- Konu Sahibi Handandandan
-
- #383.621
Evet yağ bir şekilde çıkmalı. bugünden itibaren başladım. inşallah düzenli olacak.Bende tuvalete çok çıkarım cikmazsam sorun var diye düşünüyorum ödemi yağı nasıl aticak vucud yoksa.Su icilmezse kilo verileceğini düşünmüyorum zorla kendini arkadasim
Allah senden de razı olsun. ooo baya çok çalışmışın. 3 günde hemen alışırsın. belki 3 gün bile sürmez:) insan ilk bi heyecanlanıyor ama işe başlayınca hemen alışıyor.Allah razı olsun
Valla en son iş görüşmesine 20 yıl önce gittim, son çalıştığım şirkette 17,5 yıl çalıştım, şimdi bir tuhaf hissettim:))
bende bakalım nasıl olacak. yudum yudum olayına bugün başladım:)bende Eskiden löp diye icerdim Cok wc cikardim, simdi Yudum yudum yine cikiyorim bisey fark etmedi Bende
o zaman aç uyumaya devam
Ay kim gelmiş, kim gelmiş
İyi ki paylaştın canım
seni yaradana kurbannnnnAy kim gelmiş, kim gelmiş
Takımın ablası gelmiş
Gözlerimin içi güldü güldü inan...
Çok özlettin kendini
Yok malesef arkadasim. Benim musait oldugum saat 10 dan sonra oda ara katta oturuyorum ses olur diye kullanamiyorum. Bide cocuklarla zaten vakit geciremiyorum mizmizlaniyorlar spor yapicam diye. Ve gercekten cok yoruluyorum otursamda kafa bi dunya oluyor aksama kadar. Bahaneler bahaneler.Canım illa salon veya hoca lazım değil ki Leslie yapabilirsin çok zorlayıcı değil sayaçlı ip alıp hedef belirleyip atlatabilirsin veya yürüyüş yapabilirsin veya YouTubeda bölgesel incelme için videolar var onları da yapabilirsin
İnsülin direnci malesef bende de var ve anne tarafım hep şeker hastası if gerçekten işe yarıyor sık sık yemek aslında beni mahvetmişti
Koşu bandının kurulu duracağı bir alanın yok mu canım şu ara gelen giden olmaz salon olabilir birkaç haftalığına hedef kilona ulaşana kadar en azından
Can sağlığıyla giy inşallah canım 10 gittiyse 17 de gider
Hayirli yolculuklar canim Allaha emanet ol
Memlekette cok yiyip şişko dönme
sağ ol gülümm
kızz bak bu gün tartıldım 86.8 dim beni unutma sakın 40 gün sonra geldiğim de şişko değil sabit bile olmayacammmmm görürsünnnnnn
ben ne zaman memlekete gitsem 1-2 kilo da olsa verip geliyorum gülüm ondan bu kadar emin yazdım
kızlar ben gitmeden önceki gün yeni gelen arkadaşlardan biriyle iddialaşıp gitmiştim sakın kilo alma tatilde demişti ben de almam hatta sabit bile dönmem görürsün tarzı yazmıştım kimdi o iddialaştığım hatun beri gelsin bakemmm
@Elisa01tam yola çıkmadan önceki kilom ...........86.8 (17.07.2020)
bu gün ki tartı sonucu kilom ..................83.3 (19.08.2020)
Hayirlisi olsun insallah. Ozguven ariyor isveren hic kasma rahat ol. Meslek neydi?Ah kızlar :)))
1,5 yıldır evdeyim, çalışmıyorum
Son zamanlar sıkıldığımı hissettim biraz
Dün birkaç tane iş başvurusu yaptım
Bugün görüşmeye çağırdılar, bana şans dileyin olur mu, acemi gibi heyecanlıyım :)))
O zaman sana her gün zorunlu spor ayarlayalımya işte benimde sorunum tek başıma istikrar sağlayamıyorum. bir kaç kere yapıp bırakıyorum.
Hadi hayırlısı canım bol şanslarAh kızlar :)))
1,5 yıldır evdeyim, çalışmıyorum
Son zamanlar sıkıldığımı hissettim biraz
Dün birkaç tane iş başvurusu yaptım
Bugün görüşmeye çağırdılar, bana şans dileyin olur mu, acemi gibi heyecanlıyım :)))
Çok iyi bir referans bu bi yerde 17 buçuk yıl çalışmakAllah razı olsun
Valla en son iş görüşmesine 20 yıl önce gittim, son çalıştığım şirkette 17,5 yıl çalıştım, şimdi bir tuhaf hissettim:))
Hoş geldin ablacım çok özledik seni
Aynen ya bi mutlu oldum ben deAy kim gelmiş, kim gelmiş
Takımın ablası gelmiş
Gözlerimin içi güldü güldü inan...
Çok özlettin kendini
Her şey çok güzel olacak ablaselam 9. takımın muhteşem hatunları ben geldimm :))
memlekette 1 ay kalmışım toplam pazartesi eve döndük şükür , dün erkek kardeşim ,eşi virajı alamayınca kaza yapmış araba pert şükür kimseye bir şey olmamış kardeşim arkada oturuyormuş kaza olurken 8 aylık oğlunu güvene almak için üzerine siper etmiş kendini yavrum savrulmasın diye , o ara boynunu çarpmış ağrısı vardı kardeşimin ama yeğenim de gelin de iyi şükür
malatya da boyuna sallandık annemin evi 9. kat ,evleri 8 şiddetin de depreme dayanıklı yapılmış ama çok sallandık yavf 2-3 gün ablam çok panikledi çarpıntısı oldu kapı ağzında zor tuttuk erkek kardeşimle , kız kardeşimin çocuklarını aldı gidiyordu ( kız kardeşim , benim oğlan , büyük erkek kardeşimle gelin dışarıdaydı)
ben de ne rahat bir insanım kendime şaşırdım ilk çok sallandığın da gündüz yemek yapmaya devam ettim büyük kız yeğen fark etti teyzeeee diyip eliyle ne yapıyorsun işareti yaptı dedim ki kızım nasıl olsa az sonra durur yemek gecikmesin bari bebeler acıkır
asıl bomba haber erkek yeğenin söz iptal oldu sıpalar kendi arasın da mesaja baktın , bakmadın ,telefonu açtın ,açmadın davasına kavga etti bunlar evlenmesin zaten daha hazır değil dedik ama bayramı anlamadık kavgalarından burnumuzdan geldi .. benim oğlan da yine kazanamadı üniversiteyi , daha ders çalışmam okumam iş bulup çalışırım dedi mi , babası da ona göre söylendi tabi ....
hayatımın son dönemlerinin en stresli en bunaltıcı ve yorucu memleket ziyaretini yaptım geldim kızlar , bedenen yorulma bir yana ruhen bitap düştüm
şükür sakin huzurlu evime döndüm şimdi tek dert benim oğlanı bir psikoloğa götürüp ders çalışma, anlamama ve başarızıslık korkusunu hallettirip sonrada gerisine bakmak kaldı
son 1 ayın özetiyle içinizi şişirip şu andan itibaren yola devam diyorum
geçmiş olsun v.s. yazmayın kızlar , içim darlanıyor :)) ben hepinizin kalbini biliyorum allah razı olsun hepinizden
Hey maşallahtam yola çıkmadan önceki kilom ...............86.8.....(17.07.2020)
bu gün ki tartı sonucu kilom .......................83.3 (19.08.2020)
günaydin güzel insan hosgeldin
benimkileri napsam zaten yasitlarina göre uzunlarİyi ki paylaştın canım
Aç uyumak çocuklarında daha iyi büyümesine, boylarının akranlarından uzun olmasına neden olur...
Çocuklarıda aç uyutalım
abla neler yasamissin sen böyleselam 9. takımın muhteşem hatunları ben geldimm :))
memlekette 1 ay kalmışım toplam pazartesi eve döndük şükür , dün erkek kardeşim ,eşi virajı alamayınca kaza yapmış araba pert şükür kimseye bir şey olmamış kardeşim arkada oturuyormuş kaza olurken 8 aylık oğlunu güvene almak için üzerine siper etmiş kendini yavrum savrulmasın diye , o ara boynunu çarpmış ağrısı vardı kardeşimin ama yeğenim de gelin de iyi şükür
malatya da boyuna sallandık annemin evi 9. kat ,evleri 8 şiddetin de depreme dayanıklı yapılmış ama çok sallandık yavf 2-3 gün ablam çok panikledi çarpıntısı oldu kapı ağzında zor tuttuk erkek kardeşimle , kız kardeşimin çocuklarını aldı gidiyordu ( kız kardeşim , benim oğlan , büyük erkek kardeşimle gelin dışarıdaydı)
ben de ne rahat bir insanım kendime şaşırdım ilk çok sallandığın da gündüz yemek yapmaya devam ettim büyük kız yeğen fark etti teyzeeee diyip eliyle ne yapıyorsun işareti yaptı dedim ki kızım nasıl olsa az sonra durur yemek gecikmesin bari bebeler acıkır
asıl bomba haber erkek yeğenin söz iptal oldu sıpalar kendi arasın da mesaja baktın , bakmadın ,telefonu açtın ,açmadın davasına kavga etti bunlar evlenmesin zaten daha hazır değil dedik ama bayramı anlamadık kavgalarından burnumuzdan geldi .. benim oğlan da yine kazanamadı üniversiteyi , daha ders çalışmam okumam iş bulup çalışırım dedi mi , babası da ona göre söylendi tabi ....
hayatımın son dönemlerinin en stresli en bunaltıcı ve yorucu memleket ziyaretini yaptım geldim kızlar , bedenen yorulma bir yana ruhen bitap düştüm
şükür sakin huzurlu evime döndüm şimdi tek dert benim oğlanı bir psikoloğa götürüp ders çalışma, anlamama ve başarızıslık korkusunu hallettirip sonrada gerisine bakmak kaldı
son 1 ayın özetiyle içinizi şişirip şu andan itibaren yola devam diyorum
geçmiş olsun v.s. yazmayın kızlar , içim darlanıyor :)) ben hepinizin kalbini biliyorum allah razı olsun hepinizden
Masallah abla sana süpersintam yola çıkmadan önceki kilom ...............86.8.....(17.07.2020)
bu gün ki tartı sonucu kilom .......................83.3 (19.08.2020)
Meyve suyu yaparsan içilir canımBi sorum var arkadaslar size
Eriklerim var evde yumsadilar öyle olunca ev halki yemiyor.. Tarif gördüm Erik pestili diye icinde Hic bir katki maddesi olmuyor denemek istiyorum... Ama Bende yiyebilirmiyim öyle acaba
Bırak uzun olsunlar.benimkileri napsam zaten yasitlarina göre uzunlar
erik suyu yapmistim tüketmedilerMeyve suyu yaparsan içilir canım
Keske Bende biraz uzun olaydimBırak uzun olsunlar.
Ben bu yaştan sonra boyumu nasıl uzatırımın yöntemlerini arıyorum
süpersiiinnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?