- 8 Mart 2020
- 5.860
- 28.282
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #384.701
valla bugun kaşık hesabı degıl 1 tabak bulgur pilavı yedım çok çılgınımBen ona diyet yorgunluğu diyorumöyle zamanlarda modum daha da düşmesin bir sonraki haftaya daha enerjik girmek için canım bişi isteyince az miktarda da olsa yiyorum. Çok kasinca diyet çekilmez oluyor çünkü
Yaa bulgur pilavıni bende çok seviyorum afiyet olsunvalla bugun kaşık hesabı degıl 1 tabak bulgur pilavı yedım çok çılgınım
Bizim sokaktada ayni durum varevde canım hıc spor yapmak ıstemıyor ne guzel dısarı cıkıp hava ala ala yuruyordum apartmanda 2. vaka da cıktı 3 gundur evden burnumu cıkarmadım daraldım depresyon is coming
Hoşgeldin Canım, barisirsiniz inşallah. Biz de tatilde bir önceki kuşumu komşuya bırakmıştık, penceren içeri kedi girmiş bizim kuş korkmuş ertesi gün de vefat etmiş baya üzülmüştükSağolasın canım❤
Çok yorucuydu bir gün için 5 saatlik yolu gidip geldik, eşimin tuhaf planları iştegece dönüşte yolda da çalışma vardı beş saat oldu yedi saat, 2 civarı eve ulaştık , hava sıcak alerjilerimin tavan olduğu mevsim zaten perişan oldum. Gittiğimiz insanlar çok tatlı, sıcak , misafirperver akrabalar, yaşadıkları yer mis gibi dağ, orman o açıdan çok güzeldi. Yemeklerin ucu fena kaçtı, yemesen darılıyorlar dünya uğraşmışlar. Bakalım bu gün toparlayacağım inş, kedimle barışmaya çalışıyorum, fena küsmüş
Kronik Hastalığı olanların idari izinli olacağı ile ilgili nette bilgiler var.
Alerjik astımım var ama elimde raporum yok şu anda.
Okula mı gitmek mantıklı, hastaneye gidip rapor almak mı sence
Temizlik yap Canım, hareket olur en azındanevde canım hıc spor yapmak ıstemıyor ne guzel dısarı cıkıp hava ala ala yuruyordum apartmanda 2. vaka da cıktı 3 gundur evden burnumu cıkarmadım daraldım depresyon is coming
Olsun Canım, arada müsade etmek lazım kendimize. Ben de dün kahvaltıda dünyayı yedim ama pişman değilim. Kendimi çok iyi hissediyorum çünkü bu hafta daha çok spor ve kalori kasmak için daha çok enerjim varvalla bugun kaşık hesabı degıl 1 tabak bulgur pilavı yedım çok çılgınım
%1.5 kaç kilo yapıyor9Takim menü tablosu
@zumazuma
MmerVveeEee
ATTRAENTE
@Namaria
@Elisa01
@hadikonusalim
strontium
@Tekrar dene
@VisneReceliii
@sabahvesen
@chnnmkiz
@Edibe12
Pembe Lotus
Kızlar hepinizi tebrik ediyorum
bu hafta düzenli menü paylaşım yapıldı
aynen devam edelim
Kırmızı kartı olanlar
@hadikonusalim
@Elisa01
ATTRAENTE
strontium
ceza almamak için lütfen zamanında paylaşalım menülerimizi...
Aşağıdaki kurallar uygulanacaktır.
Menüleri paylaşma saati en geç saat 21:00 'dir.
KURALLAR
Bir etap haftasında 2 ve üstü menü yazmayan yarışmacı kırmızı kart alır.
2 kırmızı kart alan yarışmacı listeden çıkarılır.
Cuma günü %1.5 ile gelen yarışmacının bir kırmızı kartı silinir.
Cuma günü %2.5 ile gelen yarışmacının tüm kırmızı kartları silinir.
Her etapta bir önceki etapta ki listenin kırmızı kartları da listeye eklenir
Brokoliye bakmıştım
27 Eylül 'de girebiliyorsun canımtmm cnm yarisalim benim de uctu bi haftada 68 kiloyum.
bitsin artik ya bu kilolar cok sikildim.boyle boyle hirslanip bitirmek istiyorum. listeye de giremiyorum.
6 ayim doldu mu acaba dolduysa listeye mi girsem ne yapsam
Handandandan cnm benim 6ay ne zaman doluyor acaba en son hangi ayda ciktigimi hatirlayamadim.
Listede astım yokEki Görüntüle 2679399
Bizim müdür atmış gruba, böyle bir durumun varsa izin al zaten Canim, gitme okula ne olur ne olmaz, çocukların var
tmm cnm tesekkur ederim. 27 eylul bizim evlilik yil donumumuz bu arada27 Eylül 'de girebiliyorsun canım
Senin için 1 kilo filan canım%1.5 kaç kilo yapıyor
O zamana kadar bi hedefin var mı şu kiloda olmak şu beden elbiseme sığmak gibi ?tmm cnm tesekkur ederim. 27 eylul bizim evlilik yil donumumuz bu arada
Kolay gelsin canım ağız tadıyla yiyin inşallahBen ne zaman dinleneceğim ya
Lahanaların bir kısmını yemek yaptım
Saplarını tavalık yaptım
Bir kısım lahana ve asma yaprağını haşlayıp dolmalık hazırladım
Börülceleri ayıkladım
Akşam yemeği faslı derken bu saate kadar yine mutfaktayım
Kolay gelsin canımBen ne zaman dinleneceğim ya
Saplarını tavalık yaptım
Börülceleri ayıkladım
Kolay gelsin canım kışlık hazırlık miBen ne zaman dinleneceğim ya
Saplarını tavalık yaptım
Börülceleri ayıkladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?