- Konu Sahibi Handandandan
-
- #38.481
nagişim senle aynı düşüncedeyim, ramazanda kalabalık olunca güzel oluyor, ama üzülme bak kendin hazırlamışsın boşver takma kafana, sen kendi çapında devam ettir bu güzel geleneği. kimse yemek yemeyince aklına da gelmiyordur yemek yemek oh iyi bari. bende merak ediyorum kendimi bugün eve gidince tartılıcam dayanamıycam. bakalım yarın güzel bir kilo ile gelirim inşallah.
Offf bugün hiç iş yapasım yok, haftasonu evde boş boş oturup yatıp kalkmaya alıştım bugün tam sendrom oldu benim için galiba
gerçi öğlen olmuş çok şükür ama ne bilim işlerim var yapamıyorum o yüzden vakit geçsin de istemiyorum, ama bir yandan da geçsin istiyorum akşam olsun diyekafayı yemiş bir ruh halindeyim.
bebişlerim herkes nerede, gamze, mursh,betüş,fadime abla vs vs
Herkese merhaba, takıma katılalı yaklaşık 2 hafta oldu ama yeteri kadar paylaşım olmadığını gördüm. benimde bi katkım olmadı tabiki ama sık sık girip kontrol ettim. kaptanımız yeni yazı açıklayacaktı kuralları gözden geçirecektik ama vakti olmadı sanırım. ben aranızdan ayrılıp 13. takıma katlıyorum. daha azimli ve istekli günler diliyorum. hedeflerinize ulaşmanız dileğiyle.
betüşü epeydir görmüyorum cnm topik sessiz :)))
aynenn yasemincim ben iftarada giderim yemeğe arkadaşlarımıda alırımmmm onlarda istediğini düşünsün ramazan bu bereketi burda değil mi ama sonuçta 17:30 işten gelirim 3 saatte ne yemekler yapılır ne yemekleryoruluyorum hemde deli gibi iftar sonrası uyku gözümden akıyo
valla boşver senede bir kere geliyor, onun yorgunluğu bile güzel, ayy ebnide heveslendirdin bak şimdi birisini çağırasım geldi valla bugündediğin gibi eve gidince yemek yapmak için gerekli zaman oluyor zaten, ama sen yinede kendini çok yorma cuma cumartesi günleri daha çok çağırmaya çalış, sonra paşan için enerjin kalmaz , küser sana ilgilenemiyorsun diye
bu arada nurgül 13. takıma geçeceğini yazmışsın canım hayırlısı olsun, bu sıralar bizim topik ölü gibi haklısın yani. inşallah orası sana iyi gelir tatlım.
ahh teyzesi benim bıdık oğlum ne çabuk büyüdü bilmiyorum ki akşamları bana yardım ediyo anne bak büyüdüm dolabı açabiliyorum diyo dahası aşağıdaki gibi
-anne ben bayramda topladığım paralarla kardeşime eczaneden oyuncak alıcam
-ee oğlum eczanede oyuncak olur mu
-anne bebek oyuncakları eczanede satılıyo
-iyide annem senin kardeşin yok ki
- anne ben artık büyüdüm çişimide söylüyorum kardeşim olsun ben bakabilirim
Regl olcam olamıyorum 1 hafta gecikti çıldırıcam. Rahmimde hareketlenmeler var hafif ağrılar sancılar ama olamıyorum delircemmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Herkese merhaba, takıma katılalı yaklaşık 2 hafta oldu ama yeteri kadar paylaşım olmadığını gördüm. benimde bi katkım olmadı tabiki ama sık sık girip kontrol ettim. kaptanımız yeni yazı açıklayacaktı kuralları gözden geçirecektik ama vakti olmadı sanırım. ben aranızdan ayrılıp 13. takıma katlıyorum. daha azimli ve istekli günler diliyorum. hedeflerinize ulaşmanız dileğiyle.
betüşü epeydir görmüyorum cnm topik sessiz :)))
aynenn yasemincim ben iftarada giderim yemeğe arkadaşlarımıda alırımmmm onlarda istediğini düşünsün ramazan bu bereketi burda değil mi ama sonuçta 17:30 işten gelirim 3 saatte ne yemekler yapılır ne yemekleryoruluyorum hemde deli gibi iftar sonrası uyku gözümden akıyo
ahh teyzesi benim bıdık oğlum ne çabuk büyüdü bilmiyorum ki akşamları bana yardım ediyo anne bak büyüdüm dolabı açabiliyorum diyo dahası aşağıdaki gibi
-anne ben bayramda topladığım paralarla kardeşime eczaneden oyuncak alıcam
-ee oğlum eczanede oyuncak olur mu
-anne bebek oyuncakları eczanede satılıyo
-iyide annem senin kardeşin yok ki
- anne ben artık büyüdüm çişimide söylüyorum kardeşim olsun ben bakabilirim
Selammm..
nasılsınız kızlar..Ramazan nasıl gidiyor..Oroç ile aranız iyidir inşallah..Beni birazcık zorluyor acıkıyorum sanırım hala emzirdiğimden..
Başım sepet gibi..Biz evde geçiriyoruz rabbim çalışanlara kolaylık versin bize de =))
Günaydın kızalrr...
Dun bu sayfada deıldı konusmalar vardı bende 4 5 tane msj yazdım ama hepsı sılınmıs.Fıkrı olan varmıııı ?
Dün gece uyuya kaldık uyanamadık bende 1 bardak su ıcıtım yattım bıde solemesı ayıp dun sarımsaklı yourt yemıstım hraretten oluyorum yahuuuBugun zor gececek zorrrr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?