Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

ayy darısı başıma pek heveslendim kız salonu arka odanın tekini dün hallettim bu gün oğlan kendi odasının fazlalıkları atıp süpürdü beni sokmadı odasına, yatak odası mutfak kaldı ama evin her yerinin aynı zaman da mis gibi olması gibi olmazzzz güle güle sağlıkla kirletin gülüm , biberleri de afiyetle yiyin kışın :)

Ooo süpersin abla
Bizde eltimle yürüduk 35dk kadar

Canım aslında müsait olmayan saati biraz sarkıtıyor 21de yapilsinda yorumlayalim diye o saat

Afiyet olsun şimdiden
hay maşallah size eltiler iyi olup anlaşınca çok hoşuma gidiyor yaaa

ben de o dediğin ananslı acailiyi sevdim normalde sade yeşil çay içmek eziyet gibi eliyor , şifa olsun gülümm

şükür son sayfaya gelebilmişim
yürüyüşten geldim diye yazdım ya benimkiler acıktık makarna yap dediler önceden köfte hazırlamıştım eşim yemem demişti oğlan yerim dedi peynirli makarna köfte kabak(kızartma) yoğurtlaması yaptım yediler bulaşığı yalaşığı tıktım makineye çayımı aldım oturdum da ancak geçmiş yaptım veee ben hala aç değilim maşallah banaaaa

Hahahah ben bulamamıştım beni tebrik edelim. Kutsayalım. Bu listeye göre bugün bildiğin açım
1tb pirinç pilav mi puffffff
4 dilim ekmek
Ben bu kadar yesem günde 1 kilo alırım
O zamanki listende kilo alıp vermen nasıldı canım kilo verebiliyormuydun

Free takilmanin kilo vermeye yardımcı olmadığıni düşünüyorum listede olmak istikrarlı bir şekilde az yada çok kilo vermek demektir bence
Takımda free var mı mezun olanlar free takılıyor galiba

Normalde bile su içmeye zorlanıyorum, hastayken iyice zorladı. Aslında iyileşmek için de önemli
Eşi ve çocuklar hastayım diye patates haşlamışlar( gribim midemi üşütmedim ama bu kadar düşünebilmişler) Hazırladık hadi ye diye gözümün içine baktılar. Akşam yemeği olarak makarna da eşimin marifeti. Yarın mutfaktaki hakimiyeti geri almalıyım
Gün içinde durup durup yedikçe anlamamışım. Ben de yazarken fark ettim faciayı

Teşekkür ederim canım ablam Tek başına zor aynı anda heryeri temizlemek senin evde kalabalık mutfaktan iş yapmays fırsat olmuyordur ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…