Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bende tuvalete çok çıkarım cikmazsam sorun var diye düşünüyorum ödemi yağı nasıl aticak vucud yoksa.Su icilmezse kilo verileceğini düşünmüyorum zorla kendini arkadasim

Sık sık bende lavaboya çıkıyorum ama canım zaten su içip de lavaboya çıkmazsan sorun zaten. Ödem olduğu zaman içtiğin suyu da tutuyor ve ne kadr az su içersen ödem o kadr artıyor. Cicili bicili bardaklardan alsan kendine en azından içmen için teşvik yaratmaz mı

Günaydın canlar Ben 90.9la başlamıştım aralıklı oruca ve 10 kilo verirsem kendime cici alicam diye söz vermiştim trenyoldan söyledim nasıl olsa gelene kadar vermiş olurum çok mutlu oldum on kiloyu vermek hiç zorlamadi spor yapamama rağmen inşallah 17 kiloyu vermekte bu kadar kolay olur hedefime ulaşırım

Günaydın
Bugün ilk kez benim spor yalan oldu, annemler kahvaltıya geldi yapamadım sporumu
Akşam yatmadan önce yapabilirsem ne mutlu bana
Maşallah cnm sana akşam kesin yaparsın düzene girdimi keyif almaya başladı mı yapmayınca için rahat etmiyor bir zamanlar bende öyleydimşimdi spor yapıyım dediğim zaman şu isim var onu yapayım diye tembel çocuk gibi kaytariyorum

Ara verince tekrar dönmek çok zor oluyor bırakmamaya çalışıyorum o yüzden kilo almaya müsait bi bünyem var salınca geliyor kilolar

Canım illa salon veya hoca lazım değil ki Leslie yapabilirsin çok zorlayıcı değil sayaçlı ip alıp hedef belirleyip atlatabilirsin veya yürüyüş yapabilirsin veya YouTubeda bölgesel incelme için videolar var onları da yapabilirsin
İnsülin direnci malesef bende de var ve anne tarafım hep şeker hastası if gerçekten işe yarıyor sık sık yemek aslında beni mahvetmişti
Koşu bandının kurulu duracağı bir alanın yok mu canım şu ara gelen giden olmaz salon olabilir birkaç haftalığına hedef kilona ulaşana kadar en azından
Can sağlığıyla giy inşallah canım 10 gittiyse 17 de gider

sabah yarım litre su içtim ve iki kere tuvalete çıktım. bugün biraz teşvik oldum bakalım :)

ya işte benimde sorunum tek başıma istikrar sağlayamıyorum. bir kaç kere yapıp bırakıyorum.

İnsülin direnci malesef bende de var ve anne tarafım hep şeker hastası if gerçekten işe yarıyor sık sık yemek aslında beni mahvetmişti
evet sık sık yemek iyi bir şey değilmiş. halbuki yıllardır bize söylenen buydu. hala çoğu diyetisyen sık sık yemek üzerine liste veriyor. aralıklı orucu sağlıklı bulmayanlar var...

Şansda benden yana iptal oldu şekerim kısır organizasyonumumarım yukarı doğru gidiyordur kilon

Ablasının orda olması kendini güvende hissetmesine sebeb olmuştur kesinlikle☺
Ahahahaha yook aşşağıya dogru gıdıyor bu kadar yemege spora gıtmeyen kilo utansın

Allah hayırlısını versin inş. inşallah güzel bir görüşme olur :) bol şans dilerim

Su cok tuvalete cıkartır ama iç bak gorursun kıloların daha hızlı gıder telefonuna uygulamasını ındır zorla bıraz kendını gorursun kılo gıder cıldın yumusar parlar kendını daha ferah hıssedersın

Allah hayırlısını versin inş. inşallah güzel bir görüşme olur :) bol şans dilerim

Allah razı olsun
Valla en son iş görüşmesine 20 yıl önce gittim, son çalıştığım şirkette 17,5 yıl çalıştım, şimdi bir tuhaf hissettim:))

hakkında hayırlısı olsun canım inşallah

bende Eskiden löp diye icerdim Cok wc cikardim, simdi Yudum yudum yine cikiyorim bisey fark etmedi Bende
Ben bu sabah bismillah deyip Leslie yaptım yarım saat gidişat iyi değil yoksa akşam yine biraz yürürüm kızımı uyutup ip mi atlasam bugün çok motive hissediyorum kendimi
oh yarasin erisin yaglar devami gelsin ins
Her taraf icin hayirli gecsin ins görürsün canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…