Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ben ona diyet yorgunluğu diyorum öyle zamanlarda modum daha da düşmesin bir sonraki haftaya daha enerjik girmek için canım bişi isteyince az miktarda da olsa yiyorum. Çok kasinca diyet çekilmez oluyor çünkü
valla bugun kaşık hesabı degıl 1 tabak bulgur pilavı yedım çok çılgınım

Yaa bulgur pilavıni bende çok seviyorum afiyet olsun
evde canım hıc spor yapmak ıstemıyor ne guzel dısarı cıkıp hava ala ala yuruyordum apartmanda 2. vaka da cıktı 3 gundur evden burnumu cıkarmadım daraldım depresyon is coming
Bizim sokaktada ayni durum var
Dün gece covit 19 topiginde kazende yazmış esiyle hasta olmuş test yaptırmışlar süreci fln yazmış negatif çıkmışlar ama gittikleri düğünde pozitif cikanlar olmuş Allah hepimizin yardımcısı olsun

Hoşgeldin Canım, barisirsiniz inşallah. Biz de tatilde bir önceki kuşumu komşuya bırakmıştık, penceren içeri kedi girmiş bizim kuş korkmuş ertesi gün de vefat etmiş baya üzülmüştük Neyseki seninki sağ ya gerisi mühim değil barisirsiniz

Kronik Hastalığı olanların idari izinli olacağı ile ilgili nette bilgiler var.
Alerjik astımım var ama elimde raporum yok şu anda.
Okula mı gitmek mantıklı, hastaneye gidip rapor almak mı sence

Bizim müdür atmış gruba, böyle bir durumun varsa izin al zaten Canim, gitme okula ne olur ne olmaz, çocukların var

Olsun Canım, arada müsade etmek lazım kendimize. Ben de dün kahvaltıda dünyayı yedim ama pişman değilim. Kendimi çok iyi hissediyorum çünkü bu hafta daha çok spor ve kalori kasmak için daha çok enerjim var

%1.5 kaç kilo yapıyor

27 Eylül 'de girebiliyorsun canım

Kolay gelsin canım ağız tadıyla yiyin inşallah

Kolay gelsin canım
Bende yarın kardesime yardım edecegim aradı biraz önce hamile eylül sonu ekim başı dogumu
Tek yapamaz zaten

Kolay gelsin canım kışlık hazırlık mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…