- 21 Eylül 2014
- 8.562
- 34.210
- 748
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #383.741
bi ara kudurmuş gibi geceleri yedim ablainşallahı maşallahı yok kız ben 8-9 gün arayla bu ay 2 kere regl oldum da onun da etkisiyle 3 küsür kilo vermişim zayıflama tarihim de ( son 6 yıldır) 2. kez 1 ayda bu kadar eksi görüyorum düşün
hem sen zaten çok zayıftın 19 haziran kronolojisin de 55.3 müşsün şimdi kaç kilosun gülüm, gece olmazsa daha esnek yazardım ama saat geç o yüzden tut kendini sabaha kadar
hayatımın en gerilimli stresli biri bitip diğeri başlayan en sorunlu tatiliydi neredeyseMotivasyon olduysa ne mutlu bana canim
Tatil nasıl geçti bütün negatif enerjileri atmışsındır inşallah
Deneyeyim canım, teşekkür ederimkızına çok geçmiş olsun edibem inşallah hızlıca iyileşir burnun yanlarına hafif bastırarak göz pınarına kadar masaj yap gülüm genel de işe yarıyor
Çok doğru, iki haftadan uzun diyet yapamama gibi bir problemim varhoş buldum edibemmm sen de hoş gelmişsin bu defa sonuna kadar devam edeceksin değil mi öyle hissettim ona göre beni yalancı çıkarma biliyorsun hislerim de hiç ıskalamam
zaman akıp giderken hızlı olmak lazım edibem aynı yerde durmakla olmuyor her gün kendimize bir şeyler katmalıyız gelişip değişmeliyiz daaa
Sağol canım, havalar o kadar değişken ki üşüttü galübazorluğu yok canım leslie zevkle yapıyorum da bölgeseli başlamak ölüm yanasıl yaptım okadar bölgesel bilmiyorum şuan çok zor geliyor
düzelmicek şekildeydi canım mesafeli olmak en güzeli canın sıkılmasın diye
iyi tatiller canım
Çok geçmiş olsun canım
Evet inşallah çabuk toparlar, ağzından nefes almayı beceremediği için gece boyu ağladı maalesef. Gündüz biraz uyuduk Allah’tan. Oğlum da aylardır evde bunaldı, o da bir hallerde. Diyeti iyice zora sokuyor veletlerhemde koskocamannn aferimmmm canommmbiz tr ye gittihimizde aklimiz ne yesek diye oldugu icin.... Sana bravo
Bu hafta ufaktan basladim bakalim cnm :) ama eski motivasyonumu yakalamiyorum nedense
Iyice usandim, heralde ondan, bilmiyorumki...
Ugrasmak istemedigim icin kabullendim sanirim
Cok rahatsiz etmiyor beni
Yada kendimi kandiriyorum
Kardesin de baslamis ya, arkasi gelir insallah
mesaji arkadasa yazmistim cnmo öyle oldugunu soylemisti :))) listeye ne zaman girecem diye sorunca, hadi regliyken arti gelirsen diye dedim
Sen kadin dr na gidecektin sanki
Cok gecmis olsun kuzuya cnm, insallah cabuk atlatir
Teşekkür ederimGeçmiş olsun canim
sen niye darlandın streslendin de geceleri yedin gülüm bak kilon az ama asla gece yeme ki alışkanlık olmasın sağlıklı kalmak için bile bunu kural edinmek -edinmemiz çok önemlibi ara kudurmuş gibi geceleri yedim abla
Pazartesi tartısı 57.1 di bakalım Cuma’ya ne olur
Hoşgeldin ablam seni cok özlemiştikkhayatımın en gerilimli stresli biri bitip diğeri başlayan en sorunlu tatiliydi neredeyseeve dönmeyi iple çektim son hafta eve gitmek istiyorum diye az kalsın ağlayacaktım , annemin evinden kv ye kaçtım resmen orada da iş güç temizlik pertim çıktı daaaaa
ama benim adım ekim negatifi yaşar o gün de bırakırım yanıma yük edip taşımam yeni hedefler yeni amaçlar edinip döndüm tabi kiiiii
afiyett olsunnnn19ağustos menüm
Sabah 09:00 sahanda bi yumurta bi dilim peynir 5zeytin bi domates bi salatalık tb ekmegi bir dilim yeşil çay
11:00 Bi ay seklinde kavun
14:00 5kofte bi kase çorba bi kase salata
16:30 (eltimde)
Bi kase bol yesillikli kısır,domates salatalık 2catal peynir 2sekersiz çay
20:00 sade kahve
21:30 4kasik tarçınlı yoğurt
22:30gibi kayısı çayı
Şu 4lt
Spor 45dk yürüyüş
afiyet olsunnn19.08.2020
12:00
1 kucuk boy protein süt
Gronala bar
16:00
Filtre kahve
19:30
3 kabaktan kavurma
1 ceviz
1 kase yogurt
Su 2lt
Spor 20 bin adım puan hesaplayamıcam
hafif bir gün olmuş afiyet olsun19 ağustos çarşamba
10:00
şekersiz türk kahvesi
12:30
1 kase sebze çorbası
2 yk patates püresi
1 but tavuk
salata
19:30
4 yk yoğurt ve yarım avokado
1 litre su
Ekmek çok ama menülerde baya azalma var güzel12.00
1 yumurta
3 dilim ekmek
Domates salatalık
17.00
Maden suyu
limon
19:00
1 tabak kavurma sanırım 6 yk falandır
2 lt
spor yapıcam ama moralim bozuk her yerim şiş
inşallahsen niye darlandın streslendin de geceleri yedin gülüm bak kilon az ama asla gece yeme ki alışkanlık olmasın sağlıklı kalmak için bile bunu kural edinmek -edinmemiz çok önemli
azıcık artmışsın bu cuma olmasa diğer cuma garanti eksi gelirsin gülüm
inşallah burnu tıkanmaz kuzumun da gece rahat nefes alır , aynı benim kız kardeşimin durmundasın o da 2 çocukla evin için de uğraşmaktan kendine zaman ayıramıyor 2-3 hafta sıkı diyete giriyor sonun da sinirleri dayanmıyor bıkıp bırakıyor ikinize de bıraktırmıycammmmmm tepenize çökecem kendinizden vaz geçseniz de ben sizden vaz geçmiyceeemmm sen de bu gece başla gülüm telkine önce de yazdımıştım kopyaladım şimdi:)Deneyeyim canım, teşekkür ederim
Çok doğru, iki haftadan uzun diyet yapamama gibi bir problemim var
Sağol canım, havalar o kadar değişken ki üşüttü galüba
Evet inşallah çabuk toparlar, ağzından nefes almayı beceremediği için gece boyu ağladı maalesef. Gündüz biraz uyuduk Allah’tan. Oğlum da aylardır evde bunaldı, o da bir hallerde. Diyeti iyice zora sokuyor veletler
hoş buldumm ponimmmmHoşgeldin ablam seni cok özlemiştikk
geçmeyen ne var ki gülüm her sıkıntı her zorluk geçiyor önemli olan şimdi ne yapmak istediğine karar vermen sıkıntıyı düşünüp düşünüp iyice darlanmak mı istiyorsun yoksa şu anda o sıkıntı için elinden gelen bir şey olmadığını anlayıp akışa mı teslim olmayı istiyorsun tam tevekkül tam teslimiyetle sen yaradana güven yalnız değilsin tüm sorunları yük etmene gerek yok , sorun olduğu gibi çözümü de gelecek allahın izniyle sen derin bir kaç nefes al yavaşça bırak tüm sıkıntıları serbest bırakıyorum de sesli sesli bu bile çok işe yarayacakinşallah
Baya bi stressliydim bazı konularda kendimi yemeğe verdim bi faydası olmadığı halde.. bugunde bi konuda canım sıkıldı.. yarına geçer inş
Menulerin onceden ayarlanmasi en guzeli cnmyarın tavuk salata var menüde
Allahtan hayırlısı abla bazı şeyler değişmiyor maalesef.. o şekildede insan daha çok yıpranıyor bi yere kadar gidiyor sonra patlayabiliyorsun herZaman aynı bu şekildegeçmeyen ne var ki gülüm her sıkıntı her zorluk geçiyor önemli olan şimdi ne yapmak istediğine karar vermen sıkıntıyı düşünüp düşünüp iyice darlanmak mı istiyorsun yoksa şu anda o sıkıntı için elinden gelen bir şey olmadığını anlayıp akışa mı teslim olmayı istiyorsun tam tevekkül tam teslimiyetle sen yaradana güven yalnız değilsin tüm sorunları yük etmene gerek yok , sorun olduğu gibi çözümü de gelecek allahın izniyle sen derin bir kaç nefes al yavaşça bırak tüm sıkıntıları serbest bırakıyorum de sesli sesli bu bile çok işe yarayacak
Kuzenlerimi çok severim keza çocuklarını da ama işte bilmiyorumgülüm belki içi elvermiyor dayanamıyor içini bilemeyiz annenin o yüzden hiç düşünüp üzme kendini , yeğenleri de ilginç seni de arasınlar madem sen de kuzenlerisin
zaten savasmiyom kuzumusandıysan sen de diyeti bırak be mefkuşum nereye kadar ne yesem diye diyet menüleri düşünüp yapacaksın nereye kadar nefsinle savaşacaksın ki yasak yerine ekleme yapmayı denesen mi , misal öğle akşam yemeklerin de önce çorba ya da yoğurt sonra bol salata, az yemek sonra yine çorba içmek gibi karnın doysun ki gözün yemek de kalmasın sabah da canın ne isterse onu ye gitsin , bu şekil de olmaz mı canoom
biliyorsun bana göre diyet yapmak bedene ve ruha işkence ve sen her başladığın da sıkı diyete girdiğinden bıktın usandın bence
hee kadın doğuma kontrolle gidecektim virüs çıktı kaldı şimdide gidesim yok doğrusu
sizin orda hastalik ne durumda cnminşallah çabuk toparlar, ağzından nefes almayı beceremediği için gece boyu ağladı maalesef. Gündüz biraz uyuduk Allah’tan. Oğlum da aylardır evde bunaldı, o da bir hallerde. Diyeti iyice zora sokuyor veletler
Neden guvende degiliminşallah burnu tıkanmaz kuzumun da gece rahat nefes alır , aynı benim kız kardeşimin durmundasın o da 2 çocukla evin için de uğraşmaktan kendine zaman ayıramıyor 2-3 hafta sıkı diyete giriyor sonun da sinirleri dayanmıyor bıkıp bırakıyor ikinize de bıraktırmıycammmmmm tepenize çökecem kendinizden vaz geçseniz de ben sizden vaz geçmiyceeemmm sen de bu gece başla gülüm telkine önce de yazdımıştım kopyaladım şimdi:)
ilk olumlama
güven de değilim en az 10 kere
2. olumlama
güçlü olmak istiyorum
güçlü olmalıyım
güçlü olmayı hak ediyorum
uykuya dalana kadar
sabah uyanır uyanmaz ve gün için de aklınıza geldikçe
en az 21 gün devammmm
Çok zor ya keşke yiyebilsenBenim sorunum iş yerinde bisey yiyememek
Saat 9 da bide 12 de, 10 ar dk. dan mola yapiyorum cnm. 2 sigara anca iciyorum :) ilk molada kahve
Bisey yemeye vakit yok
Eve 3 gibi geliyorum, cok acikmis ve yorgunluktan ölerek :) inan kimi zaman kendime yumurta yapmaya halim olmuyor
Ekmek arasi peynir vs.
Bide cok aç olunca insan direk karbon istixor
Afiyet olsun canımSabah 9.30
Öğlen 1
salatayı yiyebildim ayrıyetten bir tane tavuk köfte yedim ofisten çıkmam gerekti vaktim olmadı
ara
sade şekersiz Türk kahvesi
Akşam 19.30
ekmeksiz yedim yanında ayran il
ara 20.30
Şekersiz sütlü latte
Eki Görüntüle 2677690
Su 2.5 litre bitmek üzere
spor yok toplam 12.000 adım atıldı
Bizimkilerde pek yemez hatta bizim evde kahvaltiyla tek aşk yaşayan benimdirmasallah bebelere Allah nazardan saklasin
öyle tarcinli falan Hic icmezler canim bi cins yavrular
Evet onu Gecen sene yapmistim Ben haric kimse tüketmediyapmasam daha iyi Ben yerim cünkü
en guzeli cnm. bende isterdim her ay duzenli olmayi. su an emzirdigim icin duzensizlik olacakBenim 40 üm çıktı 5 gün sonra regl oldum
Sagol canm tesekkur ederimiyi tatiller canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?