Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ekim2009 en son bu tarihte kronoloji listesi hazırlamıştım canım

Kahve saati

Herkes kahvesini alsın gelsin

Az muhabbet edelim de keyfimiz yerine gelsin

Eki Görüntüle 2677509
Oh şifa olsun inşallah pazardan yeni döndüm ben de minik kuşumu uyutuyorum hiç uyuyası yok aslında şoka gelen resim defterleri boyalardan aldım kapının önünde başladı boyamaya

Oh şifa olsun inşallah pazardan yeni döndüm ben de minik kuşumu uyutuyorum hiç uyuyası yok aslında şoka gelen resim defterleri boyalardan aldım kapının önünde başladı boyamaya
En hevesli zamanları
Gerçi benimkilerin hevesi hala geçmedi
Şimdide mandala boyamaya heves sardılar

Evdeler çocuklar ne yapsın
Doğru diyorsun, çok sıkıldılar
Ne istiyorlarsa onu yapsınlar, hiç kısıtlamıyorum.

"Anne scooteri evde sürebilir miyiz" dediler, "banyoda temizce yıkayın, sürün" dedim.

Bugün de "bisikleti evde sürebilir miyiz" dediler (27 jant), "döndürecek kavşak bulursanız olur" dedim

Sıkıntın nedir bilmiyorum ama üstünü örtmek, o sıkıntının ilerleyen yıllarda daha da büyümesine neden olacak.
En güzeli konuşabilmek ve olumlu yada olumsuz çözmek.

Listeye girişinin 7. haftasındasın canım.
2 hafta daha sık dişini, sonra istersen izin alıp biraz rahatlamaya çalışırsın.

Cumaya 2 gün var bırakma kendini lütfen

Bazı insanlar sıkıntılı zamanlarında yemek yer tatlı yer düşüncelerinden böyle uzaklaşır bunun zararını hepimiz yaşadık. Sen 85kiloyken aynada ne hissediyordun? Şimdi ne hissediyorsun? Eminim olmayan kıyafete girmek ya da istediğin bedene girmek seni çok mutlu ediyordur.
Sen şimdi sorunlardan uzaklaşayım derken yemek yersen kilo alıp daha mutsuz olursun. Bak 85den 75e gelmişsin çok güzel sakın burayı bırakma daha önünde güzel bir yol var yazın fit fit dolaşmak var bunları düşünarada kaçamak yap kendini mutlu et ama okadarla kalsın.
İnsallah problemlerin çözülür

yada iyi mutlu günlerrrrrrrrrrrrr
tam yola çıkmadan önceki kilom ...............86.8.....(17.07.2020)
bu gün ki tartı sonucu kilom .......................83.3 (19.08.2020)
Hosgeldinnnn bitanemmmm

Diger konulara deginmiyorum

ama kilo bildirimin superrrr
Masallah cnm sana yaaa

Muhtemelen beni soracan :)) is yogunlugu aynen devam cnm. Kilo desen aramizda 20 kilo var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…