Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sağlık olsun canım bu sene de böyle olsun

Musakkayı kızartarak yapmayacaksın değil mi
Adet olmana sevindim canım
Sagol arkadasim. Aslinda tamda olmadim daha sanki.
Kizarttim tabii oohh yagli yagli nasil guzel kokuyor pilav cacik. Allah herkesin evine bolluk bereket versin. Ama ben islere baslamadan aksam yemegimi yedim ve gunu kapattim. Kocacim gec geliyor eve hatta daha gelmedi normalde aksam yemegimiz 9 da baslar bu saatte yiyemiyorum ben tabi. Kahvaltida yerim 2 lokma cok canim isterse. Motivasyon boyle bisey iste ya iste buuu.

Analık delilik degilmi zatenMesala ben küçük kızımı kreşe yollamayı düşünmüyorum iki cocugumunda beni bırakırken aglamalaru hala gozumun önüne gelir gerek yok aynı şeyi yaşamaya

Analık delilik degilmi zatenMesala ben küçük kızımı kreşe yollamayı düşünmüyorum iki cocugumunda beni bırakırken aglamalaru hala gozumun önüne gelir gerek yok aynı şeyi yaşamaya

Kaptanım ben sana demistin 80 e doğru gidiyorsun diye aman dikkat ipin ucu kactimi zor yakalarsın
Yarin daha iyi olur inşallah bu salgın döneminde en ufak gripten korkuyo insan
Merhaba arkadaşlar iyi akşamlar iş yoğunluğu ev dışarı işi derken gene yorucu bir gün geçirdim.menumu yazıp spor yapcam sonra dinlenirim inşallah
iyi akşamlar Çalışıyormusun canım Allah kolaylık versin
Aynen ya benim azcik motivasyon düştü akşam ekmek yemeyecektim neyseki frenledim
Kaptanimiz kendine gelmezse şişko takım olacaz☺

Süpersin canım

Sabah poğaça olmamış aksam yemeği yemeyerek telafi etmissin ama bilemedim afiyet olsun
Afiyet olsun
azicikta spor olsaymış keşke
Afiyet olsun
Rakibem afiyet olsun ama ekmekler olmamış
Afiyet olsun
18 ağustos salı

10:00

bir adet simit

12:30
1 kase mantar çorbası
5 yk nohut
salata

16:30
yarım dilim kavun

19:30
4 yk yoğurt ve yarım avokado

21:30
filtre kahve
Afiyet olsun telâfi etmissin
Kahvaltida reçeli birak canım
Afiyet olsun

Bence de olmadı bugün niyeyse doyumsuzdum şuan bile açım Regl olmam lazım Hafta sonuna kadar olurum insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…