsen artik cnm yaa orasi yaramadi sana heralde
niye hala kendime gelmiyorum bende anlamiyorum cnm
Kabulleniş heralde
büyüğüne de alisti cnm ama gece külot bez takiyor
Aslinda annesi kaldirsa yapicakta uykusu acilinca geri yatmiyormus
Kiz basladi bu hafta yuvaya
Bakalim tekrar kapanmazsa
hosgeldin kaderdasimne guzel sen tekrar motive olmuşun ve benden zayifsin :)) ben 102 104 arasiyim
Gelmeye calisacam cnm
Merhaba
Bana sözünü dinletecek birilerini ararken kendimi burada buldum eski üyelerdenim
inşallah negatif çıkar çok geçmiş olsun
şifa versin abla benim kuzenimde çıktı ilk kreşte çalışıyordu yengem ve kızkardeşinde negatif çıkmış dayımın pozitif
sagolun kizlar, şükür negatif cikmisGeçmiş olsun, inşallah basit bir soğuk algınlığıdır
soyleyene bak hele
Milyonuncu kez bi daha start verdim cnmSagol ablam sen naptin start verdinmi :)
Anacim senin tarti yanlış yöne gidiyor kizzz
Teşekkür ederim abla kadının derdi para korkusu başka kreşe gider çocuklar o çocuklar veya çalışanlara bir şey olsa vebalini nasıl ödeyecek bilmiyorumsagolun kizlar, şükür negatif cikmis
Ama kötüye giderse, test tekrar yapicaklarmis
Zehracim sizinkilerede cok gecmis olsun insallah cabuk atlatirlar
Yuva müdürünün sorumsuzluguna pes dogrusu
yok canim ketojenik diyete basliycazinsallah canim
Kizina yine test falan mi yapilcak?
hosbuldum canim iyiydi cok sukur ablamla bol bol vakit gecirdikHoş geldin canım nasıl geçti tatilin ?
gecmis olsun canimKızlar yarın donuyorm sigorta islerni halletik gibi bisey surec uzun suruyormus 1-2 ay ama enazindan sigorta turkiyeyle irtibata gecti cok sükur.
Kilo konusuna hic gelmiyim burda kendime izin verdim ve gercekten dolu dolu yedim tartılar dogruysa bi 4-5 kilo almis olabillrm gidince ogrencem artk :)
Listeye girmeliym ki gitsin kilolar bi eve gidip duzenimi oturtaym sonra burdaym kızlar inşallah
bende deniz olan yere gittim ama hic goremedim evden cikmadik
insallah55lere dönüş başlamış
ben cevaplamadan test sonucu belli olmus Cok sükürUyumuyum kizz :)) yattim ama
Gunduz bikac saat uyumuşum sonra corba yapip cocuklara götürdüm
Aksam 7.30 a kadar ordaydim
Bikac gündür hastalardi, burunlari akiyordu
Onlar iyi ama bugünde gelin hasta olmus
Oglen annesi gelmis, ikindin nöbet degistik
Bogaz, halsizlik, biraz ateşi var
Bugun cocuklarla dr a gitmisler
Test yapmislar, sonuc yarin cikacak
mis afiyet olsunHu huuu ne yapıyorsunuz kızlar salatamı hazirlayip dolaba kaldırdım
Dondurucuda ciger vardı onu yapacağım yanina mercimek çorbası bide yeter
izdirap Bende CokBu ne sessizlik aaahhhh bu ne ızdırappp
hayirlisi olsun insGunaydin kızlar. Sabah sabah icra md gittim geldim bilgi aldim. Kahvalti yaptm canm hic ev isi yapmak istemiyor yaa bugun
bende bi ara neredeyse bi hafta gecikmisti canim.. Belki sendede öyledirEvet bugun 2. Gun gecikti ama hamile oldugumu dusunmek bile istemiyorum.
Almanyadayim canimVaka artışından dolayı bu sene gondermiycem sen hangi ildeydin canım
Iyi gecmesine sevindim daha sorun cikmaz inş
Amin insallah canimHadi hayırlı olsun canım kuzenim özel kreşte çalışırken korona oldu kreş müdiresi arayan velilere yıllık izinde olduğunu söyle korona olduğunu söyleme demiş Bi haftalığına kreşi kapatacakmışdikkat edin kuzum
sorma bu duygusalligim Benim Cok kötü imkani olsada bi sekilde alinsa bendenAgladinmi anası☺
Insallah canimyok canim ketojenik diyete basliycaz
insallah bununla sifa bulur
Bende oyleyim galiba. Aksama kadar masa basi oturuyorum ama aksam 6 bucukta mutfaga bir giriyorum pisir yedir topla yika supur saat 10 da anca cayimi alabiliyorum elime. Bunu neden spordan saymiyor hain bunye.Sporsuz gitmiyor benim kilolar anca sabit kalıyorum spor yapmayınca kaptanım
Sağlık olsun canım bu sene de böyle olsunhosbuldum canim iyiydi cok sukur ablamla bol bol vakit gecirdik
virusten dolayida biyere gitmedik evdeydik hep
pek tatil gibi olmadi ama ablamla bol vakit gecirdik:)
Musakkayı kızartarak yapmayacaksın değil miSelam kizlar.
İsten ciktim eve donuyorum. Daha yemek yapicam musakka pilav yapmayi dusunuyorum. Nasilda severim musakkayi tutun beni canlar. Bu arada regl oldum rahatladim.
Ben şimdi kalktım sofradan az bekleyeyım yuruyuse gıdecegım sen naptın nasılsınYemek faslı bitmedi mi kızlar azcık sohbete gelineşim yeni geldi onun yemeğini hazırlayacağım bende
Sagol cnmcevaplamadan test sonucu belli olmus Cok sükürins tekrarina gerek kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?