- 30 Ocak 2013
- 29.510
- 44.016
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #384.781
Kolay gelsin canım Online eğitimler başlıyor dimi yarınYarın okul var malum, ben yatıyorum kızlar.
Uzun zamandan sonra epey zor olacak
Yok canım seminerler başlıyor haftaya online eğitimlerKolay gelsin canım Online eğitimler başlıyor dimi yarın
ayy darısı başıma pek heveslendim kız salonu arka odanın tekini dün hallettim bu gün oğlan kendi odasının fazlalıkları atıp süpürdü beni sokmadı odasına, yatak odası mutfak kaldı ama evin her yerinin aynı zaman da mis gibi olması gibi olmazzzz güle güle sağlıkla kirletin gülüm , biberleri de afiyetle yiyin kışın :)Ev pırıl pırıl olduTemizlik gibisi yok odaların kapıları açıp açıp bakmak mis gibi deterjan kokusu ışıl ışıl görüntüsü bunun üzerine başka huzur mutluluk tanimam
Kızı uyutup kırmızı biber kozliycrm 3 kilo kadar oda bittimi eşimde tok gelirse bende iyisi yok
hay maşallah size eltiler iyi olup anlaşınca çok hoşuma gidiyor yaaaOoo süpersin abla
Bizde eltimle yürüduk 35dk kadar
Canım aslında müsait olmayan saati biraz sarkıtıyor 21de yapilsinda yorumlayalim diye o saat
Afiyet olsun şimdiden
Allah yardımcısı olsun herkesin zor bu dönemde çalışmakYok canım seminerler başlıyor haftaya online eğitimler
keşkeeeeeeeCanim uzun süre gelmedi pazarlara pahali diye, bende kirmizi erikle yaptim
Süperrr. Yilbasina kilo isini halledeceksin bu gidisle supersin
Neden olmasin abla sen bir sürü kilo vermiş birisin 15 kilo ne kikeşkeeeeeee
ponim ben en az 65-66 kiloya inmek istiyorum
ben de o dediğin ananslı acailiyi sevdim normalde sade yeşil çay içmek eziyet gibi eliyor , şifa olsun gülümmSaat 9.30 gibi eve geldim getirdiklerimi boşalt et derken 10.00 gibi oturabildim bir kupa Yeşilçay içtim bir markanın açai ve ananaslı çayı varmış çok güzel yeşilçayı sevmeyen bana bile sevdirdi. Blendarımı da sipariş ettim kızlar fit tarifler deneyeceğim bol bol
demiii elimin kiriNeden olmasin abla sen bir sürü kilo vermiş birisin 15 kilo ne ki
Hele de 3-4 kere daha memlekete gitsen tamam :)demiii elimin kiri
ver coşkuyuuu ponimmm
1tb pirinç pilav mi puffffffHahahah ben bulamamıştımbeni tebrik edelim. Kutsayalım. Bu listeye göre bugün bildiğin açım
Takımda free var mı mezun olanlar free takılıyor galibaFree takilmanin kilo vermeye yardımcı olmadığıni düşünüyorum listede olmak istikrarlı bir şekilde az yada çok kilo vermek demektir bence
Normalde bile su içmeye zorlanıyorum, hastayken iyice zorladı. Aslında iyileşmek için de önemliAfiyet olsun günü erken kapatmissinsporda yapılmış
Afiyet olsun sporda yapılmış
Afiyet olsun
Akşam yemeyen biri daha afiyet olsun
Afiyet olsun spor yokmu spor
Afiyet olsun suyu yudum yudumda olsa iç canim
Afiyet olsun
Afiyet olsun sporda yapılmış
Afiyet olsun su spor yokmu
Ilk günden bu zamana gördüğüm en hafif menün tebrikler
Eşi ve çocuklar hastayım diye patates haşlamışlar( gribim midemi üşütmedim ama bu kadar düşünebilmişler) Hazırladık hadi ye diye gözümün içine baktılar. Akşam yemeği olarak makarna da eşimin marifeti. Yarın mutfaktaki hakimiyeti geri almalıyımSpor ve menü çok güzel afiyet olsun canım :)
Sabah 2 dilim ekmek çok degilmi canım akşamda karbonhidratlı olmuş sanki
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Börek fazlamı sanki bende dahil herkes karbonhidratı kaçırmış biraz afiyet olsun canım
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun bugün çok kişi kahvaltıda iki dilim ekmek yemiş
Patates makarna tarhana çokmu karbonhidratlı kilona göre uygunmu bilemedim afiyet olsun canım
Afiyet olsun
Gün içinde durup durup yedikçe anlamamışım. Ben de yazarken fark ettim faciayıHaftasonu için baya iyi menü Canım
Gayet güzel Canım, yüzme de çok kalori yaktırır süpersin
Menü gayet güzel Canım
Büyük salkım üzüm 272 kaloriymis, inşallah küçük bir salkimdir Canım. Çünkü spor da yok
Bak çok da abartmamissin Canım menünü, arada olmak şartıyla kendine ödüller ver. Kolay değil çünkü her zaman iradeli olmak
Aslansın , kaplansın, yaparsın arkadaşım
İnanamirimHiç diyete uygun bir menü olmamiş Tatlım, daha dikkatli olmalısın. 3 kere patates yemen mi, tahin-pekmez mi, üzüm mü hangisini diyem. Bunları yemek istiyorsan da bir öğünde ve erken vakitte, ve yalnızca birisini tercih et Canım
Güzel menü Canım
Süper Canim
Gayet güzel Canım, afiyet olsun
Akşam ekmek yemesen de olurmuş Canım, onun yerine çorbayı ya da yoğurdu bı tık fazla tutup doyabilirmissinAfiyet olsun
Teşekkür ederim canım ablamayy darısı başıma pek heveslendim kız salonu arka odanın tekini dün hallettim bu gün oğlan kendi odasının fazlalıkları atıp süpürdü beni sokmadı odasına, yatak odası mutfak kaldı ama evin her yerinin aynı zaman da mis gibi olması gibi olmazzzz güle güle sağlıkla kirletin gülüm , biberleri de afiyetle yiyin kışın :)
İzinde olanlarda free takılıyor olabirmiki acaba tam bilgim yok cnmTakımda free var mı mezun olanlar free takılıyor galiba
Hele de 3-4 kere daha memlekete gitsen tamam :)
Vermiyordum ama almıyordum da. Emzirdiğimden sanırım1tb pirinç pilav mi puffffff
4 dilim ekmek
Ben bu kadar yesem günde 1 kilo alırım
O zamanki listende kilo alıp vermen nasıldı canım kilo verebiliyormuydun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?