Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Koşmadıktan sonra ses gitmiyor ki canım.

Benim alt komşu ses konusundan çok hassas..

Üstelik oturdukları odanın üstünde yürüyorum, gece 1-2 de bile yürüdüğüm oldu, ses gitse muhakkak ararlardı

hoş buldum canooommm insanın evi gibi 9. takım gurubu gibisi yok her gün aklıma geldiniz özellikle bayram da bir girip yazamadım netim yoktu
annemler de ne mamalar vardı kalabalıkta yiyecek de aşırı oluyor tabi ıvır zıvır tatlısı da ben yemedim 9. gurubuma eksi dönücem dedim hava attım, rezil mi olayım , yememmm dedim hep

Küçük çocuğun yoksa veya var da güvenebilecek yerin varsa bırakmak için çalışmalısın bence canım. Kadın mutlaka iş hayatına karışmalı kendini aşırı yıpratmadan bence. Bu bize iyi geliyor

hoş buldum gülümmmm
1 yıla yetecek şey oldu bir ara duygusal yıkılış yaşayıp ağladım bile oğlum hiç okumam derken tamam tekrar denerim bile dedi :)) şükür kaza da canlarına bir şey olmadı kız benim 8 aylık yeğen var ya hayatım da o kadar akıllı uslu bebe görmedim rabbim esirgesin sadece gece uykusu zamanı acıkınca azıcık ağlıyor kerata son dönem iyice hareketlenip gaza gelip tırnaklarıyla yüzümü yolup beni yemeye çalışıyordu tatili çekilebilir kılan 8 aylık bebeyle kız kardeşimin 3 yaşındaki çıkırtkan ama dilbaz(kardeşimin demesiyle içine 5 kaynana kaçmış) kızıl elmam yeğenimdi

Bi sorum var arkadaslar size
Eriklerim var evde yumsadilar öyle olunca ev halki yemiyor.. Tarif gördüm Erik pestili diye icinde Hic bir katki maddesi olmuyor denemek istiyorum... Ama Bende yiyebilirmiyim öyle acaba
görümcem yapmış çok güzel oldu diyordu hiç şeker koymamış o da(ben yemedim). bence çok güzel atıştırmalık olur senin için de doğal sonuçta şeker yok ki

tam yola çıkmadan önceki kilom ...............86.8.....(17.07.2020)
bu gün ki tartı sonucu kilom .......................83.3 (19.08.2020)
Hoşgeldin ablacım ❤
Oglun için hakkinda ne hayirliysa o olsun
Ne güzel tatilden eksiyle dönmüşsün

Ahahahaha yook aşşağıya dogru gıdıyor bu kadar yemege spora gıtmeyen kilo utansın
doğru beslenme sporlada gitmeyen kilo görmedim ben .Bence kilo verilmiyorsa sorun vucudda değil kendinden kaynaklıdır...istisnalar kaideyi bozmaz
Diycem oki ben fazla kilo verirsen kesinlikle hakettin sporla ozelliklede

Hoşgeldin ablacım ❤
Oglun için hakkinda ne hayirliysa o olsun
Ne güzel tatilden eksiyle dönmüşsün
hoş buldum gülümmm
ee tatil boyu doğduğun da 4 kilo 650 gram olan akranlarından baya iri 8 aylık bebeyle kas çalıştım resmen evden hiç çıkmadım çarşıya bile gitmedim :)
ayy inşallah benim sıpa için hakkında hayırlısı neyse o olsun teyzesi

Vaavv tatilden kilo vererek dönmek her babayiğittin harcı değildir
öhömm öhööm işte o babayiğit benimdirrrr
genel de her memlekete gidince zayıflıyorum hatta eşim diyor ki sen hep annem de kal bak erirsin hızlıca bu defa kendi annem de çok kaldım yine de eksiyle döndüm şükür çook sıcaktı onun da etkisi baya oldu bence

Bi sorum var arkadaslar size
Eriklerim var evde yumsadilar öyle olunca ev halki yemiyor.. Tarif gördüm Erik pestili diye icinde Hic bir katki maddesi olmuyor denemek istiyorum... Ama Bende yiyebilirmiyim öyle acaba
Reçel yapsana çok lezzetli bence

Maşallah daim olsun inşallah ablacığım
aminnnn tek bana değil hepimize olsun gülüm
ablanız geldi iş başın da

ilk olumlama
güven de değilim en az 10 kere

2. olumlama
güçlü olmak istiyorum
güçlü olmalıyım
güçlü olmayı hak ediyorum
uykuya dalana kadar
sabah uyanır uyanmaz ve gün için de aklınıza geldikçe
en az 21 gün devammmm

masallah bebelere Allah nazardan saklasin
Nasıl yapıyorsun canım Ramazan şerbeti tarzında içecekleri seviyorlarsa içine tarçın karanfil ekleyip kaynatıp soğutup içince de güzel oluyor aslında
öyle tarcinli falan Hic icmezler canim bi cins yavrular
Reçel yapsana çok lezzetli bence
Evet onu Gecen sene yapmistim Ben haric kimse tüketmedi yapmasam daha iyi Ben yerim cünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…