- 15 Haziran 2019
- 10.430
- 31.331
- 548
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #384.741
Yok listeye girmek istiyorum ama listeden çıkarılır ibaresi bana uygun değil ondan dedim. Kırmızı kartım da geçerli değil yani. Haftaya girmek istediğimi belirttim kaptana. Ondan sonra paylaşmazsam kart alırımKızlar listeye girmek istemiyorsunuz galiba
Zaten düzenli menu,düzenli sohbete kayilmayan listelere geç alınıyor
Free takilmak istiyorsaniz belirtin listeden çıkarayım menüde paylasmayin
Oooo maşallah kolay gelsin rakibemEv pırıl pırıl olduTemizlik gibisi yok odaların kapıları açıp açıp bakmak mis gibi deterjan kokusu ışıl ışıl görüntüsü bunun üzerine başka huzur mutluluk tanimam
Kızı uyutup kırmızı biber kozliycrm 3 kilo kadar oda bittimi eşimde tok gelirse bende iyisi yok
Ohh supersin ellerine sağlık hizmetcinin Ev pırıl pırıl olduTemizlik gibisi yok odaların kapıları açıp açıp bakmak mis gibi deterjan kokusu ışıl ışıl görüntüsü bunun üzerine başka huzur mutluluk tanimam
Kızı uyutup kırmızı biber kozliycrm 3 kilo kadar oda bittimi eşimde tok gelirse bende iyisi yok
Free takilmanin kilo vermeye yardımcı olmadığıni düşünüyorum listede olmak istikrarlı bir şekilde az yada çok kilo vermek demektir benceKızlar listeye girmek istemiyorsunuz galiba
Rakibrm sorma ne olduOooo maşallah kolay gelsin rakibem
TamamYok listeye girmek istiyorum ama listeden çıkarılır ibaresi bana uygun değil ondan dedim. Kırmızı kartım da geçerli değil yani. Haftaya girmek istediğimi belirttim kaptana. Ondan sonra paylaşmazsam kart alırım
Oh sefasını sür canım güzel de bir kahve yap biberlere başlamadanEv pırıl pırıl olduTemizlik gibisi yok odaların kapıları açıp açıp bakmak mis gibi deterjan kokusu ışıl ışıl görüntüsü bunun üzerine başka huzur mutluluk tanimam
Aynen. Ben de fark ettim ondan girmek istedim. Ama tartım değiştiğinden bu haftaya kaldıFree takilmanin kilo vermeye yardımcı olmadığıni düşünüyorum listede olmak istikrarlı bir şekilde az yada çok kilo vermek demektir bence
Kız pes etme benimde yakın regl 2 gün içinde olurumRakibrm sorma ne olduRegl oldum☹ bu hafta seni geçme işi yalan oldu
Benimde elime saglik birlikte yaptık amaOhh supersin ellerine sağlık hizmetcinin kolay gelsinnn, ay bunlari gordukce bisi yapmadimya daha ben geriliyormm
İkimizde şişiz yani Şartlar eşit ozamanKız pes etme benimde yakın regl 2 gün içinde olurum
Canım ben iki aydir burdayım elimden geldiğince hergun menü paylaşımı yapıyorum menü yorumlarıda yapmaya çalışıyorum listeye girmeyle ilgili kaptan bisey söylemedi bende hiç sormadım. Ben free olarak yarışmak istiyorum ama düzenli menü paylaşımı ve arkadaşlardan menümü yorumlanması beni motive ediyor free yarisanlarda ayrı liste yapılsa iyi motive olurKızlar listeye girmek istemiyorsunuz galiba
Listeye girmek isteyenler listedekiler gibi kurallara uymak zorunda canım.
İnşallah. Öyle Ümit ediyorumListeye girmek isteyenler listedekiler gibi kurallara uymak zorunda canım.
Deneme süreci bu nedenle var zaten.
Kurallar gereği deneme sürecindekilere de kırmızı kart var.
denizbenimadim Cuma günü iyi bir yüzde ile gelirsen kırmızı kartın silinir canım
Canim uzun süre gelmedi pazarlara pahali diye, bende kirmizi erikle yaptimEpey geç kalmışsın canım bir buçuk ay önce annemlerin bahçeden toplayıp birazını dondurucuya koyup birazıyla da reçel yapmıştım bir ay önce de kayınvalideme almıştık 5 liraydı
Süperrr. Yilbasina kilo isini halledeceksin bu gidisle supersinşükür açılmamış canoom sabah 11 de yediğimle duruyorum canım bir şey istemiyor hala
Afiyet olsun günü erken kapatmissin23 Ağustos Menüm
11.00: 3 tane kalem börek
Bir lokma kaşarlı simit (hurma büyüklüğünde)
1 dilim peynir
Salatalik-domates
Şekersiz çay
14.00: 3 incir
16.00: 1 elma dilim armut
1 küçük parça kavun kurusu(hurma büyüklüğünde)
Yeşil çay
2 lt su
42 dk ekliptik: 168 puan U UcanSupurge
Handandandan Kaptanımı dinleyip haftanın ilk sporunu yaptım
Afiyet olsun sporda yapılmışSabah 11.30
Soğanlı omlet
Sahanda yumurta
Toplamda 2 yumurta yedim
Domates
Salatalık
Biber
2 parça peynir
2 adet sosis
3 siyah zeytin
Ara :15.30
3 parça karpuz
Akşam 19.15
2 avuç içi kadar ızgara tavuk
3 sarma
2 misket köfte
Bol salata
2 litre su içildi
30 dk yüzme
5000 adım atıldı
Birazdan dönüş için muhtemelen yola çıkarız
Afiyet olsun23 Ağustos 2020
Sabah 10:30
1 sahanda yumurta
1 dilim peynir
4 zeytin
2 dilim ekmek
Ara 14:00
Çay
Akşam 19:00
2 köfteli İzmir köfte
Lahana sapı tavası 1 dilim
Su 1,5 lt daha yatana kadar içerim
Akşam yemeyen biri daha afiyet olsun23 Ağustos Pazar
11:00
3 çatal peynir,
3 çatal kaşar peynir,
bir haşlanmış yumurta,
iki dilim ekmek,
2 yk tereyağ
2 yk bal
iki çatal domates ezmesi
18:30
bir salkım kara üzüm
20:00
bir fincan filtre kahve
Afiyet olsun spor yokmu spor23.08.2020
11:30
2 dilim cavdar ekmeği
1 kk peynir
5 zeytin
domates salatalık maydonoz
17:30
1 tabak bulgur pilavı
yarım gogus haslanmıs tavuk
1 kase yogurt
su2lt
Afiyet olsun suyu yudum yudumda olsa iç canim23 Ağustos 2020
8.00
1 haşlanmış patates
Domates salatalık
1/2 ekmek
1 tatlı kaşığı tahin pekmez
13.00
2 köfte
1 porsiyon üzüm
1 haşlanmış patates
15.00
1 erik
1 haşlanmış patates
19.30
1 kase tarhana çorbası
Salata
4 kaşık makarna
su az
Spor yok
Afiyet olsun11.30 kahvalti
1 dilim ekmek
2 tereyağlı yumurta
2 dilim hellim peynir
1 dilim peynir
Zeytin
Domates salatalık közlenmiş biber 3 tane
2 t.k reçel
Arada kahve badem sekeri 2 tane
Akşam 19.00
2 kepçe közlenmiş patlıcan çorbası
1 tabak yeşil fasulye
Kırmızı biber salatası
Domates salatalık biber
2,5 lt su
Afiyet olsun sporda yapılmış23 Ağustos
10.00 2 dilim beyaz peynir 5 zeytin salatalik semizotu bir dilim tam buğday ekmeği
13.30 6 yk kabak yemeği 4 yk yogurt 1 dilim tam buğday ekmeği
16.30 3 cig findik 5-6 beyaz leblebi 1 kucuk armut
18.30 3 kofte bol salata bir dilim tam buğday ekmeği
Su 2 lt
Spor 1.5 saat normal tempolu yürüyüş (8bin adim)
Afiyet olsun su spor yokmu23 Ağustos menü
sabah 11:30
İki yumurta
Peynir,zeytin,
İki dilim t.buğday
öğlen
Sütlü nescafe
Akşam 18:00
4köfte az salata
5 kasık bulgur
Ayran
bir saate kahve ıcerım
Ilk günden bu zamana gördüğüm en hafif menün tebriklerMerhaba
10.00
1 yumurta
12.00
2 dilim ekmekle sucuklu kaşarlı tost
17.00
1 yumurta
19.00
5 köfte
Yarım kase mercimek çorbası
2 kaşık yoğurt
1 dilim tb ekmek
1 lt su
Ya ben de onu düşünüyordum hiç denemedim tadı nasıl olur acaba diyeCanim uzun süre gelmedi pazarlara pahali diye, bende kirmizi erikle yaptim
Burnuma geldi temizlik kokusu :) gule gule kirlet canmEv pırıl pırıl olduTemizlik gibisi yok odaların kapıları açıp açıp bakmak mis gibi deterjan kokusu ışıl ışıl görüntüsü bunun üzerine başka huzur mutluluk tanimam
İlk menümü bulsam da paylaşsamIlk günden bu zamana gördüğüm en hafif menün tebrikler
Listeye yüzde olarak fazla kilo verenleri alıyoruz canım...Canım ben iki aydir burdayım elimden geldiğince hergun menü paylaşımı yapıyorum menü yorumlarıda yapmaya çalışıyorum listeye girmeyle ilgili kaptan bisey söylemedi bende hiç sormadım. Ben free olarak yarışmak istiyorum ama düzenli menü paylaşımı ve arkadaşlardan menümü yorumlanması beni motive ediyor free yarisanlarda ayrı liste yapılsa iyi motive olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?