Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bana göre kışın diyet çok daha kolay ama yazın bana çoook zor geliyor. Çünkü kışa göre daha çok geziliyortatiller dondurmalar meyveler oh oh ama bak biz ne yaptık kış gelmeden başladık iyi yaptıkönümüzde uzuuuuun bir zaman var yaza kadar biter bu iş

Naneleri yıka kurut canım
Yaprakları da kavanoza sıkıca bas, üzerine tuzlu su yap.
Kabakları doğrayıp kurutabilirsin

Toparlanırsın inşallah canım ama güzel vakit geçirmişsin
Kronik Hastalığı olanların idari izinli olacağı ile ilgili nette bilgiler var.
Alerjik astımım var ama elimde raporum yok şu anda.
Okula mı gitmek mantıklı, hastaneye gidip rapor almak mı sence
Raporunu al tabi Allah korusun ya senin için daha riskli bence
Asma yapraklarını az bi sıcak suya batır çıkar suyunu süzünce poşetle kaldır dondurucuya canım elmayı da rendeleyip pişir Elmalı kurabiye harcı yapar gibi sıcak sıcak kavanozlara koy kapat turtaya kurabiyeye kullanırsın annem elma reçeli de yapardı şimdi hatırladım naneleri de temiz bir örtüye ser kurusun baharat olarak kullanırsın kabakları da küp küp doğrayıp dondurucuya atabilirsin seviyorsanız sebze yemeklerine kullanırsın kahvaltıya soğanlı kabaklı yumurta da yapabilirsin ya da içini oyup dolmalık kurutabilirsin çıkan içlerini de dilimleyip yemeklik kurutabilirsin ayrıca
İkimizde huysuzuz değil mi
Hayır öyle demek istemedim yani kaç yıllık evlilik yürütüyorsunuz demek istemiştim

Son düzenleme:
Naneyi doğra kurut canim. Asma yaprağini da sicak suya bas cikar dondurucuya veya konserveye koy. Kara lahanayla kabagi dagitabilirsin canm elmalarda dolapta durur baya

Okula gidiyoruz canım 18 Eylüle kadar okuldayız da sonrası yine belirsiz
hayirlisi olsun canim bakalim nasip
Bilmiyorum ki yardım mı cehennem azabı mı
4 saat "nankör, benim gibi kocayı bulmuş beğenmiyorsun" mihvalinde çene çaldı, kafam şişti
elim isliyorsa dilimde isler demis eniste becerikli insan napacaksin
arkadaslar demisler zaten canim yapraklar kavanoza sicak suyla basarsin,naneyi kurutursun, kabaklari kurutur bizim burda komsular ama ven pek sevmiyorum,elmalarida kurutabilirsin kisin hosafa yada oyle yemeye guzel oluyor.bi kara lahanati bilmiyorum napabilirsin. Oh ne guzel taze taze
kolay gelsin canim. O toz olayini bende anlayamadim bir turlu cam kapi kapali ama toz var.

Wvet yarisacaktik ama benim kilo uctuuuuuu gittiii maksat motive olmaksa yarisalim ama benim isim zor daha fazla yuzde yapmam lazim
Kizlar vişne ne kadar sizin oralarda. Konserveye meyve suyu koyuyorm cok pahali bu sene kilosu 10tl
Ben 7 tlden almistim canim 1.5 ay once su ara fiyatindan haberim yok canim

Son düzenleme:
Kizlar vişne ne kadar sizin oralarda. Konserveye meyve suyu koyuyorm cok pahali bu sene kilosu 10tl
Epey geç kalmışsın canım bir buçuk ay önce annemlerin bahçeden toplayıp birazını dondurucuya koyup birazıyla da reçel yapmıştım bir ay önce de kayınvalideme almıştık 5 liraydı

Wvet yarisacaktik ama benim kilo uctuuuuuu gittiii maksat motive olmaksa yarisalim ama benim isim zor daha fazla yuzde yapmam lazim
tmm cnm yarisalim benim de uctu bi haftada 68 kiloyum.
bitsin artik ya bu kilolar cok sikildim.boyle boyle hirslanip bitirmek istiyorum. listeye de giremiyorum.
6 ayim doldu mu acaba dolduysa listeye mi girsem ne yapsam
Handandandan cnm benim 6ay ne zaman doluyor acaba en son hangi ayda ciktigimi hatirlayamadim.

9Takim menü tablosu
zumazuma
MmerVveeEee
ATTRAENTE
Namaria
@Elisa01
denizbenimadim
strontium
Fitt_anne
VisneReceliii
yazarhanim35
C chnnmkiz
Edibe12
Pembe Lotus
Kızlar hepinizi tebrik ediyorum
bu hafta düzenli menü paylaşım yapıldı
aynen devam edelim

Kırmızı kartı olanlar

denizbenimadim
@Elisa01
ATTRAENTE
strontium

ceza almamak için lütfen zamanında paylaşalım menülerimizi...
Aşağıdaki kurallar uygulanacaktır.
Menüleri paylaşma saati en geç saat 21:00 'dir.

KURALLAR

Bir etap haftasında 2 ve üstü menü yazmayan yarışmacı kırmızı kart alır.
2 kırmızı kart alan yarışmacı listeden çıkarılır.
Cuma günü %1.5 ile gelen yarışmacının bir kırmızı kartı silinir.
Cuma günü %2.5 ile gelen yarışmacının tüm kırmızı kartları silinir.

Her etapta bir önceki etapta ki listenin kırmızı kartları da listeye eklenir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…