Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bi ara kudurmuş gibi geceleri yedim abla
Pazartesi tartısı 57.1 di bakalım Cuma’ya ne olur

Motivasyon olduysa ne mutlu bana canim
Tatil nasıl geçti bütün negatif enerjileri atmışsındır inşallah
hayatımın en gerilimli stresli biri bitip diğeri başlayan en sorunlu tatiliydi neredeyse eve dönmeyi iple çektim son hafta eve gitmek istiyorum diye az kalsın ağlayacaktım , annemin evinden kv ye kaçtım resmen orada da iş güç temizlik pertim çıktı daaaaa
ama benim adım ekim negatifi yaşar o gün de bırakırım yanıma yük edip taşımam yeni hedefler yeni amaçlar edinip döndüm tabi kiiiii

kızına çok geçmiş olsun edibem inşallah hızlıca iyileşir burnun yanlarına hafif bastırarak göz pınarına kadar masaj yap gülüm genel de işe yarıyor
Deneyeyim canım, teşekkür ederim
Çok doğru, iki haftadan uzun diyet yapamama gibi bir problemim var
Sağol canım, havalar o kadar değişken ki üşüttü galüba
Evet inşallah çabuk toparlar, ağzından nefes almayı beceremediği için gece boyu ağladı maalesef. Gündüz biraz uyuduk Allah’tan. Oğlum da aylardır evde bunaldı, o da bir hallerde. Diyeti iyice zora sokuyor veletler

bi ara kudurmuş gibi geceleri yedim abla
Pazartesi tartısı 57.1 di bakalım Cuma’ya ne olur
sen niye darlandın streslendin de geceleri yedin gülüm bak kilon az ama asla gece yeme ki alışkanlık olmasın sağlıklı kalmak için bile bunu kural edinmek -edinmemiz çok önemli
azıcık artmışsın bu cuma olmasa diğer cuma garanti eksi gelirsin gülüm

Hoşgeldin ablam seni cok özlemiştikk

afiyett olsunnnnkısırlar yenmiş hımhım bende severim
19.08.2020
12:00
1 kucuk boy protein süt
Gronala bar

16:00
Filtre kahve

19:30
3 kabaktan kavurma
1 ceviz
1 kase yogurt

Su 2lt
Spor 20 bin adım puan hesaplayamıcam
afiyet olsunnn
19 ağustos çarşamba

10:00

şekersiz türk kahvesi

12:30
1 kase sebze çorbası
2 yk patates püresi
1 but tavuk
salata

19:30
4 yk yoğurt ve yarım avokado

1 litre su
hafif bir gün olmuş afiyet olsun
12.00
1 yumurta
3 dilim ekmek
Domates salatalık

17.00

Maden suyu
limon

19:00
1 tabak kavurma sanırım 6 yk falandır

2 lt

spor yapıcam ama moralim bozuk her yerim şiş
Ekmek çok ama menülerde baya azalma var güzel

Son düzenleme:
inşallah
Baya bi stressliydim bazı konularda kendimi yemeğe verdim bi faydası olmadığı halde.. bugunde bi konuda canım sıkıldı.. yarına geçer inş

inşallah burnu tıkanmaz kuzumun da gece rahat nefes alır , aynı benim kız kardeşimin durmundasın o da 2 çocukla evin için de uğraşmaktan kendine zaman ayıramıyor 2-3 hafta sıkı diyete giriyor sonun da sinirleri dayanmıyor bıkıp bırakıyor ikinize de bıraktırmıycammmmmm tepenize çökecem kendinizden vaz geçseniz de ben sizden vaz geçmiyceeemmm sen de bu gece başla gülüm telkine önce de yazdımıştım kopyaladım şimdi:)

ilk olumlama
güven de değilim en az 10 kere

2. olumlama
güçlü olmak istiyorum
güçlü olmalıyım
güçlü olmayı hak ediyorum
uykuya dalana kadar
sabah uyanır uyanmaz ve gün için de aklınıza geldikçe
en az 21 gün devammmm

Hoşgeldin ablam seni cok özlemiştikk
hoş buldumm ponimmmm ben de siziii gülüm kk ye girince eve geldiğimi anladım insanın evi gibisi de yok vallaha :))
nasılsın cimcimeler nasıl minnak iyice büyümüştür ortalık karıştırıyordur şimdi

inşallah
Baya bi stressliydim bazı konularda kendimi yemeğe verdim bi faydası olmadığı halde.. bugunde bi konuda canım sıkıldı.. yarına geçer inş
geçmeyen ne var ki gülüm her sıkıntı her zorluk geçiyor önemli olan şimdi ne yapmak istediğine karar vermen sıkıntıyı düşünüp düşünüp iyice darlanmak mı istiyorsun yoksa şu anda o sıkıntı için elinden gelen bir şey olmadığını anlayıp akışa mı teslim olmayı istiyorsun tam tevekkül tam teslimiyetle sen yaradana güven yalnız değilsin tüm sorunları yük etmene gerek yok , sorun olduğu gibi çözümü de gelecek allahın izniyle sen derin bir kaç nefes al yavaşça bırak tüm sıkıntıları serbest bırakıyorum de sesli sesli bu bile çok işe yarayacak

Allahtan hayırlısı abla bazı şeyler değişmiyor maalesef.. o şekildede insan daha çok yıpranıyor bi yere kadar gidiyor sonra patlayabiliyorsun herZaman aynı bu şekilde

zaten savasmiyom kuzum

Benim sorunum iş yerinde bisey yiyememek
Saat 9 da bide 12 de, 10 ar dk. dan mola yapiyorum cnm. 2 sigara anca iciyorum :) ilk molada kahve
Bisey yemeye vakit yok
Eve 3 gibi geliyorum, cok acikmis ve yorgunluktan ölerek :) inan kimi zaman kendime yumurta yapmaya halim olmuyor
Ekmek arasi peynir vs.
Bide cok aç olunca insan direk karbon istixor

sizin orda hastalik ne durumda cnm

Cocuklar icin viks gibi damlalar oluyordu, yastigina damlatiyordu bizim gelin
Bide yatagina sogan kes koy
Neden guvende degilim

Çok zor ya keşke yiyebilsen

Afiyet olsun canım
Cumartesi ve sali günü menü paylaşmamışsın bilgin olsun

masallah bebelere Allah nazardan saklasin
öyle tarcinli falan Hic icmezler canim bi cins yavrular

Evet onu Gecen sene yapmistim Ben haric kimse tüketmedi yapmasam daha iyi Ben yerim cünkü
Bizimkilerde pek yemez hatta bizim evde kahvaltiyla tek aşk yaşayan benimdir Ama olsun sofrayı renklendirmesi bile yetiyor benim için recellerin..azcik azcik yiyiyorum işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…