Frozen01
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 14 Haziran 2014
- 12.070
- 57.000
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #384.721
Teşekkürler canımSenin için 1 kilo filan canım
Canım ben listede değilim ki listeden çıkarılayım9Takim menü tablosu
@zumazuma
@MmerVveeEee
ATTRAENTE
Namaria
@Elisa01
denizbenimadim
@strontium
Fitt_anne
@VisneReceliii
@sabahvesen
@chnnmkiz
@Edibe12
Pembe Lotus
Kızlar hepinizi tebrik ediyorum
bu hafta düzenli menü paylaşım yapıldı
aynen devam edelim
Kırmızı kartı olanlar
denizbenimadim
@Elisa01
ATTRAENTE
@strontium
ceza almamak için lütfen zamanında paylaşalım menülerimizi...
Aşağıdaki kurallar uygulanacaktır.
Menüleri paylaşma saati en geç saat 21:00 'dir.
KURALLAR
Bir etap haftasında 2 ve üstü menü yazmayan yarışmacı kırmızı kart alır.
2 kırmızı kart alan yarışmacı listeden çıkarılır.
Cuma günü %1.5 ile gelen yarışmacının bir kırmızı kartı silinir.
Cuma günü %2.5 ile gelen yarışmacının tüm kırmızı kartları silinir.
Her etapta bir önceki etapta ki listenin kırmızı kartları da listeye eklenir
o zamana kadar 63 kilo olmayi istiyorum. elbise olarak da yeni bi elbise almayi dusunuyorum 40beden bi elbise.O zamana kadar bi hedefin var mı şu kiloda olmak şu beden elbiseme sığmak gibi ?
Bende ona takıldımCanım ben listede değilim ki listeden çıkarılayım
psikolojik danışman aynı zaman da acces bar uygulayıcısıve matematik öğretmeni aynı zaman da , birini buldum netten bu gün 3. son seansı melotonin bantları verdi denemek için 9 günlük şimdilik iyi geldi diyor seanslar ama ne zaman ders çalışacaksın sorusuna haftaya pazartesi diyor (bir hafta sonra) babası da sinirlendi bu gün baya boş boşuna bin lira verdik bunun çalışmada gözü yok diye , eğitim koçu lafını şimdi açsam off offff:))))ekim2009 canım geçen yazacaktım, unutmadan yazayım, oğlun için ders çalışma motivasyonunu yüksek tutmak ve derslere disiplinli çalışması için bi eğitim koçu ile anlaşırsanız sonuç elde edersiniz.
Branşı rehberlik olan lisede çalışan bir öğretmen yada herhangi bir branştaki sertifikalı lise öğretmenleri olabilir.
sabah baya iyi yemişim hala acıkmadım az öncede 45 dk yürüyüş yaptık eşimle geldik suyu içince tıkandım :)Bahar merhabaGözün aydın bebişin doğmuş, çok sevindim Hayırlı evlat olsun inşallah.
Gel valla sen azimli hatunsun, tıkır tıkır verirsin
Olsun tatlım acıkmak da bir sağlık göstergesi, çok şükür acıkmışsın
kız iyileşir gibi oldu sen kaptın gülüm çok geçmiş olsun kendini aşırı zorlamaSelam hanımlar,
Güzel bir pazar diliyorum hepinize
Hastayım diye hiç hareket etmiyorum, kilo veremezsem diye endişeliyimHavalar da çok soğudu burada, dışarı çıkmayı gözüm kesmiyor. 15’lık Leslie yapmaya çalışacağım.
ovvv kv si de güzel bol yemek yapıyorduSen kendini kazanmış say abla daha bizim kız Bursa’ya gidecek dönüşte kayınvalidesini de getirirler gelek size gidek bize hesabı
Pnrrr-12
Aslında ikiniz birbirinizi bulmuşsunuz ne güzel
şükür açılmamış canoom sabah 11 de yediğimle duruyorum canım bir şey istemiyor halaAbla iştahin acilmiyor de mi :)
Çalışır abla başlar Elbet daha masa başından kalkalı kaç gün oldu sıkılmıştır o dapsikolojik danışman aynı zaman da acces bar uygulayıcısıve matematik öğretmeni aynı zaman da , birini buldum netten bu gün 3. son seansı melotonin bantları verdi denemek için 9 günlük şimdilik iyi geldi diyor seanslar ama ne zaman ders çalışacaksın sorusuna haftaya pazartesi diyor (bir hafta sonra) babası da sinirlendi bu gün baya boş boşuna bin lira verdik bunun çalışmada gözü yok diye , eğitim koçu lafını şimdi açsam off offff:))))
adam çalışacağı netten ve telegramdan yerler önerdi gerekirse ondan ders de alacak ama bir bismillah diyip ders çalışmaya başlasaaaa...
Eğitim koçu ile anlaşmanıza ve oğlunun motivasyon durumuna göre haftada 1-2 saat görüşürse sizin sürekli itelemenize gerek kalmaz canım, sinirleriniz yıpranmaz en azından...psikolojik danışman aynı zaman da acces bar uygulayıcısıve matematik öğretmeni aynı zaman da , birini buldum netten bu gün 3. son seansı melotonin bantları verdi denemek için 9 günlük şimdilik iyi geldi diyor seanslar ama ne zaman ders çalışacaksın sorusuna haftaya pazartesi diyor (bir hafta sonra) babası da sinirlendi bu gün baya boş boşuna bin lira verdik bunun çalışmada gözü yok diye , eğitim koçu lafını şimdi açsam off offff:))))
adam çalışacağı netten ve telegramdan yerler önerdi gerekirse ondan ders de alacak ama bir bismillah diyip ders çalışmaya başlasaaaa...
21 kadar yazma kuralını bilmiyordum9Takim menü tablosu
@zumazuma
@MmerVveeEee
ATTRAENTE
Namaria
@Elisa01
denizbenimadim
@strontium
Fitt_anne
@VisneReceliii
@sabahvesen
@chnnmkiz
@Edibe12
Pembe Lotus
Kızlar hepinizi tebrik ediyorum
bu hafta düzenli menü paylaşım yapıldı
aynen devam edelim
Kırmızı kartı olanlar
denizbenimadim
@Elisa01
ATTRAENTE
@strontium
ceza almamak için lütfen zamanında paylaşalım menülerimizi...
Aşağıdaki kurallar uygulanacaktır.
Menüleri paylaşma saati en geç saat 21:00 'dir.
KURALLAR
Bir etap haftasında 2 ve üstü menü yazmayan yarışmacı kırmızı kart alır.
2 kırmızı kart alan yarışmacı listeden çıkarılır.
Cuma günü %1.5 ile gelen yarışmacının bir kırmızı kartı silinir.
Cuma günü %2.5 ile gelen yarışmacının tüm kırmızı kartları silinir.
Her etapta bir önceki etapta ki listenin kırmızı kartları da listeye eklenir
Kolay gelsin canım kışlık hazırlık mi
Düzenliyorum diyim cekmeceleri dolaplari gb balım..Kız benm sıpada cok yuruyor hatta yurumesi yok kosuyor gece bayiliyor ilk uykuya yatinca ama bilmem nedendir cok uyaniyor emmeye kalkiyor neyse de baska biseylerde rahataiz ediyor belli bu ara sicak belki ondan diyorm
Valla kalabalik zor cnm kolay gelsin
Kolay gelsin dilekcim temizlikci gelmeden evi temizleyenlerdenmisin yoksa
Ohh maşallah sana niranim ne guzel. Bende gecen sene 20 kavanoz yapmistim bi 10 daha olsa iyi olurmus demistm bu sene daha hic yapamadim. Ama kesinlikle yapmak istiyorm cocukla zor olcak ama bu ara bi bakicam.
Daha visne barbunya da atmadim dolaba
Aaa ben okuyorm genelde ama begenmiyorm bazen yada aralarda tek tuk bundna sonr hepsni begeneyimmi ozaman
Canım ben listede değilim ki listeden çıkarılayım
Kızlar listeye girmek istemiyorsunuz galibaBende ona takıldım
Kahvaltı mı yok artık
Aynen deme kuzum gidin de 3 kişi dönün 4 kişi değil inşallah
Gözüm üzerinizde
evde canım hıc spor yapmak ıstemıyor ne guzel dısarı cıkıp hava ala ala yuruyordum apartmanda 2. vaka da cıktı 3 gundur evden burnumu cıkarmadım daraldım depresyon is coming
Ooo süpersin ablasabah baya iyi yemişim hala acıkmadım az öncede 45 dk yürüyüş yaptık eşimle geldik suyu içince tıkandım :)
Canım aslında müsait olmayan saati biraz sarkıtıyor 21de yapilsinda yorumlayalim diye o saat21 kadar yazma kuralını bilmiyordum
Afiyet olsun şimdidenMerhaba arkadaşlar yeni oturdum herzamanki gibi ☺
Yarinin yemegini yaptim menümü yazayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?