Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ya okuyorum bazen ama beğen butonuna nasmayi hep unutuyorum. Artık basicam ama çok beğeni alınca ne oluyor onu merak ediyorum
Mesajlarda beğenilerini görmeyince geldiğinde son sayfaya baktığını sanıyordum bende

Plaket vermiyorlar ama kimler mesajları okuyor, kimler okumuyor belli oluyor

Çoğu böyle yapıyor, bende soyulmadan yapıldığı için önyargılıydım ama doğum yaptığım yıl eşimin ısrarı ile böyle yaptık, iyiki de yapmışız, daha çok beğendik, ezilmiyor fazla daha diri duruyor domatesler, kabuk hiç belli olmuyo zaten.

Biber salçasını tanıdığım birinden aldım canım, çocuklar küçük çok zorlar beni o iş

Son düzenleme:

Kız benm sıpada cok yuruyor hatta yurumesi yok kosuyor gece bayiliyor ilk uykuya yatinca ama bilmem nedendir cok uyaniyor emmeye kalkiyor neyse de baska biseylerde rahataiz ediyor belli bu ara sicak belki ondan diyorm
Valla kalabalik zor cnm kolay gelsin

Günaydın kızlar
Bugün temizlige bayan gelicek o gelmeden önden toparlamalarimi hallediyim öperim sizi görüşürüz

Kolay gelsin dilekcim temizlikci gelmeden evi temizleyenlerdenmisin yoksa

Ohh maşallah sana niranim ne guzel. Bende gecen sene 20 kavanoz yapmistim bi 10 daha olsa iyi olurmus demistm bu sene daha hic yapamadim. Ama kesinlikle yapmak istiyorm cocukla zor olcak ama bu ara bi bakicam.
Daha visne barbunya da atmadim dolaba

Bende kimlerin tüm mesajları okuduğunu, kimlerin sadece kendine yapılan etiket ve alıntılara baktığını beğeni yapılıp yapılmadığından takip ediyorum

Aaa ben okuyorm genelde ama begenmiyorm bazen yada aralarda tek tuk bundna sonr hepsni begeneyimmi ozaman

ekim2009 canım geçen yazacaktım, unutmadan yazayım, oğlun için ders çalışma motivasyonunu yüksek tutmak ve derslere disiplinli çalışması için bi eğitim koçu ile anlaşırsanız sonuç elde edersiniz.
Branşı rehberlik olan lisede çalışan bir öğretmen yada herhangi bir branştaki sertifikalı lise öğretmenleri olabilir.

hosgeldin canim aleykum selam
Eşim yardım ediyor ama işin büyüğü bende.
Herşeye kullanıyorum canım ben, domates çorbası da dahil
neyse eniste az da olsa yardim etmis yinede
hosgeldin canim. Ah o cocuklar bizim kilolarimiza lakap bulmakta ustlerine yok.
Gecmis olsun kuzucuklara
gunaydin hanimlar

dun gece eve donduk. kizim cok yordu beni, 14 saatlik
yolu burnumdan getirdi. cocuklu yola cikmak cok zor

geleyim tartiya tartim cok fena halde
iki hafta once 66.2
bugun 68.1
hosgeldin canim cocuklarla uzun yolculuk cok zor. Neyseki bitmis yol dinlenmissindir ins.

Kiloya gelirsek yolculul odemi olmustur bence biraz dikkat etsen gider hemen
Ben de okuduğumu hatırlamak için beğeni yapıyorum bi sayfada 30 mesaj var galiba bazen başa sarıyorum bunu okumuştum diyorum bakıyorum hangisinde beğeni yoksa ordan başlıyorum okumaya
bende daha cok bunun icin kullaniyorum nerde kaldigimi begenilerden anliyorum
Çünkü ben de seni seviyorum ❤ Biz de iyiyiz yarın okul başlıyor bugün temizlik yapacağım
seminerlermi basliyor canim.
Okulda mi bulunacalsin uzaktanmi olacak
Herkese hayırlı pazarlar
Dün hem çok yoğundum hemde adetimin ilk günüydü zor geçti
İlk uc gun degisik geciyor benimde su aralar .
Neyseki ilk gunu atlatmissin canim. Bugun guzel bir gun gecir

ayy niranım sen nasıl kayıt tutuyorsun böyle maşallahhhh sana ellerin dert görmesin
ama çok iyi geldi bunları okumak rabbim bir daha o rakamları göstermesin , eşim yarım saat önce kışın geri alırsın kiloyu nasıl olsa dedi , deme gülüm öyle bu defa kontrollü olucam ilaç kullanmama gerek kalmayacak almıycam hem KK de ki hatunun tekine meydan okudum 4 kiloyu kim önce verecek diye ( pınarıma) o yüzden alamam vericem gülüm didiiimmm

Bahar merhaba Gözün aydın bebişin doğmuş, çok sevindim Hayırlı evlat olsun inşallah.
Gel valla sen azimli hatunsun, tıkır tıkır verirsin
Olsun tatlım acıkmak da bir sağlık göstergesi, çok şükür acıkmışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…