Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Analık delilik degilmi zatenMesala ben küçük kızımı kreşe yollamayı düşünmüyorum iki cocugumunda beni bırakırken aglamalaru hala gozumun önüne gelir gerek yok aynı şeyi yaşamaya
büyügüm agliyordu.. ama bu ufak cadalozum yanima bile gelmedi ablasinin orda olmasi büyük avantaj oldu onun icin.. yabancilik cekmiyor..
belki minik yavrun farkli olur canim
Şimdi sade soda içtim açlıkla yuvarlanıp gidiyorum
bende bugun aciktim ya
Takımın çoğunluğu spor yapmıyor buna çözüm bulmaliyiz kızlar
ben starti verdim bugun canim beni daha kimse tutamaz :))
30 dk leslie + 10000 adim :)) lesliye devamda on bin adima söz veremem bide bölgesele baslasam

Hey maşallah
Kaç kilo verip mezun oldun canim sarkmalar oldumu
fazla kilom yoktu canim bi anda 4 kilo alip 66 olunca dedim vermisken verim 57 küsürle mezun olmustum.. sonrasinda korumada 55 lerde gezdim hep.. bu ara yine kudurunca önlem almaya basladim..
bedne sarkma olmadi hic bölgesel egzersiz cok yaptim ama benim sorun karin cevrem oluyor belkide o yüzden olmadi

guzel menuler kızlar afıyet olsun

18 ağustos salı

10:00

bir adet simit

12:30
1 kase mantar çorbası
5 yk nohut
salata

16:30
yarım dilim kavun

19:30
4 yk yoğurt ve yarım avokado

21:30
filtre kahve
simit olmamıs bı ama arada olur kacamak su ne kadar ıctın canım

hanı kısır falan gozlerım aradı bulamadı boyle olmaz bu arada kılom cok fena gıdıyor haberın olsun

Şansda benden yana iptal oldu şekerim kısır organizasyonumumarım yukarı doğru gidiyordur kilon
Ablasının orda olması kendini güvende hissetmesine sebeb olmuştur kesinlikle☺

Son düzenleme:
sabahki hamurisleri aksam yemiyerek dengelemissin sanki
afiyet olsun canım
on numara beş yıldız
afiyet olsun canım makarna yerine kıymalı sebze olsaymis daha iyiymiş sanki
afiyet olsun canım çok güzel
18 ağustos salı

10:00

bir adet simit

12:30
1 kase mantar çorbası
5 yk nohut
salata

16:30
yarım dilim kavun

19:30
4 yk yoğurt ve yarım avokado

21:30
filtre kahve
Simit buhar olup ucmustur akşama kadar diye düşünüyorum

Teşekkürler canım

simit olmamıs bı ama arada olur kacamak su ne kadar ıctın canım
belki iki bardak su içemiyorum. alışkanlık etmeye çok çalıştım 1 ay 2 ay düzenli içtim ama sonra yine bozuluyor. ve o kadar küçük tuvalete çıkarıyor ki beni, koşa koşa gidiyorum. bıkkınlık geliyor. herkeste böyle oluyor mu acaba. küçükken böbreklerimle ilgili çok sorun yaşamışım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…