Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Cuma:71.2
Bugün:71.9
Fark :+700

Regl haftasına girmek üzere olduğum için maalesef tartı bana + veriyor neyse bakalım hafta sonuna kadr neler yapabileceğim. Tatlı krizlerim bile tutmaya başladı
Cumaya kadar dikkat et canım, ödem yapacak şeylerden uzak dur. Tatlı krizi filan vız gelir sana
Gunaydin kizlar.
73.3 sabit.
Ama vazgecmeme ramak kaldi.
2 gundur aksam yemegi bile yemiyorum.
Nasil inatlasiyor suan bunye ya. Nerde yanlis yapiyorum bi el atin bana arkadaslar.
Kuzum vazgeçip ne yapacaksın? Demek ki bu ara tartıya takılmadan ufak tefek değişiklikler yaparak devam edeceksin Öğün saatlerini değiştirsen? Daha protein ağırlıklı beslensen? Sporu arttırsan?

sağlıklı şeylere yöneliyorum cnm eskiden olsa tatlı krizi deyince aklıma nutella gelirdi şimdi ise yulaf lapası

Listeye neden girmeyi düşünmedin canım stressiz rahat kilo vermek için mi

Cuma:71.2
Bugün:71.9
Fark :+700

Regl haftasına girmek üzere olduğum için maalesef tartı bana + veriyor neyse bakalım hafta sonuna kadr neler yapabileceğim. Tatlı krizlerim bile tutmaya başladı
Bende aynı bugün yarın olurum
Gunaydin kizlar.
73.3 sabit.
Ama vazgecmeme ramak kaldi.
2 gundur aksam yemegi bile yemiyorum.
Nasil inatlasiyor suan bunye ya. Nerde yanlis yapiyorum bi el atin bana arkadaslar.
Sporu suyu arttır canim
günaydın arkadaşlar kilo bildirimi yapayım.
cuma 109.1
pazartesi 108.8
Tebrikler 107ler gorurusn cuma ❤
Tebrikler menulerine dikkat edip sporuda eklersen 70leri ucundan gorurusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…