- 27 Kasım 2019
- 5.691
- 27.469
- 548
- 37
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #384.621
Iyiyim bebegim sen nasilsin. Kiz ben seni niye bu kadar çok seviyorumGünaydın canım hoş geldin nasılsın ?
Ben de okuduğumu hatırlamak için beğeni yapıyorum bi sayfada 30 mesaj var galiba bazen başa sarıyorum bunu okumuştum diyorum bakıyorum hangisinde beğeni yoksa ordan başlıyorum okumayaya okuyorum bazen ama beğen butonuna nasmayi hep unutuyorum. Artık basicam ama çok beğeni alınca ne oluyor onu merak ediyorum
Çünkü ben de seni seviyorumIyiyim bebegim sen nasilsin. Kiz ben seni niye bu kadar çok seviyorum
Günaydın canımGünaydın mutlu pazarlar daha kahvaltı yapmadım eşim uyuyor kızıma yedirdim
Evet buzlukta lastik gibi oluyor konservede daha taze kalıyor canimKonserve yapıyorum canım
Domatesin buzlukta tadı kaçıyor.
doğum günleri kutlu olsun. Nice mutlu sağlıklı yıllaraBugün benim kızların doğum günü kızlar
Nasıl bir sürpriz yapabilirim şu saatten sonra, fikirlenize ihtiyacım var
gayet güzel olmuş canımKızlaarr 38 beden kot getırtmiştim olmaz dıye düşünüyordum sonuç ektedirazcık pırtladım sağdan soldan ama olsundu
Çok geçmiş olsunGünaydın iyi pazarlarsu kızın gazından nazindan bir türlü gelemedim ama o değişmezse ben değiştirim napak ölek mi şişko şişko oğlum göbeğimle oynayıp anne diyet yapma böyle çok güzel pofuduk poğaça gibi diyor yoksa ona uyup mayalı çörek gibi sistikce şişeyim mi iki gecedir oğlanın ateşi kızın aşı huysuzlugu üstüne esinin böbrek taşı derken uykusuzlugun dibine vurdugum ve oynattıgim doğrudur
Hoş geldin evine canım nasıl geçti yolculuğun ?Herkese günaydın, iyi pazarlar
Yolculuktan döndüm, kamyon çarpmış gibiyim :)))
Yatağıma sarılasım geldi yeminle :)))
hoş geldin baharımmmGünaydın iyi pazarlarsu kızın gazından nazindan bir türlü gelemedim ama o değişmezse ben değiştirim napak ölek mi şişko şişko oğlum göbeğimle oynayıp anne diyet yapma böyle çok güzel pofuduk poğaça gibi diyor yoksa ona uyup mayalı çörek gibi sistikce şişeyim mi iki gecedir oğlanın ateşi kızın aşı huysuzlugu üstüne esinin böbrek taşı derken uykusuzlugun dibine vurdugum ve oynattıgim doğrudur
Bugün güzel bir kahvaltı yap ablacım mis gibi sıcak çayla günaydındün akşam benimkilere yemeği verdim 8 gibiydi galiba daha onlar sofradayken gittim yattım sabahın 5 in de kalktım :)
boş su damacasını kapıya koydum çöpü çıkarttım bulaşığı hırsız edasıyla makineye dizdim gittim yattım 8 e kadar uyuyamadım sonra uyumuşum 10 da kalktım ki açıımmmmmidem bre vicdansız az yakıt ver diye bağırıyor , uzun süredir böyle aç hissetmemiştim kendimi :)))
Gece yağ yakan hormonun salgıladığı vakitte uyuduğun için yağların yanmış canım, ne güzel...dün akşam benimkilere yemeği verdim 8 gibiydi galiba daha onlar sofradayken gittim yattım sabahın 5 in de kalktım :)
boş su damacasını kapıya koydum çöpü çıkarttım bulaşığı hırsız edasıyla makineye dizdim gittim yattım 8 e kadar uyuyamadım sonra uyumuşum 10 da kalktım ki açıımmmmmidem bre vicdansız az yakıt ver diye bağırıyor , uzun süredir böyle aç hissetmemiştim kendimi :)))
Günaydın canım, tatile mi gittinizHerkese günaydın, iyi pazarlar
Yolculuktan döndüm, kamyon çarpmış gibiyim :)))
Yatağıma sarılasım geldi yeminle :)))
Bende kimlerin tüm mesajları okuduğunu, kimlerin sadece kendine yapılan etiket ve alıntılara baktığını beğeni yapılıp yapılmadığından takip ediyorumBen de okuduğumu hatırlamak için beğeni yapıyorum bi sayfada 30 mesaj var galiba bazen başa sarıyorum bunu okumuştum diyorum bakıyorum hangisinde beğeni yoksa ordan başlıyorum okumaya
Birbirinizin ruh ikizisiniz de ondanIyiyim bebegim sen nasilsin. Kiz ben seni niye bu kadar çok seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?