Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Allah içine ferahlik versin cnm

Niranin dedigi gibi örtmek degilde çözmeye calissaniz keşke

Ben öyle değilim çok şükür, sadece yorgunluk var üzerimde , spor yapmak istiyorum ama yerimden kalkasim yok hiç bişi yapasim yok öyle

Annem var ama yok gibi, memlekete gidince de içime dokunan çok şey oldu. Geldiğimden beri konusmuyom annemle. Bugün aradı böyle tekrar bisiler içime oturdu açmadım telefonu. Bilmiyorum. Küçüklüğümden beri annemle ilgili hiç güzel bir anım yok zaten. Büyüdükçe her şeyi daha iyi anlıyor insan. Konuşmak içimden gelmiyor artık onunla , çözümü olacak bişi değil. İnsanda evlat sevgisi olmayınca olmuyordur belki de

Merhaba kızlar eltime gittiydim yeni geldim eşimin yemeğini yapacağım ben yemiyorum zaten 20:00da yogurt yerim

4de eltimde bi küçük kase kısır yedim bol yesillikliydi bulgur benim kasede 2kasik ancadir
Kendide diyet yaptığı için bulgurunu az yaptı
Şekersiz çay domates salatalık yedim

Islerimi yapıp menümü yazarim

İnşallah devamı gelir canım

Bazı anneler öyle ne kadr üzülme desem de boş olacak. Ben annemle 5 ay hiç konuşmadım saçma sapan bir nedenden hakaret ettiği için. Şimdi ise içimde birşeyler eksik daima yeğenleri evlatlarından önce geldiği için bende de birşeyler koptu

Üzerini örtmek ilerde çok daha büyük patlamalara neden oluyor canım kendini üzme açık havada yürüyüş yap daha pozitif düşünmeye başlayacaksın gör bak hem de spor olmuş olur senin için
Sevmez olur mu seni hiç öyle düşünme kimi insan belli edemez veya bu çocuk nasılsa benim nazımı çekiyor diyip farklı davranıyor olabilir En basiti kayınvalidem bile çayı şekersiz içtiğimi biliyorken annemin bilmemesi benim de içime dokunmuştu

Çok üzgünüm senin adına...
Biseyler değişmiyorsa...
Kabullen öyle değişmiyor de kendine
Benim annemde otoriter dediğim dedik bi anne olmuştur ama cocuklarina çok düşkündür

Anne gerçekten çok bambaşka bişey ama
Inş halledersiniz aranızdaki sorunları
Yüzyüze gelip konuşun telefonda konuşmayın

Seni çok iyi anlıyorum anne konusunda
Burada çok şey anlatırım, oturur ağlarsın.
Ama bunu kendi iç dünyanda çözmek zorundasın canım.
Ben bana önerilen bir kitabı okuyarak çözdüm ben.
Annemin evine gitmemeye yemin etmişken, o aramazsa aramayağım diyorken, içimdeki tüm negatif duyguları bir kenara bırakabildim.
Sana da tavsiye ederim

Şimdiye kadar varlığını çok hissetmedim yokluğu da koymaz diyordum kendime ama ne bileyim. Bazen aklına geliyor yutkunamiyorsun işte. Neden beni seven bir annem yok diyorsun. Sadece bana karşı değil kardeşime de öyle. Kardeşim ameliyat oldu bı kere evine gidip bı taş çorba yapmamıştır, bı geçmiş olsun dememiştir. Zoruma gidiyor işte öyle

Okuyacağım bu kitabı , teşekkürler tavsiyen için Kaptanim

Anlayabiliyorum canım. Ben babamla yaşıyorum annemden ayrıyım bazen yokluğunu hissediyorum. Dışarı çıkarız mesela habire yeğenleri arar zırt pırt. Sanki biz zarar vereceğiz evladıyız ya sonuçta. Geçen gün kardeşimin ölüm yıl dönümüydü mezarına bile gitmemiş

ekim2009 hoşgeldin abla, tatile gidip kilo almadan hatta üzerine kilo vererek dönmek ne güzel bi başarı darısı bizlere inşallah
hoş buldum gülümmm:) tatilde ne yesem diye aklına takmazsan olanın en hafifini seçersen kesin eksi olup dönüyor insan darısı misli misli size olsun inşallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…