Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hosgeldinnnn bitanemmmm

Diger konulara deginmiyorum

ama kilo bildirimin superrrr
Masallah cnm sana yaaa

Muhtemelen beni soracan :)) is yogunlugu aynen devam cnm. Kilo desen aramizda 20 kilo var
hoş buldummmm ciğerimin köşesiiiiiiiiiiiiiiiiii
aferini hak ettim demi mefkuşum valla neleri yemedim görsen sırtımı sıvazlarsın işin güzel yanı canım hiç çekmedi istemedi nefsimle savaşmam gerekmedi çok şükür
kız nasıl 20 kilo fark var hemen kolları sıva telkin olumlama ne varsa başla bacım önceki sayfa da geçen ay benim yaptığım telkinleri yazdım bence işe yaradılar sen de dene sanki kaybedecek neyin var en fazla kilolar olur :)

küçük kız kardeşimin de durumu fenaydı çok kilo almış senle aynı kilosu bunalıma girmişti resmen onunla da konuşa konuşa mide ameliyatı fikrinden caydırdım şimdi dikkat ediyor yemesine hala memlekette hafta sonu evine dönünce tartılacak inşallah eksiye geçmeye başlar , o da senin gibi duygusal , stres sürekli tepesin de çok da koşturup yoruluyor , hadi bacım bismillah diyerek yeni sen için niyetini al bu sen değilsin özüne dönnnnn

gülüm o sıkıntılar hiç bitmiyor ki rabbim can sağlığı versin hepsi gelip geçiyor inan sen yeter ki üstünü örtme oluruna bırak ailesiniz siz eni sonu her şey yoluna giriyor

Simdi ben +20 kilo filan olsaydim bu kiloya dusmeyimi bekleyecektim kaptan.
+20 kg sorun değil ama habersiz ortadan kaybolmak sorun canım.

8.takimdan haber vermeden ayrılmışsın ama onlar seni diskalifiye etmemek için izne ayrıldı göstermişler.

Bize de aynısını yapar mısın, bilemedim

Gecen gun regli doneminde +5 geldigim zamanlar oldu demiştin heralde
ben de sıkıntı stresten bu ay 2 kere regl oldum mefkuşum ilki bitti 8 gün sonra tekrar oldum bu pazartesi bitti bir ara annemin tartıda (bence bozuk hep fazla tartıyor) 88 bile çıktım 3-4 kilo fazla göründü kilom o yüzden çok etkilenmeden istifimizi bozmadan devam edip şu mübarek suyu da arttırmak gerekiyor

gülüm belki içi elvermiyor dayanamıyor içini bilemeyiz annenin o yüzden hiç düşünüp üzme kendini , yeğenleri de ilginç seni de arasınlar madem sen de kuzenlerisin

merhabalar hanimlar

Esimin ani karariyla tatile cikmis bulunuyoruz. Ustelik ben regl donemimi kizimin 1 yas 3aydan sonra tamda tatile, denize cikacagim zaman yasiyorum. Bendeki de buyuk sanssizlik. Denize de giremiyorum.
bu cuma bildirim yapamicam sanirim ama eve doner donmez kiloma bakip yazarim insallah.

Edibe12 yine mi bıraktın buraları
Yok canım sorma kızım çok hasta oldu, üşüttü herhalde. Ateşli, halsiz. Burnu tıkalı diye çok huysuz. Gece boyu uyumadı, kucağımdan inmiyor. Doğrusu diyet direncim kırılıyor böyle uykusuzluk filan olunca ama tamamen bırakacak lüksüm yok.

demek ki senin regl tatile çıkmanı pusuda bekliyormuş sen de ayaklarını sok kuma gömül azıcık gülüm

İyi tatiller canım eczaneden tampon al diyeceğim kullanır mısın bilmem
Allah şifa versin canım annelik çok zor hakikaten

Ekiiimm hoşgeldin!! Yine süper motive edici mesajlarla hızlı giriş yapmışsın
İyi tatiller canım eczaneden tampon al diyeceğim kullanır mısın bilmem

Allah şifa versin canım annelik çok zor hakikaten
Sağol canım

kızına çok geçmiş olsun edibem inşallah hızlıca iyileşir burnun yanlarına hafif bastırarak göz pınarına kadar masaj yap gülüm genel de işe yarıyor

Ekiiimm hoşgeldin!! Yine süper motive edici mesajlarla hızlı giriş yapmışsın

Sağol canım
hoş buldum edibemmm sen de hoş gelmişsin bu defa sonuna kadar devam edeceksin değil mi öyle hissettim ona göre beni yalancı çıkarma biliyorsun hislerim de hiç ıskalamam
zaman akıp giderken hızlı olmak lazım edibem aynı yerde durmakla olmuyor her gün kendimize bir şeyler katmalıyız gelişip değişmeliyiz daaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…