Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bende tuvalete çok çıkarım cikmazsam sorun var diye düşünüyorum ödemi yağı nasıl aticak vucud yoksa.Su icilmezse kilo verileceğini düşünmüyorum zorla kendini arkadasim
Evet yağ bir şekilde çıkmalı. bugünden itibaren başladım. inşallah düzenli olacak.

Allah razı olsun
Valla en son iş görüşmesine 20 yıl önce gittim, son çalıştığım şirkette 17,5 yıl çalıştım, şimdi bir tuhaf hissettim:))
Allah senden de razı olsun. ooo baya çok çalışmışın. 3 günde hemen alışırsın. belki 3 gün bile sürmez:) insan ilk bi heyecanlanıyor ama işe başlayınca hemen alışıyor.

bende Eskiden löp diye icerdim Cok wc cikardim, simdi Yudum yudum yine cikiyorim bisey fark etmedi Bende
bende bakalım nasıl olacak. yudum yudum olayına bugün başladım:)

selam 9. takımın muhteşem hatunları ben geldimm :))
memlekette 1 ay kalmışım toplam pazartesi eve döndük şükür , dün erkek kardeşim ,eşi virajı alamayınca kaza yapmış araba pert şükür kimseye bir şey olmamış kardeşim arkada oturuyormuş kaza olurken 8 aylık oğlunu güvene almak için üzerine siper etmiş kendini yavrum savrulmasın diye , o ara boynunu çarpmış ağrısı vardı kardeşimin ama yeğenim de gelin de iyi şükür
malatya da boyuna sallandık annemin evi 9. kat ,evleri 8 şiddetin de depreme dayanıklı yapılmış ama çok sallandık yavf 2-3 gün ablam çok panikledi çarpıntısı oldu kapı ağzında zor tuttuk erkek kardeşimle , kız kardeşimin çocuklarını aldı gidiyordu ( kız kardeşim , benim oğlan , büyük erkek kardeşimle gelin dışarıdaydı)
ben de ne rahat bir insanım kendime şaşırdım ilk çok sallandığın da gündüz yemek yapmaya devam ettim büyük kız yeğen fark etti teyzeeee diyip eliyle ne yapıyorsun işareti yaptı dedim ki kızım nasıl olsa az sonra durur yemek gecikmesin bari bebeler acıkır
asıl bomba haber erkek yeğenin söz iptal oldu sıpalar kendi arasın da mesaja baktın , bakmadın ,telefonu açtın ,açmadın davasına kavga etti bunlar evlenmesin zaten daha hazır değil dedik ama bayramı anlamadık kavgalarından burnumuzdan geldi .. benim oğlan da yine kazanamadı üniversiteyi , daha ders çalışmam okumam iş bulup çalışırım dedi mi , babası da ona göre söylendi tabi ....
hayatımın son dönemlerinin en stresli en bunaltıcı ve yorucu memleket ziyaretini yaptım geldim kızlar , bedenen yorulma bir yana ruhen bitap düştüm
şükür sakin huzurlu evime döndüm şimdi tek dert benim oğlanı bir psikoloğa götürüp ders çalışma, anlamama ve başarızıslık korkusunu hallettirip sonrada gerisine bakmak kaldı
son 1 ayın özetiyle içinizi şişirip şu andan itibaren yola devam diyorum
geçmiş olsun v.s. yazmayın kızlar , içim darlanıyor :)) ben hepinizin kalbini biliyorum allah razı olsun hepinizden

Ay kim gelmiş, kim gelmiş
Takımın ablası gelmiş
Gözlerimin içi güldü güldü inan...
Çok özlettin kendini
seni yaradana kurbannnnn
acayip motive ve hırsla geldim gülüm , değersiz boş insanların her şeyi hak ettiğini düşünerek başkalarını aşağılayıp kendileri için yaşadığı şu dünyada bizim gibi iyi bir birine saygılı insanların her şeyin en iyisini en güzelini hak ettiğini iyice anlayarak döndüm bebeeemmmm,

Yok malesef arkadasim. Benim musait oldugum saat 10 dan sonra oda ara katta oturuyorum ses olur diye kullanamiyorum. Bide cocuklarla zaten vakit geciremiyorum mizmizlaniyorlar spor yapicam diye. Ve gercekten cok yoruluyorum otursamda kafa bi dunya oluyor aksama kadar. Bahaneler bahaneler.

Hayirli yolculuklar canim Allaha emanet ol
Memlekette cok yiyip şişko dönme
tam yola çıkmadan önceki kilom ...........86.8 (17.07.2020)
bu gün ki tartı sonucu kilom ..................83.3 (19.08.2020)
@Elisa01

Son düzenleme:
Hayirlisi olsun insallah. Ozguven ariyor isveren hic kasma rahat ol. Meslek neydi?

ya işte benimde sorunum tek başıma istikrar sağlayamıyorum. bir kaç kere yapıp bırakıyorum.
O zaman sana her gün zorunlu spor ayarlayalım
Hadi hayırlısı canım bol şanslar
Allah razı olsun
Valla en son iş görüşmesine 20 yıl önce gittim, son çalıştığım şirkette 17,5 yıl çalıştım, şimdi bir tuhaf hissettim:))
Çok iyi bir referans bu bi yerde 17 buçuk yıl çalışmak

yada iyi mutlu günlerrrrrrrrrrrrr
Hoş geldin ablacım çok özledik seni
Ay kim gelmiş, kim gelmiş
Takımın ablası gelmiş
Gözlerimin içi güldü güldü inan...
Çok özlettin kendini
Aynen ya bi mutlu oldum ben de
Her şey çok güzel olacak abla iyi ki varsın seni seviyoruz
tam yola çıkmadan önceki kilom ...............86.8.....(17.07.2020)
bu gün ki tartı sonucu kilom .......................83.3 (19.08.2020)
Hey maşallah 83 artık 7lere yakınsın

yada iyi mutlu günlerrrrrrrrrrrrr
günaydin güzel insan hosgeldin
İyi ki paylaştın canım

Aç uyumak çocuklarında daha iyi büyümesine, boylarının akranlarından uzun olmasına neden olur...

Çocuklarıda aç uyutalım
benimkileri napsam zaten yasitlarina göre uzunlar
abla neler yasamissin sen böyle
Cok gecmis olsun kazayi ucus atlatmislar Cok sükür
Evladin ins tekrar sinava calismaya baslar
tam yola çıkmadan önceki kilom ...............86.8.....(17.07.2020)
bu gün ki tartı sonucu kilom .......................83.3 (19.08.2020)
Masallah abla sana süpersin

Bi sorum var arkadaslar size
Eriklerim var evde yumsadilar öyle olunca ev halki yemiyor.. Tarif gördüm Erik pestili diye icinde Hic bir katki maddesi olmuyor denemek istiyorum... Ama Bende yiyebilirmiyim öyle acaba
Meyve suyu yaparsan içilir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…