- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #383.641
Koşmadıktan sonra ses gitmiyor ki canım.Yok malesef arkadasim. Benim musait oldugum saat 10 dan sonra oda ara katta oturuyorum ses olur diye kullanamiyorum. Bide cocuklarla zaten vakit geciremiyorum mizmizlaniyorlar spor yapicam diye. Ve gercekten cok yoruluyorum otursamda kafa bi dunya oluyor aksama kadar. Bahaneler bahaneler.
hoş buldum canooommm insanın evi gibi 9. takım gurubu gibisi yok her gün aklıma geldiniz özellikle bayram da bir girip yazamadım netim yoktuO zaman sana her gün zorunlu spor ayarlayalım
Hadi hayırlısı canım bol şanslar
Çok iyi bir referans bu bi yerde 17 buçuk yıl çalışmak
Hoş geldin ablacım çok özledik seni
Aynen ya bi mutlu oldum ben de
Her şey çok güzel olacak ablaiyi ki varsın seni seviyoruz
Hey maşallah83 artık 7lere yakınsın
Küçük çocuğun yoksa veya var da güvenebilecek yerin varsa bırakmak için çalışmalısın bence canım. Kadın mutlaka iş hayatına karışmalı kendini aşırı yıpratmadan bence. Bu bize iyi geliyorAh kızlar :)))
1,5 yıldır evdeyim, çalışmıyorum
Son zamanlar sıkıldığımı hissettim biraz
Dün birkaç tane iş başvurusu yaptım
Bugün görüşmeye çağırdılar, bana şans dileyin olur mu, acemi gibi heyecanlıyım :)))
hoş buldum gülümmmmgünaydin güzel insan hosgeldin
benimkileri napsam zaten yasitlarina göre uzunlar
abla neler yasamissin sen böyle
Cok gecmis olsun kazayi ucus atlatmislar Cok sükür
Evladin ins tekrar sinava calismaya baslar
Masallah abla sana süpersin
görümcem yapmış çok güzel oldu diyordu hiç şeker koymamış o da(ben yemedim). bence çok güzel atıştırmalık olur senin için de doğal sonuçta şeker yok kiBi sorum var arkadaslar size
Eriklerim var evde yumsadilar öyle olunca ev halki yemiyor.. Tarif gördüm Erik pestili diye icinde Hic bir katki maddesi olmuyor denemek istiyorum... Ama Bende yiyebilirmiyim öyle acaba
Nasıl yapıyorsun canım Ramazan şerbeti tarzında içecekleri seviyorlarsa içine tarçın karanfil ekleyip kaynatıp soğutup içince de güzel oluyor aslındaerik suyu yapmistim tüketmediler
selam 9. takımın muhteşem hatunları ben geldimm :))
memlekette 1 ay kalmışım toplam pazartesi eve döndük şükür , dün erkek kardeşim ,eşi virajı alamayınca kaza yapmış araba pert şükür kimseye bir şey olmamış kardeşim arkada oturuyormuş kaza olurken 8 aylık oğlunu güvene almak için üzerine siper etmiş kendini yavrum savrulmasın diye , o ara boynunu çarpmış ağrısı vardı kardeşimin ama yeğenim de gelin de iyi şükür
malatya da boyuna sallandık annemin evi 9. kat ,evleri 8 şiddetin de depreme dayanıklı yapılmış ama çok sallandık yavf 2-3 gün ablam çok panikledi çarpıntısı oldu kapı ağzında zor tuttuk erkek kardeşimle , kız kardeşimin çocuklarını aldı gidiyordu ( kız kardeşim , benim oğlan , büyük erkek kardeşimle gelin dışarıdaydı)
ben de ne rahat bir insanım kendime şaşırdım ilk çok sallandığın da gündüz yemek yapmaya devam ettim büyük kız yeğen fark etti teyzeeee diyip eliyle ne yapıyorsun işareti yaptı dedim ki kızım nasıl olsa az sonra durur yemek gecikmesin bari bebeler acıkır
asıl bomba haber erkek yeğenin söz iptal oldu sıpalar kendi arasın da mesaja baktın , bakmadın ,telefonu açtın ,açmadın davasına kavga etti bunlar evlenmesin zaten daha hazır değil dedik ama bayramı anlamadık kavgalarından burnumuzdan geldi .. benim oğlan da yine kazanamadı üniversiteyi , daha ders çalışmam okumam iş bulup çalışırım dedi mi , babası da ona göre söylendi tabi ....
hayatımın son dönemlerinin en stresli en bunaltıcı ve yorucu memleket ziyaretini yaptım geldim kızlar , bedenen yorulma bir yana ruhen bitap düştüm
şükür sakin huzurlu evime döndüm şimdi tek dert benim oğlanı bir psikoloğa götürüp ders çalışma, anlamama ve başarızıslık korkusunu hallettirip sonrada gerisine bakmak kaldı
son 1 ayın özetiyle içinizi şişirip şu andan itibaren yola devam diyorum
geçmiş olsun v.s. yazmayın kızlar , içim darlanıyor :)) ben hepinizin kalbini biliyorum allah razı olsun hepinizden
kızlar ben gitmeden önceki gün yeni gelen arkadaşlardan biriyle iddialaşıp gitmiştim sakın kilo alma tatilde demişti ben de almam hatta sabit bile dönmem görürsün tarzı yazmıştım kimdi o iddialaştığım hatun beri gelsin bakemmm
Hoşgeldin ablacım ❤tam yola çıkmadan önceki kilom ...............86.8.....(17.07.2020)
bu gün ki tartı sonucu kilom .......................83.3 (19.08.2020)
doğru beslenme sporlada gitmeyen kilo görmedim ben .Bence kilo verilmiyorsa sorun vucudda değil kendinden kaynaklıdır...istisnalar kaideyi bozmazAhahahaha yook aşşağıya dogru gıdıyor bu kadar yemege spora gıtmeyen kilo utansın
hoş buldum gülümmmHoşgeldin ablacım ❤
Oglun için hakkinda ne hayirliysa o olsun
Ne güzel tatilden eksiyle dönmüşsün
Applamm hoşgeldin
seni yaradana kurban hoş buldum cancağızımmm, tabi ki dolu dolu enerji motivasyon pozitif dalgayla doluyum taşıyorum daaaaApplamm hoşgeldinnasılsın diye sormuyorum çünkü ekim Abla her zaman pozitif enerji doludur
Vaavv tatilden kilo vererek dönmek her babayiğittin harcı değildirtam yola çıkmadan önceki kilom ...............86.8.....(17.07.2020)
bu gün ki tartı sonucu kilom .......................83.3 (19.08.2020)
Maşallah daim olsun inşallah ablacığımseni yaradana kurban hoş buldum cancağızımmm, tabi ki dolu dolu enerji motivasyon pozitif dalgayla doluyum taşıyorum daaaa
öhömm öhööm işte o babayiğit benimdirrrrVaavv tatilden kilo vererek dönmek her babayiğittin harcı değildir
Reçel yapsana çok lezzetli benceBi sorum var arkadaslar size
Eriklerim var evde yumsadilar öyle olunca ev halki yemiyor.. Tarif gördüm Erik pestili diye icinde Hic bir katki maddesi olmuyor denemek istiyorum... Ama Bende yiyebilirmiyim öyle acaba
aminnnn tek bana değil hepimize olsun gülümMaşallah daim olsun inşallah ablacığım
masallah bebelere Allah nazardan saklasinhoş buldum gülümmmm
1 yıla yetecek şey oldu bir ara duygusal yıkılış yaşayıp ağladım bile oğlum hiç okumam derken tamam tekrar denerim bile dedi :)) şükür kaza da canlarına bir şey olmadı kız benim 8 aylık yeğen var ya hayatım da o kadar akıllı uslu bebe görmedim rabbim esirgesin sadece gece uykusu zamanı acıkınca azıcık ağlıyor kerata son dönem iyice hareketlenip gaza gelip tırnaklarıyla yüzümü yolup beni yemeye çalışıyordu tatili çekilebilir kılan 8 aylık bebeyle kız kardeşimin 3 yaşındaki çıkırtkan ama dilbaz(kardeşimin demesiyle içine 5 kaynana kaçmış) kızıl elmam yeğenimdi
öyle tarcinli falan Hic icmezler canim bi cins yavrularNasıl yapıyorsun canım Ramazan şerbeti tarzında içecekleri seviyorlarsa içine tarçın karanfil ekleyip kaynatıp soğutup içince de güzel oluyor aslında
Evet onu Gecen sene yapmistim Ben haric kimse tüketmediReçel yapsana çok lezzetli bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?