- Konu Sahibi Handandandan
-
- #383.701
Simdi ben +20 kilo filan olsaydim bu kiloya dusmeyimi bekleyecektim kaptan.
2 ay geçmiş ama olsun sıralamada aynı yerdeyim muhtemelenekim2009 en son bu tarihte kronoloji listesi hazırlamıştım canım
ben de 1 saat önce koca kupa içtim kahvemi :) içen herkese şifa olsunnKahve saati
Herkes kahvesini alsın gelsin
Az muhabbet edelim de keyfimiz yerine gelsin
Eki Görüntüle 2677509
hoş buldummmm ciğerimin köşesiiiiiiiiiiiiiiiiiiHosgeldinnnn bitanemmmm
Diger konulara deginmiyorum
ama kilo bildirimin superrrr
Masallah cnm sana yaaa
Muhtemelen beni soracan :)) is yogunlugu aynen devam cnm. Kilo desenaramizda 20 kilo var
gülüm o sıkıntılar hiç bitmiyor ki rabbim can sağlığı versin hepsi gelip geçiyor inan sen yeter ki üstünü örtme oluruna bırak ailesiniz siz eni sonu her şey yoluna giriyorDiyet yapmak beni de yordu sanırım kızlar.Bu hafta yine eksi gelirim ama büyük bir eksi beklemiyorum kendimden.
Ailevi bazı sıkıntılar benim benim modumu baya düşürdü. Üzerini örtmeye çalıştığım şeyler benim derin yaram olmaya başladı..
+20 kg sorun değil ama habersiz ortadan kaybolmak sorun canım.Simdi ben +20 kilo filan olsaydim bu kiloya dusmeyimi bekleyecektim kaptan.
ben de sıkıntı stresten bu ay 2 kere regl oldum mefkuşum ilki bitti 8 gün sonra tekrar oldum bu pazartesi bitti bir ara annemin tartıda (bence bozuk hep fazla tartıyor) 88 bile çıktım 3-4 kilo fazla göründü kilom o yüzden çok etkilenmeden istifimizi bozmadan devam edip şu mübarek suyu da arttırmak gerekiyorGecen gun regli doneminde +5 geldigim zamanlar oldu demiştin heralde
gülüm belki içi elvermiyor dayanamıyor içini bilemeyiz annenin o yüzden hiç düşünüp üzme kendini , yeğenleri de ilginç seni de arasınlar madem sen de kuzenlerisinAnlayabiliyorum canım. Ben babamla yaşıyorum annemden ayrıyım bazen yokluğunu hissediyorum. Dışarı çıkarız mesela habire yeğenleri arar zırt pırt. Sanki biz zarar vereceğiz evladıyız ya sonuçta. Geçen gün kardeşimin ölüm yıl dönümüydü mezarına bile gitmemiş
Yok canım sorma kızım çok hasta oldu, üşüttü herhalde. Ateşli, halsiz. Burnu tıkalı diye çok huysuz. Gece boyu uyumadı, kucağımdan inmiyor. Doğrusu diyet direncim kırılıyor böyle uykusuzluk filan olunca ama tamamen bırakacak lüksüm yok.
demek ki senin regl tatile çıkmanı pusuda bekliyormuş sen de ayaklarını sok kuma gömül azıcık gülümmerhabalar hanimlar
Esimin ani karariyla tatile cikmis bulunuyoruz. Ustelik ben regl donemimi kizimin 1 yas 3aydan sonra tamda tatile, denize cikacagim zaman yasiyorum. Bendeki de buyuk sanssizlik. Denize de giremiyorum.
bu cuma bildirim yapamicam sanirim ama eve doner donmez kiloma bakip yazarim insallah.
hosgeldin Ekim ablam.demek ki senin regl tatile çıkmanı pusuda bekliyormuş sen de ayaklarını sok kuma gömül azıcık gülüm
İyi tatiller canım eczaneden tampon al diyeceğim kullanır mısın bilmemmerhabalar hanimlar
Esimin ani karariyla tatile cikmis bulunuyoruz. Ustelik ben regl donemimi kizimin 1 yas 3aydan sonra tamda tatile, denize cikacagim zaman yasiyorum. Bendeki de buyuk sanssizlik. Denize de giremiyorum.
bu cuma bildirim yapamicam sanirim ama eve doner donmez kiloma bakip yazarim insallah.
Allah şifa versin canım annelik çok zor hakikatenYok canım sorma kızım çok hasta oldu, üşüttü herhalde. Ateşli, halsiz. Burnu tıkalı diye çok huysuz. Gece boyu uyumadı, kucağımdan inmiyor. Doğrusu diyet direncim kırılıyor böyle uykusuzluk filan olunca ama tamamen bırakacak lüksüm yok.
Ekiiimm hoşgeldin!! Yine süper motive edici mesajlarla hızlı giriş yapmışsınseni yaradana kurbannnnn
acayip motive ve hırsla geldim gülüm , değersiz boş insanların her şeyi hak ettiğini düşünerek başkalarını aşağılayıp kendileri için yaşadığı şu dünyada bizim gibi iyi bir birine saygılı insanların her şeyin en iyisini en güzelini hak ettiğini iyice anlayarak döndüm bebeeemmmm,
Sağol canımİyi tatiller canım eczaneden tampon al diyeceğim kullanır mısın bilmem
Allah şifa versin canım annelik çok zor hakikaten
kızına çok geçmiş olsun edibem inşallah hızlıca iyileşir burnun yanlarına hafif bastırarak göz pınarına kadar masaj yap gülüm genel de işe yarıyorYok canım sorma kızım çok hasta oldu, üşüttü herhalde. Ateşli, halsiz. Burnu tıkalı diye çok huysuz. Gece boyu uyumadı, kucağımdan inmiyor. Doğrusu diyet direncim kırılıyor böyle uykusuzluk filan olunca ama tamamen bırakacak lüksüm yok.
hoş buldum canoomhosgeldin Ekim ablam.
ya hic sorma oyle de oldu valla artik ne yapayim hayirlisi olsun. dedigiin gibi kuma gireyim bari
hoş buldum edibemmm sen de hoş gelmişsin bu defa sonuna kadar devam edeceksin değil mi öyle hissettim ona göre beni yalancı çıkarma biliyorsun hislerim de hiç ıskalamamEkiiimm hoşgeldin!! Yine süper motive edici mesajlarla hızlı giriş yapmışsın♥
Sağol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?