Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Niyeyse aklımda çalışıyor diye kalmışsın canım.
Belkide çok yoğun olmandan kaynaklı öyle düşündüm.
Kararın ne yönde, istediğin şartlar mevcut mu?

Benim 40 üm çıktı 5 gün sonra regl oldum

Nasil yapiyosun ya ben hic ayak uyduramadim ablaya.
zorluğu yok canım leslie zevkle yapıyorum da bölgeseli başlamak ölüm ya nasıl yaptım okadar bölgesel bilmiyorum şuan çok zor geliyor
düzelmicek şekildeydi canım mesafeli olmak en güzeli canın sıkılmasın diye
iyi tatiller canım
Çok geçmiş olsun canım

hemde koskocamannn aferimmmm canommm biz tr ye gittihimizde aklimiz ne yesek diye oldugu icin.... Sana bravo

Bu hafta ufaktan basladim bakalim cnm :) ama eski motivasyonumu yakalamiyorum nedense
Iyice usandim, heralde ondan, bilmiyorumki...
Ugrasmak istemedigim icin kabullendim sanirim
Cok rahatsiz etmiyor beni
Yada kendimi kandiriyorum

Kardesin de baslamis ya, arkasi gelir insallah
mesaji arkadasa yazmistim cnm o öyle oldugunu soylemisti :))) listeye ne zaman girecem diye sorunca, hadi regliyken arti gelirsen diye dedim

Sen kadin dr na gidecektin sanki
Cok gecmis olsun kuzuya cnm, insallah cabuk atlatir

18 agustos menum
Saat 10.30 kahvaltı
Kucuk kase patateslı yumurta
Bir dilim peynir
Domates salatalık
Yesillik

Saat 15.00
Yarım haslanmıs mısır

Saat 18.00 aksam
Bir kase corba
Salata
Su 2 litre spor yok
Afiyet olsun canım sporda olsaymış keşke
18 ağustos
Menum
Sabah 10.30
1 yumurta 1k Peynir 1 zeytin 2dilim karpuz1d ekmek 1b kahve

Öğlen 13.30
1 lokum 2 ceviz

Akşam 17.30
4k et kavurma 2 dilim karpuz 1tb salata 2d ekmek
3lt su
Lokum olmamış aksamda 1dilim olsaymış ekmek afiyet olsun
Geçmiş olsun
Sabah ekmek çok olmuş turta yerine ızgara kanat fazla yeseydin keske afiyet olsun
Afiyet olsun gunu erken kapatmissin
Afiyet olsun sporda yapılmış maşallah
Su az icmeye devam
19.08.2020
12:00
1 kucuk boy protein süt
Gronala bar

16:00
Filtre kahve

19:30
3 kabaktan kavurma
1 ceviz
1 kase yogurt

Su 2lt
Spor 20 bin adım puan hesaplayamıcam
Güzel bir eksi gelecek cuma adimda süper
Afiyet olsun
Afiyet olsun sporda yapılmış
Sütlaç olmasaymış
Afiyet olsun yürüyüş yapılmış
19 ağustos çarşamba

10:00

şekersiz türk kahvesi

12:30
1 kase sebze çorbası
2 yk patates püresi
1 but tavuk
salata

19:30
4 yk yoğurt ve yarım avokado

1 litre su
Afiyet olsun su çok az olmuş

hadi hakkına hayırlısı olsun , gönlün hangi yöne doğru kayıyor işi kabul etmekten yana mı reddetmekten yana mı karar vermediysen hala artısı eksisi getirisi götürüsü hepsini iyice tartıp biç gülüm ona göre kalbine sor :)

usandıysan sen de diyeti bırak be mefkuşum nereye kadar ne yesem diye diyet menüleri düşünüp yapacaksın nereye kadar nefsinle savaşacaksın ki yasak yerine ekleme yapmayı denesen mi , misal öğle akşam yemeklerin de önce çorba ya da yoğurt sonra bol salata, az yemek sonra yine çorba içmek gibi karnın doysun ki gözün yemek de kalmasın sabah da canın ne isterse onu ye gitsin , bu şekil de olmaz mı canoom
biliyorsun bana göre diyet yapmak bedene ve ruha işkence ve sen her başladığın da sıkı diyete girdiğinden bıktın usandın bence
hee kadın doğuma kontrolle gidecektim virüs çıktı kaldı şimdide gidesim yok doğrusu

9.takimin derecelere doymayan azimli kizlari

Listedeki ve liste adaylari güzelleri

Malum yarin perşembe
Son vuruslari yapip, cuma guzel bi eksiyle gelin de, yine şahlanalim

Yarin lütfen herkes cok dikkat etsin, eminim kimsede kacamak zaten olmazda... karbona, sislik yapicak seylerede cok dikkat edin

yarın tavuk salata var menüde

Tatlı bişey yiyesin var adetime az kaldı sanırım o yüzden tarcınlı süt içesim yok
ooo fırsat zamanııı adet dönemi meto hızlanıyor fırsata çevir gülüm dikkatli beslenirsen normalin yüzde 25 daha fazlası yağ yakarsın demedi demeee:)

ekim2009
Kilo almamış kilo vermişsin hoşgeldin canım
hoş buldummmmm
gitmeden demiştim yaaa her memlekete gidip dönünce eksiye düşüyorum hihihihih bir kaç kere güzel mamalara sırf sana eksi dönücem dedim diye yemem olmaz dedim, iyi ki şişko dönme dedin gülümmm iyice motivasyonum oldun valla allah razı olsun senden

Geçmiş olsun canim

inşallahı maşallahı yok kız ben 8-9 gün arayla bu ay 2 kere regl oldum da onun da etkisiyle 3 küsür kilo vermişim zayıflama tarihim de ( son 6 yıldır) 2. kez 1 ayda bu kadar eksi görüyorum düşün
hem sen zaten çok zayıftın 19 haziran kronolojisin de 55.3 müşsün şimdi kaç kilosun gülüm, gece olmazsa daha esnek yazardım ama saat geç o yüzden tut kendini sabaha kadar

Motivasyon olduysa ne mutlu bana canim
Tatil nasıl geçti bütün negatif enerjileri atmışsındır inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…