Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Canım ben listede değilim ki listeden çıkarılayım

psikolojik danışman aynı zaman da acces bar uygulayıcısıve matematik öğretmeni aynı zaman da , birini buldum netten bu gün 3. son seansı melotonin bantları verdi denemek için 9 günlük şimdilik iyi geldi diyor seanslar ama ne zaman ders çalışacaksın sorusuna haftaya pazartesi diyor (bir hafta sonra) babası da sinirlendi bu gün baya boş boşuna bin lira verdik bunun çalışmada gözü yok diye , eğitim koçu lafını şimdi açsam off offff:))))
adam çalışacağı netten ve telegramdan yerler önerdi gerekirse ondan ders de alacak ama bir bismillah diyip ders çalışmaya başlasaaaa...

sabah baya iyi yemişim hala acıkmadım az öncede 45 dk yürüyüş yaptık eşimle geldik suyu içince tıkandım :)

kız iyileşir gibi oldu sen kaptın gülüm çok geçmiş olsun kendini aşırı zorlama

Sen kendini kazanmış say abla daha bizim kız Bursa’ya gidecek dönüşte kayınvalidesini de getirirler gelek size gidek bize hesabı
Pnrrr-12

Aslında ikiniz birbirinizi bulmuşsunuz ne güzel
ovvv kv si de güzel bol yemek yapıyordu

Çalışır abla başlar Elbet daha masa başından kalkalı kaç gün oldu sıkılmıştır o da

Eğitim koçu ile anlaşmanıza ve oğlunun motivasyon durumuna göre haftada 1-2 saat görüşürse sizin sürekli itelemenize gerek kalmaz canım, sinirleriniz yıpranmaz en azından...

Sizin hadi ders çalış demenizle eğitim koçunun gün gün ne çalıştığını sorması, günlük ve haftalık planlar yapması, motive etmesi aynı şey değil canım, sizin söylediğiniz itici gelir ama diğeri motive eder canım...

21 kadar yazma kuralını bilmiyordum

Düzenliyorum diyim cekmeceleri dolaplari gb balım..

Ev pırıl pırıl oldu Temizlik gibisi yok odaların kapıları açıp açıp bakmak mis gibi deterjan kokusu ışıl ışıl görüntüsü bunun üzerine başka huzur mutluluk tanimam
Kızı uyutup kırmızı biber kozliycrm 3 kilo kadar oda bittimi eşimde tok gelirse bende iyisi yok

Kahvaltı mı yok artık

Aynen deme kuzum gidin de 3 kişi dönün 4 kişi değil inşallah

Insallah bakalm bi netlessinde su gidip gitmicegmiz ona gore odaklancam sirf bu yuzden diyet moduna giremiyorm ya

Gözüm üzerinizde

supersinn

evde canım hıc spor yapmak ıstemıyor ne guzel dısarı cıkıp hava ala ala yuruyordum apartmanda 2. vaka da cıktı 3 gundur evden burnumu cıkarmadım daraldım depresyon is coming

Ay cok zor gercekten Allah kolaylik versin

sabah baya iyi yemişim hala acıkmadım az öncede 45 dk yürüyüş yaptık eşimle geldik suyu içince tıkandım :)
Ooo süpersin abla
Bizde eltimle yürüduk 35dk kadar
21 kadar yazma kuralını bilmiyordum
Canım aslında müsait olmayan saati biraz sarkıtıyor 21de yapilsinda yorumlayalim diye o saat
Merhaba arkadaşlar yeni oturdum herzamanki gibi ☺
Yarinin yemegini yaptim menümü yazayim
Afiyet olsun şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…