Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ya okuyorum bazen ama beğen butonuna nasmayi hep unutuyorum. Artık basicam ama çok beğeni alınca ne oluyor onu merak ediyorum
Ben de okuduğumu hatırlamak için beğeni yapıyorum bi sayfada 30 mesaj var galiba bazen başa sarıyorum bunu okumuştum diyorum bakıyorum hangisinde beğeni yoksa ordan başlıyorum okumaya

Bugün benim kızların doğum günü kızlar

Nasıl bir sürpriz yapabilirim şu saatten sonra, fikirlenize ihtiyacım var
doğum günleri kutlu olsun. Nice mutlu sağlıklı yıllara
Kızlaarr 38 beden kot getırtmiştim olmaz dıye düşünüyordum sonuç ektedir azcık pırtladım sağdan soldan ama olsundu
gayet güzel olmuş canım
Çok geçmiş olsun artık kilo verme vakti

hoş geldin baharımmm
bu senin kuzeyin lafları da maşallah diyim nereden aklına geliyor pofuduk poğaça demek yerim ben onu yaaaaaa
bu ara çocuklarda hep ateş çıkıyor mevsimsel bir şey mi acaba , bebişin aşısı yeni yapılmış anlaşılan bu gün yarın geçer allahın izniyle huysuzluğu , eşin için de geçmiş olsun kötek balığının başın da bulunan minik taş gibi bir şey varmış balıkçılara sorsa bilirler onu bir gece dolapta limon suyun da bekletip (kendiliğinden eriyormuş limonun için de) onu içerse taşları eritiyormuş

dün akşam benimkilere yemeği verdim 8 gibiydi galiba daha onlar sofradayken gittim yattım sabahın 5 in de kalktım :)
boş su damacasını kapıya koydum çöpü çıkarttım bulaşığı hırsız edasıyla makineye dizdim gittim yattım 8 e kadar uyuyamadım sonra uyumuşum 10 da kalktım ki açıımmmm midem bre vicdansız az yakıt ver diye bağırıyor , uzun süredir böyle aç hissetmemiştim kendimi :)))

Bugün güzel bir kahvaltı yap ablacım mis gibi sıcak çayla günaydın

Gece yağ yakan hormonun salgıladığı vakitte uyuduğun için yağların yanmış canım, ne güzel...

Güzel bi kahvaltı zamanı tabi abartmadan.
Ben geçen yıl takıma geldiğimde 88 kilo felan idin, bu yıl geçen yıla göre -6 dasın....

Yıl bazında değerlendirince büyük başarı

Ben de okuduğumu hatırlamak için beğeni yapıyorum bi sayfada 30 mesaj var galiba bazen başa sarıyorum bunu okumuştum diyorum bakıyorum hangisinde beğeni yoksa ordan başlıyorum okumaya
Bende kimlerin tüm mesajları okuduğunu, kimlerin sadece kendine yapılan etiket ve alıntılara baktığını beğeni yapılıp yapılmadığından takip ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…