- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #384.841
Benimde elime saglik birlikte yaptık ama
Daha alisamadim birine işimi yaptirmays on kere sormusumdur yoruldunmu diye kadınaen son artık koridoru banyoyu
ben yaparım dedim gönderdim
gülüm sen k v ye gidecekmişsin sonrada o gelecekmiş aman dikkat kv nin yemeklerine kendini kaptırmaaaaa yenerim seni sonra
rakibem regl rağmen eksiye 100 Gr s23.08.2020
11:30
2 dilim cavdar ekmeği
1 kk peynir
5 zeytin
domates salatalık maydonoz
17:30
1 tabak bulgur pilavı
yarım gogus haslanmıs tavuk
1 kase yogurt
su2lt
bı ara dedim oatetes detoksmu yapıyor acaba23 Ağustos 2020
8.00
1 haşlanmış patates
Domates salatalık
1/2 ekmek
1 tatlı kaşığı tahin pekmez
13.00
2 köfte
1 porsiyon üzüm
1 haşlanmış patates
15.00
1 erik
1 haşlanmış patates
19.30
1 kase tarhana çorbası
Salata
4 kaşık makarna
su az
Spor yok
afiyet olsun canim yürüyüş hqrika23 Ağustos
10.00 2 dilim beyaz peynir 5 zeytin salatalik semizotu bir dilim tam buğday ekmeği
13.30 6 yk kabak yemeği 4 yk yogurt 1 dilim tam buğday ekmeği
16.30 3 cig findik 5-6 beyaz leblebi 1 kucuk armut
18.30 3 kofte bol salata bir dilim tam buğday ekmeği
Su 2 lt
Spor 1.5 saat normal tempolu yürüyüş (8bin adim)
çok güzel afiyet olsun arkadaşım23 Ağustos menü
sabah 11:30
İki yumurta
Peynir,zeytin,
İki dilim t.buğday
öğlen
Sütlü nescafe
Akşam 18:00
4köfte az salata
5 kasık bulgur
Ayran
bir saate kahve ıcerım
afiyet olsun canımMerhaba
10.00
1 yumurta
12.00
2 dilim ekmekle sucuklu kaşarlı tost
17.00
1 yumurta
19.00
5 köfte
Yarım kase mercimek çorbası
2 kaşık yoğurt
1 dilim tb ekmek
1 lt su
afiyet olsun canım23 ağustos
Menum
Sabah 10.30
1h yumurta 1k Peynir zeytin 2 cery domates 1b kahve
Öğlen 13.30
1 küçük kase spagetti 1b ayran
Akşam 17.30
4 kaşık et kavurma 1tb salata
3lt su
Yanlış yere yorum yazmışım. Düzeltmeye çalıştım. Olmuştur inşallah
Diyorum ya alismamisliktan bizimkisi. Gelen kadında sağolsun çok güzel yapiyor işini koştura koştura iş yapıyor resmeb yemeği zor yedirtiyirum vakit gecicek diye onun iyi niyetininde etkisi var cnm ..Anaa delisin kız sen para veriyorsn sonucta niye bu mutevazilik
Ben temizligi sevmiyorm bikackez esime dedim birini cagiralm diye oda eve baskasi girsn istemedi oylece kaldı ama cagirsaydm yardm etmezdm etcek olsam zatn kendm yaparm 60m2 ev zaten
Yokk anaam biz gidicez belki de o gelmez bu defa ama bizimkide kesn degl bugun yarn kesinlesir artık. Dikkat ederm gene ama evdeki gbi duzenm olmuyor ne yapsamda
300gr artı canım bir günlük sıkı bir beslenmr ile eksiye bile geçersin .Hem artinin bak sebrbleri var odemdir o balim sıkma canınıGünaydın herkese
Cuma 81
Bugün 81,3
Yolculuk ödemi mi , geciken regly mi, hafta sonu kaçanlar mı bilmem ama yıldım artık
Canım haftaya seninle yarışalım mı kilolarımız aynıCuma:71.2
Bugün:71.9
Fark :+700
Regl haftasına girmek üzere olduğum için maalesef tartı bana + veriyor neyse bakalım hafta sonuna kadr neler yapabileceğim. Tatlı krizlerim bile tutmaya başladı
Sende 3 çocuk yok benmi yanlis hatırladımbizim evde ben oğlum ve babası 3 kişi yaşıyoruz:))
ben çabuk yoruluyorum troid bezlerini aldırdıktan sonra böyle oldum ilk başta 2 kiloluk bir şey bile kaldıramazdım, gün de 1 oda temizlesem yorgunluktan bitap düşerdim , aşırı güç kaybı olmuştu 6 sene oldu ameliyat olalı , şimdi çok şükür evin tamamını yüzden sil süpür olursa, mobilya çekmeden hatta bir odayı dip bucak mobilyasını çekerek de yapabiliyorum ama yemek yapacak mecalim kalmayabiliyor :))
Menemrn yapicam diyemi uyku tutmadı yoksaGunaydinlar gune erken baslamayali epey oldu
7 kilo domatesim var menemenlik onu halledeesem bide utum var bugun. Sabahtan bir planla hallederim ben hepsini
Yatanlara iyi uykular, kalkip islere koyulanlara kolay gelsin
Ogretmen arkadaslarim uzun zamandan sonra ilk is gununuz kolay gelsin canlar
olur canım keyifleCanım haftaya seninle yarışalım mı kilolarımız aynı
inşallah canımGünaydın 9.takimin kızları çok kilo verdiğimiz bir hafta olsun inşallah
Cuma 80.8
Bugün 80.7
allah yardimcimiz olsun canim gercekten zor. Ama tedbirini al cik ne zamana kadar evde durabilirsinkievde canım hıc spor yapmak ıstemıyor ne guzel dısarı cıkıp hava ala ala yuruyordum apartmanda 2. vaka da cıktı 3 gundur evden burnumu cıkarmadım daraldım depresyon is coming
yaz gununun isi hic bitmiyor canim. Kislik hazirlik yordu artik biziBen ne zaman dinleneceğim ya
Lahanaların bir kısmını yemek yaptım
Saplarını tavalık yaptım
Bir kısım lahana ve asma yaprağını haşlayıp dolmalık hazırladım
Börülceleri ayıkladım
Akşam yemeği faslı derken bu saate kadar yine mutfaktayım
ay bunu yapan sadece benimdir diyordumEv pırıl pırıl olduTemizlik gibisi yok odaların kapıları açıp açıp bakmak mis gibi deterjan kokusu ışıl ışıl görüntüsü bunun üzerine başka huzur mutluluk tanimam
Kızı uyutup kırmızı biber kozliycrm 3 kilo kadar oda bittimi eşimde tok gelirse bende iyisi yok
allah canini almasin ya. Bende yaptiramam herlade bi dusundumde hele biri is yaparken yardim etmeden duramamBenimde elime saglik birlikte yaptık ama
Daha alisamadim birine işimi yaptirmays on kere sormusumdur yoruldunmu diye kadınaen son artık koridoru banyoyu
ben yaparım dedim gönderdim
yaa 5 aydir gitmiyordun canim tabiki zorlar. Nasil gidiyor ilk gunYarın okul var malum, ben yatıyorum kızlar.
Uzun zamandan sonra epey zor olacak
neyse dusunmusler en azindan . sifa olsun insNormalde bile su içmeye zorlanıyorum, hastayken iyice zorladı. Aslında iyileşmek için de önemli
Eşi ve çocuklar hastayım diye patates haşlamışlar( gribim midemi üşütmedim ama bu kadar düşünebilmişler) Hazırladık hadi ye diye gözümün içine baktılar. Akşam yemeği olarak makarna da eşimin marifeti. Yarın mutfaktaki hakimiyeti geri almalıyım
Gün içinde durup durup yedikçe anlamamışım. Ben de yazarken fark ettim faciayı
gecmis olsun canim. Sabah uyandiginda iyimiydinazcık kacamak yapayım kasık hesabı degıl 1 tabak yıyeyım dedım mıde agrısı cekıyorum suan hemen mı hortlar reflü ya
sagol canim gunaydinGünaydın canım sana da kolay gelsin
biraz fazla artin ama regl olunca iner gider zaten eksiyede gecersinCuma:71.2
Bugün:71.9
Fark :+700
Regl haftasına girmek üzere olduğum için maalesef tartı bana + veriyor neyse bakalım hafta sonuna kadr neler yapabileceğim. Tatlı krizlerim bile tutmaya başladı
bi yerde kirilacak o direnc canim. Yemedigin icin gitmedi belki biraz yemeye calis ve suyu bol ic canim. Cumaya kesin eksiye gecersinGunaydin kizlar.
73.3 sabit.
Ama vazgecmeme ramak kaldi.
2 gundur aksam yemegi bile yemiyorum.
Nasil inatlasiyor suan bunye ya. Nerde yanlis yapiyorum bi el atin bana arkadaslar.
iyi masallah canim. Cumaya guzel eksi gelir o zaman senden.Günaydın kızlar
Okul başladı. Bebemi ilk kez bıraktım.
tartıldım sabah
Cuma:73.5
Bugün:72
Fark:1.5
Şoke olmuştum zaten. Yolculuk ve regl ödemiymiş. Normal kiloma döndüm. Alınan verilen bi şey yok yani
sabit olmanda guzel canimGünaydın mutlu sabahlar
cuma 79.6
Bugün 79.9
artin az dikkat edersen cumaaya guzel eksi gelir canim insGünaydın kızlar
Kilo bildirimi
Cuma 71.0
Bugün 71.3
Şu 7 lerden kurtlulamadim
kizzzzz bu neeeeeeekilo bildirimi
dun 68.1
bugun 66.8
fark 1.3
yol odemi gitmis oldu.
tebrikler canim guzel eksiGunaydın kızlar ara tartımı bildiriyorm:
Cuma:74.0
Bugun: 73.4
Fark - 600gr
Yol odemi vs gidiyor bence
eksi candir canimGünaydın 9.takimin kızları çok kilo verdiğimiz bir hafta olsun inşallah
Cuma 80.8
Bugün 80.7
arti cok degil canim. Bence dikkat edersen kesin eksisin cumayaGünaydın herkese
Cuma 81
Bugün 81,3
Yolculuk ödemi mi , geciken regly mi, hafta sonu kaçanlar mı bilmem ama yıldım artık
evet cok heyecanlandimMenemrn yapicam diyemi uyku tutmadı yoksaKolay gelsin cnm
Halledersin sen cumaya hic sikma caniniGeçen cuma : 56.5
Ara tartı : 57.1
adet ve wc cıkamama sanırım etkilediöyle kacamakta yapmadım
aynen cnm 4-5 gün kaldı ve benim belirtiler 1 hafta önceden başlıyorallah yardimcimiz olsun canim gercekten zor. Ama tedbirini al cik ne zamana kadar evde durabilirsinki
yaz gununun isi hic bitmiyor canim. Kislik hazirlik yordu artik bizi
ay bunu yapan sadece benimdir diyordumtemizlik yaptiktan sonra odalara bakip temiz halini gordukce o sabun kokusu ne kadar hosuma gidiyor dedigin gibi
Biberi koz matikte mi yoksa firindami kozledin canim
allah canini almasin ya. Bende yaptiramam herlade bi dusundumde hele biri is yaparken yardim etmeden duramam
yaa 5 aydir gitmiyordun canim tabiki zorlar. Nasil gidiyor ilk gun
neyse dusunmusler en azindan . sifa olsun ins
gecmis olsun canim. Sabah uyandiginda iyimiydin
sagol canim gunaydin
biraz fazla artin ama regl olunca iner gider zaten eksiyede gecersin
bi yerde kirilacak o direnc canim. Yemedigin icin gitmedi belki biraz yemeye calis ve suyu bol ic canim. Cumaya kesin eksiye gecersin
iyi masallah canim. Cumaya guzel eksi gelir o zaman senden.
Bebegin kac aylikti canim okulda ilk gun nasildi
sabit olmanda guzel canim
artin az dikkat edersen cumaaya guzel eksi gelir canim ins
kizzzzz bu neeeeeee
Ben seninle nasil yarisiyim simdi de bana simdiden 1.3 kilo napiyim ben ucuyummu
Simdiden kutlamalara baslayabilirsin canim cok zor benim isim
tebrikler canim guzel eksi
eksi candir canim
arti cok degil canim. Bence dikkat edersen kesin eksisin cumaya
evet cok heyecanlandim
Gune erken baslamayi istiyorum canim gec kalkinca hic bir ise yetisemiyorum. Zaten cocujlarin dersleriyle ilgili planlarim var bir duzen kurmam lazim
Halledersin sen cumaya hic sikma canini
kurallar beni geriyor strese giriyorum sorumluluk demek , ben de bildiğin ehl-i keyf olunca sen gel listede olmasan da olur dediler o zaman mefkurem kaptan nanekekik ve askrhpozitif yardımcı kaptandı kocaman kucak açtılar ben de geldim sarıldımListeye neden girmeyi düşünmedin canım stressiz rahat kilo vermek için mi
pınarım yaz bir kenara kilonu ve tarihi ben de yazıcam bu günden itibaren -4 kiloyu kim verirse diğerine şiir yazacak unutmaGunaydın kızlar ara tartımı bildiriyorm:
Cuma:74.0
Bugun: 73.4
Fark - 600gr
Yol odemi vs gidiyor bence
kk de hatunun tekiyle iddalaştık zayıflamam lazım de dur ona göre yemek salata olur kadın çok şer diline düşersem burnumdan getiri deeeAnaa delisin kız sen para veriyorsn sonucta niye bu mutevazilik
Ben temizligi sevmiyorm bikackez esime dedim birini cagiralm diye oda eve baskasi girsn istemedi oylece kaldı ama cagirsaydm yardm etmezdm etcek olsam zatn kendm yaparm 60m2 ev zaten
Yokk anaam biz gidicez belki de o gelmez bu defa ama bizimkide kesn degl bugun yarn kesinlesir artık. Dikkat ederm gene ama evdeki gbi duzenm olmuyor ne yapsamda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?