Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

gecmis olsun canim kizina. O disler canimiza okudu bi bitselerdi arrik
İyi yapmışsınız canım kadını Yalnız bırakmamakla tabi hepinizin düzeni bozuluyor kardeşler sırayla gidiyorsunuz hala değil mi ?
canim en buyuk eltimgil korona pozitofler karantinadalar,digee eltimgil tatildeler,gorumcem geldimi hic haberim yani sirayla gelemiyoruz. Bide oyle bir siraya koymak istemedik ne zamana kadar devam ettirebiliriz ki. Kv deye gel kal diyoruz boyle arada biz gelip bir gun iki gun neyse kalacagiz. Bi sekilde alisilacak boyle.
kızlar ben doymuyorum reglıme de 2 hafta var yok gozumun onunden hamburgerler pizzalar dönerler cipsler frambuazlı yaş pastalar waffler gecıyor NEDEEEEENNNNN
Su ic canim en guzel doyurucu . suyu iceeken de guzel bir yas pasta yedigini dusun ve bardaktaki su bitince elhamdulillah de(bizim hayal dunyasina ihtiyacimiz var)

Aynı benim gibisin tahammül eşiğimi çok yıpratmıştı kızım biraz daha büyüsün diş olayı bitip yürüyüp kendilerini ifade etmeye başladılar mı epey rahatlıyorsun
Şikayet etmekten de çekiniyorum Allah sağlık versin ama cidden yorucu. Bazen Çok zorlanıyorum gerçekten

Kızlar gun icinse biturlu gelemedm bugn oglen akyam 2 kez bize oglana zaten gunde 4-5 kez sofra kuruyorm mutfaktan cikamiyorm sanki bir de parka gittik baya ordaydik arkasindan cay demledik aksam ezanindna sonra bahcede ictik falan simdi uyudu oglan bende birazdn uyurm. Esimle konustk belki sali yada carsamba bursaya gidebilliriz bi 3-4 gunluk ama kesin bisey yok. Gidicek olursak listeye bu hafta degl haftaya gireym kaptanim. Gene hafta ici belli olunca yazarm zaten

Nekadarlik cnm. ALLAH kolaylik versin bizde bi dişten bide gazdan cok cektik.
8 aylık. 2 alt dişi çıktı.onlar da bu kadar değildi. Şimdi üsttekiler Çıkıyor o çok zorladı. Üste bi de grip oldu. Ben de çok sabırlı değilim sanırım. Uykusuzluk sinirlerimi çok yıpratıyor

Aslında çok değil miktar olarak ama çeşit var işte

Wuhuuu supermis guzel rekabet olur tamam varım
Sen şimdiden şiire başla ozaman

dağa tirmanis kahvaltıyı telafi etmiştir cnm
afiyet olsun canım

Aynen tam ozamanlar bizide cok zorlamisti bide sicaklara denk gelmesi kötu inşallah kolayca cikarir ya kuzu. Biz simdi 4 ust 4 alt yaptık 13 aylık ama hala diş donemini anliyorum. Istah azaliyor huysuzlasiyor uykusuzluk aglama krizleri 2 hafta sonra bi bakiyorm diş gelmis son 2 disi bide ates olark cikardi o en kotusu oluyor ama geciyor buyuyorlar cnm Allah sabır versin biz Annelere

Pinarcigim biz 17 aylık genç bir kız olduk bileen tatlı dönemlerine girmis bulunmaktayımTaklit etme şarkı söylemeye çalışma halleri öldürüyor beni
Balim dolabı temizledim düzenledim iyi oldu..Akşamları 10dan sonra uyuyor Asya artık benim için çok iyi oldu işimi yapabiliyorum artık

Güle güle kullan canım.
44 bol olduysa 42 alsaydın keşke, zaten zayıflıyorsun....

@ekim2009 'un dediği gibi aynı beden almak yada bol almak diyeti olumsuz etkiliyor
Şuan okadar konsantreyimki babam gelse etkileyemez
Ama kışin kilo almanın kiyafetlerin etkisi olduğunu duymuştum...
Ya geniş gelip de ilerde daraltmanin keyfini yasayim istedim birazda

Amin. O kadar sinirim bozuldu ki ağlama sesinden artık ben de ağladım oturup. Sürekli bağıran bi bebek ve sürekli bölünen uyku insanı mental olarak yıpratıyor

Şikayet etmekten de çekiniyorum Allah sağlık versin ama cidden yorucu. Bazen Çok zorlanıyorum gerçekten
Aynı yolu 3.kez yuruyorum şuan isteyerek başıma ne geleceğini bilerek hemde kesinlikle bebek bakmak çok zor seni çok iyi anlıyorum içimizdeki bu tarifsiz aşk sevgi merhamet olmasa bukadar sabırlı hoşgörülü olunmazdi herhalde..
Arkadaşım inan kolaylasiyor büyüdükçe iki seneyi atlattıkmı gerisi çocuk oyuncağı
Benim kızım 17 aylık 4 aydır felan uykusu düzene girdi daha bı rahatladim . Memeyi bırakınca dahada rahat olucak inşallah
Motton bugünler gecicek anın tadını cikariyim doya doya yasayim olsun

Hayırlı geceler kızlar
Annemi aksam yolcu ettikten sonra eşimle sahile gittik yuruyustu fln derken yeni geldik eve

Kizcemi yıkadım uyuttum balkonda keyif yapıyorum geçmişe bi bakip geleyim
Allah kavuştursun nereye gitti annen

bende yukledim simdi bu uygulamayi:) belki daha motive eder:)
Kızımdan bana geçti grip. Boğazım çok ağrıyarak uyandım. Sürekli de üşüyorum. İnşallah daha beter olmam Tek iyi tarafı iştahım da yok
limonlu tuzlu suyla gargara yap gercekten ise yariyi
Kızlaarr 38 beden kot getırtmiştim olmaz dıye düşünüyordum sonuç ektedir azcık pırtladım sağdan soldan ama olsundu
bi kac kg daha verirsen tam icinde rahat olursun
Merhaba arkadaşlar bugün evde olunca biraz dinlendim spor ve yemek yaptim bu saat oldu gene
Toplamda 1 saat 5 dk spro yaptim ust vucut kol ve cardio sarkma olsun istemiyorum zayiflayinca
supersinn
kızlar ben doymuyorum reglıme de 2 hafta var yok gozumun onunden hamburgerler pizzalar dönerler cipsler frambuazlı yaş pastalar waffler gecıyor NEDEEEEENNNNN
limonlu su veya tarcinli sut icsen
belki keser acligini
a.slm canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…