- 30 Ocak 2013
- 29.510
- 44.016
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #384.821
Cumaya kadar dikkat et canım, ödem yapacak şeylerden uzak dur. Tatlı krizi filan vız gelir sanaCuma:71.2
Bugün:71.9
Fark :+700
Regl haftasına girmek üzere olduğum için maalesef tartı bana + veriyor neyse bakalım hafta sonuna kadr neler yapabileceğim. Tatlı krizlerim bile tutmaya başladı
Kuzum vazgeçip ne yapacaksın? Demek ki bu ara tartıya takılmadan ufak tefek değişiklikler yaparak devam edeceksinGunaydin kizlar.
73.3 sabit.
Ama vazgecmeme ramak kaldi.
2 gundur aksam yemegi bile yemiyorum.
Nasil inatlasiyor suan bunye ya. Nerde yanlis yapiyorum bi el atin bana arkadaslar.
sağlıklı şeylere yöneliyorum cnm eskiden olsa tatlı krizi deyince aklıma nutella gelirdi şimdi ise yulaf lapasıCumaya kadar dikkat et canım, ödem yapacak şeylerden uzak dur. Tatlı krizi filan vız gelir sana
Kuzum vazgeçip ne yapacaksın? Demek ki bu ara tartıya takılmadan ufak tefek değişiklikler yaparak devam edeceksinÖğün saatlerini değiştirsen? Daha protein ağırlıklı beslensen? Sporu arttırsan?
Listeye neden girmeyi düşünmedin canım stressiz rahat kilo vermek için miben takımın ilk free üyesiyim ve hep free kaldım hiç listeye girmedim
izindeyken de free takılanlar oluyor , yada izin dönüşü çok kilo alıp listeye girene kadar free listeden devam ediyorlar
yadaaaa listeye girmeye kendilerini hazır hissedene kadar ama demir baş free üye tek benim :)
Aslinda yemeyecektim çocuklar spagetti istedi evde pişince makarnaya dayanamıyorumSen de benim gibi makarna kaçamağı yapmışsın
Bende aynı bugün yarın olurumCuma:71.2
Bugün:71.9
Fark :+700
Regl haftasına girmek üzere olduğum için maalesef tartı bana + veriyor neyse bakalım hafta sonuna kadr neler yapabileceğim. Tatlı krizlerim bile tutmaya başladı
Sporu suyu arttır canimGunaydin kizlar.
73.3 sabit.
Ama vazgecmeme ramak kaldi.
2 gundur aksam yemegi bile yemiyorum.
Nasil inatlasiyor suan bunye ya. Nerde yanlis yapiyorum bi el atin bana arkadaslar.
Tebrikler 107ler gorurusn cuma ❤günaydın arkadaşlar kilo bildirimi yapayım.
cuma 109.1
pazartesi 108.8
Tebrikler menulerine dikkat edip sporuda eklersen 70leri ucundan gorurusunGünaydın kızlar
Okul başladı. Bebemi ilk kez bıraktım.
tartıldım sabah
Cuma:73.5
Bugün:72
Fark:1.5
Şoke olmuştum zaten. Yolculuk ve regl ödemiymiş. Normal kiloma döndüm. Alınan verilen bi şey yok yani
Benim hedef 60 lar inşallah canımBende aynı bugün yarın olurum
Sporu suyu arttır canim
Tebrikler 107ler gorurusn cuma ❤
Tebrikler menulerine dikkat edip sporuda eklersen 70leri ucundan gorurusun
Bende en geç Cuma’ya olacağım canım belirtiler başladı zatenBende aynı bugün yarın olurum
Sporu suyu arttır canim
Tebrikler 107ler gorurusn cuma ❤
Tebrikler menulerine dikkat edip sporuda eklersen 70leri ucundan gorurusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?