- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #383.721
Niyeyse aklımda çalışıyor diye kalmışsın canım.İyi akşamlar kızlar❤
Hummalı bir gün geçirdim
İş görüşmem iyi geçti, top bende kaldı yarın kararımı bildireceğim
Hazır dışarıdayken eski iş arkadaşlarımı da ziyaret ettim, güzel bir gün oldu, sizde nasıl gidiyor diyet
Benim 40 üm çıktı 5 gün sonra regl oldummerhabalar hanimlar
Esimin ani karariyla tatile cikmis bulunuyoruz. Ustelik ben regl donemimi kizimin 1 yas 3aydan sonra tamda tatile, denize cikacagim zaman yasiyorum. Bendeki de buyuk sanssizlik. Denize de giremiyorum.
bu cuma bildirim yapamicam sanirim ama eve doner donmez kiloma bakip yazarim insallah.
zorluğu yok canım leslie zevkle yapıyorum da bölgeseli başlamak ölüm yaNasil yapiyosun ya ben hic ayak uyduramadim ablaya.
düzelmicek şekildeydi canım mesafeli olmak en güzeli canın sıkılmasın diyeAnnem var ama yok gibi, memlekete gidince de içime dokunan çok şey oldu. Geldiğimden beri konusmuyom annemle. Bugün aradı böyle tekrar bisiler içime oturdu açmadım telefonu. Bilmiyorum. Küçüklüğümden beri annemle ilgili hiç güzel bir anım yok zaten. Büyüdükçe her şeyi daha iyi anlıyor insan. Konuşmak içimden gelmiyor artık onunla , çözümü olacak bişi değil. İnsanda evlat sevgisi olmayınca olmuyordur belki de
iyi tatiller canımmerhabalar hanimlar
Esimin ani karariyla tatile cikmis bulunuyoruz. Ustelik ben regl donemimi kizimin 1 yas 3aydan sonra tamda tatile, denize cikacagim zaman yasiyorum. Bendeki de buyuk sanssizlik. Denize de giremiyorum.
bu cuma bildirim yapamicam sanirim ama eve doner donmez kiloma bakip yazarim insallah.
Çok geçmiş olsun canımYok canım sorma kızım çok hasta oldu, üşüttü herhalde. Ateşli, halsiz. Burnu tıkalı diye çok huysuz. Gece boyu uyumadı, kucağımdan inmiyor. Doğrusu diyet direncim kırılıyor böyle uykusuzluk filan olunca ama tamamen bırakacak lüksüm yok.
hemde koskocamannn aferimmmm canommmhoş buldummmm ciğerimin köşesiiiiiiiiiiiiiiiiii
aferini hak ettim demi mefkuşum valla neleri yemedim görsen sırtımı sıvazlarsın işin güzel yanı canım hiç çekmedi istemedi nefsimle savaşmam gerekmedi çok şükür
kız nasıl 20 kilo fark var hemen kolları sıva telkin olumlama ne varsa başla bacım önceki sayfa da geçen ay benim yaptığım telkinleri yazdım bence işe yaradılar sen de dene sanki kaybedecek neyin var en fazla kilolar olur :)
küçük kız kardeşimin de durumu fenaydı çok kilo almış senle aynı kilosu bunalıma girmişti resmen onunla da konuşa konuşa mide ameliyatı fikrinden caydırdım şimdi dikkat ediyor yemesine hala memlekette hafta sonu evine dönünce tartılacak inşallah eksiye geçmeye başlar , o da senin gibi duygusal , stres sürekli tepesin de çok da koşturup yoruluyor , hadi bacım bismillah diyerek yeni sen için niyetini al bu sen değilsin özüne dönnnnn
mesaji arkadasa yazmistim cnmben de sıkıntı stresten bu ay 2 kere regl oldum mefkuşum ilki bitti 8 gün sonra tekrar oldum bu pazartesi bitti bir ara annemin tartıda (bence bozuk hep fazla tartıyor) 88 bile çıktım 3-4 kilo fazla göründü kilom o yüzden çok etkilenmeden istifimizi bozmadan devam edip şu mübarek suyu da arttırmak gerekiyor
Cok gecmis olsun kuzuya cnm, insallah cabuk atlatirYok canım sorma kızım çok hasta oldu, üşüttü herhalde. Ateşli, halsiz. Burnu tıkalı diye çok huysuz. Gece boyu uyumadı, kucağımdan inmiyor. Doğrusu diyet direncim kırılıyor böyle uykusuzluk filan olunca ama tamamen bırakacak lüksüm yok.
Afiyet olsun canım sporda olsaymış keşke18 agustos menum
Saat 10.30 kahvaltı
Kucuk kase patateslı yumurta
Bir dilim peynir
Domates salatalık
Yesillik
Saat 15.00
Yarım haslanmıs mısır
Saat 18.00 aksam
Bir kase corba
Salata
Su 2 litre spor yok
Lokum olmamış aksamda 1dilim olsaymış ekmek afiyet olsun18 ağustos
Menum
Sabah 10.30
1 yumurta 1k Peynir 1 zeytin 2dilim karpuz1d ekmek 1b kahve
Öğlen 13.30
1 lokum 2 ceviz
Akşam 17.30
4k et kavurma 2 dilim karpuz 1tb salata 2d ekmek
3lt su
Geçmiş olsun12.00
1 yumurta
1 kk peynir
3 dilim ekmek
Domates
Salatalık
17.00
3 kanat ızgara
1 biber dolması
18.00
2 Elmalı turta ( etinin paketli olanından)
2 lt su
Sürekli bir baş dönmesi Karın ağrısı ve mide bulantısı yaşıyorum bugün.spor yapabilir miyim bilmiyorum.
Afiyet olsun gunu erken kapatmissin19 Ağustos Menüm
11.00: 1 tabak muzlu mısır gevreği
13.00: 1 kırmızı erik
2 küçük salkım üzüm
16.00: 1,5 kase kuru bakla çorbası
1 küçük simit(avuç içi kadardı)
1yk domates sosu
2 lt su
Afiyet olsun sporda yapılmış maşallah19Ağustos menü
Sabah 11:00
İki haşlanmış yumurta
Peynir,zeytin,
Domates,salata,ufak dilim kaşar
Bir dilim t.buğday ekmeği
bir fıncan cay
öğlen
sütlü nescafe
Bir kayısı
Aksam 17:00
Fırında Tavuk pirzola ve bir dilim patates
(elmadilim)
Yogurtlu salata
1.5lt su
30dk leslie
200 trambolin
23:00 gibi nescafe
Güzel bir eksi gelecek cuma19.08.2020
12:00
1 kucuk boy protein süt
Gronala bar
16:00
Filtre kahve
19:30
3 kabaktan kavurma
1 ceviz
1 kase yogurt
Su 2lt
Spor 20 bin adım puan hesaplayamıcam
Afiyet olsun sporda yapılmış19 Ağustos
8.00 2 kasik çökelek bir kirmizi biber biraz dereotu 5 zeytin 1 dilim tam buğday ekmeği
10.30 yesil cay
12.20 6 yk kiymali biberli domatesli bir yemek 1 kase cacik 1 dilim tam buğday ekmeği
15.30 2 grissini bir bardak ayran
18.45 6 yk kabak yemeği 4 yk yogurt 1 dilim tam buğday ekmeği
Su 2 lt
Spor 15 dk ust vucut egzersiz i
Sütlaç olmasaymış19 Ağustos 2020
Sabah limonlu su
Kahvaltı 10:00
1 sahanda yumurta
1 dilim peynir
2 zeytin
1 salatalık
2 ceviz
2 dilim ekmek
Akşam 17:00
1/2 porsiyon kavurma
Cacık
1/2 porsiyon sütlaç
Su 1,5 litre daha içerim yatana dek
Spor 45 dk yürüyüş
Afiyet olsun su çok az olmuş19 ağustos çarşamba
10:00
şekersiz türk kahvesi
12:30
1 kase sebze çorbası
2 yk patates püresi
1 but tavuk
salata
19:30
4 yk yoğurt ve yarım avokado
1 litre su
hadi hakkına hayırlısı olsun , gönlün hangi yöne doğru kayıyor işi kabul etmekten yana mı reddetmekten yana mı karar vermediysen hala artısı eksisi getirisi götürüsü hepsini iyice tartıp biç gülüm ona göre kalbine sor :)İyi akşamlar kızlar❤
Hummalı bir gün geçirdim
İş görüşmem iyi geçti, top bende kaldı yarın kararımı bildireceğim
Hazır dışarıdayken eski iş arkadaşlarımı da ziyaret ettim, güzel bir gün oldu, sizde nasıl gidiyor diyet
usandıysan sen de diyeti bırak be mefkuşum nereye kadar ne yesem diye diyet menüleri düşünüp yapacaksın nereye kadar nefsinle savaşacaksın ki yasak yerine ekleme yapmayı denesen mi , misal öğle akşam yemeklerin de önce çorba ya da yoğurt sonra bol salata, az yemek sonra yine çorba içmek gibi karnın doysun ki gözün yemek de kalmasın sabah da canın ne isterse onu ye gitsin , bu şekil de olmaz mı canoomhemde koskocamannn aferimmmm canommmbiz tr ye gittihimizde aklimiz ne yesek diye oldugu icin.... Sana bravo
Bu hafta ufaktan basladim bakalim cnm :) ama eski motivasyonumu yakalamiyorum nedense
Iyice usandim, heralde ondan, bilmiyorumki...
Ugrasmak istemedigim icin kabullendim sanirim
Cok rahatsiz etmiyor beni
Yada kendimi kandiriyorum
Kardesin de baslamis ya, arkasi gelir insallah
mesaji arkadasa yazmistim cnmo öyle oldugunu soylemisti :))) listeye ne zaman girecem diye sorunca, hadi regliyken arti gelirsen diye dedim
Sen kadin dr na gidecektin sanki
Cok gecmis olsun kuzuya cnm, insallah cabuk atlatir
9.takimin derecelere doymayan azimli kizlari
Listedeki ve liste adaylari güzelleri
Malum yarin perşembe
Son vuruslari yapip, cuma guzel bi eksiyle gelin de, yine şahlanalim
Yarin lütfen herkes cok dikkat etsin, eminim kimsede kacamak zaten olmazda... karbona, sislik yapicak seylerede cok dikkat edin
Yeni tarçınlı yogurt salatalik yedim ıyi geliyor tatlı isteğineTatlı bişey yiyesin varadetime az kaldı sanırım o yüzden tarcınlı süt içesim yok
ooo fırsat zamanıııTatlı bişey yiyesin varadetime az kaldı sanırım o yüzden tarcınlı süt içesim yok
Su içim ben en iyisiYeni tarçınlı yogurt salatalik yedim ıyi geliyor tatlı isteğine
İnşallah ablaooo fırsat zamanıııadet dönemi meto hızlanıyor fırsata çevir gülüm dikkatli beslenirsen normalin yüzde 25 daha fazlası yağ yakarsın demedi demeee:)
Tarcinda tatlı isteğini geçirir diye biliyom canimSu içim ben en iyisi
hoş buldummmmm
Geçmiş olsun canimYok canım sorma kızım çok hasta oldu, üşüttü herhalde. Ateşli, halsiz. Burnu tıkalı diye çok huysuz. Gece boyu uyumadı, kucağımdan inmiyor. Doğrusu diyet direncim kırılıyor böyle uykusuzluk filan olunca ama tamamen bırakacak lüksüm yok.
inşallahı maşallahı yok kız ben 8-9 gün arayla bu ay 2 kere regl oldum da onun da etkisiyle 3 küsür kilo vermişim zayıflama tarihim de ( son 6 yıldır) 2. kez 1 ayda bu kadar eksi görüyorum düşünİnşallah abla
Motivasyon olduysa ne mutlu bana canimhoş buldummmmm
gitmeden demiştim yaaa her memlekete gidip dönünce eksiye düşüyorum hihihihih bir kaç kere güzel mamalara sırf sana eksi dönücem dedim diye yemem olmaz dedim, iyi ki şişko dönme dedin gülümmm iyice motivasyonum oldun valla allah razı olsun senden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?