Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Detoks bekletim yok tabiki ama gram gram vermek olmaz tabiki, en az %1 'i garanti ederim diyorsan gel....

Not: Gel canım sen, bi başla bakarız, Cuma listelerini sana yıkarım ama
Liste mi kolik bebemle mi daha hiç girişimde bulunmadım bakalım ilk hafta ne kadar gidecek durumu gösterir

Liste mi kolik bebemle mi daha hiç girişimde bulunmadım bakalım ilk hafta ne kadar gidecek durumu gösterir
Bugün bi kilo bildirimi yap o zaman canım

628.etapta mezun olmuşsun

nanekekik(67,8/66,9/1,2/%1,77)mezun olmak istiyor

Hoş geldin canım Allah şifa versin sana da kolaylıklar diliyorum işin zor

Maşllah ona ya banad suan en tatlı donemleri gbi geliyor ama bunlarin her donemi farkli tatli ve farklı zor sanirm
10dan sonra iyiymis biz bazen 12i goruyoruz bazende 9bucukta siziyor hala tam duzenimiz yok. Geceleride cok uyaniyor bazen hatta sicaktan sanrm emiyor yatiyor 2 dk sonrasi kaliyor ve bu boyle 10kez devam ediyor sonunda cildiriyorm

Iyi gene iş yapiyorsun cnm usenmiyorsn ben aksamlari yapamiyorm pilim bitiyor artik

Amin. O kadar sinirim bozuldu ki ağlama sesinden artık ben de ağladım oturup. Sürekli bağıran bi bebek ve sürekli bölünen uyku insanı mental olarak yıpratıyor
seni cok iyi anliyorm aynisini bende yasiyorum hala elden bisi gelmiyor

Kizzzz nannee napiyonn nezaman dogum yaptin gozun aydinn bi prenses gelmiss sende hosgeldin :) beraber girelm listeye bende niyetliym bu araa

gunaydin hanimlar

dun gece eve donduk. kizim cok yordu beni, 14 saatlik
yolu burnumdan getirdi. cocuklu yola cikmak cok zor

geleyim tartiya tartim cok fena halde
iki hafta once 66.2
bugun 68.1
Hemen U dönüşü yapmalısın bacım gidişat iyi değil çocukla uzun yolculuk gerçekten zor tatilin iyi geçmiştir inşallah

Bebek iyce yürüdukten sonra tüm gün yorulduğu için akşam iyi uyumasına sebeb olabilirmi acabaHele dışarı ciktigimiz zaman gün içinde akşam bayılıp kalıyor resmen
Canım benimde pilim bitiyor ama bizim ev kalabalık gün içinde günlük işler yapsam bilr akşama çamaşır ütü mutfakta işlerim oluyor

Ayy canım ya tek nasıl yapiyorsun ellerin agrir soyup doğramaktan
Dün 7kilo aldım krize girdim yapana kadar
Allah kolaylik versin
Eşin yardım ettimi
Tek yapmadım canım, eşim de yardım etti.
Zaten işi büyütmedim
Eskiden soyar, elde doğrardım.
Şimdi soymadan kıyma makinasında çekiyorum.
Biberler acıydı, temizlemesi zor oldu, ellerim yandı.
1 kasadan 36 kavanoz menemen çıktı.
2.kasa da bugüne kaldı artık

Offf offf 2 kasa mı Allah kolaylık versin birini bugün birini de yarın yapsaydın keşke bi gece dışarda bir şey olmazdı çok yoruyorsun kendini
Bugüne kaldı biri canım
Gidip yeşil fasulye alıp birazda ondan yapmayı düşünüyorum.

Annemin de kıyma makinesi var canım senin gibi yapıyor önceden dediğin gibi ya elde soyar doğrardık ya da domatesleri sıcak suda bekletir kabuğu yumuşayınca elde soyar sonra doğrardık annem biber salçasını da kıyma makinesinden biberleri geçirerek yapıyor umarım aklına sokmamışımdır işin azmış gibi salçaya da ben sebep oluyormuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…