Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Benimde elime saglik birlikte yaptık ama
Daha alisamadim birine işimi yaptirmays on kere sormusumdur yoruldunmu diye kadına en son artık koridoru banyoyu
ben yaparım dedim gönderdim

Anaa delisin kız sen para veriyorsn sonucta niye bu mutevazilik
Ben temizligi sevmiyorm bikackez esime dedim birini cagiralm diye oda eve baskasi girsn istemedi oylece kaldı ama cagirsaydm yardm etmezdm etcek olsam zatn kendm yaparm 60m2 ev zaten

gülüm sen k v ye gidecekmişsin sonrada o gelecekmiş aman dikkat kv nin yemeklerine kendini kaptırmaaaaa yenerim seni sonra

Yokk anaam biz gidicez belki de o gelmez bu defa ama bizimkide kesn degl bugun yarn kesinlesir artık. Dikkat ederm gene ama evdeki gbi duzenm olmuyor ne yapsamda

23.08.2020

11:30
2 dilim cavdar ekmeği
1 kk peynir
5 zeytin
domates salatalık maydonoz

17:30
1 tabak bulgur pilavı
yarım gogus haslanmıs tavuk
1 kase yogurt
su2lt
rakibem regl rağmen eksiye 100 Gr sBulgur pilavı çok olmuş sanki afiyet olsun canım
bı ara dedim oatetes detoksmu yapıyor acaba afiyet olsun arkadaşım
afiyet olsun canim yürüyüş hqrika
23 Ağustos menü
sabah 11:30
İki yumurta
Peynir,zeytin,
İki dilim t.buğday

öğlen
Sütlü nescafe

Akşam 18:00
4köfte az salata
5 kasık bulgur
Ayran

bir saate kahve ıcerım
çok güzel afiyet olsun arkadaşım
Merhaba
10.00
1 yumurta

12.00
2 dilim ekmekle sucuklu kaşarlı tost

17.00
1 yumurta

19.00
5 köfte
Yarım kase mercimek çorbası
2 kaşık yoğurt
1 dilim tb ekmek
1 lt su
afiyet olsun canım
23 ağustos
Menum
Sabah 10.30
1h yumurta 1k Peynir zeytin 2 cery domates 1b kahve

Öğlen 13.30
1 küçük kase spagetti 1b ayran

Akşam 17.30
4 kaşık et kavurma 1tb salata
3lt su
afiyet olsun canım
Yanlış yere yorum yazmışım. Düzeltmeye çalıştım. Olmuştur inşallah

Diyorum ya alismamisliktan bizimkisi. Gelen kadında sağolsun çok güzel yapiyor işini koştura koştura iş yapıyor resmeb yemeği zor yedirtiyirum vakit gecicek diye onun iyi niyetininde etkisi var cnm ..
Keşke eşini ikna edebilsen gerçekten çok iyi oluyor ..Ben eşime sinirle almaya başladım
Hem çok oyalıyordu beni dış işleri yüzünden hemde evde hiç yardımı olmazdı ben rezil olana kadar senin paran rezil olsun ozaman dedim

Günaydın herkese

Cuma 81
Bugün 81,3

Yolculuk ödemi mi , geciken regly mi, hafta sonu kaçanlar mı bilmem ama yıldım artık
300gr artı canım bir günlük sıkı bir beslenmr ile eksiye bile geçersin .Hem artinin bak sebrbleri var odemdir o balim sıkma canını

Cuma:71.2
Bugün:71.9
Fark :+700

Regl haftasına girmek üzere olduğum için maalesef tartı bana + veriyor neyse bakalım hafta sonuna kadr neler yapabileceğim. Tatlı krizlerim bile tutmaya başladı
Canım haftaya seninle yarışalım mı kilolarımız aynı

Sende 3 çocuk yok benmi yanlis hatırladım
Sagligin yerinde olsunda abla önemli olan o

Menemrn yapicam diyemi uyku tutmadı yoksa Kolay gelsin cnm

evde canım hıc spor yapmak ıstemıyor ne guzel dısarı cıkıp hava ala ala yuruyordum apartmanda 2. vaka da cıktı 3 gundur evden burnumu cıkarmadım daraldım depresyon is coming
allah yardimcimiz olsun canim gercekten zor. Ama tedbirini al cik ne zamana kadar evde durabilirsinki
yaz gununun isi hic bitmiyor canim. Kislik hazirlik yordu artik bizi
ay bunu yapan sadece benimdir diyordumtemizlik yaptiktan sonra odalara bakip temiz halini gordukce o sabun kokusu ne kadar hosuma gidiyor dedigin gibi

Biberi koz matikte mi yoksa firindami kozledin canim
Benimde elime saglik birlikte yaptık ama
Daha alisamadim birine işimi yaptirmays on kere sormusumdur yoruldunmu diye kadına en son artık koridoru banyoyu
ben yaparım dedim gönderdim
allah canini almasin ya. Bende yaptiramam herlade bi dusundumde hele biri is yaparken yardim etmeden duramam
Yarın okul var malum, ben yatıyorum kızlar.
Uzun zamandan sonra epey zor olacak
yaa 5 aydir gitmiyordun canim tabiki zorlar. Nasil gidiyor ilk gun
neyse dusunmusler en azindan . sifa olsun ins
azcık kacamak yapayım kasık hesabı degıl 1 tabak yıyeyım dedım mıde agrısı cekıyorum suan hemen mı hortlar reflü ya
gecmis olsun canim. Sabah uyandiginda iyimiydin
Günaydın canım sana da kolay gelsin
sagol canim gunaydin
Cuma:71.2
Bugün:71.9
Fark :+700

Regl haftasına girmek üzere olduğum için maalesef tartı bana + veriyor neyse bakalım hafta sonuna kadr neler yapabileceğim. Tatlı krizlerim bile tutmaya başladı
biraz fazla artin ama regl olunca iner gider zaten eksiyede gecersin
Gunaydin kizlar.
73.3 sabit.
Ama vazgecmeme ramak kaldi.
2 gundur aksam yemegi bile yemiyorum.
Nasil inatlasiyor suan bunye ya. Nerde yanlis yapiyorum bi el atin bana arkadaslar.
bi yerde kirilacak o direnc canim. Yemedigin icin gitmedi belki biraz yemeye calis ve suyu bol ic canim. Cumaya kesin eksiye gecersin
iyi masallah canim. Cumaya guzel eksi gelir o zaman senden.
Bebegin kac aylikti canim okulda ilk gun nasildi
Günaydın mutlu sabahlar
cuma 79.6
Bugün 79.9
sabit olmanda guzel canim
Günaydın kızlar
Kilo bildirimi
Cuma 71.0
Bugün 71.3
Şu 7 lerden kurtlulamadim
artin az dikkat edersen cumaaya guzel eksi gelir canim ins
kilo bildirimi
dun 68.1
bugun 66.8
fark 1.3
yol odemi gitmis oldu.
kizzzzz bu neeeeeee
Ben seninle nasil yarisiyim simdi de bana simdiden 1.3 kilo napiyim ben ucuyummu
Simdiden kutlamalara baslayabilirsin canim cok zor benim isim
Gunaydın kızlar ara tartımı bildiriyorm:

Cuma:74.0
Bugun: 73.4
Fark - 600gr

Yol odemi vs gidiyor bence
tebrikler canim guzel eksi
Günaydın 9.takimin kızları çok kilo verdiğimiz bir hafta olsun inşallah
Cuma 80.8
Bugün 80.7
eksi candir canim
Günaydın herkese

Cuma 81
Bugün 81,3

Yolculuk ödemi mi , geciken regly mi, hafta sonu kaçanlar mı bilmem ama yıldım artık
arti cok degil canim. Bence dikkat edersen kesin eksisin cumaya
Menemrn yapicam diyemi uyku tutmadı yoksa Kolay gelsin cnm
evet cok heyecanlandim
Gune erken baslamayi istiyorum canim gec kalkinca hic bir ise yetisemiyorum. Zaten cocujlarin dersleriyle ilgili planlarim var bir duzen kurmam lazim
Geçen cuma : 56.5
Ara tartı : 57.1
adet ve wc cıkamama sanırım etkiledi öyle kacamakta yapmadım
Halledersin sen cumaya hic sikma canini

aynen cnm 4-5 gün kaldı ve benim belirtiler 1 hafta önceden başlıyor

Listeye neden girmeyi düşünmedin canım stressiz rahat kilo vermek için mi
kurallar beni geriyor strese giriyorum sorumluluk demek , ben de bildiğin ehl-i keyf olunca sen gel listede olmasan da olur dediler o zaman mefkurem kaptan nanekekik ve askrhpozitif yardımcı kaptandı kocaman kucak açtılar ben de geldim sarıldım

Gunaydın kızlar ara tartımı bildiriyorm:

Cuma:74.0
Bugun: 73.4
Fark - 600gr

Yol odemi vs gidiyor bence
pınarım yaz bir kenara kilonu ve tarihi ben de yazıcam bu günden itibaren -4 kiloyu kim verirse diğerine şiir yazacak unutma

kk de hatunun tekiyle iddalaştık zayıflamam lazım de dur ona göre yemek salata olur kadın çok şer diline düşersem burnumdan getiri deee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…