- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #384.641
Mesajlarda beğenilerini görmeyince geldiğinde son sayfaya baktığını sanıyordum bendeya okuyorum bazen ama beğen butonuna nasmayi hep unutuyorum. Artık basicam ama çok beğeni alınca ne oluyor onu merak ediyorum
Bende sondan başa doğru gidiyorum, farketmişsindir
Çoğu böyle yapıyor, bende soyulmadan yapıldığı için önyargılıydım ama doğum yaptığım yıl eşimin ısrarı ile böyle yaptık, iyiki de yapmışız, daha çok beğendik, ezilmiyor fazla daha diri duruyor domatesler, kabuk hiç belli olmuyo zaten.Annemin de kıyma makinesi var canım senin gibi yapıyor önceden dediğin gibi ya elde soyar doğrardık ya da domatesleri sıcak suda bekletir kabuğu yumuşayınca elde soyar sonra doğrardık annem biber salçasını da kıyma makinesinden biberleri geçirerek yapıyor umarım aklına sokmamışımdır işin azmış gibi salçaya da ben sebep oluyormuşum
Senin için çocuk oyuncağıdır canım.Liste mi kolik bebemle mi
Bebek iyce yürüdukten sonra tüm gün yorulduğu için akşam iyi uyumasına sebeb olabilirmi acabaHele dışarı ciktigimiz zaman gün içinde akşam bayılıp kalıyor resmen
Canım benimde pilim bitiyor ama bizim ev kalabalık gün içinde günlük işler yapsam bilr akşama çamaşır ütü mutfakta işlerim oluyor
Günaydın kızlar
Bugün temizlige bayan gelicek o gelmeden önden toparlamalarimi hallediyim öperim sizi görüşürüz
Tek yapmadım canım, eşim de yardım etti.
Zaten işi büyütmedim
Eskiden soyar, elde doğrardım.
Şimdi soymadan kıyma makinasında çekiyorum.
Biberler acıydı, temizlemesi zor oldu, ellerim yandı.
1 kasadan 36 kavanoz menemen çıktı.
2.kasa da bugüne kaldı artık
Bende kimlerin tüm mesajları okuduğunu, kimlerin sadece kendine yapılan etiket ve alıntılara baktığını beğeni yapılıp yapılmadığından takip ediyorum
Yumuşak şeylerden tiksiniyorlar canımYaş pasta sevmeyen cocuklarmaşallah
Nasıl geçti kutlama sevindilermi❤
Sağol canım
Favorilere kaydettim, bi ara bakacağı canım
Barbunyayı kuru alıyorum benDaha visne barbunya da atmadim dolaba
Sen bilirsin canımAaa ben okuyorm genelde ama begenmiyorm bazen yada aralarda tek tuk bundna sonr hepsni begeneyimmi ozaman
hosgeldin canim aleykum selamSelam kızlar
neyse eniste az da olsa yardim etmis yinedeEşim yardım ediyor ama işin büyüğü bende.
Herşeye kullanıyorum canım ben, domates çorbası da dahil
hosgeldin canim. Ah o cocuklar bizim kilolarimiza lakap bulmakta ustlerine yok.Günaydın iyi pazarlarsu kızın gazından nazindan bir türlü gelemedim ama o değişmezse ben değiştirim napak ölek mi şişko şişko oğlum göbeğimle oynayıp anne diyet yapma böyle çok güzel pofuduk poğaça gibi diyor yoksa ona uyup mayalı çörek gibi sistikce şişeyim mi iki gecedir oğlanın ateşi kızın aşı huysuzlugu üstüne esinin böbrek taşı derken uykusuzlugun dibine vurdugum ve oynattıgim doğrudur
hosgeldin canim cocuklarla uzun yolculuk cok zor. Neyseki bitmis yol dinlenmissindir ins.gunaydin hanimlar
dun gece eve donduk. kizim cok yordu beni, 14 saatlik
yolu burnumdan getirdi. cocuklu yola cikmak cok zor
geleyim tartiya tartim cok fena halde
iki hafta once 66.2
bugun 68.1
bende daha cok bunun icin kullaniyorum nerde kaldigimi begenilerden anliyorumBen de okuduğumu hatırlamak için beğeni yapıyorum bi sayfada 30 mesaj var galiba bazen başa sarıyorum bunu okumuştum diyorum bakıyorum hangisinde beğeni yoksa ordan başlıyorum okumaya
seminerlermi basliyor canim.Çünkü ben de seni seviyorum ❤ Biz de iyiyiz yarın okul başlıyor bugün temizlik yapacağım
İlk uc gun degisik geciyor benimde su aralar .Herkese hayırlı pazarlar
Dün hem çok yoğundum hemde adetimin ilk günüydü zor geçti
yapmıştım zaten elim de çay öyle yazmıştım gülüm :))))Bugün güzel bir kahvaltı yap ablacım mis gibi sıcak çayla günaydın
Okula gidiyoruz canım 18 Eylüle kadar okuldayız da sonrası yine belirsizseminerlermi basliyor canim.
Okulda mi bulunacalsin uzaktanmi olacak
ayy niranım sen nasıl kayıt tutuyorsun böyle maşallahhhh sanaGece yağ yakan hormonun salgıladığı vakitte uyuduğun için yağların yanmış canım, ne güzel...
Güzel bi kahvaltı zamanı tabi abartmadan.
Ben geçen yıl takıma geldiğimde 88 kilo felan idin, bu yıl geçen yıla göre -6 dasın....
Yıl bazında değerlendirince büyük başarı
Bahar merhabaGünaydın iyi pazarlarsu kızın gazından nazindan bir türlü gelemedim ama o değişmezse ben değiştirim napak ölek mi şişko şişko oğlum göbeğimle oynayıp anne diyet yapma böyle çok güzel pofuduk poğaça gibi diyor yoksa ona uyup mayalı çörek gibi sistikce şişeyim mi iki gecedir oğlanın ateşi kızın aşı huysuzlugu üstüne esinin böbrek taşı derken uykusuzlugun dibine vurdugum ve oynattıgim doğrudur
Olsun tatlım acıkmak da bir sağlık göstergesi, çok şükür acıkmışsındün akşam benimkilere yemeği verdim 8 gibiydi galiba daha onlar sofradayken gittim yattım sabahın 5 in de kalktım :)
boş su damacasını kapıya koydum çöpü çıkarttım bulaşığı hırsız edasıyla makineye dizdim gittim yattım 8 e kadar uyuyamadım sonra uyumuşum 10 da kalktım ki açıımmmmmidem bre vicdansız az yakıt ver diye bağırıyor , uzun süredir böyle aç hissetmemiştim kendimi :)))
Masterchef de görüp yaptım Canım, internette var tarifler bakabilirsin ama tat bana hitap etmesi yiyemedikAfiyet olsun elbasan tava nedir canim
Bilmiyorum ki yardım mı cehennem azabı mıneyse eniste az da olsa yardim etmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?