- Konu Sahibi Handandandan
-
- #383.601
Bende tuvalete çok çıkarım cikmazsam sorun var diye düşünüyorum ödemi yağı nasıl aticak vucud yoksa.Su icilmezse kilo verileceğini düşünmüyorum zorla kendini arkadasimbelki iki bardaksu içemiyorum. alışkanlık etmeye çok çalıştım 1 ay 2 ay düzenli içtim ama sonra yine bozuluyor. ve o kadar küçük tuvalete çıkarıyor ki beni, koşa koşa gidiyorum. bıkkınlık geliyor. herkeste böyle oluyor mu acaba. küçükken böbreklerimle ilgili çok sorun yaşamışım.
Sık sık bende lavaboya çıkıyorum ama canım zaten su içip de lavaboya çıkmazsan sorun zaten. Ödem olduğu zaman içtiğin suyu da tutuyor ve ne kadr az su içersen ödem o kadr artıyor. Cicili bicili bardaklardan alsan kendine en azından içmen için teşvik yaratmaz mıbelki iki bardaksu içemiyorum. alışkanlık etmeye çok çalıştım 1 ay 2 ay düzenli içtim ama sonra yine bozuluyor. ve o kadar küçük tuvalete çıkarıyor ki beni, koşa koşa gidiyorum. bıkkınlık geliyor. herkeste böyle oluyor mu acaba. küçükken böbreklerimle ilgili çok sorun yaşamışım.
Maşallah cnm sana akşam kesin yaparsın düzene girdimi keyif almaya başladı mı yapmayınca için rahat etmiyor bir zamanlar bende öyleydimGünaydın
Bugün ilk kez benim spor yalan oldu, annemler kahvaltıya geldi yapamadım sporumu
Akşam yatmadan önce yapabilirsem ne mutlu bana
Bende yaaBalon gibi şiştim regl olucam olamadım. Başım dönüyor.İnş cuma artı gelmem
Ara verince tekrar dönmek çok zor oluyor bırakmamaya çalışıyorum o yüzdenMaşallah cnm sana akşam kesin yaparsın düzene girdimi keyif almaya başladı mı yapmayınca için rahat etmiyor bir zamanlar bende öyleydimşimdi spor yapıyım dediğim zaman şu isim var onu yapayım diye tembel çocuk gibi kaytariyorum
Ben deBende yaapffff regl haftalarını hiç sevmiyorummmm
Canım illa salon veya hoca lazım değil ki Leslie yapabilirsin çok zorlayıcı değil sayaçlı ip alıp hedef belirleyip atlatabilirsin veya yürüyüş yapabilirsin veya YouTubeda bölgesel incelme için videolar var onları da yapabilirsinben işe başlamadan önce az da olsa yapıyordum ama işe başladıktan sonra hepten bıraktım
evde tembellik yapıyorum. spor salonlarını seviyorum ama malum korona var ve artmaya devam ediyor.
aslında benim spor yapmam gerek. skinny fat dedikleri vücut yapısındayım.
instagramda bir spor eğitmeni var. ondan eğitim almayı düşünüyorum uzaktan. kendi başıma istikrar sağlayamıyorum.
ya da kendi aramızda. liste oluştursak. bugün yapılacak sporlar diye. herkes kendine uygun olanı seçse ve o gün kesin yapsa. her gün ya da iki günde bir listeden bir spor yapmak zorunda olsak.
İnsülin direnci malesef bende de var ve anne tarafım hep şeker hastası if gerçekten işe yarıyor sık sık yemek aslında beni mahvetmiştibu dediğin yöntemi deneyeyim. sadece akşam yatarken yapamam. gece tuvalete kaldırıyor beni.
dedem geçen yıl rahmetli oldu. gut, şeker ve yüksek tansiyon vardı. babamda da yüksek t. var. bende ne zaman ölçtürsem yüksek çıkıyor. bir yazıda yüksek t. olanlarda da oluyormuş diye okumuştum. şuan bende şeker yok. yüksek tansiyon için yıllardır tuzsuz yiyorum ama buda çare değilmiş sanırım. şeker içinde sanırım aralıklı oruç insülini dengelediği için iyi bir beslenme düzeni diye okumuştum. ve kadınların hormonları için de insülin çok önemliymiş (polikistik over için).
işte bazen bazı konulara dikkat ediyorum ama bazı konuları atlıyorum işte.
bu grubu çok seviyorum ya. bir birimizi düşünen ve uyaran bir grubuz
Koşu bandının kurulu duracağı bir alanın yok mu canım şu ara gelen giden olmaz salon olabilir birkaç haftalığına hedef kilona ulaşana kadar en azındanSpor yapmaya bayiliyorum hele hele sagopa sarkilari esliginde. Ama sabah 6 bucukta kalkip kahvalti hazirliyorum kocisi ac gondermemek icin 7 bucukta servise yetisiyorum 5 dakika yuruyorum sadece sabah. Aksama kadar oturup ogle arasi yarim saat yurumek disinda bi hareketim olamiyor. 18 30 da evdeyim. 9 da sofraya oturana kadar ev ahalisi mutfakta yemek hazirligi yapiyorum. Masayi toplayip cay faslina gecisimiz 10u buluyor. Cumartesi gunum full ev temizligi. Pazarda cocuklar ne isterse onu yapiyoruz. Simdi ben hangi ara spor yapabilirim diye dusunup duruyorum ama o bir saati cok nadir gunlerde ayirabiliyorum kendime. Cocuklar babaannedeyken vesaire ayda bir oda. Kosu bandim var ama ac kapat vakit olmuyor iste. Diyet 1 kilo ise spor ve diyet 2 kilo goturuyor yasadim gordum ama yok vakit yok.bazen yorgunluktan icim cekiliyor.
Can sağlığıyla giy inşallah canım 10 gittiyse 17 de giderGünaydın canlar❤ Ben 90.9la başlamıştım aralıklı oruca ve 10 kilo verirsem kendime cici alicam diye söz vermiştim trenyoldan söyledim nasıl olsa gelene kadar vermiş olurum çok mutlu oldum on kiloyu vermek hiç zorlamadi spor yapamama rağmen inşallah 17 kiloyu vermekte bu kadar kolay olur hedefime ulaşırım
sabah yarım litre su içtim ve iki kere tuvalete çıktım. bugün biraz teşvik oldum bakalım :)Sık sık bende lavaboya çıkıyorum ama canım zaten su içip de lavaboya çıkmazsan sorun zaten. Ödem olduğu zaman içtiğin suyu da tutuyor ve ne kadr az su içersen ödem o kadr artıyor. Cicili bicili bardaklardan alsan kendine en azından içmen için teşvik yaratmaz mı
ya işte benimde sorunum tek başıma istikrar sağlayamıyorum. bir kaç kere yapıp bırakıyorum.Canım illa salon veya hoca lazım değil ki Leslie yapabilirsin çok zorlayıcı değil sayaçlı ip alıp hedef belirleyip atlatabilirsin veya yürüyüş yapabilirsin veya YouTubeda bölgesel incelme için videolar var onları da yapabilirsin
evet sık sık yemek iyi bir şey değilmiş. halbuki yıllardır bize söylenen buydu. hala çoğu diyetisyen sık sık yemek üzerine liste veriyor. aralıklı orucu sağlıklı bulmayanlar var...İnsülin direnci malesef bende de var ve anne tarafım hep şeker hastası if gerçekten işe yarıyor sık sık yemek aslında beni mahvetmişti
Ahahahaha yook aşşağıya dogru gıdıyor bu kadar yemege spora gıtmeyen kilo utansınŞansda benden yana iptal oldu şekerim kısır organizasyonumumarım yukarı doğru gidiyordur kilon
Ablasının orda olması kendini güvende hissetmesine sebeb olmuştur kesinlikle☺
Allah hayırlısını versin inş. inşallah güzel bir görüşme olur :) bol şans dilerimAh kızlar :)))
1,5 yıldır evdeyim, çalışmıyorum
Son zamanlar sıkıldığımı hissettim biraz
Dün birkaç tane iş başvurusu yaptım
Bugün görüşmeye çağırdılar, bana şans dileyin olur mu, acemi gibi heyecanlıyım :)))
Su cok tuvalete cıkartır ama iç bak gorursun kıloların daha hızlı gıder telefonuna uygulamasını ındır zorla bıraz kendını gorursun kılo gıder cıldın yumusar parlar kendını daha ferah hıssedersınbelki iki bardaksu içemiyorum. alışkanlık etmeye çok çalıştım 1 ay 2 ay düzenli içtim ama sonra yine bozuluyor. ve o kadar küçük tuvalete çıkarıyor ki beni, koşa koşa gidiyorum. bıkkınlık geliyor. herkeste böyle oluyor mu acaba. küçükken böbreklerimle ilgili çok sorun yaşamışım.
Allah hayırlısını versin inş. inşallah güzel bir görüşme olur :) bol şans dilerim
hakkında hayırlısı olsun canım inşallahAh kızlar :)))
Bugün görüşmeye çağırdılar, bana şans dileyin olur mu, acemi gibi heyecanlıyım :)))
bende Eskiden löp diye icerdim Cok wc cikardim, simdi Yudum yudum yine cikiyorim bisey fark etmedi Bendebelki iki bardaksu içemiyorum. alışkanlık etmeye çok çalıştım 1 ay 2 ay düzenli içtim ama sonra yine bozuluyor. ve o kadar küçük tuvalete çıkarıyor ki beni, koşa koşa gidiyorum. bıkkınlık geliyor. herkeste böyle oluyor mu acaba. küçükken böbreklerimle ilgili çok sorun yaşamışım.
oh yarasin erisin yaglar devami gelsin insBen bu sabah bismillah deyip Leslie yaptım yarım saat gidişat iyi değil yoksaakşam yine biraz yürürüm kızımı uyutup ip mi atlasam bugün çok motive hissediyorum kendimi
Her taraf icin hayirli gecsin ins görürsün canimAh kızlar :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?