- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #384.601
Liste mi kolik bebemle miDetoks bekletim yok tabiki ama gram gram vermek olmaz tabiki, en az %1 'i garanti ederim diyorsan gel....
Not: Gel canım sen, bi başla bakarız, Cuma listelerini sana yıkarım ama
Bugün bi kilo bildirimi yap o zaman canımListe mi kolik bebemle midaha hiç girişimde bulunmadım bakalım ilk hafta ne kadar gidecek durumu gösterir
Hoş geldin canım Allah şifa versin sana da kolaylıklar diliyorum işin zorGünaydın iyi pazarlarsu kızın gazından nazindan bir türlü gelemedim ama o değişmezse ben değiştirim napak ölek mi şişko şişko oğlum göbeğimle oynayıp anne diyet yapma böyle çok güzel pofuduk poğaça gibi diyor yoksa ona uyup mayalı çörek gibi sistikce şişeyim mi iki gecedir oğlanın ateşi kızın aşı huysuzlugu üstüne esinin böbrek taşı derken uykusuzlugun dibine vurdugum ve oynattıgim doğrudur
Pinarcigim biz 17 aylık genç bir kız olduk bileen tatlı dönemlerine girmis bulunmaktayım Taklit etme şarkı söylemeye çalışma halleri öldürüyor beni ☺
Balim dolabı temizledim düzenledim iyi oldu..Akşamları 10dan sonra uyuyor Asya artık benim için çok iyi oldu işimi yapabiliyorum artık
Amin. O kadar sinirim bozuldu ki ağlama sesinden artık ben de ağladım oturup. Sürekli bağıran bi bebek ve sürekli bölünen uyku insanı mental olarak yıpratıyor
Günaydın iyi pazarlarsu kızın gazından nazindan bir türlü gelemedim ama o değişmezse ben değiştirim napak ölek mi şişko şişko oğlum göbeğimle oynayıp anne diyet yapma böyle çok güzel pofuduk poğaça gibi diyor yoksa ona uyup mayalı çörek gibi sistikce şişeyim mi iki gecedir oğlanın ateşi kızın aşı huysuzlugu üstüne esinin böbrek taşı derken uykusuzlugun dibine vurdugum ve oynattıgim doğrudur
Hemen U dönüşü yapmalısın bacım gidişat iyi değil çocukla uzun yolculuk gerçekten zor tatilin iyi geçmiştir inşallahgunaydin hanimlar
dun gece eve donduk. kizim cok yordu beni, 14 saatlik
yolu burnumdan getirdi. cocuklu yola cikmak cok zor
geleyim tartiya tartim cok fena halde
iki hafta once 66.2
bugun 68.1
Bebek iyce yürüdukten sonra tüm gün yorulduğu için akşam iyi uyumasına sebeb olabilirmi acabaMaşllah ona ya banad suan en tatlı donemleri gbi geliyor ama bunlarin her donemi farkli tatli ve farklı zor sanirm
10dan sonra iyiymis biz bazen 12i goruyoruz bazende 9bucukta siziyor hala tam duzenimiz yok. Geceleride cok uyaniyor bazen hatta sicaktan sanrm emiyor yatiyor 2 dk sonrasi kaliyor ve bu boyle 10kez devam ediyor sonunda cildiriyorm
Iyi gene iş yapiyorsun cnm usenmiyorsn ben aksamlari yapamiyorm pilim bitiyor artik
seni cok iyi anliyorm aynisini bende yasiyorum hala elden bisi gelmiyor
Kizzzz nannee napiyonn nezaman dogum yaptin gozun aydinn bi prenses gelmisssende hosgeldin :) beraber girelm listeye bende niyetliym bu araa
Tek yapmadım canım, eşim de yardım etti.Ayy canım ya tek nasıl yapiyorsunellerin agrir soyup doğramaktan
Dün 7kilo aldım krize girdim yapana kadar
Allah kolaylik versin
Eşin yardım ettimi
Bugüne kaldı biri canımOfff offf 2 kasa mı Allah kolaylık versin birini bugün birini de yarın yapsaydın keşke bi gece dışarda bir şey olmazdı çok yoruyorsun kendini
Konserve yapıyorum canımAllah kolaylık versin canım konservemi yoksa buzluğa mi atıyorsun
Annemin de kıyma makinesi var canım senin gibi yapıyor önceden dediğin gibi ya elde soyar doğrardık ya da domatesleri sıcak suda bekletir kabuğu yumuşayınca elde soyar sonra doğrardık annem biber salçasını da kıyma makinesinden biberleri geçirerek yapıyor umarım aklına sokmamışımdır işin azmış gibi salçaya da ben sebep oluyormuşumTek yapmadım canım, eşim de yardım etti.
Zaten işi büyütmedim
Eskiden soyar, elde doğrardım.
Şimdi soymadan kıyma makinasında çekiyorum.
Biberler acıydı, temizlemesi zor oldu, ellerim yandı.
1 kasadan 36 kavanoz menemen çıktı.
2.kasa da bugüne kaldı artık
Günaydın canım hoş geldin nasılsın ?Gunaydinnlarrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?