Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

kızlar ben doymuyorum reglıme de 2 hafta var yok gozumun onunden hamburgerler pizzalar dönerler cipsler frambuazlı yaş pastalar waffler gecıyor NEDEEEEENNNNN
Ben ona diyet yorgunluğu diyorum öyle zamanlarda modum daha da düşmesin bir sonraki haftaya daha enerjik girmek için canım bişi isteyince az miktarda da olsa yiyorum. Çok kasinca diyet çekilmez oluyor çünkü

Resmi yazı var mı canım bu konu ile ilgili
Bakanlığın sitesinde öyle yazıyor canım

Sen kendini kazanmış say abla daha bizim kız Bursa’ya gidecek dönüşte kayınvalidesini de getirirler gelek size gidek bize hesabı
Pnrrr-12
Bilmiyorum ki yardım mı cehennem azabı mı
4 saat "nankör, benim gibi kocayı bulmuş beğenmiyorsun" mihvalinde çene çaldı, kafam şişti
Aslında ikiniz birbirinizi bulmuşsunuz ne güzel

Abla iştahin acilmiyor de mi :)

Barbunyayı kuru alıyorum ben

Ben oyle sevemedim ya

Sen bilirsin canım
Takım kurallarında tüm mesajları okumak zorunlu olduğu için takibini böyle yapıyorum
Mantikli cnm kimse kurtulamaz elinden

Wuhuuu ben tabikiiii

Sen kendini kazanmış say abla daha bizim kız Bursa’ya gidecek dönüşte kayınvalidesini de getirirler gelek size gidek bize hesabı
Pnrrr-12

Aslında ikiniz birbirinizi bulmuşsunuz ne güzel

Hahha ayy yok kızz bu defa gelmez sanırsam oyle bi durum yok yani gitcegmiz bile kesin degil bakalm aslinda gidesimde yok ama esime gitmiyelim diyemedm 1 aydir annemdeym belki adamda ozledi anasını
Sen billirsn dedm haber bekliyorum

Ben ona diyet yorgunluğu diyorum öyle zamanlarda modum daha da düşmesin bir sonraki haftaya daha enerjik girmek için canım bişi isteyince az miktarda da olsa yiyorum. Çok kasinca diyet çekilmez oluyor çünkü
Az biseyle kalabiliyosan ne guzel Merve. Biseyn tadina bakarsam bitirmm gerek

Ee 31 indeki uzaktan eğitimi okulda olursak nasıl vereceğiz

Okullarda canlı ders için sınıflar ayarlanacak galiba hiç bir şey anladığım da yok İnan hem seminer hem canlı dersleri aynı anda mı yapacağız kafam Allak bullak
Neyse yarın bı gidelim okula yavaş yavaş netleşir her şey Canım

Hoş geldin evine canım nasıl geçti yolculuğun ?

Sağolasın canım
Çok yorucuydu bir gün için 5 saatlik yolu gidip geldik, eşimin tuhaf planları işte gece dönüşte yolda da çalışma vardı beş saat oldu yedi saat, 2 civarı eve ulaştık , hava sıcak alerjilerimin tavan olduğu mevsim zaten perişan oldum. Gittiğimiz insanlar çok tatlı, sıcak , misafirperver akrabalar, yaşadıkları yer mis gibi dağ, orman o açıdan çok güzeldi. Yemeklerin ucu fena kaçtı, yemesen darılıyorlar dünya uğraşmışlar. Bakalım bu gün toparlayacağım inş, kedimle barışmaya çalışıyorum, fena küsmüş

Kronik Hastalığı olanların idari izinli olacağı ile ilgili nette bilgiler var.
Alerjik astımım var ama elimde raporum yok şu anda.
Okula mı gitmek mantıklı, hastaneye gidip rapor almak mı sence

Bu arada yengemiz doldurmuş bagajı bahçesinde ne varsa elimde dünya kadar nane, kara lahana, asma yaprağı, her biri en az iki kilo gelen kabaklar ve bir sürü elma var. Ne yapacağım bu kadar şeyi bilmem, komşulara mı dağıtsam ki, var mı değerlendirecek fikriniz kızlar

Hemen U dönüşü yapmalısın bacım gidişat iyi değil çocukla uzun yolculuk gerçekten zor tatilin iyi geçmiştir inşallah
hic bu kadar beklemiyordum cnm hemencik toparlamam gerekiyor hatta artik sikildim yerimde saymaktan bi an once kurtulmak istiyorum.
evet ya 3 cocukla cok yipratici oluyor. yine de iyiydi cnm farkli bi yerler gormus olduk
[QUOTE="Ucmelekannesi, post: 64934303, member: 947793
hosgeldin canim cocuklarla uzun yolculuk cok zor. Neyseki bitmis yol dinlenmissindir ins.

Kiloya gelirsek yolculul odemi olmustur bence biraz dikkat etsen gider hemen

[/QUOTE]
hosbuldum cnm sende hosgeldin. yok daha dinlenemedim valla. bavulu doktum camasir yika ser yaptim evi silip supurdum . cikmadan supurup silmistim ama bu toz nerden gwliyor anlamiyorum.

insallah odemdir cnm cunku surekli disarda yedik gozleme borek corek her sabah yenildi. artik siki tutmam lazim.
seninle bi hafta yaris yapacaktik hatirlarsan bu hafta varmisin yarisa motive olmam lazim.

Offf okul deme. Bizimkilerde mesafeli kahvalti yapalim dediler cok riskli bn katilmayacagim dedim. Boyle nasil gececek virus bilmiyorum
Kahvaltı mı yok artık
Hahha ayy yok kızz bu defa gelmez sanırsam oyle bi durum yok yani gitcegmiz bile kesin degil bakalm aslinda gidesimde yok ama esime gitmiyelim diyemedm 1 aydir annemdeym belki adamda ozledi anasını
Sen billirsn dedm haber bekliyorum
Aynen deme kuzum gidin de 3 kişi dönün 4 kişi değil inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…