- 1 Mayıs 2020
- 718
- 3.360
- 28
- 33
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #384.661
Ben ona diyet yorgunluğu diyorumkızlar ben doymuyorum reglıme de 2 hafta var yok gozumun onunden hamburgerler pizzalar dönerler cipsler frambuazlı yaş pastalar waffler gecıyor NEDEEEEENNNNN
Resmi yazı var mı canım bu konu ile ilgiliOkula gidiyoruz canım 18 Eylüle kadar okuldayız da sonrası yine belirsiz
Bakanlığın sitesinde öyle yazıyor canımResmi yazı var mı canım bu konu ile ilgili
Sen kendini kazanmış say abla daha bizim kız Bursa’ya gidecek dönüşte kayınvalidesini de getirirler gelek size gidek bize hesabıayy niranım sen nasıl kayıt tutuyorsun böyle maşallahhhh sanaellerin dert görmesin
ama çok iyi geldi bunları okumak rabbim bir daha o rakamları göstermesin , eşim yarım saat önce kışın geri alırsın kiloyu nasıl olsa dedi , deme gülüm öyle bu defa kontrollü olucam ilaç kullanmama gerek kalmayacak almıycam hem KK de ki hatunun tekine meydan okudum 4 kiloyu kim önce verecek diye ( pınarıma) o yüzden alamam vericem gülüm didiiimmm
Aslında ikiniz birbirinizi bulmuşsunuz ne güzelBilmiyorum ki yardım mı cehennem azabı mı
4 saat "nankör, benim gibi kocayı bulmuş beğenmiyorsun" mihvalinde çene çaldı, kafam şişti
Offf okul deme. Bizimkilerde mesafeli kahvalti yapalim dediler cok riskli bn katilmayacagim dedim. Boyle nasil gececek virus bilmiyorumÇünkü ben de seni seviyorum ❤ Biz de iyiyiz yarın okul başlıyor bugün temizlik yapacağım
Abla iştahin acilmiyor de mi :)dün akşam benimkilere yemeği verdim 8 gibiydi galiba daha onlar sofradayken gittim yattım sabahın 5 in de kalktım :)
boş su damacasını kapıya koydum çöpü çıkarttım bulaşığı hırsız edasıyla makineye dizdim gittim yattım 8 e kadar uyuyamadım sonra uyumuşum 10 da kalktım ki açıımmmmmidem bre vicdansız az yakıt ver diye bağırıyor , uzun süredir böyle aç hissetmemiştim kendimi :)))
Hic yapmasa daha iyimis :)Bilmiyorum ki yardım mı cehennem azabı mı
4 saat "nankör, benim gibi kocayı bulmuş beğenmiyorsun" mihvalinde çene çaldı, kafam şişti
Resmi yazida gerekirse ibaresi var.insaallah olmaz ya cocuklar daha bakiciya alismadiResmi yazı var mı canım bu konu ile ilgili
Barbunyayı kuru alıyorum ben
Mantikli cnmSen bilirsin canım
Takım kurallarında tüm mesajları okumak zorunlu olduğu için takibini böyle yapıyorum
ayy niranım sen nasıl kayıt tutuyorsun böyle maşallahhhh sanaellerin dert görmesin
ama çok iyi geldi bunları okumak rabbim bir daha o rakamları göstermesin , eşim yarım saat önce kışın geri alırsın kiloyu nasıl olsa dedi , deme gülüm öyle bu defa kontrollü olucam ilaç kullanmama gerek kalmayacak almıycam hem KK de ki hatunun tekine meydan okudum 4 kiloyu kim önce verecek diye ( pınarıma) o yüzden alamam vericem gülüm didiiimmm
Sen kendini kazanmış say abla daha bizim kız Bursa’ya gidecek dönüşte kayınvalidesini de getirirler gelek size gidek bize hesabı
Pnrrr-12
Aslında ikiniz birbirinizi bulmuşsunuz ne güzel
Az biseyle kalabiliyosan ne guzel Merve. Biseyn tadina bakarsam bitirmm gerekBen ona diyet yorgunluğu diyorumöyle zamanlarda modum daha da düşmesin bir sonraki haftaya daha enerjik girmek için canım bişi isteyince az miktarda da olsa yiyorum. Çok kasinca diyet çekilmez oluyor çünkü
Ee 31 indeki uzaktan eğitimi okulda olursak nasıl vereceğizBakanlığın sitesinde öyle yazıyor canım
ÖĞRETMENLER YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİNE GÜVENLE BAŞLIYOR
Öğretmenler ve okul yöneticileri için yeni eğitim öğretim yılı, 24 Ağustos Pazartesi günü mesleki gelişim programıyla başlıyor. Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un EBA üzerinden gerçekleştireceği açılış konuşmasıyla başlayacak olan programda ilk ders, Covid-19 salgınına karşı koruyucu ve önleyici...www.meb.gov.tr
Okullarda canlı ders için sınıflar ayarlanacak galiba hiç bir şey anladığım da yok İnan hem seminer hem canlı dersleri aynı anda mı yapacağız kafam Allak bullakEe 31 indeki uzaktan eğitimi okulda olursak nasıl vereceğiz
Neyse yarın bı gidelim okula yavaş yavaş netleşir her şey CanımOkullarda canlı ders için sınıflar ayarlanacak galiba hiç bir şey anladığım da yok İnan hem seminer hem canlı dersleri aynı anda mı yapacağız kafam Allak bullak
Hoş geldin evine canım nasıl geçti yolculuğun ?
Kronik Hastalığı olanların idari izinli olacağı ile ilgili nette bilgiler var.Bakanlığın sitesinde öyle yazıyor canım
ÖĞRETMENLER YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİNE GÜVENLE BAŞLIYOR
Öğretmenler ve okul yöneticileri için yeni eğitim öğretim yılı, 24 Ağustos Pazartesi günü mesleki gelişim programıyla başlıyor. Millî Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un EBA üzerinden gerçekleştireceği açılış konuşmasıyla başlayacak olan programda ilk ders, Covid-19 salgınına karşı koruyucu ve önleyici...www.meb.gov.tr
hic bu kadar beklemiyordum cnm hemencik toparlamam gerekiyor hatta artik sikildim yerimde saymaktan bi an once kurtulmak istiyorum.Hemen U dönüşü yapmalısın bacım gidişat iyi değil çocukla uzun yolculuk gerçekten zor tatilin iyi geçmiştir inşallah
İkimizde huysuzuz değil miAslında ikiniz birbirinizi bulmuşsunuz ne güzel
Kahvaltı mı yok artıkOfff okul deme. Bizimkilerde mesafeli kahvalti yapalim dediler cok riskli bn katilmayacagim dedim. Boyle nasil gececek virus bilmiyorum
Aynen deme kuzum gidin de 3 kişi dönün 4 kişi değil inşallahHahha ayy yok kızz bu defa gelmez sanırsam oyle bi durum yok yani gitcegmiz bile kesin degil bakalm aslinda gidesimde yok ama esime gitmiyelim diyemedm 1 aydir annemdeym belki adamda ozledi anasını
Sen billirsn dedm haber bekliyorum
Gözüm üzerinizdeMantikli cnmkimse kurtulamaz elinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?