- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #384.681
Bana göre kışın diyet çok daha kolay ama yazın bana çoook zor geliyor. Çünkü kışa göre daha çok geziliyorayy niranım sen nasıl kayıt tutuyorsun böyle maşallahhhh sanaellerin dert görmesin
ama çok iyi geldi bunları okumak rabbim bir daha o rakamları göstermesin , eşim yarım saat önce kışın geri alırsın kiloyu nasıl olsa dedi , deme gülüm öyle bu defa kontrollü olucam ilaç kullanmama gerek kalmayacak almıycam hem KK de ki hatunun tekine meydan okudum 4 kiloyu kim önce verecek diye ( pınarıma) o yüzden alamam vericem gülüm didiiimmm
Naneleri yıka kurut canımBu arada yengemiz doldurmuş bagajı bahçesinde ne varsa elimde dünya kadar nane, kara lahana, asma yaprağı, her biri en az iki kilo gelen kabaklar ve bir sürü elma var. Ne yapacağım bu kadar şeyi bilmem, komşulara mı dağıtsam ki, var mı değerlendirecek fikriniz kızlar
Toparlanırsın inşallah canım ama güzel vakit geçirmişsinSağolasın canım❤
Çok yorucuydu bir gün için 5 saatlik yolu gidip geldik, eşimin tuhaf planları iştegece dönüşte yolda da çalışma vardı beş saat oldu yedi saat, 2 civarı eve ulaştık , hava sıcak alerjilerimin tavan olduğu mevsim zaten perişan oldum. Gittiğimiz insanlar çok tatlı, sıcak , misafirperver akrabalar, yaşadıkları yer mis gibi dağ, orman o açıdan çok güzeldi. Yemeklerin ucu fena kaçtı, yemesen darılıyorlar dünya uğraşmışlar. Bakalım bu gün toparlayacağım inş, kedimle barışmaya çalışıyorum, fena küsmüş
Raporunu al tabi Allah korusun ya senin için daha riskli benceKronik Hastalığı olanların idari izinli olacağı ile ilgili nette bilgiler var.
Alerjik astımım var ama elimde raporum yok şu anda.
Okula mı gitmek mantıklı, hastaneye gidip rapor almak mı sence
Asma yapraklarını az bi sıcak suya batır çıkar suyunu süzünce poşetle kaldır dondurucuya canım elmayı da rendeleyip pişir Elmalı kurabiye harcı yapar gibi sıcak sıcak kavanozlara koy kapat turtaya kurabiyeye kullanırsın annem elma reçeli de yapardı şimdi hatırladım naneleri de temiz bir örtüye ser kurusun baharat olarak kullanırsın kabakları da küp küp doğrayıp dondurucuya atabilirsin seviyorsanız sebze yemeklerine kullanırsın kahvaltıya soğanlı kabaklı yumurta da yapabilirsin ya da içini oyup dolmalık kurutabilirsin çıkan içlerini de dilimleyip yemeklik kurutabilirsin ayrıcaBu arada yengemiz doldurmuş bagajı bahçesinde ne varsa elimde dünya kadar nane, kara lahana, asma yaprağı, her biri en az iki kilo gelen kabaklar ve bir sürü elma var. Ne yapacağım bu kadar şeyi bilmem, komşulara mı dağıtsam ki, var mı değerlendirecek fikriniz kızlar
Hayır öyle demek istemedimİkimizde huysuzuz değil mi
Hastanelerde epey riskli yerler ya, ondan tedirgin oldum canım yaRaporunu al tabi Allah korusun ya senin için daha riskli bence
Diğer türlü daha riskli bence önlemlerini alıp raporunu hemen almalısınHastanelerde epey riskli yerler ya, ondan tedirgin oldum canım ya
Öyle de canım okulun hastanelerden bi farkı kalmayacak bu gidişleHastanelerde epey riskli yerler ya, ondan tedirgin oldum canım ya
Öyle de canım okulun hastanelerden bi farkı kalmayacak bu gidişle
Yarın okula gitmeden hastaneye bi uğrayayım o zamanDiğer türlü daha riskli bence önlemlerini alıp raporunu hemen almalısın
Naneyi doğra kurut canim. Asma yaprağini da sicak suya bas cikar dondurucuya veya konserveye koy. Kara lahanayla kabagi dagitabilirsin canm elmalarda dolapta durur bayaBu arada yengemiz doldurmuş bagajı bahçesinde ne varsa elimde dünya kadar nane, kara lahana, asma yaprağı, her biri en az iki kilo gelen kabaklar ve bir sürü elma var. Ne yapacağım bu kadar şeyi bilmem, komşulara mı dağıtsam ki, var mı değerlendirecek fikriniz kızlar
hayirlisi olsun canim bakalim nasipOkula gidiyoruz canım 18 Eylüle kadar okuldayız da sonrası yine belirsiz
elim isliyorsa dilimde isler demis eniste becerikli insan napacaksinBilmiyorum ki yardım mı cehennem azabı mı
4 saat "nankör, benim gibi kocayı bulmuş beğenmiyorsun" mihvalinde çene çaldı, kafam şişti
arkadaslar demisler zaten canim yapraklar kavanoza sicak suyla basarsin,naneyi kurutursun, kabaklari kurutur bizim burda komsular ama ven pek sevmiyorum,elmalarida kurutabilirsin kisin hosafa yada oyle yemeye guzel oluyor.bi kara lahanati bilmiyorum napabilirsin. Oh ne guzel taze tazeBu arada yengemiz doldurmuş bagajı bahçesinde ne varsa elimde dünya kadar nane, kara lahana, asma yaprağı, her biri en az iki kilo gelen kabaklar ve bir sürü elma var. Ne yapacağım bu kadar şeyi bilmem, komşulara mı dağıtsam ki, var mı değerlendirecek fikriniz kızlar
kolay gelsin canim. O toz olayini bende anlayamadim bir turlu cam kapi kapali ama toz var.hosbuldum cnm sende hosgeldin. yok daha dinlenemedim valla. bavulu doktum camasir yika ser yaptim evi silip supurdum . cikmadan supurup silmistim ama bu toz nerden gwliyor anlamiyorum.
insallah odemdir cnm cunku surekli disarda yedik gozleme borek corek her sabah yenildi. artik siki tutmam lazim.
seninle bi hafta yaris yapacaktik hatirlarsan bu hafta varmisin yarisa motive olmam lazim.
Ben 7 tlden almistim canim 1.5 ay once su ara fiyatindan haberim yok canimKizlar vişne ne kadar sizin oralarda. Konserveye meyve suyu koyuyorm cok pahali bu sene kilosu 10tl
gelek size gidek bize
Tuttum bu sözlerielim isliyorsa dilimde isler
Epey geç kalmışsın canım bir buçuk ay önce annemlerin bahçeden toplayıp birazını dondurucuya koyup birazıyla da reçel yapmıştım bir ay önce de kayınvalideme almıştık 5 liraydıKizlar vişne ne kadar sizin oralarda. Konserveye meyve suyu koyuyorm cok pahali bu sene kilosu 10tl
Bizim orda öyle derler eskiden bayram seyranda önce küçükler büyüğün evine sonra da büyükler küçüğün evine ziyarete gidermiş ordan kalan sözmüşTuttum bu sözleri
Onu hazırlıyorum kaptanım kırmızı kart silinen varmı diye liste dışı olanlara bakıyorum
tmm cnm yarisalim benim de uctu bi haftada 68 kiloyum.Wvet yarisacaktik ama benim kilo uctuuuuuu gittiii maksat motive olmaksa yarisalim ama benim isim zor daha fazla yuzde yapmam lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?