- 13 Haziran 2019
- 10.081
- 46.901
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #384.561
gecmis olsun canim kizina. O disler canimiza okudu bi bitselerdi arrikKızımın üst dişleri çıkıyor zaten 2 haftadır doğru düzgün uyuyamıyorum geceleri sürekli uyanmasından. Bugün bi de grip oldu. Beynim yanıyor. Aşırı gerginim. Sürekli ağlama sesi duymak sinirimi bozuyorBenim de onunla oturup ağlayasım var o kadar yorgun hissediyorum
canim en buyuk eltimgil korona pozitofler karantinadalar,digee eltimgil tatildeler,gorumcem geldimi hic haberim yani sirayla gelemiyoruz. Bide oyle bir siraya koymak istemedik ne zamana kadar devam ettirebiliriz ki. Kv deye gel kal diyoruz boyle arada biz gelip bir gun iki gun neyse kalacagiz. Bi sekilde alisilacak boyle.İyi yapmışsınız canım kadını Yalnız bırakmamakla tabi hepinizin düzeni bozuluyor kardeşler sırayla gidiyorsunuz hala değil mi ?
Su ic canim en guzel doyurucu . suyu iceeken de guzel bir yas pasta yedigini dusun ve bardaktaki su bitince elhamdulillah de(bizim hayal dunyasina ihtiyacimiz varkızlar ben doymuyorum reglıme de 2 hafta var yok gozumun onunden hamburgerler pizzalar dönerler cipsler frambuazlı yaş pastalar waffler gecıyor NEDEEEEENNNNN
gecmis olsun canim kizina. O disler canimiza okudu bi bitselerdi arrik
Şikayet etmekten de çekiniyorum Allah sağlık versin ama cidden yorucu. Bazen Çok zorlanıyorum gerçektenAynı benim gibisin tahammül eşiğimi çok yıpratmıştı kızım biraz daha büyüsün diş olayı bitip yürüyüp kendilerini ifade etmeye başladılar mı epey rahatlıyorsun
Nekadarlik cnm. ALLAH kolaylik versin bizde bi dişten bide gazdan cok cektik.Şikayet etmekten de çekiniyorum Allah sağlık versin ama cidden yorucu. Bazen Çok zorlanıyorum gerçekten
8 aylık. 2 alt dişi çıktı.onlar da bu kadar değildi. Şimdi üsttekiler Çıkıyor o çok zorladı. Üste bi de grip oldu. Ben de çok sabırlı değilim sanırım. Uykusuzluk sinirlerimi çok yıpratıyorNekadarlik cnm. ALLAH kolaylik versin bizde bi dişten bide gazdan cok cektik.
Aslında çok değil miktar olarak ama çeşit var işteAfiyet olsun canım guzel menü aksam yogurt yerine salata olsa hem 3 cesit protein olmazdi hem daha sağlıklı olurdu
Spor cok guzel sabah gayet doyurucu olmus
Afiyet olsun canim cok cesit ben tercih etmiyorum ama miktar azsa sorun olmaz galiba
Afiyet olsun canım aksam biraz fazla geldi gozume
Afiyet olsun canım güzel menu
Afiyet olsun canım guzel menü
Wuhuuu supermis guzel rekabet olur tamam varım2-3 yaşına kadar yine de kucak isteyecek sığsın sığmasın :)))))
o zaman gel ikimizde 4 kilo vermek için beraber uğraşalım sen eski kilona dön ben de o kıyafete gireyim 4 e 4ne dersin pazartesi tartılıp tam gramıyla 4 kilo vermek hedefimiz olsun önce kim verecek ilk başaran diğerine bir tanecik dörtlük şiir yazacak olur muuuu
dağa tirmanis kahvaltıyı telafi etmiştir cnm22 Ağustos Menüm
9.30: Van Kahvaltısı ( tek tek ne yedigimi yazmak uzun sürebilir kısaca Allah ne verdiyse gömdüm)
13.00: 1 avuç meyve kurusu(ananas,kivi, kavun,erik vs.)
Spor yok amaaa bugün dağa tırmandım, çokça yürüyüş yaptım. Toplam 14.000 adım atmışım, bunun yarısı tırmanma@zsaracoglu
afiyet olsun canımSabah
Yulaf lapası 9.30
Üzerine bir incir
Bir dilim bitter
1 çay kaşığı fıstık ezmesi
Ara 12.00
Sade Türk kahvesi
Öğlen 14.30
1 tane biber dolması
3-4 yk barbunya
2 yk yoğurt
7-8 tane serçe parmaktan ufak sarma
Ara 15.30
Yarım şeftali
2 ufak dilim karpuz
Sade soda
Akşam
2 yk haşlama dana eti
Yarım köz patlıcan
2 yk yoğurt
2 çatal kızarmış patates
1 adet biber
2 tane misketten biraz küçük köfte
3 sarma
Yanında bol salata
Yemekten sonra 2 tatlı kaşığı irmik helvası
Az az ama çeşit olsun dedim gözümün doyması amacıyla
Spor olarak 30 dk kadr yüzme , şimdiye kadr 8000 adım atıldı
3.5 litre su içildi
8 aylık. 2 alt dişi çıktı.onlar da bu kadar değildi. Şimdi üsttekiler Çıkıyor o çok zorladı. Üste bi de grip oldu. Ben de çok sabırlı değilim sanırım. Uykusuzluk sinirlerimi çok yıpratıyor
Pinarcigim biz 17 aylık genç bir kız olduk bileAynen haklisin cnm
13 aylık oldu bile maşallah buyudu ya konuşcam diye ugrasiyor bu ara
Senin kiz nekadarlik oldu oda buyumustur zaman akip gidiyor
Yapabildnmi
Bende izine cikmadn onceki kilomda olsam 5olcakmisim ama smdi 9
Zaman cabuk geciyor zor anlarda hatirlamak gerek gerci kelin merhemi olsa kendi başına surer hesabi bende zorlaniyorm tekken evde :)
Anladim kaptanim tamamdir insallah haftaya guzel bi giris yaparm
Hosgeldin canim
Iyiki dogmuslar ikizmiydiler bilmiyordum cnm ne guzel :) bence supriz bi pasta bile mutlu eder cocuklari yada istedikleri biseyi alabillitsn hediye olarak
Şuan okadar konsantreyimki babam gelse etkileyemezGüle güle kullan canım.
44 bol olduysa 42 alsaydın keşke, zaten zayıflıyorsun....
@ekim2009 'un dediği gibi aynı beden almak yada bol almak diyeti olumsuz etkiliyor
Amin. O kadar sinirim bozuldu ki ağlama sesinden artık ben de ağladım oturup. Sürekli bağıran bi bebek ve sürekli bölünen uyku insanı mental olarak yıpratıyorAynen tam ozamanlar bizide cok zorlamisti bide sicaklara denk gelmesi kötu inşallah kolayca cikarir ya kuzu. Biz simdi 4 ust 4 alt yaptık 13 aylık ama hala diş donemini anliyorum. Istah azaliyor huysuzlasiyor uykusuzluk aglama krizleri 2 hafta sonra bi bakiyorm diş gelmis son 2 disi bide ates olark cikardi o en kotusu oluyorama geciyor buyuyorlar cnm Allah sabır versin biz Annelere
Işte o zor be gülüm
Aynı yolu 3.kez yuruyorum şuan isteyerek başıma ne geleceğini bilerek hemdeŞikayet etmekten de çekiniyorum Allah sağlık versin ama cidden yorucu. Bazen Çok zorlanıyorum gerçekten
Şimdi senin tüylerini yolmazmiyimIşte o zor be gülüm
Allah kavuştursun nereye gitti annenHayırlı geceler kızlar
Annemi aksam yolcu ettikten sonra eşimle sahile gittik yuruyustu fln derken yeni geldik eve
Kizcemi yıkadım uyuttum balkonda keyif yapıyorum geçmişe bi bakip geleyim
bende yukledim simdi bu uygulamayi:) belki daha motive eder:)
limonlu tuzlu suyla gargara yap gercekten ise yariyiKızımdan bana geçti grip. Boğazım çok ağrıyarak uyandım. Sürekli de üşüyorum. İnşallah daha beter olmamTek iyi tarafı iştahım da yok
bi kac kg daha verirsen tam icinde rahat olursunKızlaarr 38 beden kot getırtmiştim olmaz dıye düşünüyordum sonuç ektedirazcık pırtladım sağdan soldan ama olsundu
supersinnMerhaba arkadaşlar bugün evde olunca biraz dinlendim spor ve yemek yaptim bu saat oldu gene
Toplamda 1 saat 5 dk spro yaptimust vucut kol ve cardio sarkma olsun istemiyorum zayiflayinca
limonlu su veya tarcinli sut icsenkızlar ben doymuyorum reglıme de 2 hafta var yok gozumun onunden hamburgerler pizzalar dönerler cipsler frambuazlı yaş pastalar waffler gecıyor NEDEEEEENNNNN
a.slm canimSelam kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?